<sikotot@yahoo.com><br/>Date : Wed, 10 Jun 2009 11:46:48 +0800 (SGT)<br/>Date/heure locale : Mer 10 juin 2009 13:46<br/>Objet : Trs: Fw : True & Inspiring Story: Susan Boyle (ada yg pny Clipnya ???)<br/>Transférer | Imprimer | Afficher le fil | Afficher l'original | Signaler ce message | Rechercher les messages de cet auteur<br/><br/>Audrey... Susan emang top begete... videonya ada tuh di u tube.. gue juga udah download. Hampir semua temen yang gue temui yang tidak punya akses you tube gue tontonin tuh susan boyle (jadi gue kemana-mana bawa FD berisi video susan boyle)... gile... inspiring story bener bener. Gue sangat diberkati dengan video Susan<br/><br/>Salam damai<br/>Kotot Priyadi<br/><br/>--- Pada Sel, 9/6/09, audreypriska.darmawan@wingscorp.com <audreypriska.darmawan@wingscorp.com> menulis:<br/><br/>Dari: audreypriska.darmawan@wingscorp.com <audreypriska.darmawan@wingscorp.com><br/>Topik: Fw : True & Inspiring Story: Susan Boyle (ada yg pny Clipnya ???)<br/>Kepada:<br/>Tanggal: Selasa, 9 Juni, 2009, 10:32 AM<br/><br/>----- Forwarded by Audrey<br/>on 06/09/2009 10:08 AM -----<br/><br/>Hendri H<br/>06/08/2009 08:57 AM<br/><br/>To<br/><br/>cc<br/><br/>Subject<br/>True & Inspiring Story: Susan Boyle<br/>(ada yg pny Clipnya ???)<br/><br/>                <br/>ARTIKEL INI SANGAT LUAR BIASA, KARENA ITU SAYA FORWARD KE TEMAN TEMAN.<br/><br/>"JANGAN MENILAI SESEORANG DARI TAMPILAN LUARNYA."<br/><br/>Bukankah itu adalah habit manusia?<br/><br/>Menilai seseorang dari tampilan luar membuat banyak orang salah langkah<br/>dalam kehidupannya. Banyak testi yang menceritakan terkecoh dengan penampilan<br/>luar, sehingga ditipu dalam bisnis. Penampilan meyakinkan, dikirain pengusaha<br/>beneran, taunya semuanya bohong, dan sejumlah uang pun dilarikan.<br/><br/>Ditipu saat memilih pasangan hidup, dikirain pemuda kaya raya, gonta ganti<br/>mobil saat ngapel, eh taunya waktu PDKT pinjem mobil yang lagi dititip<br/>di showroom. Sudah terlanjur married ....hanya bisa menangisi nasib ...<br/><br/>Sebaliknya, kita kehilangan kesempatan diberkati, saat terkecoh dengan<br/>penampilan luar yang biasa-biasa dari seseorang. Saat pengkhotbah yang<br/>akan menyampaikan Firman Tuhan bukanlah seseorang yang terkenal, kita nggak<br/>membuka hati sepenuhnya, padahal dia punya pengalaman hidup yang luar biasa<br/>dengan Tuhan.<br/><br/>Demikian juga bila terpengaruh dengan penampilan luar membuat kehilangan<br/>kesempatan mengambil keputusan yang baik. Dan hampir saja ini terjadi di<br/>Britain's Got Talent episode 11 April 2009 (acara sejenis dengan America<br/>'s Got Talent) yang ditayangkan di Inggris. Yang membedakan acara ini dengan<br/>American Idol, peserta menampilkan aneka talent , tidak hanya menyanyi,<br/>bisa juga dancing , comedy , sulap, dll, dan tidak ada batasan umur. Yang<br/>penting special talent .<br/><br/>SHE's an EXTRAORDINARY SINGER!!!<br/><br/>Maksudnya extraordinary disini bukanlah pujian, tapi cemoohan. Karena gambaran<br/>seorang penyanyi sangatlah jauh dari penampilan luar SUSAN BOYLE. Teman-teman<br/>bisa lihat sendiri, umur yang sudah tua (untuk memulai karir di musik,<br/>47 tahun). Gendut pula, ... lihat saja dagunya yang berlipat.. Diperburuk<br/>dengan rambut keriting yang jauh dari gambaran sentuhan hair stylist plus<br/>bonus alis yang sangat tebal bagaikan alis Leonid Brezhnev, mantan Presiden<br/>Uni Sovyet. Dan lengkap sudah gambaran 'ugly' dengan penampilan baju yang<br/>sangat out of fashion . Dan Susan Boyle dengan berani mendaftarkan dirinya<br/>sebagai peserta Britain 's Got Talent. Mungkin mayoritas orang akan berteriak<br/>"gila.... PD banget... udah ngaca belum?.... Tahu diri dikit 'napa<br/>sih??? Bikin capek juri aja"<br/><br/>Dengan kepala tegak Susan melangkah ke stage , dan siap untuk ditanya-tanya<br/>juri. OMG !!... menjawab pertanyaan juri aja nggak lancar. Simon Cowell<br/>(juri yang paling killer ) bertanya "Berapa umurmu?" Jawaban<br/>"47 tahun" membuat seluruh penonton yang hadir bergumam "ooooohh...."<br/>.<br/><br/>Dan tayangan televisi menunjukkan betapa hampir semua orang di ruangan<br/>itu sinis dan mencibir kepadanya. Termasuk ke 3 juri, yang sepertinya berniat<br/>mendengarkan Susan bernyanyi dengan setengah hati. Everybody judge Susan<br/>by her performance.<br/><br/>SHE HAS A DREAM !!!<br/><br/>Susan menyanyikan "I DREAMED A DREAM" dari Les Miserables.<br/><br/>Begitu intro musik yang bak orkestra mengalun.... Susan mulai membuka mulutnya..<br/><br/>"I dreamed a dream in time gone by<br/><br/>When hope was high and life worth living<br/><br/>I dreamed that love would never die<br/><br/>I dreamed that God would be forgiving<br/><br/>.....<br/><br/>I had a dream my life would be<br/><br/>So different from the hell I'm living<br/><br/>So different now from what it seemed<br/><br/>Now life has killed the dream I dreamed"<br/><br/>Tiba-tiba seisi ruangan terdiam. Terkesima. Terpukau. Tanpa kecuali. Penonton<br/>dan ke 3 juri hanya bisa mengangakan mulutnya. Ternyata dibalik penampilan<br/>luar Susan yang 'buruk' tersimpan vocal yang luar biasa bening dan indah.<br/>Senyuman yang mencibir berganti menjadi mulut yang terbuka karena terperanjat.<br/>Speechless. Oh my God.... oh my God... it's so beautiful.<br/><br/>Susan menuai standing ovation tidak hanya dari penonton yang tadinya sinis<br/>kepadanya, tapi juga dari ke 3 juri yang sulit untuk ditaklukkan dengan<br/>a so-so talent . Ketika dievaluasi oleh juri, Piers Morgan berkata bahwa<br/>penampilan Susan Boyle adalah kejutan terbesar yang pernah dialaminya dalam<br/>talent show ini.<br/><br/>Amanda Holden, .... sepanjang lagu dinyanyikan hanya bisa mengangkat tangan<br/>dan melongo, dengan jujur berterus terang bahwa dia juga termausk orang<br/>yang sinis terhadap kemampuan Susan. Dan kini Amanda berkata "it's<br/>a complete privilege" dapat menyaksikan Susan bernyanyi di acara talent<br/>show ini.<br/><br/>Simon Cowell yang sangat jarang memuji (teman-teman pasti sudah familiar<br/>dengan komentar-komentar pedasnya di American Idol) mengakui bahwa ucapannya<br/>di awal sebelum Susan menyanyi adalah benar. Susan memang extraordinary.<br/>Susan sungguh luarbiasa. Tapi bukan luarbiasa buruknya, melainkan luar<br/>biasa baiknya. Hmmm... pinter ngeles juga yah si Simon..<br/><br/>And Susan got 3 biggest YES !!! from all the judges . Dan dapat melanjutkan<br/>perjuangannya ke babak berikutnya.<br/><br/>SHE GOT BIG HIT ON YOUTUBE !!!<br/><br/>Ketika menyaksikan klip Susan di YouTube, sepanjang lagu bulu kuduk saya<br/>berdiri, dan di ujung lagunya, saya lupa kalau saya sedang berada di depan<br/>laptop, ... saya bertepuk tangan untuk Susan, dan saya juga mau standing<br/>ovation untuknya. Sungguh loh... menyaksikan Susan bernyanyi dari awal<br/>sampai akhir membuat hati saya berdebar dan berkobar. God... she's really<br/>amazing .<br/><br/>Pasti ada sesuatu yang istimewa tentang Susan, menghasilkan penampilan<br/>yang sangat spektakuler dan membuat orang lupa akan penampilan luarnya<br/>yang sangatlah tidak istimewa. Bahkan seorang Demi Moore pun menangis melihatnya<br/>di YouTube. Seminggu sebelum penampilannya, Susan hanya seorang yang tidak<br/>terkenal dan tidak punya pekerjaan, tinggal sendirian di pedesaan kecil<br/>di Scotland, ditemani kucingnya Pebbles. Dan sekarang? Bak seorang superstar<br/>yang sanggup membuat Demi Moore sampai berkata bahwa ia adalah salah seorang<br/>fans terbesar Susan.<br/><br/>Ingin tahu fenomena yang lebih dahsyat lagi? Kecanggihan teknologi membuat<br/>klip Susan disaksikan orang sejagad raya. 48 jam setelah penampilannya,<br/>sudah 4 juta orang yang menyaksikannya di YouTube. Dan ketika saya melihatnya,<br/>saya tercatat sebagai orang yang mendekati angka ke 18 juta yang menyaksikannya.<br/>Dan sekarang dikatakan sudah hampir 100 juta orang menontonnya di YouTube.<br/>Bandingkan dengan 18 juta orang yang menonton victory speech Obama di hari<br/>inaugurasinya. Bukankah ini sangat fenomenal? Semua orang dengan rajin<br/>men share video ini ke teman-teman mereka di jejaring dunia maya. Dan lihatlah<br/>di bagian comment mereka, betapa banyak orang yang beroleh pengharapan<br/>lewat penampilan Susan.<br/><br/>Impossible is nothing.<br/><br/>Saya merenungkan kembali. Mungkin banyak orang bisa bernyanyi lebih baik<br/>dari Susan (saya amati di bagian akhir, suaranya agak goyang, kurang perfect<br/>), lebih muda, lebih menarik, tapi belum tentu menghasilkan fenomena seperti<br/>Susan. Dalam Tuhan kita mengenal 'apa yang kamu tabur itu yang kamu tuai'<br/>. Saya berpikir keras, apa yang Susan tabur dalam hidupnya sehingga dia<br/>menuai hasil yang sangat luarbiasa dalam hidupnya ? God .... saya harus<br/>tulis sesuatu tentang Susan. Dan saya pun meng google semua informasi tentang<br/>Susan.<br/><br/>Tampilan di layar TV saat ia menyanyi adalah: "SUSAN BOYLE" unemployed,<br/>47 years<br/><br/>Itu kalau kita men judge buku dari sampul luarnya. Tapi bila kita membacanya<br/>dulu, baru memberikan penilaian?<br/><br/>INI YANG SAYA BACA DARI "BUKU KEHIDUPAN" SUSAN .<br/><br/>* Susan adalah seorang pengangguran, dan berumur tidak muda lagi. Dia adalah<br/>seorang churchgoer yang taat, dan melayani sebagai volunteer di gerejanya.<br/>Banyak orang yang melihat dia sebagai pengangguran, tapi saya percaya seorang<br/>yang bekerja sukarela melayani Tuhan di rumah Tuhan, di mata Tuhan bukanlah<br/>seorang pengangguran. Dan Tuhan berjanji tidak pernah menahan upah dari<br/>orang yang layak menerimanya.<br/><br/>"Mereka akan menjadi milik kesayanganKu sendiri, firman Tuhan semesta<br/>alam, pada hari yang Kusiapkan. Aku akan mengasihani mereka sama seperti<br/>seseorang menyayangi anaknya yang melayani dia." (Maleakhi 3:17)<br/><br/>Dari dulu Susan bermimpi menjadi seorang penyanyi profesional, tetapi ia<br/>tidak dapat mewujudkannya. Terjadi penundaan. Kenapa? Karena ia mendedikasikan<br/>hidupnya untuk merawat ibunya yang sudah tua. Sehingga ia hanya bisa membatasi<br/>penampilan menyanyinya hanya di gereja sebagai anggota choir , dan di karaoke.<br/>Padahal menurut saya itu budaya yang tidak lazim di dunia Barat yang sangat<br/>individual, yang biasa mengirim o rang tua mereka yang sudah lanjut usia<br/>ke panti jompo. Saya percaya Susan mengebelakangkan keinginannya menjadi<br/>penyanyi profesional yang didambakannya karena mengasihi dan ingin berbakti<br/>kepada orang tuanya.. Firman Tuhan berkata, "Tetapi jika ada seorang<br/>yang tidak memeliharakan sanak saudaranya, apalagi seisi rumahnya, orang<br/>itu lebih buruk dari orang yang tidak beriman." (1 Timotius 5:8)<br/><br/>Susan mengikuti talent show ini karena ingin memenuhi pesan & harapan<br/>ibunya yang meninggal 2 tahun yang lalu. Ibunya, Bridget, ingin Susan melakukan<br/>sesuatu dalam hidupnya. Susan memenuhi pesan ibunya karena ia menghormatinya.<br/>"Hormatilah ayahmu dan ibumu supaya lanjut umurmu di tanah yang diberikan<br/>Tuhan, Allahmu, kepadamu." (Keluaran 20:12)<br/><br/>Tuhan tidak pernah berhutang kepada orang yang melakukan kebenaran firmanNya.<br/>Dan itu terbukti kan ? Susan sendiri tidak pernah menyesal dengan apa yang<br/>dilakukannya sebelumnya dalam hidupnya, walaupun ia mengalami penundaan<br/>puluhan tahun. Susan percaya bahwa umurnya yang sudah matang dan pengalaman<br/>hidupnya adalah assetnya yang terbesar. Semua yang sudah dia lalui dalam<br/>hidupnya memberikan iman dalam kemampuannya. Dan ia berkata “I think I<br/>am ready for it.”<br/><br/>Saat ia ready , dan bernyanyi di Britain 's Got Talent, sebenarnya Susan<br/>sedang MENYANYIKAN KEHIDUPANNYA. "I dreamed a dream" adalah nyanyian<br/>tentang mimpi-mimpinya yang tertunda dan harapan-harapannya. . Itu yang<br/>menyebabkan penampilannya saat itu berbeda dari yang lain. Memukau semua<br/>orang dalam ruangan itu, dan memukau setiap orang yang menyaksikan videonya,<br/>termasuk saya.<br/><br/>You see .... apa yang Susan tabur itu yang Susan tuai. Di balik kemuliaan<br/>besar yang dia terima sekarang pasti ada penderitaan besar sebelumnya.<br/>(Sanggupkah teman-teman membayangkan seseorang yang unknown before mendadak<br/>5x lebih populer dibanding Presiden Obama di YouTube dalam tempo seketika?<br/>Dan kelipatan ini kemungkinan akan semakin bertambah.)<br/><br/>Seperti yang Susan katakan, apa yang dia alami dalam hidupnya, segala penderitaan<br/>dan penundaan membuat imannya semakin bertambah. Dan Tuhan yang besar memang<br/>sanggup mewujudkan mimpinya,yang bagi orang lain adalah impossible . Terbiasa<br/>dicemooh sejak masa kecil, (bahkan sampai menjelang menyanyi I Dreamed<br/>A Dream di pentas Britain's Got Talent dia masih mengalaminya) , tidak<br/>mengurungkan niatnya untuk mewujudkan mimpinya.<br/><br/>Bahkan baru-baru ini terungkap, 2 bulan yang lalu, bulan February 2009<br/>, Susan ditolak oleh pimpinan choir Cantilena Choir di Livingston, saat<br/>ia ingin bergabung. Saat ini sang pemimpin choir hanya bisa berkata, "It<br/>was a shock when I saw her on the television.<br/><br/>HE HAS MADE EVERYTHING BEAUTIFUL IN HIS TIME<br/><br/>Semuanya memang indah pada waktuNya. Kalau Susan diterima di choir tersebut,<br/>mungkin Susan tidak akan pernah menjadi fenomena yang menginspirasi banyak<br/>orang. Dua bulan lalu mungkin Susan masih bersedih karena penolakan itu,<br/>tetapi sekarang hidupnya bak selebriti. Rumahnya tidak pernah sepi dari<br/>fans dan media televisi yang seperti berlomba untuk mewawancarainya.<br/><br/>When the time comes , tidak ada satupun yang bisa menghalanginya. Banyak<br/>orang termasuk saya yang dikuatkan melalui kesaksian ini. Dan pengenalan<br/>saya akan Tuhan juga semakin bertambah melalui kejadian yang tidak biasa<br/>ini. Besar harapan saya, teman-teman yang sedang mengalami penundaan, yang<br/>sedang merasa mimpinya tidak bisa diwujudkan lagi, kembali bangkit dan<br/>berharap lagi.<br/><br/>We'll wait until the time comes ....  Recently Visited Groups   | Help | Sign in<br/>Google Groups Home<br/>	<br/>Harmonisasi Universal<br/>	<br/>		<br/>HU Home<br/>HU Discussions<br/>+ new post<br/>HU FAQs<br/>HU Files<br/>About this group<br/>Join this group<br/>Sponsored links<br/>Kerja dari rumah. Masyuk<br/>Income Mingguan<br/>sihat dan lumayan<br/>rosmizam.vsomebody.com.my/<br/>Agoda - Hotels worldwide<br/>Last minute offers (even same day!)<br/>lowest rates, check availability<br/>Agoda.com/Hotels<br/>Aquila By TATA Housing<br/>Experience a Unique Urban Lifestyle<br/>Live in Luxury at Aquila Residency<br/>Aquilaheights.co.in<br/>		<br/>Fw: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>Options<br/>There are currently too many topics in this group that display first. To make this topic appear first, remove this option from another topic.<br/>There was an error processing your request. Please try again.<br/>Standard view   View as tree<br/>Proportional text   Fixed font<br/>[Click the envelope to receive email updates] 	Email updates to meCancel my email updates<br/>	<br/>		<br/>[Click the star to watch this topic] 	<br/>[Click the envelope to receive email updates]<br/>	<br/>flag<br/>	  	5 messages - Collapse all  -  Translate all to English Translated (View all originals) 	<br/>The group you are posting to is a Usenet group. Messages posted to this group will make your email address visible to anyone on the Internet.<br/>Your reply message has not been sent.<br/>Your post was successful<br/>Cancel<br/>		<br/>		<br/>Send  Discard<br/>		<br/>		<br/>From: 	<br/>To: 	<br/>Cc: 	<br/>Followup To: 	<br/>	<br/>Add Cc | Add Followup-to | Edit Subject 	<br/>Subject: 	<br/>		<br/>Validation: 	<br/>For verification purposes please type the characters you see in the picture below or the numbers you hear by clicking the accessibility icon. Listen and type the numbers you hear<br/>Send  Discard<br/>	<br/>	<br/>		<br/>Herman Adriansyah   	<br/>View profile  <br/>	 More options Jun 23 2008, 5:42 am<br/>From: "Herman Adriansyah" <hmadriansyah@yahoo.co.id><br/>Date: Sun, 22 Jun 2008 12:42:13 -0700<br/>Local: Mon, Jun 23 2008 5:42 am<br/>Subject: Fw: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>Forward | Print | Individual message | Show original | Report this message | Find messages by this author<br/><br/>- Hide quoted text -<br/>- Show quoted text -<br/>  ----- Original Message -----<br/>  From: hilaria<br/>  To: Hilaria Salim<br/>  Sent: Saturday, June 21, 2008 9:10 PM<br/>  Subject: Fwd: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/><br/>  Note: forwarded message attached.<br/><br/>------------------------------------------------------------------------------<br/><br/>  Search. browse and book your hotels and flights through Yahoo! Travel<br/><br/>[ Attached Message ]<br/>From: 	mauvee bunar <dede_ovee@yahoo.com><br/>To: 	awe <widyasugiarto2001@yahoo.com>, DING2 <ie_yongding@yahoo.com>, inge <inge.kusumawati@yahoo.com>, Iswanto <ignatius.i.santoso@djarum.com>, jendro <djendro_mse@yahoo.co.id>, Lanny <lanny.sutanto@wingscorp.com>, ninik <ndhewayani@yahoo.com>, raben <rcb1-10@yahoogroups.com>, rosita <rosita@grahafarma.com>, lisa sumardi <alexandrialisa@yahoo.com>, swie <lisamelia@cbn.net.id><br/>Date: 	Fri, 20 Jun 2008 09:11:15 -0700 (PDT)<br/>Local: 	Sat, Jun 21 2008 2:11 am<br/>Subject: 	[raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/><br/>--- On Fri, 6/20/08, fitry ng <v3_wuxiachun@yahoo.com> wrote:<br/><br/>From: fitry ng <v3_wuxiachun@yahoo.com><br/>Subject: Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>To: "melina melina" <dede_ovee@yahoo.com><br/>Date: Friday, June 20, 2008, 12:02 PM<br/><br/>--- On Sun, 6/15/08, hui leonhart <hui_alex@yahoo.com> wrote:<br/><br/>From: hui leonhart <hui_alex@yahoo.com><br/>Subject: Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>To: "cun2" <v3_wuxiachun@yahoo.com>, "lanny sutanto" <lanny.sutanto@wingscorp.com>, "meilina" <proca_intera@yahoo.com>, "alwin Side" <the_blazing_fire@yahoo.com>, "ko enghwie" <liem.enghwie@wingscorp.com>, "jafar wushu" <irawan_jfr@yahoo.com>, "Andi Zexuzu" <frezz2six@yahoo.com>, "babon gentong" <wushu_beijing@yahoo.com>, "ko jun jun" <jun_1_adi@yahoo.co.id>, "christine" <christine.lazarus@student.griffith.edu.au>, "david-wushu medan" <vid_brahim@yahoo.com>, billyemdo@yahoo.com, "bambang bamz" <b_26488@yahoo.com><br/>Date: Sunday, June 15, 2008, 5:40 AM<br/><br/>--- On Sat, 6/14/08, Siu Ming Ho <hosiuming1979@yahoo.com.sg> wrote:<br/><br/>From: Siu Ming Ho <hosiuming1979@yahoo.com.sg><br/>Subject: Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>To: "Irene Y.Soewitoe" <iren_ys@yahoo.com>, "Agustine Vidyanti" <agustine6101@yahoo.co.id>, "Sitaresmi Budiarti" <Sitaslide_dg2001@yahoo.com>, "Asra An-Nisaa" <asra_an_nisaa@yahoo.co.id>, "Aisah" <summernight_star83@yahoo.com>, "Claudia" <mariadina_83@yahoo.co.id>, "Rima Rossiana" <rima_rossiana@yahoo.com>, "Amie" <white_litle_amie@yahoo.com>, "Hartono Alex" <hui_alex@yahoo.com>, "Haryanto the" <itaca_tea@yahoo.com><br/>Date: Saturday, June 14, 2008, 5:02 AM<br/><br/>- Hide quoted text -<br/>- Show quoted text -<br/>----- Forwarded Message ----<br/>From: johny_idrial <jackye97@yahoo.com><br/>To: Geologi-3Sakti <geologi-trisakti@yahoogroups.com><br/>Sent: Friday, 13 June 2008 11:44:58<br/>Subject: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/><br/>--- On Thu, 6/12/08, Lena <lena@highpointoffice.com> wrote:<br/><br/>From: Lena <lena@highpointoffice.com><br/>Subject: FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>To: "'Henny Madao'" <henny@titan-groups.com>, "Jacko" <Jackye97@Yahoo.Com>, "'Atasari Bening Warastuti'" <sari_bwt@yahoo.com>, "'Tatik Wardani'" <tatik_wardani@yahoo.com>, ummi_m96@yahoo.co.id, "'Ricky Irwanto'" <Ricky.Irwanto@conocophillips.com>, "'endah sulistyawati'" <endahsulisty@gmail.com><br/>Date: Thursday, June 12, 2008, 10:52 AM<br/><br/>From: Angela [mailto:angela@highpointoffice.com]<br/>Sent: 12 Juni 2008 10:47<br/>To: asalim@highpointoffice.com ; arianto_sh@yahoo.com ; 'anton'; 'Agus Wahyu di'; 'Abdus'; ' Bogi Bawono'; cso2@highpointoffice.com; 'Dutamas'; drafter.project@highpointoffice.com ; dhini@highpointoffice.com; drafter.mtl@highpointoffice.com ; 'desking'; 'Emil Soehartono'; fajar.mulyono@highpointoffice.com; ' HPC Pondok Indah '; hendy@highpointoffice.com; 'Intan'; 'Idi Suhadi'; 'JDC'; kelapagading@highpointoffice.com; kris@highpointoffice.com; sales.regional@highpointoffice.com; 'Lena'; ningsih@highpointoffice.com; 'Retno'; ' Reinhard Witono '; 'Rudy'; sales.retail@highpointoffice.com; vanadia@highpointoffice.com; vivian@highpointoffice.com; 'Wiwirawaty'; 'Yeky Suhalim'; 'Yussy Yusuf'; 'Yeny Efendi'<br/>Subject: FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/> <br/> <br/><br/> <br/> <br/><br/>          Dear All,<br/><br/>Alexandra adalah korban selamat dari kebakaran hebat,tapi dia harus fight untuk bisa bertahan hidup dan menghadapi masa depannya.<br/>Dia bayi 14 bulan,  terbakar hampir seluruh kujur tubuhnya. Bahkan wajahnya pun juga terbakar.<br/>Dia hanya punya separo wajah normal. Sekarang dia di rawat di Rs. Cracow, Polandia. dan spesialis kulit sedang intensive mengawasinya.<br/> <br/>Tapi dia masih harus lama untuk di rawat dan mungkin untuk di rehab wajahnya, tapi keadaan ekonomi kedua orang tuanya sangatlah terbatas.. Sekarang menunggu bantuan kita semua.<br/><br/>For each forwarded email her parents will get 3 cents.  <br/>( Untuk setiap email yang di forward, orang tuanya akan mendapat 3 cent ).<br/><br/>Please help them<br/><br/> <br/><br/> <br/><br/> <br/>-- <br/>gate gate paragate parasamgate bodhi svaha!!!<br/><br/>Search. browse and book your hotels and flights through Yahoo! Travel<br/><br/>	  	image001.gif<br/>46K Download<br/><br/>	  	image002.jpg<br/>150K Download<br/><br/>    Forward  <br/>		<br/>		<br/>		<br/>You must Sign in before you can post messages.<br/>To post a message you must first join this group.<br/>Please update your nickname on the subscription settings page before posting.<br/>You do not have the permission required to post.<br/>	<br/>		<br/>Mahesh Kumar   	<br/>View profile   Translate to English Translated (View Original)<br/>	 More options Jun 23 2008, 12:11 pm<br/>From: Mahesh Kumar <maevetravel@gmail.com><br/>Date: Mon, 23 Jun 2008 09:11:15 +0700<br/>Local: Mon, Jun 23 2008 12:11 pm<br/>Subject: Re: [Harmonisasi] Fw: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>Forward | Print | Individual message | Show original | Report this message | Find messages by this author<br/><br/>maaf mas herman,<br/>ini email tipikal sekali....<br/>tidak ada keterangan kapan kejadian ini....<br/>kapan anak foto ini diambil..<br/>jangan-jangan sekarang anak ini sudah 17 tahun umurnya...<br/>salam harmonis,<br/>shumar<br/><br/>- Hide quoted text -<br/>- Show quoted text -<br/>Herman Adriansyah wrote:<br/><br/>> ------------------------------------------------------------------------<br/><br/><br/>    Forward  <br/>		<br/>		<br/>		<br/>You must Sign in before you can post messages.<br/>To post a message you must first join this group.<br/>Please update your nickname on the subscription settings page before posting.<br/>You do not have the permission required to post.<br/>	<br/>		<br/>Christ   	<br/>View profile   Translate to English Translated (View Original)<br/>	 More options Jun 23 2008, 12:23 pm<br/>From: Christ <christanto.r@gmail.com><br/>Date: Mon, 23 Jun 2008 09:23:11 +0700<br/>Local: Mon, Jun 23 2008 12:23 pm<br/>Subject: Re: [Harmonisasi] Fw: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>Forward | Print | Individual message | Show original | Report this message | Find messages by this author<br/><br/>Maaf menurut sy ini katagori email spamming dan email berantai yg seharusnya<br/>tidak diteruskan lagi.<br/><br/>Secara logika saja....<br/><br/>1. Tidak ada keterangan jelas tentang tempat dan waktu kejadian<br/><br/>2. Kalau pun benar tidak mungkin orangtuanya menerima 3cent untuk setiap<br/>email yg diforward... siapa yg ngasih? dan tau darimana email nya diforward<br/>kesiapa? siapa koordinator, bagaimana mengecek kebenarannya? dan masih<br/>banyak pertanyaan logis lainnya.<br/><br/>3. Paling buruk kalau permintaanya adalah forward email dengan mencantumkan<br/>cc email ke spammer, yg nantinya digunakan untuk database mereka spamming<br/>email lagi.<br/><br/>Saya ada artikel mengenai Email Berantai / Spam ini, semoga bermanfaat bagi<br/>rekan2 di HU.<br/><br/>http://www.nagakanya.com/2008/04/06/berkat-bencana-berantai/<br/><br/>Salam harmonis,<br/><br/>/Christ<br/><br/>On Mon, Jun 23, 2008 at 2:42 AM, Herman Adriansyah <hmadriansyah@yahoo.co.id><br/>wrote:<br/><br/>- Hide quoted text -<br/>- Show quoted text -<br/><br/><br/>    Forward  <br/>		<br/>		<br/>		<br/>You must Sign in before you can post messages.<br/>To post a message you must first join this group.<br/>Please update your nickname on the subscription settings page before posting.<br/>You do not have the permission required to post.<br/>	<br/>		<br/>Herman Adriansyah   	<br/>View profile   Translate to English Translated (View Original)<br/>	 More options Jun 25 2008, 1:59 pm<br/>From: "Herman Adriansyah" <hmadriansyah@yahoo.co.id><br/>Date: Tue, 24 Jun 2008 20:59:09 -0700<br/>Local: Wed, Jun 25 2008 1:59 pm<br/>Subject: Re: [Harmonisasi] Re: Fw: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>Forward | Print | Individual message | Show original | Report this message | Find messages by this author<br/><br/>  Ma'af nya diterima dan saya juga mohon ma'af kalo terlanjur memforwardnya dalam milis ini, tadinya maksud saya sih bukan soal kapan foto diambil ataupun soal materi yang diterima tetapi maksud saya sesungguhnya adalah menggugah hati sanubari para Hu-ers untuk peduli kepada sesama dan alam semesta yang dirundung derita akibat perbuatan manusia. Tanpa tendensi apapun, hanya pedulis sesama itu saja. Jika postingan itu dianggap mengganggu saya mohon ma'af dan anggap saja tidak pernah ada just forget it, saya menarik postingan tersebut.<br/><br/>  Salam Harmonis selalu<br/>  love light and blessings<br/>  Herman<br/><br/>- Hide quoted text -<br/>- Show quoted text -<br/>    ----- Original Message -----<br/>    From: Mahesh Kumar<br/>    To: harmonisasi-universal@googlegroups.com<br/>    Sent: Sunday, June 22, 2008 7:11 PM<br/>    Subject: [Harmonisasi] Re: Fw: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/><br/>    maaf mas herman,<br/>    ini email tipikal sekali....<br/>    tidak ada keterangan kapan kejadian ini....<br/>    kapan anak foto ini diambil..<br/>    jangan-jangan sekarang anak ini sudah 17 tahun umurnya...<br/>    salam harmonis,<br/>    shumar<br/><br/>    Herman Adriansyah wrote:<br/><br/>--------------------------------------------------------------------------<br/><br/><br/>    Forward  <br/>		<br/>		<br/>		<br/>You must Sign in before you can post messages.<br/>To post a message you must first join this group.<br/>Please update your nickname on the subscription settings page before posting.<br/>You do not have the permission required to post.<br/>	<br/>		<br/>Mahesh Kumar   	<br/>View profile   Translate to English Translated (View Original)<br/>	 More options Jun 25 2008, 12:08 am<br/>From: Mahesh Kumar <maevetravel@gmail.com><br/>Date: Tue, 24 Jun 2008 21:08:45 +0700<br/>Local: Wed, Jun 25 2008 12:08 am<br/>Subject: Re: [Harmonisasi] Re: Fw: [raben] Fw: [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/>Forward | Print | Individual message | Show original | Report this message | Find messages by this author<br/><br/>Mas,<br/>tidak menggangu kok..... selama infonya jelas.<br/>saya juga perduli sekali..saya juga sering memforward email-email yang<br/>keperdulian.<br/>sudah kewajiban kita untuk selalu perduli.<br/>salam harmonis,<br/>shumar<br/><br/>- Hide quoted text -<br/>- Show quoted text -<br/>Herman Adriansyah wrote:<br/><br/>>     Ma'af nya diterima dan saya juga mohon ma'af kalo terlanjur<br/>>     memforwardnya dalam milis ini, tadinya maksud saya sih bukan soal<br/>>     kapan foto diambil ataupun soal materi yang diterima tetapi maksud<br/>>     saya sesungguhnya adalah menggugah hati sanubari para Hu-ers untuk<br/>>     peduli kepada sesama dan alam semesta yang dirundung derita akibat<br/>>     perbuatan manusia. Tanpa tendensi apapun, hanya pedulis sesama itu<br/>>     saja. Jika postingan itu dianggap mengganggu saya mohon ma'af dan<br/>>     anggap saja tidak pernah ada just forget it, saya menarik<br/>>     postingan tersebut.<br/><br/>>     Salam Harmonis selalu<br/>>     love light and blessings<br/>>     Herman<br/><br/>>         ----- Original Message -----<br/>>         *From:* Mahesh Kumar <mailto:maevetravel@gmail.com><br/>>         *To:* harmonisasi-universal@googlegroups.com<br/>>         <mailto:harmonisasi-universal@googlegroups.com><br/>>         *Sent:* Sunday, June 22, 2008 7:11 PM<br/>>         *Subject:* [Harmonisasi] Re: Fw: [raben] Fw:<br/>>         [geologi-trisakti] FW: Fw: IF U hav time ..Pls..Fwrd<br/>>         it..PLEASE..PLEASE..HELP<br/><br/>>         maaf mas herman,<br/>>         ini email tipikal sekali....<br/>>         tidak ada keterangan kapan kejadian ini....<br/>>         kapan anak foto ini diambil..<br/>>         jangan-jangan sekarang anak ini sudah 17 tahun  <br/><br/><br/><br/>--- On Wed, 9/9/09, Yenny <yenny@grand-indonesia.com> wrote:<br/><br/><br/>    From: Yenny <yenny@grand-indonesia.com><br/>    Subject: FW: MENYIMPAN ASPIRIN DI DEKAT TEMPAT TIDUR<br/>    To: "'Dian Andiani'" <andiani@polytron.co.id>, aming.santoso@grand-indonesia.com, "Juliana" <aling.juliana@grand-indonesia.com>, "Anton Widodo" <antonw@grand-indonesia.com>, "Ay Tjin" <ay_tjin@romantik-interior.com>, aquaries_1778@yahoo.com, "'Annisa Hazarini'" <annisa.hazarini@grand-indonesia.com>, "'Martino'" <budianto_martino@yahoo.co.id>, "'Bambang Purchasing'" <bambang-p@grand-indonesia.com>, "'Budi Hartono'" <vbudi.hartono@grand-indonesia.com>, barca_12@yahoo.com, cecilia@grand-indonesia.com, christina@notarisirawan.com, "cahya hendrawan" <cahyahendrawan@gmail.com>, dewi_al@grand-indonesia.com, dudi_cayang@yahoo.com, "Dedek" <dedek_houw@yahoo.com>, drirawan@indosat.net.id, "Debby Lukman" <debbylukman@hotmail.com>, "Djuliawati" <djulia@jsi.co.id>, erikdarma@yahoo.com, "'Eka Rassari'" <erassari@yahoo.co.id>, "'Erni Soesanto'" <erni.soesanto@grand-indonesia.com>, "Susi Purwati" <e_susi_p@yahoo.com>, eko.santoso@grand-indonesia.com, "'Nyoman Punia'" <florida55@hotmail.com>, ferita.tanudjaja@kempinski.com, ferdycjr@yahoo.com, "'Hanny '" <hanny.dharmadi@grand-indonesia.com>, "'Handover Apartment'" <handover@grand-indonesia.com>, "'hendri'" <hendri@tatamasa.com>, "'Hendy N.W'" <hnwiyata@grand-indonesia.com>, "Handoyo" <jovinken@gmail.com>, henny@notarisirawan.com, "'ita'" <ita_c21@yahoo.com>, itakurniati@yahoo.com, "'ines wanasuka'" <wanasuka1106@yahoo.co.id>, "Iwan Hadi" <iwanhadi@grand-indonesia.com>, "Iwan Wahyudi" <iwan.wahyudi@grand-indonesia.com>, "Juliana" <aling.juliana@grand-indonesia.com>, "'Jeffry Wang'" <jeffry.wang@grand-indonesia.com>, "jenny themansyah" <jenny_the@yahoo.com>, "'Juanita Lalitan'" <juanita_lalitan@yahoo.com>, "'Joan Wahyuningsih'" <joanwahyuningsih@yahoo.com>, "'Kitsye Silvia'" <Kitsye.Silvia@KEMPINSKI.COM>, "'Koentjoro'" <koentjoro@grand-indonesia.com>, karticka@gmail.com, kay@polytron.co.id, "Lenny" <lendrathe@yahoo.com>, "'Lina'" <linadolf@yahoo.co.id>, lianasuryani@ymail.com, "'tommy yonathan'" <multivisionplus@yahoo.com>, "'Maggie'" <maggie@unitedindiversity.org>, merry_susanti@hotmail.com, maggie@grand-indonesia.com, "'MELANI MEGAWATI'" <Melani_Megawati@bca.co.id>, "'Marcel'" <marcel@grand-indonesia.com>, "'Novita'" <novita@grand-indonesia.com>, "'Noni_Na'" <noni_na@yahoo.com>, "'Nadia Amalia'" <nadia_amalia@bca.co.id>, "'Nov_Wir'" <nov_wir@yahoo.com>, "'Narto'" <narto@grand-indonesia.com>, on3best@yahoo.com, "'PT Sanitas'" <sanitas@indosat.net.id>, "'Rudy Cahyadi'" <rudy@agricon.com>, "'Rima'" <rw_suyagi@yahoo.com>, "Rudy" <rudk2_jo@yahoo.com>, rudy.ridwan@gmail.com, ray@cbn.net.id, "'Suhadi'" <suhadi@grand-indonesia.com>, sawitri@grand-indonesia.com, "'Susi'" <susi.purwati@grand-indonesia.com>, soenarto@grand-indonesia.com, "'susan kasim'" <susan.kasim@bogalestari.com>, "'Sandra Tantani'" <sandra.tantani@polytron.co.id>, setiabudi.grace@gmail.com, "'TAN DJOEN SIANG'" <tan_siang@bca.co.id>, "'tommy yonathan'" <multivisionplus@yahoo.com>, "'Tommy'" <tommy@grand-indonesia.com>, tan.yansen@gmail.com, "'THOMAS TUPANG'" <thomas_tupang@bca.co.id>, "'Teges'" <teges@grand-indonesia.com>, "'Theresia'" <theresia@grand-indonesia.com>, "Ursula" <ula@grand-indonesia.com>, "'Vonny Santoso'" <vonny_santoso@bca.co.id>, "'Budi Hartono'" <vbudi.hartono@grand-indonesia.com>, "Johan_Santoso Therosjadi" <v_johan_s_t@yahoo.com>, "'Yessi'" <yessi@grand-indonesia.com>, "'yenyen'" <ellie.chandra@bogalestari.com>, "'Yohan'" <yohan@grand-indonesia.com>, "'zulkarnain'" <zulkarnain@bogalestari.com><br/>    Date: Wednesday, September 9, 2009, 4:40 AM<br/><br/>     <br/><br/>     <br/><br/>    From: suryani ali nelie [mailto:nelie_sa@yahoo.com]<br/>    Sent: Wednesday, September 09, 2009 3:09 PM<br/>    To: imawatihendrajaya@yahoo.co.id; joe2maker@yahoo.com; miming@powertech.co.id; ratna@erajaya.co.id; susan.kasim@bogalestari.com; Ana; asin; augustine; CGS; ching; Dewi; Djohan; endes; Evi_MIS; Fenny; Ferry-Perot; Gitardja; gouw siu jun; hendarti; Henny Henny Widjaja Widjaja; Hosim Warsima; Inge Firmansjah; josifuller; Jovi; Jupin; lieta Irawaty; Lina Wong wong; linda Surya; Mi Cen; ming2; Nita Widjaja; Nita widya; Pingping; rafi; Ratna Damayanti; rosa; suchi; sugiarto; wanjono; wuri; yenny; yenyen<br/>    Subject: Fw: MENYIMPAN ASPIRIN DI DEKAT TEMPAT TIDUR<br/><br/>     <br/><br/>     <br/><br/>     <br/><br/>    Nama: Nelie Suryani<br/>    Alamat: PT. Gajah Tunggal Mulia<br/>    Jl. Hayam Wuruk No. 8,<br/>    Wisma Hayam Wuruk Lt.9 Corp. Finance<br/>    Jakarta 10120<br/><br/>     <br/><br/>     <br/><br/>    ----- Forwarded Message ----<br/>    From: "fenny.rusly@wingscorp.com" <fenny.rusly@wingscorp.com><br/>    To: herman.suwanto@wings.co.id; Susanto_Jaya@app.co.id; fitrin@dtg.co.id; natalia@probesco.com; felis_rusly@yahoo.com; cmljg@yahoo.com; nelie_sa@yahoo.com; margaretha.wijaya@toyota.astra.co.id<br/>    Sent: Wednesday, September 9, 2009 15:02:57<br/>    Subject: Fw: MENYIMPAN ASPIRIN DI DEKAT TEMPAT TIDUR<br/><br/>    Subject: FW: MENYIMPAN ASPIRIN DI DEKAT TEMPAT TIDUR<br/>     <br/><br/>     Inform Penting, Siaga menghadapi Serangan Jantung, dg Murah Meriah....!!!<br/><br/>    DI_USIA SENJA, MENGAPA PERLU MENYIMPAN ASPIRIN DI DEKAT TEMPAT TIDUR...?<br/><br/>    Mengenai serangan jantung Ada tanda-tanda lain dari serangan jantung selain sakit di lengan kiri. Anda juga harus berhati2 terhadap gejala2 rasa sakit yang amat sangat pada dagu, maupun mual (nausea) dan banyak berkeringat, namun tanda-tanda ini dapat terjadi lebih jarang.<br/>    Catatan:<br/>    Ada kemungkinan "Tidak ada kesakitan pada Dada pada saat Serangan Jantung"<br/>    Kebanyakan orang (sekitar 60%) yang terkena serangan jantung pada saat tidur, tidak terbangun lagi. Namun, bila terjadi, rasa sakit pada dada dapat membangunkan Anda dari tidur.<br/><br/>    Bila itu terjadi, "Segera larutkan dua aspirin dalam mulut Anda dan telan dengan sedikit air". Setelah itu- telepon tetangga atau anggota keluarga yang tinggal dekat dengan Anda- katakan dengan Segera....;<br/>    "Serangan Jantung" katakan bahwa Anda telah meminum 2 aspirin.- duduk di atas kursi atau sofa dekat dengan pintu depan, dan tunggu kedatangan mereka dengan Harapan yg besar, serta...<br/>    ~Dilarang Berbaring~<br/><br/>    Seorang Kardiolog menyatakan bahwa, bila setiap orang, setelah menerima e-mail ini, mengirim ke 10 orang, mungkin satu jiwa dapat diselamatkan!  Saya telah berbagi informasi ini.....Bagaimana dengan Anda?<br/>    Teruskan informasi ini yang akan menyelamatkan hidup Orang Tua, Rekan2 & Saudara2 terdekat anda...!!!<br/>     <br/>No<br/>Company_Name<br/>Street no<br/>from<br/>Street<br/>no to<br/>1 LONTAR PAPYRUS PULP AND PAPER INDUSTRY, PT 51<br/>2 HARMA PRESIS MEKA INDONESIA, PT<br/>3 INDRA ERAMULTI LOGAM INDUSTRI, PT 5<br/>4 INTAN PERTIWI INDUSTRI, PT 26 27<br/>5 INDO CAFCO, PT<br/>6 CAHAYA BUANA KEMALA, PT<br/>7 SUNAN RUBBER, PT 25 27<br/>8 RANDUGARUT PLASTIC INDONESIA, PT<br/>9 ASTRA OTOPARTS, PT TBK<br/>10 TIRTA SARI SURYA, PT<br/>11 PRASIDHA ANEKA NIAGA, PT TBK<br/>12 ANEKA BUMI PRATAMA, PT<br/>13 UNILEVER INDONESIA, PT TBK<br/>14 MEIJI INDONESIA PHARMACEUTICAL INDUSTRIES, P4T<br/>15 CITRA ARTHA ANUGERAH, PT 28<br/>16 MUTU GADING TEKSTIL, PT<br/>17 DELPHIA PRIMA JAYA, PT 97<br/>18 EKAMAS FORTUNA PT<br/>19 MULTI BINTANG INDONESIA, PT TBK<br/>20 UNITETRA INDONUSA, PT 109 289<br/>21 HENKEL INDONESIEN, PT<br/>22 E.K. PRIMA EKSPOR INDONESIA, PT<br/>23 DU PONT AGRICULTURAL PRODUCTS INDONESIA, PT<br/>24 INDOSPICE, CV 43<br/>25 MANDOM INDONESIA, PT TBK<br/>26 BHINEKA TATAMULYA INDUSTRI, PT<br/>27 TOSHIBA CONSUMER PRODUCTS INDONESIA, PT<br/>28 GOLDINDO PERKASA, PT 139<br/>29 ANDINI SARANA, PT 11<br/>30 PABRIK KERTAS TJIWI KIMIA, PT TBK<br/>31 HANIL INDONESIA, PT<br/>32 SWASTHI PARAMA MULYA, PT Kav.70 Kav.71<br/>33 AMERTA INDAH OTSUKA, PT<br/>34 INDAH KIAT PULP AND PAPER, PT TBK 51<br/>35 INDOPHERIN JAYA, PT<br/>36 SINAR SOSRO, PT<br/>37 PACIFIC AGRITAMA COMODITI, PT<br/>38 DIRGANTARA INDONESIA (PERSERO), PT 154<br/>39 KIMIA FARMA (PERSERO), PT TBK 9<br/>40 TRIAS SENTOSA, PT TBK<br/>41 CHANDRA ASRI, PT<br/>42 AMES INDAH INTERNATIONAL, PT<br/>43 TOSO INDUSTRY INDONESIA, PT<br/>44 INDONESIA FARMA (PERSERO), PT TBK 1<br/>45 SUNCALL INDONESIA, PT<br/>46 ASAHI DENSO INDONESIA, PT<br/>47 NIPPON SHOKUBAI INDONESIA, PT<br/>48 PABRIK KERTAS INDONESIA, PT 3<br/>49 UNIPA DAYA, PT<br/>50 YKK ZIPCO INDONESIA, PT<br/>51 PROFAB INDONESIA, PT<br/>52 SINAR ANGKASA RUNGKUT, PT 8<br/>53 TRANS-PACIFIC PETROCHEMICAL INDOTAMA, PTKav.10 Kav.11<br/>54 GRIYA KRIYASTA NUGRAHA, UD<br/>55 ZEUS KIMIATAMA INDONESIA, PT<br/>56 STANDARD TOYO POLYMER, PT 57<br/>57 TRI DHARMA WISESA, PT<br/>58 DAYAINDO RESOURCES INTERNATIONAL, PT TBK 61<br/>59 SHARP ELECTRONICS INDONESIA, PT<br/>60 OLAM INDONESIA, PT 23<br/>61 SIMONGAN PLASTIK FACTORY, PT 353<br/>62 CITRA TUBINDO, PT TBK<br/>63 HEXINDO ADIPERKASA, PT TBK 33<br/>64 KATSUSHIRO INDONESIA, PT<br/>65 SANYO INDONESIA, PT<br/>66 BINTANG PUSPITA BUMIDWIPA, PT<br/>67 MAHKOTA TUNGGAL JAYA, PT 2<br/>68 SCHNEIDER ELECTRIC MANUFACTURING BATAM, PT<br/>69 DUA SEKAWAN RESPATI, PT<br/>70 SOFTEX INDONESIA, PT<br/>71 SURYA TOTO INDONESIA, PT TBK 18<br/>72 BINA NIAGA MULTIUSAHA, PT<br/>73 NAGAI PLASTIC INDONESIA, PT<br/>74 HEINZ ABC INDONESIA, PT<br/>75 SATYARAYA KERAMINDOINDAH, PT<br/>76 PAKOAKUINA, PT<br/>77 UNITED CAN, PT 12<br/>78 BARATA INDONESIA (PERSERO), PT 241<br/>79 YABESTINDO MITRA UTAMA, PT<br/>80 PUPUK KALIMANTAN TIMUR, PT 1<br/>81 FLORINDO LESTARI, PT<br/>82 LAUTAN LUAS, PT TBK 77<br/>83 BUMI RESOURCES, PT TBK<br/>84 SYNGENTA INDONESIA, PT<br/>85 HOLCIM INDONESIA, PT TBK 38<br/>86 BAKRIE METAL INDUSTRIES, PT<br/>87 A SCHULMAN PLASTIC, PT<br/>88 YKK ARCHITECTURE PRODUCT INDONESIA, PT 23<br/>89 MASTROTTO INDONESIA, PT<br/>90 VISION-EASE ASIA, PT 8<br/>91 COLOROBBIA INDONESIA, PT<br/>92 ABC PRESIDENT INDONESIA, PT 32 34<br/>93 SAI APPAREL INDUSTRIES, PT<br/>94 KOYO JAYA INDONESIA, PT<br/>95 BUMI MENARA INTERNUSA, PT 4 E<br/>96 BANDUNG SAKURA TEXTILE MILLS, PT 33<br/>97 NIPRESS, PT TBK<br/>98 BRIDGESTONE TIRE INDONESIA, PT 59<br/>99 SBP INDONESIA, PT<br/>100 YAMAHA INDONESIA, PT 5<br/>101 GAJAH TUNGGAL, PT. TBK 8<br/>102 SUPREME CABLE MANUFACTURING & COMMERCE7, 1PT TBK<br/>103 QUIKSILVER INDONESIA, PT 362<br/>104 INDOFOOD SUKSES MAKMUR, PT TBK<br/>105 PANASIA INDOSYNTEC, PT TBK 153/74<br/>106 STAINLESS STEEL PRIMAVALVE MAJUBERSAMA, PT<br/>107 DYNAPLAST, PT TBK 1<br/>108 MARS SYMBIOSCIENCE INDONESIA, PT<br/>109 AVILA PRIMA INTRA MAKMUR, PT 2 B-C-D<br/>110 SAMSUNG ELECTRONICS INDONESIA, PT<br/>111 SURYA PAMENANG, PT<br/>112 DAN LIRIS INDUSTRIAL AND TRADING COMPANY, PT<br/>113 UNELEC INDONESIA, PT<br/>114 DOMUSINDO PERDANA, PT<br/>115 BIOLA JAYA, CV 49<br/>116 SANYO ELECTRONIC INDONESIA, PT<br/>117 INDONESIA EPSON INDUSTRY, PT<br/>118 NOVELL PHARMACEUTICAL LABORATORIES, PT 40 42 A-B<br/>119 HALIM SAMUDRA INTERUTAMA, PT 10<br/>120 TANJUNGENIM LESTARI PULP & PAPER, PT 38<br/>121 JVC ELECTRONICS INDONESIA, PT<br/>122 POLYFIN CANGGIH, PT 28<br/>123 ISPAT INDO, PT<br/>124 PURA BARUTAMA, PT 203<br/>125 PUTERA NUSANTARA, CV 17 A<br/>126 GUNANUSA ERAMANDIRI, PT<br/>127 ARGO PANTES, PT TBK<br/>128 ASPEX KUMBONG, PT<br/>129 DETPAK INDONESIA, PT<br/>130 MITRA SARUTA INDONESIA PT<br/>131 INDOSPRING, PT TBK 10<br/>132 JAYA KERTAS, PT 26Q<br/>133 MUARA GRIYA LESTARI PT 112<br/>134 KALBE FARMA, PT TBK<br/>135 LG INNOTEK INDONESIA, PT<br/>136 UNI ENLARGE INDUSTRY INDONESIA, PT<br/>137 ADIPRIMA SURAPRINTA, PT<br/>138 SURYARAYA RUBBERINDO INDUSTRIES, PT<br/>139 BINABUSANA INTERNUSA, PT<br/>140 TECHPACK ASIA, PT<br/>141 TOYOTA TSUSHO INDONESIA, PT<br/>142 BIO FARMA (PERSERO), PT 28<br/>143 DAYA MANUNGGAL, PT 95<br/>144 SANTOS JAYA ABADI, PT 159<br/>145 PETROTECH BATAM, PT<br/>146 SOUTH PACIFIC VISCOSE, PT<br/>147 INTERNATIONAL CHEMICAL INDUSTRY, PT<br/>148 PAN BROTHERS , PT TBK 88<br/>149 INDOLITHARGE MEGAHTAMA, PT 5<br/>150 AJINOMOTO INDONESIA, PT<br/>151 BAAGIL DWITUNGGAL, PT 30<br/>152 TITAN PETROKIMIA NUSANTARA, PT<br/>153 PRATAMA ABADI INDUSTRI, PT<br/>154 DNT INDONESIA, PT<br/>155 FRIGOGLASS INDONESIA, PT<br/>156 SCHNEIDER INDONESIA, PT<br/>157 DSG SURYA MAS INDONESIA, PT<br/>158 UNIVERSAL ABRASIVINDO INDUSTRIAL, PT 3A-B<br/>159 JOHNSON HOME HYGIENE PRODUCTS, PT<br/>160 KASAKATA KIMIA, PT<br/>161 PETROKIMIA GRESIK, PT<br/>162 CISADANE RAYA CHEMICALS, PT 88<br/>163 CAPSUGEL INDONESIA, PT<br/>164 JEMBO CABLE COMPANY, PT TBK<br/>165 MERPATI MAHKOTA SARANA, PT 50A<br/>166 UNITED TRACTOR PANDU ENGINEERING, PT<br/>167 CIBA VISION BATAM, PT<br/>168 HEAT EXCHANGERS INDONESIA, PT<br/>169 MACCAFERRI INDONESIA, PT<br/>170 SINAR PERMATA HALIM SWADAYA, PT<br/>171 GUNUNG SLAMAT, PT 28<br/>172 TOKAI DHARMA INDONESIA, PT<br/>173 DUPONT POWDER COATINGS INDONESIA, PT 33<br/>174 SINKONA INDONESIA LESTARI, PT<br/>175 METRO UTAMA RAYA ELECTRONICS INDUSTRY, PT19 20<br/>176 ERNA DJULIAWATI, PT<br/>177 ROYAL STANDARD, PT 45<br/>178 INDO KORDSA, PT TBK<br/>179 SHINKO TOYOBO GISTEX GARMENT, PT<br/>180 PERKEBUNAN NUSANTARA XII (PERSERO), PT 44<br/>181 JUTARASA ABADI, PT 3<br/>182 KARYA YASANTARA CAKTI, PT<br/>183 BUKIT MURIA JAYA, PT<br/>184 TPC INDO PLASTIC & CHEMICAL, PT<br/>185 SEKAR LAUT, PT TBK 23 25<br/>186 BALI NIRWANA GARMENTS, PT 1<br/>187 BOGASARI SENTRA FLOUR MILLS, PT 1<br/>188 NEW SIMO MULIJO, PT 95 K<br/>189 DUNIA SETIA SANDANG ASLI TEKSTIL, PT<br/>190 DYNEA INDRIA, PT 22<br/>191 DELTA MERLIN DUNIA TEXTILE, PT<br/>192 DELTA DUNIA TEXTILE, PT<br/>193 JINDAL STAINLESS INDONESIA, PT<br/>194 GS BATTERY, PT<br/>195 LOLA MINA, PT<br/>196 CONNELL BERSAUDARA CHEMINDO, PT<br/>197 ALAM LESTARI UNGGUL, PT<br/>198 CILEGON FABRICATOR, PT<br/>199 TOTOKU TORYO INDONESIA, PT<br/>200 ARGHA KARYA PRIMA INDUSTRY, PT TBK 53<br/>201 MORICH INDO FASHION, PT<br/>202 SUNRISE BUMI TEXTILES, PT<br/>203 PETROJAYA BORAL PLASTERBOARD, PT 139<br/>204 GODWIN AUSTEN INTERNATIONAL LTD<br/>205 AIR LIQUIDE INDONESIA, PT 1 2<br/>206 YAMAHA INDONESIA MOTOR MANUFACTURING, PT<br/>207 IN MOLD LABELING TECHNOLOGY, PT<br/>208 TOBA PULP LESTARI, PT TBK<br/>209 GLOBAL INTERINTI INDUSTRI, PT<br/>210 SEJIN LESTARI FURNITURE, PT<br/>211 PACIFIC INDOCHEM, CV<br/>212 HOJEON LIMITED<br/>213 PERMATA HIJAU SAWIT, PT 107<br/>214 GUNUNG GAHAPI SAKTI, PT<br/>215 ESG PANATEC, PT<br/>216 INDUSTRI PLYWOOD TJIPTA RIMBA DJAJA, PT 46<br/>217 MARSOL ABADI INDONESIA, PT<br/>218 DAEKYUNG INDAH HEAVY INDUSTRY, PT<br/>219 BADE MAKMUR ORISSA, PT<br/>220 INDUSTRI TEXTILE INDAH JAYA, PT 62<br/>221 SOJITZ INDONESIA, PT<br/>222 KRAKATAU STEEL (PERSERO), PT 1<br/>223 LEADING GARMENT INDUSTRIES, PT 97<br/>224 AUSTRALIA INDONESIA MILK INDUSTRIES, PT<br/>225 BALIMAYA PERMAI FOOD CANNING INDUSTRY, PT<br/>226 FREEPORT INDONESIA, PT<br/>227 SUPIANTO, UD 17<br/>228 ADEI PLANTATION & INDUSTRY, PT<br/>229 DEHO CANNING COMPANY, PT 39<br/>230 VOKSEL ELECTRIC, PT TBK<br/>231 HISAMITSU PHARMA INDONESIA, PT<br/>232 SUPARMA, PT TBK 6A<br/>233 PETROWIDADA, PT<br/>234 BOEHRINGER INGELHEIM INDONESIA, PT<br/>235 PLASINDO LESTARI, PT 32 36<br/>236 GISTEX NISSHINBO INDONESIA, PT 66<br/>237 PERKIN ELMER BATAM, PT<br/>238 BUDI ACID JAYA, PT TBK<br/>239 EASTERNTEX, PT<br/>240 SUMI INDO KABEL, PT TBK<br/>241 APAC CITRA CENTERTEX, PT TBK<br/>242 PINDO DELI PULP AND PAPER MILLS, PT<br/>243 BOZZETTO INDONESIA, PT<br/>244 KAYU LAPIS INDONESIA, PT<br/>245 GUMINDO PERKASA INDUSTRI, PT<br/>246 MEDCO DOWNSTREAM INDONESIA, PT<br/>247 GAJAH TUNGGAL, PT TBK<br/>248 MUSIM MAS, PT<br/>249 RIKIO INDONESIA, PT<br/>250 FRINA LESTARI NUSANTARA, PT<br/>251 EMBLEM ASIA, PT<br/>252 SAMWHA INDONESIA, PT<br/>253 SEKAR BENGAWAN, PT<br/>254 NIHON CHEMICAL INDONESIA, PT<br/>255 TIGA BINTANG MANUNGGAL, PT<br/>256 ALSTOM POWER ENERGY SYSTEMS INDONESIA , PT<br/>257 STYRINDO MONO INDONESIA, PT<br/>258 PUPUK SRIWIDJAYA (PERSERO), PT<br/>259 HINO MOTORS MANUFACTURING INDONESIA, PT<br/>260 GUNUNG RAJAPAKSI, PT<br/>261 SUMBER ALAM SAKTI, CV<br/>262 PAUWELS TRAFO ASIA, PT<br/>263 COLORINDO ANEKA CHEMICALS, PT 61<br/>264 ADIS DIMENSION FOOTWEAR, PT<br/>265 ASAHI BEST BASE INDONESIA, PT<br/>266 REXPLAST CORPORATION, PT<br/>267 NOBEL INDUSTRIES, PT 31<br/>268 UNGGUL INDAH CAHAYA, PT TBK<br/>269 OSAKI MEDICAL INDONESIA, PT 30<br/>270 KMK GLOBAL SPORT, PT<br/>271 SAITAMA STAMPING INDONESIA, PT<br/>272 KAWI DESIGNS, CV<br/>273 MULTIPLASTINDO MAKMUR, PT<br/>274 SAYAP MAS UTAMA, PT<br/>275 LOTTE INDONESIA, PT 47<br/>276 DYSON ZEDMARK INDONESIA, PT 1<br/>277 ARJUNA UTAMA KIMIA, PT 18 22<br/>278 SHOWA INDONESIA MANUFACTURING, PT 28 36<br/>279 MITRA CITRA MAKMUR, PT 7<br/>280 ADR GROUP OF COMPANIES 1<br/>281 PANARUB INDUSTRY, PT<br/>282 INDU MANIS, PT<br/>283 PISMATEX TEXTILE INDUSTRY, PT 2<br/>284 DYSTAR COLOURS INDONESIA, PT<br/>285 SEAMLESS PIPE INDONESIA JAYA, PT<br/>286 GROWTH ASIA, PT<br/>287 PANCAPRIMA EKABROTHERS, PT 178<br/>288 NIKKATSU ELECTRIC WORKS, PT 70<br/>289 WEARWEL INTERNATIONAL, PT 19<br/>290 MITSUBOSHI BELTING INDONESIA, PT 4<br/>291 OKAMOTO INDONESIA, PT<br/>292 PERUSAHAAN PERKEBUNAN LONDON SUMATRA INDONESIA, PT TBK<br/>293 KEWALRAM INDONESIA, PT<br/>294 ULTRA PRIMA ABADI, PT<br/>295 MESHINDO ALLOY WHEEL CORPORATION, PT Kav 8 Kav 9<br/>296 SUNSHINE TECHNICA INDONESIA, PT<br/>297 HARTONO ISTANA TEKNOLOGI, PT<br/>298 ROYAL COTTON INDONESIA, PT<br/>299 TONERINDO MITRAJAYA, PT<br/>300 ALBISINDO TIMBER, PT<br/>301 SINAR CONTINENTAL, PT<br/>302 INDOPRIMA GEMILANG, PT 5<br/>303 ANUGERAHINTI GEMANUSA, PT<br/>304 PETRONIKA, PT<br/>305 ARISTA LATINDO, PT<br/>306 INDO-BHARAT RAYON, PT<br/>307 MULIA INDUSTRINDO, PT TBK<br/>308 PERUSAHAAN REMILING KARET ANGKASA RAYA D4J2AMBI, PT<br/>309 KEMASELOK PLASTINDO, PT<br/>310 PULAU SAMBU, PT<br/>311 INSERASENA, PT<br/>312 PERUSAHAAN TEMBAKAU TARU MARTANI, NV 2A<br/>313 ARISA MANDIRI PRATAMA, PT<br/>314 DELPHI AUTOMOTIVE SYSTEMS INDONESIA, PT 1<br/>315 ANGSA DAYA, PT<br/>316 SUMI ASIH, PT<br/>317 KERISMAS WITIKCO MAKMUR, PT<br/>318 KAHATEX, PT 119<br/>319 ASAHIMAS FLAT GLASS, PT TBK<br/>320 KRAKATAU STEEL, PT Kav.54<br/>321 BATAM TEXTILE INDUSTRY, PT 59<br/>322 EWINDO, PT 68<br/>323 UNISEM, PT<br/>324 TRI MEGA BATERINDO, PT 158<br/>325 CRESTEC INDONESIA, PT<br/>326 HAKATEX, PT<br/>327 GENERAL LAJU, PT 121<br/>328 ALKINDO MITRARAYA, PT<br/>329 POLYSINDO EKA PERKASA, PT TBK<br/>330 PLATINUM RESINS INDONESIA, PT<br/>331 PERTAMINA (PERSERO), PT<br/>332 RACHBINI LEATHER, PT 1<br/>333 MULIAKERAMIK INDAHRAYA, PT TBK<br/>334 PANGGUNG ELECTRIC CITRABUANA, PT 1<br/>335 WIJAYA KARYA (PERSERO), PT TBK<br/>336 SUKSES JAYA PERKASA, PT 2<br/>337 BUSANA PRIMA GLOBAL, PT 223 A<br/>338 HANDSOME, PT<br/>339 GUNUNGBAYAN PRATAMACOAL, PT<br/>340 KONIMEX, PT<br/>341 TANJUNG KREASI PARQUET INDUSTRY, PT<br/>342 KORINDO ARIABIMA SARI, PT<br/>343 TEMBAGA MULIA SEMANAN , PT TBK<br/>344 CHEVRON PACIFIC INDONESIA, PT 1<br/>345 CAHAYA BARU MADANI, PT<br/>346 TRANSAVIA OTOMASI PRATAMA, PT<br/>347 PROPAN RAYA INDUSTRIAL COATING CHEMICALS, PT<br/>348 SEMARANG AUTOCOMP MANUFACTURING INDONESIA, PT<br/>349 AGRINDO, PT<br/>350 BILTUBE INDONESIA, PT 24 25<br/>351 AMAN JAYA PERDANA, PT<br/>352 WIJAYA INDONESIA MAKMUR BICYCLE INDUSTRIES, PT<br/>353 INATAI GOLDEN FURNITURE INDUSTRIES, PT<br/>354 SANYO JAYA COMPONENTS INDONESIA, PT<br/>355 POLYCHEM INDONESIA, PT TBK<br/>356 MAYORA INDAH, PT TBK 21 23<br/>357 SEPARINDO INDUSTRI, PT<br/>358 TIMAH (PERSERO), PT TBK 51<br/>359 KERTAS LECES (PERSERO), PT<br/>360 BITRATEX INDUSTRIES, PT<br/>361 DNP INDONESIA, PT 2 3<br/>362 RHODIA MANYAR, PT<br/>363 WANASAWIT SUBUR LESTARI, PT<br/>364 WINGS SURYA, PT 61 65<br/>365 INDACHI PRIMA, PT<br/>366 GOKAK INDONESIA, PT<br/>367 GISTEX, PT 106<br/>368 HIGASHIFUJI INDONESIA, PT<br/>369 ANEKA TAMBANG, PT TBK<br/>370 SHINE INDONESIA ABADI, PT 62<br/>371 OTSUKA INDONESIA, PT<br/>372 BERKAH SAWIT SUMATERA, PT 88 E-F<br/>373 WINNERSUMBIRI KNITTING FACTORY, PT 18<br/>374 CORT INDONESIA, PT<br/>375 SUMATRA TOBACCO TRADING COMPANY, PT 11<br/>376 ECCO INDONESIA, PT 17<br/>377 SHOWPLA INDO, PT 3 4<br/>378 SAMPIT, PT<br/>379 SANKEN INDONESIA, PT<br/>380 KORINDO ABADI, PT Kav 62<br/>381 KALTIMEX ENERGY, PT<br/>382 MERCEDES-BENZ INDONESIA, PT<br/>383 EVER INDONESIA TEXTILE MILLS, PT 88<br/>384 LEN INDUSTRI (PERSERO), PT 442<br/>385 SADHANA, PT 172<br/>386 AVESTA WELDING, PT<br/>387 TORISHIMA GUNA INDONESIA, PT<br/>388 PANASONIC GOBEL ENERGY INDONESIA, PT<br/>389 SAMCRO HYOSUNG ADILESTARI, PT<br/>390 INSANSANDANG INTERNUSA, PT<br/>391 Hapete<br/>392 BUMIMULIA INDAH LESTARI, PT 65 - A<br/>393 INDOKOM SAMUDRA PERSADA, PT<br/>394 COGNIS INDONESIA, PT<br/>395 MEGASURYA MAS, PT 32<br/>396 APAC INTI CORPORA, PT<br/>397 SIPATEX PUTRI LESTARI, PT 3 6<br/>398 MATAHARI SILVERINDO JAYA, PT<br/>399 CHANG JUI FANG INDONESIA, PT<br/>400 MOLTEN ALUMINIUM PRODUCER INDONESIA, PT<br/>401 SINAR PIALA MULIA DJAJA, PT<br/>402 IRC INOAC INDONESIA, PT 8<br/>403 ALAMKACA PRABAWA INDONESIA, PT<br/>404 HADINATA BROTHERS, PT<br/>405 INDOCEMENT TUNGGAL PRAKARSA, PT TBK<br/>406 BAT INDONESIA, PT TBK<br/>407 TANASHIN INDONESIA, PT<br/>408 HONDA LOCK INDONESIA, PT<br/>409 PZ CUSSONS INDONESIA, PT 8<br/>410 BAYER INDONESIA, PT<br/>411 HONDA PROSPECT MOTOR, PT 1<br/>412 SULFINDO ADIUSAHA, PT<br/>413 ETERNAL BUANA CHEMICAL INDUSTRIES, PT<br/>414 KAO INDONESIA CHEMICALS, PT<br/>415 SIGMAKALON INDONESIA, PT 1<br/>416 CHEMCO HARAPAN NUSANTARA, PT 19 28<br/>417 NOBLE BATAM, PT<br/>418 TOYOTA MOTOR MANUFACTURING INDONESIA, PT<br/>419 FREYABADI INDOTAMA, PT<br/>420 BAKRIE CONSTRUCTION, PT<br/>421 PAL INDONESIA (PERSERO), PT<br/>422 KARBINDO ABESYAPRADHI, PT 23<br/>423 SANYO PRECISION BATAM, PT<br/>424 GLAXO WELLCOME INDONESIA, PT<br/>425 DEWA SUTRATEX, PT 76<br/>426 SRIBOGA RATU RAYA, PT 47 48<br/>427 EKAMANT INDONESIA, PT<br/>428 AISIN INDONESIA, PT<br/>429 LIEBRA PERMANA, PT 198<br/>430 KANTOR PEMASARAN BERSAMA PT PERKEBUNAN1 N1USANTARA I - XIV<br/>431 SHARP SEMICONDUCTOR INDONESIA, PT<br/>432 BITZER COMPRESSORS INDONESIA, PT 2<br/>433 MANUNGGAL PRIMA, CV 54<br/>434 KEMFARM INDONESIA, PT<br/>435 DJARUM, PT 28<br/>436 TOMENBO INDONESIA, PT<br/>437 YAMAHA MOTOR PARTS MANUFACTURING INDONESIA, PT<br/>438 PUSAN MANIS MULIA, PT 79<br/>439 GOODYEAR INDONESIA, PT TBK 27<br/>440 LATEXIA INDONESIA, PT<br/>441 ITOCHU INDONESIA, PT 9<br/>442 AMARTA CARRAGEENAN INDONESIA, PT<br/>443 BHIRAWA STEEL, PT 6<br/>444 MONOKEM SURYA, PT<br/>445 PITAMAS INDONUSA, PT<br/>446 PAKABAYA, PT 44<br/>447 FDK INDONESIA, PT<br/>448 GOLDEN SARI, PT 1<br/>449 KOMATSU REMAN INDONESIA, PT<br/>450 DALIATEX KUSUMA, PT<br/>451 SUNDAYA INDONESIA, PT<br/>452 AHLSTROM INDONESIA, PT<br/>453 KRAMA YUDHA TIGA BERLIAN MOTORS, PT<br/>454 CENTRALWINDU SEJATI, PT<br/>455 MINGALA, PT 22<br/>456 DOOSAN CIPTA BUSANA JAYA, PT<br/>457 MISAJA MITRA, PT 59<br/>458 MULIAKERAMIK INDAHRAYA, PT<br/>459 HOSANNA GARMENTAMA, PT<br/>460 ATEJA TRITUNGGAL CORPORATION, PT<br/>461 SEMEN GRESIK (PERSERO), PT TBK<br/>462 KSW BATAM, PT 1 4<br/>463 SORINI AGRO ASIA CORPORINDO, PT TBK 45<br/>464 SCHERING PLOUGH INDONESIA, PT TBK<br/>465 MEGA CITRA BUSANA, CV 42 43<br/>466 HARMONI INDAH, PT<br/>467 SUTINDO CHEMICAL INDONESIA, PT 44 I<br/>468 RICHTEX GARMINDO, PT 8<br/>469 PRAVA INTERNATIONAL, PT<br/>470 COCOA VENTURES INDONESIA, PT<br/>471 EKA CHEMICALS INDONESIA, PT 32<br/>472 TAIYO MARSOL INDONESIA, PT<br/>473 AUTOCOMP SYSTEMS INDONESIA, PT<br/>474 SUNSON TEXTILE MANUFACTURER, PT TBK 27<br/>475 SURYA TOTO INDONESIA TBK, PT 1<br/>476 KYOWA INDONESIA, PT<br/>477 PRIMA JABAR STEEL, PT 1<br/>478 SUMI RUBBER INDONESIA, PT<br/>479 TEJA SEKAWAN COCOA INDUSTRIES, PT 86<br/>480 DWIJAYA PERKASA ABADI, CV<br/>481 OMNI KEMAS INDUSTRY, PT 70<br/>482 ECCO TANNERY INDONESIA, PT 17<br/>483 PISMA PUTRA TEXTILE, PT<br/>484 SATYA RAYA INDAH WOODBASED INDUSTRIES, PT<br/>485 SEOLINDO PRIMATAMA PT<br/>486 LUNDIN INDUSTRY INVEST, PT 1<br/>487 LEADERS WORLD, PT<br/>488 ANDALAS MAJU CEMERLANG, PT 31<br/>489 LIZA CHRISTINA GARMENT INDUSTRY, PT<br/>490 GIKEN PRECISION INDONESIA. PT<br/>491 YORI MASA COMPANY, PT 48<br/>492 CORONA PRAYITNA, PT 68 A<br/>493 PRIMATEXCO INDONESIA, PT<br/>494 INDO ACIDATAMA, PT TBK<br/>495 INDOPASIFIK MINING NUSANTARA, PT<br/>496 WINNERS INTERNATIONAL, PT<br/>497 LONGVIN INDONESIA, PT<br/>498 ARBE STYRINDO, PT<br/>499 KG FASHION INDONESIA, PT 633<br/>500 SARI MAS PERMAI., PT 23<br/>501 WIHARTA KARYA AGUNG, PT 46 AA<br/>502 RAMAJAYA PRAMUKTI, PT<br/>503 GOO INDONESIA CHEMICALS, PT<br/>504 DUTAMULTI INTIOPTIC PRATAMA, PT 60<br/>505 SAMUDERA HARAPAN, CV<br/>506 MASPION, PT 38 40<br/>507 BU KYUNG INDONESIA, PT<br/>508 BALI MINA UTAMA, PT<br/>509 KUTAI TIMBER INDONESIA, PT<br/>510 STARMAS INTI ALUMINIUM INDUSTRY, PT 16<br/>511 JUMBO POWER INTERNATIONAL, PT 22. K<br/>512 SARI NIAGA MANDIRI, PT<br/>513 CHOYANG MOPOLI SAMSUNG CHEMICAL INDONESIA, PT<br/>514 DWI SUMBER ARCA WAJA, PT<br/>515 WORLD YAMATEX SPINNING MILLS, PT 88<br/>516 JEMBAYAN MUARABARA, PT<br/>517 IDROS SERVICES, PT<br/>518 SURI TANI PEMUKA, PT<br/>519 SAI GARMENTS INDUSTRIES, PT<br/>520 BRIDGESTONE SUMATRA RUBBER ESTATE, PT<br/>521 KIRANA PACIFIC LUAS, PT 28<br/>522 SEMERU KARYA BUANA, PT<br/>523 MIWON INDONESIA, PT 1 3<br/>524 YASULOR INDONESIA, PT<br/>525 NEWASIA MANDIRI, PT<br/>526 PLATINUM CERAMICS INDUSTRY, PT 23 25<br/>527 DUNLOPILLO INDONESIA, PT<br/>528 TRISULA GARMINDO MANUFACTURING, PT<br/>529 TUNGGAL INDOTAMA ABADI, PT<br/>530 KEONG NUSANTARA ABADI, PT<br/>531 SAN SAN SAUDARATEX JAYA, PT 151<br/>532 TUN YUN GARMENT INDONESIA, PT 2<br/>533 KARYA MEKAR DEWATAMALI, PT 174 174A<br/>534 ARUTMIN INDONESIA, PT<br/>535 JAPFA COMFEED INDONESIA, PT TBK 80<br/>536 EVER SHINE TEX, PT TBK 16<br/>537 DAYACAYO ASRITAMA, PT<br/>538 STRETCHLINE, PT 32<br/>539 EMIRATES TRADING AGENCY, PT<br/>540 AWI MINA JAYA, CV 11 12<br/>541 NECIS INDAH GEMERLANG FASHION<br/>542 PUTRA SUMBER UTAMA TIMBER, PT<br/>543 KARISMA ABADI SENTOSA, PT 187 189<br/>544 JINDO INDUSTRY, PT<br/>545 DAI-ICHI KIMIA RAYA, PT<br/>546 PANEN MAS AGUNG, PT 14<br/>547 SOUTH EAST ASIA PIPE INDUSTRIES, PT<br/>548 TRI NUNGGAL KOMARA, PT 30 C D<br/>549 HANKOOK CERAMIC INDONESIA, PT<br/>550 DAKAI IMPEX, PT 64<br/>551 MANGUL JAYA, PT<br/>552 RISMAR DAEWOO APPAREL, PT 27<br/>553 BEIERSDORF INDONESIA, PT<br/>554 KREASI DASATAMA, PT<br/>555 DHARMA POLIMETAL, PT<br/>556 ADARO INDONESIA, PT<br/>557 MUARA KRAKATAU, PT 22<br/>558 PANVERTA CAKRAKENCANA, PT<br/>559 INDONESIA ASAHAN ALUMINIUM, PT<br/>560 SUNGAI BUDI, PT<br/>561 ANTARA SAUDARA, CV 3<br/>562 MAXIM MASPION, PT<br/>563 INDRA BROTHERS, PT<br/>564 SINAR PURE FOODS INTERNATIONAL, PT<br/>565 L'OREAL INDONESIA, PT<br/>566 YUASA BATTERY INDONESIA, PT<br/>567 KALTIM PRIMA COAL, PT<br/>568 CLARIANT INDONESIA, PT 1<br/>569 COOLING AUTOMOTIVE INDONESIA, PT<br/>570 TOPPAN PRINTING INDONESIA, PT<br/>571 SK KERIS, PT<br/>572 INTAN NASIONAL IRON INDUSTRY, PT<br/>573 PUTRA NUSA,CV 19 20<br/>574 PANDU SATA UTAMA, PT 11<br/>575 MELATI GROUP, CV<br/>576 EXXONMOBIL OIL INDONESIA INCORPORATION<br/>577 DELAMI GARMENT INDUSTRIES, PT 19<br/>578 SHINMEI ELECTRIC INDONESIA, PT<br/>579 INDUSTRI KARET DELI, PT<br/>580 TEIJIN INDONESIA FIBER, PT TBK<br/>581 BUKIT PERAK, PT<br/>582 UNTUNG BERSAMA SEJAHTERA, PT 395 399<br/>583 VENTURINDO JAYA BATAM, PT<br/>584 ASIA PULP & PAPER COMPANY LIMITED<br/>585 DUTA SUGAR INTERNATIONAL, PT<br/>586 BRISTOL-MYERS SQUIBB INDONESIA , PT TBK<br/>587 BERAU COAL, PT<br/>588 DAIHAN LABTECH, PT<br/>589 TAKITA MANUFACTURING INDONESIA, PT<br/>590 WALSIN LIPPO INDUSTRIES, PT 1<br/>591 SAFIRE KROON INTERNATIONAL, PT<br/>592 PUTERA RACKINDO SEJAHTERA, PT 3<br/>593 GOLDEN FLOWER, PT<br/>594 SUNGIN TEX, PT<br/>595 ECOGREEN OLEOCHEMICALS, PT<br/>596 NUTRICIA INDONESIA SEJAHTERA, PT<br/>597 SELAMAT SEMPURNA, PT TBK 1<br/>598 PANASONIC SHIKOKU ELECTRONICS BATAM, PT<br/>599 BUSANA PERKASA GARMENTS, PT 8<br/>600 LAKSHMI LEELA GARMENT INDUSTRI, PT 7<br/>601 UNIVERSAL EXPORTS, PT<br/>602 INDONESIA STEEL TUBE WORKS, PT 1<br/>603 BAKRIE BUILDING INDUSTRIES, PT<br/>604 PANASONIC ELECTRONIC DEVICES BATAM, PT<br/>605 MEIWA INDONESIA, PT<br/>606 DAESE GARMIN, PT 90<br/>607 BUMITANGERANG MESINDOTAMA, PT 27 30<br/>608 INDOKOM CITRAPERSADA, PT<br/>609 CENTRALPERTIWI BAHARI, PT<br/>610 TEKPAK INDONESIA, PT 1A<br/>611 INDURO INTERNASIONAL, PT 1 E<br/>612 JAYA SURYA TIMUR, CV<br/>613 INTAN RAHMAH PERTIWI, PT 76 B<br/>614 PRIMAYUDHA MANDIRIJAYA, PT<br/>615 FILTRONA INDONESIA, PT 18 20<br/>616 HERLINA INDAH, PT 16<br/>617 STARNESIA GARMENT, PT<br/>618 BENTOEL PRIMA, PT<br/>619 GRAMITRAMA BATTERY, PT 53<br/>620 MC PET FILM INDONESIA, PT<br/>621 FORINDOPRIMA PERKASA, PT 373 383<br/>622 ORSON INDONESIA, PT 1122<br/>623 EMBROITEX JAYA, PT 173 A<br/>624 SORINI TOWA BERLIAN CORPORINDO, PT<br/>625 HANJAYA MANDALA SAMPOERNA, PT TBK 14 18<br/>626 AKZO NOBEL CAR REFINISHES INDONESIA, PT 37<br/>627 LEMINDO ABADI JAYA, PT<br/>628 SUD CHEMIE INDONESIA, PT<br/>629 PRADA INTERNATIONAL BUSINESS, PT 28<br/>630 BOMA BISMA INDRA (PERSERO), PT 229<br/>631 MURAMOTO ELEKTRONIKA INDONESIA, PT<br/>632 KMI WIRE AND CABLE, PT TBK<br/>633 SAM KARYA ABADI, PT 36<br/>634 SURABAYA AGUNG INDUSTRI PULP & KERTAS, PT 6T0BK<br/>635 RAMAGLORIA SAKTI TEKSTIL INDUSTRI, PT<br/>636 MATAHARI SENTOSA JAYA, PT 42<br/>637 OGAWA INDONESIA, PT<br/>638 INDESSO AROMA, PT 78<br/>639 KEDAWUNG SETIA CORRUGATED CARTON BOX IN8D6U2STRIAL, PT<br/>640 HIMALAYA GRAFURIN INTERNATIONAL, PT<br/>641 TIMUR MEGAH STEEL LIMITED, PT 60<br/>642 MAYA FOOD INDUSTRIES, PT<br/>643 LAUTAN OTSUKA CHEMICAL, PT 77<br/>644 KOMATSU UNDERCARRIAGE INDONESIA, PT<br/>645 PRAKARSA LANGGENG MAJU BERSAMA, PT<br/>646 CENTURY BATTERIES INDONESIA, PT<br/>647 INDOMINCO MANDIRI, PT 26<br/>648 KARYA SUMIDEN INDONESIA, PT<br/>649 KAWAN LAMA SEJAHTERA, PT 1<br/>650 CASADRON INDONESIA, PT<br/>651 FKS MULTI AGRO, PT TBK 11G<br/>652 MUARA TUNGGAL, PT 126<br/>653 JST INDONESIA, PT<br/>654 APEXINDO PRATAMA DUTA, PT TBK 20<br/>655 WILLBES INDONESIA, PT<br/>656 CABOT INDONESIA, PT<br/>657 INDOALUMINIUM INTIKARSA INDUSTRI, PT<br/>658 LAWE ADYAPRIMA SPINNING MILLS, PT<br/>659 PERUSAHAAN ROKOK TJAP GUDANG GARAM, PT T1BK<br/>660 GUNAWAN DIANJAYA STEEL, PT 29 A<br/>661 INTI SUKSES GARMINDO, PT<br/>662 BASF INDONESIA, PT<br/>663 TOA GALVA INDUSTRIES, PT<br/>664 AKER SOLUTIONS, PT<br/>665 TYFOUNTEX INDONESIA, PT<br/>666 WINTRAD JAYA, PT<br/>667 ASAL JAYA, PT 800<br/>668 PALL FILTRATION INDONESIA, PT<br/>669 SCHOTT IGAR GLASS, PT<br/>670 SUNG CHANG INDONESIA, PT 8A<br/>671 WAHANA GRAHAMAKMUR, PT<br/>672 NORWEST INDUSTRY, PT<br/>673 SANDRAFINE GARMENT, PT<br/>674 UNI-CHARM INDONESIA, PT<br/>675 CAHAYA SAKTI FURINTRACO, PT<br/>676 PRYSMIAN CABLES INDONESIA, PT<br/>677 SIOEN INDONESIA, PT<br/>678 PRIMA ALLOY STEEL UNIVERSAL, PT TBK 1<br/>679 CHEIL JEDANG INDONESIA, PT 93<br/>680 ADE TEXTILE INDUSTRIES, PT 4 6<br/>681 TAMBANG BATUBARA BUKIT ASAM (PERSERO), PT 1TBK<br/>682 BINDER INDONESIA, PT 108<br/>683 SUMBER BINTANG REJEKI, PT 22<br/>684 CCI BINTAN, PT<br/>685 ASTRA DAIHATSU MOTOR, PT 5<br/>686 GRANITOGUNA BUILDING CERAMICS, PT<br/>687 SARIMAKMUR TUNGGALMANDIRI, PT 110A<br/>688 JEDOK STONEWORK, CV 124<br/>689 ARBE CHEMINDO PT<br/>690 BUDAYA MUTIARA, PT 62<br/>691 CLASSIC PRIMA CARPET INDUSTRIES, PT<br/>692 DEWI SAMUDRA KUSUMA, PT<br/>693 KYOKKO SHINJU INDONESIA, PT 62<br/>694 TRUBAINDO COAL MINING, PT 26<br/>695 CUSSONS INDONESIA, PT 144<br/>696 GRAND TEXTILE INDUSTRY, PT Kav 22<br/>697 BELLA PRIMA PERKASA, PT<br/>698 MULTI KREASI DAYA PERKASA, PT 19<br/>699 TERANG DUNIA INTERNUSA, PT 114<br/>700 INDOPOLY SWAKARSA INDUSTRY, PT<br/>701 PERUSAHAAN INDUSTRI CERES, PT 94<br/>702 VAN REES INDONESIA, PT 1<br/>703 SUMALINDO LESTARI JAYA, PT TBK 6<br/>704 CEMANI TOKA, PT<br/>705 MULIAGLASS, PT<br/>706 ASTRA NIPPON GASKET INDONESIA, PT<br/>707 SRI REJEKI ISMAN, PT 88<br/>708 HIMALAYA TUNAS TEXINDO, PT<br/>709 AICA INDONESIA, PT 318<br/>710 HAENG NAM SEJAHTERA INDONESIA, PT<br/>711 NEW MINATEX, PT 7<br/>712 JAPFA COMFEED INDONESIA TBK, PT<br/>713 TETRA PAK STAINLESS EQUIPMENT, PT<br/>714 LG ELECTRONICS INDONESIA, PT<br/>715 INTERNATIONAL NICKEL INDONESIA, PT TBK<br/>716 TRANKA KABEL, PT<br/>717 MULTISTRADA ARAH SARANA, PT TBK<br/>718 SUSILA INDAH SYNTHETIC FIBER INDUSTRIES, PT133<br/>719 ALCAN PACKAGING FLEXIPACK, PT<br/>720 INKOTE INDONESIA, PT<br/>721 PINDI MULYA ABADI, PT 007<br/>722 ASIA TRADING CENTER, PT 62<br/>723 DONGJIN INDONESIA, PT<br/>724 CIPTA SAKSAMA INDONESIA, PT<br/>725 INDONESIA TORAY SYNTHETICS, PT 1<br/>726 MERPATI INTERNET MANDIRI, PT 15<br/>727 SAMATOR INTIPEROKSIDA, PT 286<br/>728 BITUNG MANADO OIL LTD, PT<br/>729 EMBEE PLUMBON TEKSTIL, PT<br/>730 PERHUTANI ANUGERAH KIMIA, PT<br/>731 ACE OLDFIELDS INDUSTRY, PT<br/>732 BHUMI RANTAU ENERGI, PT<br/>733 SANBE FARMA, PT 10<br/>734 PABERIK TEKSTIL KASRIE, PT<br/>735 BARINDO ANGGUN INDUSTRY, PT 148 150 P<br/>736 BIMA BISALLOY, PT 1<br/>737 DONG ONE GARMENT, PT<br/>738 TRITUNGGAL MULTICHEMICALS, PT<br/>739 SIDO BANGUN, PT<br/>740 ADIJAYA GUNA SATWATAMA, PT<br/>741 TAI CHENG DEVELOPMENT, PT<br/>742 OMRON MANUFACTURING OF INDONESIA, PT<br/>743 SULINDAFIN PERMAI SPINNING MILLS, PT 23<br/>744 MUTSUKI ELECTRIC INDONESIA, PT<br/>745 PACIFIC INDOMAS, PT<br/>746 EUROGATE INDONESIA, PT<br/>747 YANMAR DIESEL INDONESIA, PT<br/>748 BUMI INDAWA NIAGA, PT<br/>749 AJINEX INTERNATIONAL, PT 77 to 78<br/>750 H-TECH OILFIELD EQUIPMENT, PT<br/>751 AKER SOLUTION, PT<br/>752 MOREL RENEE PARFUM MULTI INDUSTRIES, PT<br/>753 INDORACK MULTIKREASI, PT 5<br/>754 SANDANG MAJALAYA TEXTILE, PT 12C<br/>755 CATERINDO GARMENT INDUSTRI, PT 2 3<br/>756 TASINDO TASSA INDUSTRIES, PT<br/>757 BERLEI INDONESIA, PT 39<br/>758 POLA MANUNGGAL SEJATI TEXTILE INDUSTRIES, P13T2<br/>759 NASCO, PT 61<br/>760 KARYA BINA BERSAMA, PT<br/>761 FENG TAY INDONESIA ENTERPRISES, PT<br/>762 EVOX RIFA INDONESIA, PT 325<br/>763 ACTAVIS INDONESIA, PT<br/>764 UNIVERSAL FOOTWEAR UTAMA INDONESIA, PT 1<br/>765 SARANAGRIYA LESTARI KERAMIK, PT<br/>766 SEKAR BUMI, PT TBK<br/>767 DIC GRAPHICS, PT<br/>768 PABRIK CAT DAN TINTA PACIFIC, PT 1<br/>769 INDONESIA TEIJIN DU PONT FILMS, PT<br/>770 WIRAKENCANA ADIPERDANA, PT 1<br/>771 BHINEKA KARYA MANUNGGAL, PT 1<br/>772 SENTRA SINTETIKAJAYA, PT 28<br/>773 ARTA RIMBA UTAMA, CV<br/>774 KALTIMEX ENERGI, PT<br/>775 PANASONIC ELECTRIC WORKS MITRA INDONESIA, PT<br/>776 SARI ANDARA PERSADA, PT 244<br/>777 AROMA & CO, CV 113 115<br/>778 IMPACK PRATAMA INDUSTRI, PT 85<br/>779 INTAN JAYA AGROMEGAH ABADI, PT 5<br/>780 PEMBINA HYOSE INDUSTRY, PT 45<br/>781 MEIJI RUBBER INDONESIA, PT<br/>782 UNIVERSAL EXPORT, PT 100<br/>783 CITATAH INDUSTRI MARMER, PT TBK 64<br/>784 TOYOTA ASTRA MOTOR, PT<br/>785 JAYA BUMI PERKASA, PT 24<br/>786 INDAL ALUMINIUM INDUSTRY TBK, PT 38 40<br/>787 SINAR BAJA ELECTRIC, CV 5<br/>788 MAHA KERAMINDO PERKASA, PT 26<br/>789 HANS NESIA DYEING, PT<br/>790 FILAMENDO SAKTI, PT 8<br/>791 MARGONO INTERNATIONAL TRADING, CV 18 24<br/>792 SRI MELAMINE REJEKI, PT<br/>793 SEBUKU IRON LATERITIC ORES, PT 19<br/>794 KITADIN, PT 26<br/>795 SASMITA ABADI GLOVES, PT<br/>796 PREMIER INDOCREATION GS, PT 36 G<br/>797 YAMAHA MUSIC MANUFACTURING ASIA, PT<br/>798 SMEP PACIFIC PT<br/>799 WEILBURGER COATINGS INDONESIA, PT 5<br/>800 KUDA LAUT MAS, PT<br/>801 INDONESIA NIHON SEIMA, PT<br/>802 CLIPSAL MANUFACTURE INDONESIA, PT<br/>803 DYNEA MUGI INDONESIA, PT<br/>804 KAWAGUCHI KIMIA INDONESIA, PT 44<br/>805 SURYA SINDORO SUMBING WOOD INDUSTRY, PT 45<br/>806 HASTANINDO KURNIA SEJATI 29<br/>807 SOCFIN INDONESIA, PT Kav 4<br/>808 TUNAS SUMBER IDEA KREASI KIMIA, PT<br/>809 ABS INDUSTRI INDONESIA, PT Kav.45 Kav.46<br/>810 SENG FONG MOULDING PERKASA, PT 173<br/>811 POLIDAYAGUNA PERKASA, PT 11<br/>812 KOMATSU FORGING INDONESIA, PT<br/>813 IVO MAS TUNGGAL, PT 51<br/>814 PUDAK SCIENTIFIC, PT 2 4<br/>815 MECOINDO ACTARIS, PT<br/>816 DOLPIN PUTRA SEJATI, PT 1<br/>817 RUBY PRIVATINDO, PT 39<br/>818 BEST INDO, PT 8<br/>819 PUTRABALI ADYAMULIA, PT 3<br/>820 KHONG GUAN BISCUIT FACTORY INDONESIA, PT<br/>821 TANJUNG ENIM LESTARI PULP AND PAPER, PT<br/>822 MASARI DWISEPAKAT FIBER, PT Kav.77<br/>823 SUPREME DECOLUXE, PT<br/>824 TUNAS NELAYAN MANDIRI, PT 33<br/>825 TRI ADIGUNA, CV 38<br/>826 ASIA SAKTI WAHID FOOD MANUFACTURE, PT 7<br/>827 JAYA TRADE INDONESIA, PT 144<br/>828 GOLD COIN SPECIALITIES, PT<br/>829 ARKON PRIMA INDONESIA, PT<br/>830 TUNAS SAWA ERMA, PT Kav.62<br/>831 EKADHARMA INTERNATIONAL, PT TBK<br/>832 EVERBRIGHT BATTERY FACTORY LIMITED, PT<br/>833 KAHOINDAH CITRAGARMENT, PT<br/>834 KERTAS NUSANTARA, PT<br/>835 TANJUNG TIMBERINDO INDUSTRI, PT<br/>836 PANATA JAYA MANDIRI, PT 88<br/>837 SURYA BAJA SENTRAL ANUGERAH, PT 34<br/>838 WING INDONESIA, PT<br/>839 NAGASE IMPOR-EKSPOR INDONESIA, PT<br/>840 INDUSTRI KERAMIK KEMENANGAN JAYA, PT C261 263<br/>841 MECHMAR JAYA INDUSTRIES, PT<br/>842 VONIX LATEXINDO, PT 21 E<br/>843 BINTANG MAS SPORTINDO, CV<br/>844 CERAH SEMPURNA, PT 407<br/>845 SEMEN PADANG, PT<br/>846 DWIARTHA SENTOSA, PT 8<br/>847 IDEC ABADI WOOD INDUSTRIES, PT<br/>848 GAJAH ANGKASA, PT 823<br/>849 POU CHEN INDONESIA, PT<br/>850 PARISINDO PRATAMA, PT 50<br/>851 PRIMO MICROPHONES INDONESIA, PT<br/>852 SUGIH INSTRUMENDO ABADI, PT<br/>853 COATS REJO INDONESIA, PT 24<br/>854 SINAR CENTRAL SANDANG, PT 27<br/>855 GE LIGHTING INDONESIA, PT<br/>856 FORINCO ANCOL, PT 2<br/>857 BATARA INDAH, PT<br/>858 GODWIN AUSTEN INTERNATIONAL LIMITED<br/>859 JANGKAR NUSANTARA, PT<br/>860 SEGARA TIMBER CO. LIMITED.,PT 19<br/>861 DUTA PERMATA MURNI, PT 36E<br/>862 ROMAN CERAMIC INTERNATIONAL, PT<br/>863 TUNAS ALFIN, PT TBK 9<br/>864 WIDE ACTIONJAYA, PT 100<br/>865 INDO KERAMIK INTI WIDYA, PT<br/>866 JARBIS INDONESIA, PT 81<br/>867 SAINT-GOBAIN WINTER DIAMAS, PT<br/>868 ALUMINDO LIGHT METAL INDUSTRY, PT TBK 38 40<br/>869 SEMEN BOSOWA MAROS, PT<br/>870 ASMO INDONESIA, PT<br/>871 EDWARD FORRER 44<br/>872 PANASIA FILAMENT INTI, PT TBK<br/>873 NATATEX PRIMA, PT<br/>874 TEC INDONESIA, PT<br/>875 ALUMINIUM EXTRUSION INDONESIA, PT<br/>876 GARUDA TOP PLASINDO, PT 17<br/>877 HOUSE OF RATTAN, PT<br/>878 UNIVERSAL CARPET AND RUGS, PT 285 B<br/>879 INTERNUSA KERAMIK ALAMASRI, PT 133<br/>880 TOKAI TEXPRINT INDONESIA, PT B4 B10<br/>881 NEKA BOGA PERISA, PT<br/>882 HOLLIT INTERNATIONAL, PT<br/>883 PRIMA INREKSA INDUSTRIES, PT 8<br/>884 NOMURA EXPORINDO, PT Kav.40 Kav.41<br/>885 INDOMAGURO TUNAS UNGGUL, PT<br/>886 HI-TECH DESIGN LAB ENGINEERING UTAMA, PT 17-A<br/>887 SINAR ANTJOL, PT 1 3<br/>888 SHINETAMA INTERFASHION, PT<br/>889 NSS INDONESIA, PT<br/>890 KEDAWUNG SETIA INDUSTRIAL, PT TBK 862<br/>891 DHANAR MAS CONCERN<br/>892 BALIKPAPAN FOREST INDUSTRIES, PT Kav.62<br/>893 MITRA LINTAS INTERNATIONAL, PT<br/>894 PERKEBUNAN NUSANTARA III (PERSERO), PT 2<br/>895 JABA GARMINDO, PT 12<br/>896 ADIRA SEMESTA INDUSTRY, PT<br/>897 METROPOLE MEGAH, PT Kav. 1<br/>898 PERSERO DAGANG DAN INDSUTRI KIMIA DAN FARKaMvA.9SI BINTANG TOEDJOE, PT<br/>899 LEMBAH TIDAR JAYA LEATHER INDUSTRY, PT<br/>900 KERAMIKA INDONESIA ASSOSIASI, PT TBK<br/>901 L'AMBIANCE, CV 14<br/>902 MULIA KNITTING FACTORY, PT<br/>903 SUNG WON INDONESIA, PT 262<br/>904 BUDI ALAM KENCANA, PT<br/>905 RICKY PUTRA GLOBALINDO, PT TBK 29 37<br/>906 CHANG CHUN DPN CHEMICAL INDUSTRY, PT 18 23<br/>907 PULAU MAS TEXINDO, PT<br/>908 SAGATRADE MURNI, PT 51<br/>909 AGRO INDOMAS, PT Kav.27 Kav.30<br/>910 PERKEBUNAN NUSANTARA (PERSERO) IX, PT<br/>911 FUBORU INDONESIA, PT<br/>912 CLAMA INDONESIA, PT<br/>913 PERKEBUNAN NUSANTARA X (PERSERO), PT 3 5<br/>914 TWIN STAR INDONESIA, PT<br/>915 TRIMITRA CIKARANG, PT 6<br/>916 TRISULA TEXTILE INDUSTRIES, PT 170<br/>917 BEIERSDORF INDONESIA, PT<br/>918 MERMAID TEXTILE INDUSTRY INDONESIA, PT<br/>919 HITACHI CONSTRUCTION MACHINERY INDONESIA, PT<br/>920 BAHTERA INDOAMPLAS GEMILANG, PT 36 37<br/>921 WIRANI GROUP, CV 46<br/>922 TANJUNG SELATAN MAKMUR JAYA, PT<br/>923 CITRA WIRAPARAMITA, PT<br/>924 OH SUNG ELECTRONICS INDONESIA, PT<br/>925 NOK INDONESIA, PT 3<br/>926 TIRTA MARTA PACKAGE MANUFACTURING COMPANY, PT<br/>927 LINCOLN ELECTRIC INDONESIA, PT 12:00 AM<br/>928 BANDUNG DJAJA TEXTILE, CV 5<br/>929 NAV SHANTI INDONESIA, PT 22<br/>930 FORMCASE INDUSTRIES, PT<br/>931 SRI REDJEKI, UD 49<br/>932 SARIWANGI AGRICULTURE ESTATE AGENCY, PT 288<br/>933 SOLO MURNI, PT 378<br/>934 ARINDO PACIFIC CHEMICALS, PT 244<br/>935 KAISAR LAKSMI MAS, PT 24<br/>936 PANATA JAYA MANDIRI, PT 1<br/>937 PERINDUSTRIAN TENTARA NASIONAL INDONESIA5 1A7NGKATAN DARAT (PERSERO), PT<br/>938 SUPER EXIMSARI JAKARTA INDONESIA, PT<br/>939 SAMOIN, PT<br/>940 YEONHO INDONESIA, PT<br/>941 INTAG BRASS INDONESIA, PT<br/>942 SAMKYUNG JAYA APPARET, PT<br/>943 ON TIME GARMINDO, PT<br/>944 RODA JATI, CV 514<br/>945 MEIHO MANUFACTURING INDONESIA, PT 8<br/>946 MEBEL ANDALAS, PT 7<br/>947 MEBEL ALLURE INDONESIA, PT 22<br/>948 KEDAUNG SURYA, PT 15 17<br/>949 BATIK JACKY, CV 53<br/>950 PERLAN, PT<br/>951 SGWICUS INDONESIA, PT 22 23<br/>952 KUSUMAPUTRA SANTOSA, PT<br/>953 UNGARAN INDAH BUSANA, PT<br/>954 NISSIN BISCUIT INDONESIA, PT<br/>955 SANDANG MAS, PT 6<br/>956 GRAND BEST INDONESIA, PT 20 22<br/>957 POLIPLAS MAKMUR SANTOSA, PT 1<br/>958 MARGAJAYA, PT 1 7<br/>959 EKA SANDANG DUTA PRIMA, PT<br/>960 MARUKI INTERNATIONAL INDONESIA, PT<br/>961 CENTURY TEXTILE INDUSTRY, PT<br/>962 BEHAESTEX CABANG PEKALONGAN, PT<br/>963 INCHI TEXTILE MILLS & MACHINERY, PT 149A<br/>964 MUTIARA HABEMINDO ROTAN, PT 63<br/>965 KOMPINDO FONTANA RAYA, PT<br/>966 HINI DAIKI INDONESIA, PT<br/>967 PORT RUSH, PT<br/>968 INTAN HEVEA INDUSTRY, PT<br/>969 SEMPURNA INDAH MULTINUSANTARA, PT<br/>970 PONDAN PANGAN MAKMUR INDONESIA, PT<br/>971 MIMILOVE, PT 4<br/>972 INDORAMA SYNTHETICS, PT TBK<br/>973 SEYON INDONESIA, PT<br/>974 S & D FOOD, PT 29<br/>975 KONES TAEYA INDUSTRY, PT<br/>976 SUNG SHIN INDONESIA, PT<br/>977 PUTRI SAKTI MAHKOTA KRESNO, PT 21<br/>978 WHITE HORSE CERAMIC INDONESIA, PT 34<br/>979 MEGA INDAH GLASS INDUSTRY, PT 5<br/>980 ULUWATU, PT 59<br/>981 SOL INDAH KITA, PT 160<br/>982 PERKEBUNAN NUSANTARA VI (PERSERO), PT 1<br/>983 KAYU SENGON BINA SENTOSA, PT 4<br/>984 SENTRAFOOD INDONUSA, PT 20<br/>985 WANGSA MANUNGGAL JAYA PERKASA, PT 16<br/>986 INDORUB NUSARAYA, PT<br/>987 HYMSA INDOTRACO, PT 27<br/>988 KANEPUSA INDONESIA, PT<br/>989 OCEAN MITRAMAS, PT 1<br/>990 MULIA RAYA INTERNUSA, PT<br/>991 SUPREME BELTING PERKASA, PT 8GH<br/>992 SUMBER YALASAMUDRA, PT 19<br/>993 PUTRA BHINEKA PERKASA, PT 5<br/>994 FOSROC INDONESIA, PT<br/>995 LION METAL WORKS, PT TBK<br/>996 NARTI'S SILVER<br/>997 NIKOMAS GEMILANG, PT<br/>998 HILEX PARTS INDONESIA, PT 35<br/>999 NOBI PUTRA ANGKASA, PT<br/>1000 PHILIPS INDONESA, PT<br/>1001 DIC ASTRA CHEMICAL, PT 5 10<br/>Street_1<br/>Jl. MH Thamrin<br/>Margomulyo 44 Blok HH-20<br/>Jl. Gardu Induk PLN<br/>Jl. Pangeran Jayakarta 45 A<br/>Jl. Pangeran Tirtayasa - Kampung Galih, Lingkungan II<br/>Jl. Cahaya Raya Blok O<br/>Jl. Depaten Baru<br/>Jl. Randugarut Km 13<br/>Jl. Raya Pegangsaan Dua Km. 2.2<br/>Jl. Pasir Jaya Km. 6<br/>Jl. Jendral Sudirman Kav. 47<br/>Jl. ABP Pulo Kerto Rt.4 Rw.02<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav.15<br/>Jl. Tanah Abang II<br/>JL. Jenderal Sudirman<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 1<br/>Jl. Raya Jemursari<br/>Jl. Projek, Desa Gampingan, Kecamatan Pagak<br/>Jl. Let. Jend. TB. Simatupang Kav. 22-26<br/>Jl. Dr. Sutomo<br/>Jl. Raya Jakarta Bogor Km 31.2<br/>Jl. Mangga Dua Raya<br/>Jl. Ampera Raya Kav. 9-10<br/>Jl. Tikala Ares<br/>Jl. Yos Sudarso By Pass<br/>Jl. Mampang Prapatan Raya No 2 D-E<br/>East Jakarta Industrial Park Plot 5G<br/>Jl. Raya Kapuk Kamal<br/>Jl. Rawa Sumur III Kav. III Blok DD<br/>Jl. Raya Serpong Km. 8<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav. 56<br/>Jl. Jend. Sudirman<br/>Jl. Sultan Iskandar Muda Kav V-TA<br/>Jl. M.H. Thamrin<br/>Jl. MH Thamrin Kav. 59<br/>Jl. Raya Sultan Agung Km. 28, Medan Satria<br/>Jl. Raya Serang Km 12<br/>Jl. Pajajaran<br/>Jl. Veteran<br/>Jl. Raya Krian Km. 26<br/>Jl. Let. Jend. S. Parman Kav. 62-63<br/>Jl. K.H. Mas Mansyur Kav. 126<br/>East Jakarta Industrial Park (EJIP) Blok 7G-2.3<br/>Jl. Indofarma<br/>Jl. Maligi I<br/>Kawasan Industri MM2100 KK-9 -10<br/>Jl. Raya Anyer Km 122<br/>Jl. Kertopaten<br/>Jl. Raya Karawaci Km. 3,5<br/>Jl. Kampung Meriuk<br/>Jl. Bawal Kav. 5<br/>Jl. Rungkut Industri I<br/>Jl. Jend. Sudirman<br/>Jl. Pleret Km. 2,3<br/>Jl. Greenland II Blok AD-1, Greenland Industrial Park<br/>Jl. M.H. Thamrin<br/>Jl. Raya Pegangsaan II Blok A-1 Km. 1,6<br/>Jl. Imam Bonjol<br/>Jl. Swadaya IV, RT. 004 RW.04<br/>Plaza V Block D, Jl. Margaguna<br/>Jl. Siliwangi<br/>Jl. Hang Kesturi Km. 4<br/>Jl. Pulo Kambing II Kav. I - II<br/>Jl. Jababeka XII Blok I<br/>EJIP Industrial Park Plot 1A-1-2<br/>Jl. Teluk Gong Raya<br/>Jl. Kopi<br/>Jl. Beringin Lot. 4<br/>Jl. Agung Timur IV - Blok O-2 / 1<br/>Jl. Raya Serang Km. 7, Kompleks Industri Gajah Tunggal<br/>Jl. Tomang Raya<br/>Jl. Industri Selatan Blok PP No. 4<br/>East Jakarta Industrial Park (EJIP) Plot 3 F-5<br/>Jl. Daan Mogot Km. 12,<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 1<br/>Jl. Gaya Motor Raya<br/>Jl. Abdul Muis<br/>Jl. Veteran<br/>Jl. Budi Mulia<br/>Jl. James Simanjuntak<br/>Jl. Taman Lebak Bulus Raya L / 15<br/>Jl. AIP II K.S. Tubun Raya<br/>Jl. H. R. Rasuna Said Kav. B2<br/>Jl. TB Simatupang Kav. 88<br/>Jl. Jendral Gatot Subroto<br/>Jl. Desa Pejuang Km. 27<br/>Desa Ngerong Km. 39, Gempol<br/>Jl. Manis Raya<br/>Jl. Lintang Raya Kav. F 4-5<br/>Jl. Meranti III Blok L8,<br/>Jl. Kruing II Block L9-03,<br/>Rukan Artha Gading Niaga Blok A<br/>Jl. Brigjend Soediarto Km. 11<br/>Jl. Lombok Blok N / 4-7<br/>Jl. Margomulyo, Tandes<br/>Jl Raya Dayeuhkolot<br/>Jl. Raya Narogong Km. 26,<br/>Jl. M.H. Thamrin<br/>Jl. Irian Blok NN 1-1<br/>Jl. Rawagelam I<br/>Jl. Hayam Wuruk<br/>Jl. Kebon Sirih<br/>Jl. Raya Legian<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 76 - 78<br/>Jl. Garuda<br/>Jl. Meruya Ilir Raya - Taman Kebon Jeruk<br/>Jl. M. H. Thamrin Boulevard<br/>Jl. Kima 10 Kav. A6 Daya<br/>Jl. Manyar<br/>Jl. Jababeka Raya Block F29-33<br/>Jl. Raya Kediri-Kertosono Km 7<br/>Kelurahan Banaran, Kecamatan Grogol<br/>Jl. Swadaya PLN-Klender<br/>Jl. Wicaksana<br/>Jl. Pasar Hitam, Desa Sampali<br/>East Industrial Park (EJIP) Plot 1A-3<br/>EJIP Industrial Park Plot 4E<br/>Jl. Limo<br/>Jl. Industri Raya IV Block AE<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto<br/>Jl. Surya Lestari Kav 1-16B<br/>Jl. Raya Rancaekek Km 19,<br/>PO Box 1083<br/>Jl. AKBP Agil Kusumadya Km 4<br/>Jl. Ikan Gurame<br/>Jl. Inti I - Blok C3 / 3<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav. 22<br/>Jl. M.T. Haryono Kav. 62<br/>Jl. Let. Jend. S. Parman Kav. 35<br/>Jl. Raya krikilan Km. 28<br/>Jl. Mayor Jend. Sungkono,<br/>Jl. Stasiun Kota<br/>Jl. Raya Sukabumi Km. 10.1<br/>Jl. Let. Jend. Suprapto Kav. 4<br/>Bekasi International Industrial Estate (BIIE) Blok C8 / 12-12 A<br/>Jl. Belitung D/44<br/>Desa Sumengko<br/>Jl. Raya Narogong Km. 23,8<br/>Jl. Pulo Buaran II Blok Q/1<br/>Jl. Raya Karangawen Km. 18<br/>Jl. Jend Sudirman Kav. 10-11<br/>Jl. Pasteur<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav. 22<br/>Jl. Raya Gilang Km. 20<br/>Jl. Duyung Kav.III<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 45-46<br/>Jl. Daan Mogot Km. 11<br/>Jl. Raya Perjuangan<br/>Jl. Gardu Induk PLN<br/>Centra Bisnis Artha Gading<br/>Jl. Mekar Agung<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav. 23<br/>Jl. Raya Serpong Km. 7<br/>Jl. Angsana 2 - Blok AE / 23<br/>Jl. Jababeka VI Block P1<br/>Jl. R.A. Kartini Kav. 26<br/>Jl. Pancatama Raya Kav 18<br/>Jl. Musi<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 10 - 11<br/>Jl.Raya Surabaya Sidoarjo Km.19<br/>Jl. Jend. Ahmad Yani<br/>Jl. Imam Bonjol<br/>Jl. Raya Bogor Km. 42<br/>Jl. Pajajaran, Desa Gandasari<br/>Jl. Cideng Timur<br/>Jl. Jababeka XI Blok H 30/ 40<br/>Jl. Beringin Kav. 204<br/>Jl. Bawal, Batu Merah<br/>Jl. TB Simatupang Kav.10<br/>Jl Rungkut Industri II 43 A Kawasan SIER<br/>Jl. Mayjend Sutoyo<br/>Jl. Raya Jakarta - Bogor Km. 36<br/>Jl. Jababeka III, Kav. C<br/>Jl. Raya Ciater Km. 171<br/>Jl. Mangga Dua Raya<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav.1<br/>Jl. Kapuk Kamal - RT. 001/03<br/>Jl. Pahlawan, Desa Karang Asem Timur<br/>Jl. Panyawungan Km.19<br/>Jl. Rajawali<br/>Jl. Rawa Udang<br/>Kota Bukit Indah Industrial Estate Blok A-II No. 4<br/>Jl. Karawang Spoor Kec Teluk Jambe<br/>Maspion Industrial Estate,<br/>Jl. Raya Darmo<br/>Jl. Hos Cokroaminoto (Jl. Ciledug Raya),<br/>Jl. Raya Cilincing (Unit Flour Mills I)<br/>Jl. Simo Kalangan<br/>Jl. Raya Palur Km. 7,1<br/>Jl. Pulogadung<br/>Jl. Raya Palur Km. 7,1<br/>Jl. Raya Palur Km 7.1 Jaten,<br/>Maspion Industrial Estate, Desa Suko Mulyo-Manyar<br/>Jl. Laksamana Muda Yos Sudarso<br/>Jl. Muara Baru Ujung Blok N Kav 5 - 6<br/>Jl. Mega Kuningan Lot. 8.6 - 8.7<br/>Jl. Raya Daan Mogot Km. 13.2<br/>Jl. Suralaya, Desa Argawana, Bojonegara, PO BOX 171<br/>Jl. Maligi VI Lot L2A<br/>Jl. Pahlawan, Karang Asem Barat<br/>Jl. Raya Karangjati Km. 25<br/>Jl. Raya Bekasi Km 28<br/>Jl. Mampang Prapatan Raya<br/>JL. HR. Rasuna Said Blok X-7 Kav. 5<br/>Jl. Sulawesi Blok I<br/>Jl. DR. KRT. Radjiman Widyodiningrat,<br/>Jl. Inti III, Blok C7 No. 8<br/>Jl. Letjend. M T Haryono A-1<br/>Jl. Tanjung Tembaga No 8<br/>Jl. Palem Manis II, Jatiuwung<br/>Griya Babatan Mukti Block B-17<br/>Jl. Jenderal Gatot Subroto Kav. 56<br/>Jl. Sultan Iskandar Muda<br/>Jl. Medan Belawan Km 10<br/>Jl. Beringin Muka Kuning<br/>Jl. Prof HM Yamin SH<br/>Kawasan EJIP Plot 9-H<br/>Jl. Jendral Sudirman Kav. 71<br/>Jl. Let. Jend. MT. Haryono Kav .62<br/>Jl. Pajajaran 14, RT. 001/ 05<br/>Jl. Prof. Dr. Satrio No. 164<br/>Jl. Produksi<br/>Jl. Mengger<br/>Jl. Raya Jakarta Bogor Km. 26.6<br/>Desa Tegal Badeng Barat<br/>Jl. H. R. Rasuna Said Kav. X 7 No. 6<br/>Jl. Jaksa Agung Suprapto<br/>Jl. Tuanku Tambusai I<br/>Jl. Bubutan<br/>Jl. Raya Narogong Km.16<br/>Jl. H.R. Moch. Mangundiprojo<br/>Jl. Sulung Sekolahan<br/>Jl. Prof. Dr. Mohamad Yamin SH<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 33A<br/>Komplek Griya Inti Sentosa Blok A-1<br/>Jl. Nanjung<br/>Jl. Beringin Lot 207<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Kav C-6<br/>Jl. Jend Sudirman Kav. 61- 62<br/>Jl. Gatot Subroto Km 7.8<br/>Jl. Jendral Gatot Subroto Kav. 23<br/>Jl. M H Thamrin Kav. 51<br/>Jl. Desa Tarajusari Km. 0,2<br/>Jl. Let Jend S Parman Kav.67<br/>Jl. Aipda KS Tubun Raya 77<br/>Jl. T.B. Simatupang<br/>Jl. Gatot Subroto Km. 7<br/>Jl. Komp. L. Yos Sudarso Km. 7.8, Tanjung Mulia,<br/>Jl. Raya Sentul Purwodadi<br/>Jl. Olympic Raya Kav. A-3, Kawasan Industri Sentul<br/>MM2100 Industriel Town Block T-3 Cikarang Barat<br/>Cikananga RT 06/02<br/>Jl. Raya Palur Sragen Km 8.6<br/>Kawasan Industri MM2100 Blok FF-4<br/>Desa Cikahuripan<br/>Jl. Panti Mulia, Ujung Semampir<br/>Jl. Letjend S. Parman Kav. 62-63<br/>Jl. Mayor Zen<br/>Jl. Letjen MT. Haryono Kav. 8<br/>Jl. Imam Bonjol IV, Warung Bongkok<br/>Terboyo Industrial Estate Block N-1<br/>Jl. Raya Narogong Km. 23.8<br/>Jl. Raya Citeras<br/>Jl. Raya Serang Km. 24<br/>Jl. Sumatera Block C/2<br/>Jl. Berbek Industri V<br/>Jl. H.R Rasuna Said Blok X5 kav 1-2<br/>Jl. Jenderal Gatot Subroto Kav. 6-7<br/>Jl. Rembang Industry III<br/>Jl. Cikupamas Raya<br/>Jl. Permata Raya LOt. C- 3A (Tol Jakarta, Cikampek, Km 47)<br/>Jl. Bukit Slamet 2<br/>Jl. Kertajaya No. 109<br/>Jl. Tipar Cakung Kav. F 5-7<br/>Jl. Tanah Abang II<br/>MM 2100 Industrial Town Blok F-2<br/>Jl. Rungkut Industri I<br/>Jl. Jababeka VI<br/>Jl. Telagamas I<br/>Jl. Pluit Raya I<br/>Jl. Raya Moch. Toha Km. 1 (Jl.Raya Mauk Km. 1)<br/>Jl. Kig Raya Barat Block G1<br/>Jl. Teratai<br/>Jl. Raya Citeras-Rangkasbitung Km. 3.8<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Kav B-1, Kuningan<br/>Jl. K L Yos Sudarso Km 10.5<br/>Jl. Siliwangi Km. 1, Desa Gembor<br/>Jl. Cimuncang<br/>Jl. Pelabuhan Nusantara Bl C-2<br/>Jl. Industri Raya Blok D<br/>Jl. Desa Sampang Agung, Kutorejo<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 29-31<br/>Jl. Raya Rancaekek Km 25<br/>Jl. Daan Mogot Km.16<br/>Jl. Mergomulyo Indah I, Tandes<br/>Jl. Mahoni I No. 11, Multi Guna Niaga<br/>Jl. KH. Asnawi<br/>Jl. Mangga Dua Raya<br/>Jl HR Rasuna Said Bl X-1 Kav 1 & 2 Graha Irama Lt 14<br/>Jl. P.R. Sukun, Po Box 9<br/>Jl. Industri II No 20<br/>Jl. Gardu Induk PLN, Margomulyo<br/>Jl. Prof. Dr. Moh. Yamin, SH<br/>Jl. Prof. DR. Moch. Yamin, SH<br/>Jl KH Moch Mansyur 128<br/>Jl. K.H. Mas Mansyur Kav. 126<br/>Jl. Raya Tegal Gede Lemah Abang<br/>Jl. K.H. A. Tomo<br/>Jl. Kapten Darmo Sugondo<br/>Sungai Guntung Kecamatan Kateman Kabupaten Indri Giri Hilir<br/>Jl. Jawa Desa Wadungasih<br/>JL. Kompol Bambang Suprapto, Baciro<br/>Jl. Raya Karangawen Km. 20<br/>Jl. Raya Industri Block C-4<br/>Jl. Mangga Dua Raya Blok F-2 No. 3-5<br/>Jl. Jend Sudirman Kav. 33-A<br/>Jl. Raya Cakung Cilincing<br/>Jl. KH. Wahid Hasyim<br/>Desa Tanjung Sari, Kecamatan Taman, Kabupaten Sidoarjo,<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto<br/>Jl. Jend Sudirman.'Desa Langensari Klepu,<br/>Jl. Cimuncang<br/>Jl. Jend. S. Parman Kav 201, Muka Kuning<br/>Jl. Raya Gilang<br/>Jl. Lombok I, Blok N-2<br/>Jl. Mochammad Toha Km. 5.6<br/>jl. Kh moh mansyur<br/>Jl. Gatot Subroto Km. 8<br/>Jl. Lingkar Mega Kuningan Block E3-2 Kav 1<br/>Jl. Raya Rangkasbitung Km. 7 No. 88<br/>Jl. Medan Merdeka Timur 1A<br/>Jl. A. Yani, Gedangan<br/>Jl. Raya Tegal Gede<br/>Jl. Raya Waru<br/>Jl. DI. Panjaitan Kav. 9<br/>Jl. Raya Perancis<br/>Jl. Mercedes Bens<br/>Kp. Ciela RT. 01/RW. 01<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Kav. 1-2 Block X-1<br/>Desa Sanggrahan, Grogol<br/>Jl. Pangeran Antasari No.18<br/>Jl. MT. Haryono Kav. 62<br/>Jl. Daan Mogot Km. 16<br/>Jl. Budi Kemuliaan I<br/>Jl. Takkalasi, Dusun Pattene<br/>Kav 8, Jl. Denpasar Raya D 2,<br/>Jl. Gatot Subroto Km. 8<br/>Jl. Walisongo KM. 9,8<br/>Jl. Raya Bambe Km. 19.3,<br/>Kawasan Industri Kota<br/>JL. Ir Sutami Km 7<br/>Jl. Raya Bambe Km 20, Desa Bambe,<br/>Jl. Raya Cakung Cilincing No.12/ KBN<br/>Jl. Raya Jakarta Bogor Km. 35<br/>Jl. Daan Mogot KM 21 Batu Ceper<br/>Jl. Tomang Raya<br/>Jl. MT. Haryono Kav. 62<br/>Jl. Jenderal Sudirman<br/>Jl. Raya Leces<br/>Jl. Brigjend S. Sudiarto Km. 11<br/>Jl. Pulogadung Kav. 2, Blok H<br/>Jl. Raya Sembayat Km. 24,<br/>Jl. Jenderal Gatot Subroto Kav. 43<br/>Jl. Embong Malang<br/>Desa Ubrug, Cibinong, Jatiluhur<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Kav. B-4,<br/>Jl. Braga<br/>MM 2100 Industrial Town-Blok H-12<br/>Jl. Letjen. T.B. Simatupang Kav. 1<br/>Jl. Pangkalan I-A<br/>Jl. Letjen. T.B. Simatupang Kav. 88<br/>Jl. Strawberry<br/>Jl. KH. Agus Salim, Poris Plawad<br/>Kawasan Berikat Ngoro Industri Persada Blok G5-6<br/>Jl. HOS Cokroaminoto<br/>Jl. Raya Bligo, Candi<br/>Kawasan Industri MM 2100 Block I<br/>Jl. Ketapang Hilir<br/>MM 2100 Industrial Town Block GG-8<br/>Jl. MT Haryono<br/>Jl. H. R. Rasuna Said Blok X-5 Kav. 1-2<br/>Desa Wanaherang<br/>Jl. Raya Driyorejo Km.25<br/>Jl. Soekarno Hatta<br/>Jl. Kembang Jepun<br/>Kawasan Industri Jababeka II<br/>Jl Rawa Sumur Tmr 1 Kawasan Industri Pulogadung<br/>Jl. Teuku Umar Km. 44<br/>Jl. Raya Serang Km. 17.2<br/>Jl. Raya Rancaekek Km 22.5<br/>Jl. Margomulyo Indah 18 A<br/>Jl. Jababeka XVI Kav. V<br/>Jl. Ir. Sutami Km. 13, Desa Kemang<br/>Jl. Raya Jakarta Bogor Km. 31. 2<br/>Jl. Tambak Sawah<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav.23<br/>Jl. Putri<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto<br/>Jl. Raya Losarang Km. 71<br/>Kawasan Industrial Indotaisei Sektor 1A<br/>Jl. Nyai Ageng Kebo Kanigoro<br/>Jl. Hayam Wuruk<br/>Jl. Raya Mauk Km. 2<br/>Jl. Raya Tapos Km.1<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 70-71<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav 54-55<br/>Jl. Narogong Raya Km 23.85<br/>Kawasan Industri MM 2100 Blok NN - 81<br/>Jl. Kuningan Barat<br/>Jl. Jend Sudirman Kav. 10-11<br/>Jl. Gaya Motor<br/>Jl. Asia Afrika Lot. 19<br/>Jl. Raya Serang Km. 14<br/>Jl. Raya Tambun Km. 42<br/>Jl. Rawagelam III<br/>Jl. Jababeka Raya Blok F<br/>Jl Gaharu Kompl Batamindo Industry Park Lot 103-103 A<br/>Jl. Laks. Yos Sudarso<br/>Jl. Maligi III Lot J 2A, Kawasan Industri KIIC<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Kav. 62<br/>Jl. Ujung Surabaya, Kel Pegirikan<br/>Jl. Mampang Prapatan<br/>Jl. Beringin Lot. 9<br/>Jl. Pulobuaran Raya Kav. III Blok DD / 2-4<br/>Jl. Cibaligo<br/>Jl. Sultan Hasanudin<br/>Jl. Rawa Sumur Timur BPSP<br/>East Jakarta Industrial Park (EJIP)<br/>Jl. Cagak Raya, RT. 01 RW. 03<br/>Jl. Taman Cut Mutiah<br/>Jl. Tol Jakarta-Cikampek Km. 47<br/>Jl. Raya Tlajung Udik<br/>Jl. Raya Muncar<br/>Jl. Dr. Setiabudi Raya No. 71 D<br/>Jl. Ahmad Yani<br/>Jl. Jend. A. Yani Km. 9<br/>Jl. Permata Raya Lot. F2 & F6<br/>Jl. Gandasari Gandasari, Pasir Randu,<br/>Jl. Pemuda<br/>Jl. Raya Bogor Km. 27,3<br/>Jl. M.H Thamrin<br/>Desa Jeruk Purut - Bulu Sari<br/>Jl. Margomulyo<br/>Komp. Permata Senayan Rukan D No. 53<br/>Desa Betro,<br/>Jl. Pagesangan<br/>Jl. Irian - Blok MM-I<br/>Jl. Pakin Raya, Sunda Kelapa, Pluit<br/>Jl. Jawa, Blok A-05 KBN<br/>Jl. Moh Toha Km 7.3<br/>Jl. Raya Narogong Pangkalan IX Km 14.5. RT. 01/04<br/>Jl. Letjen. MT. Haryono Kav. 33<br/>Jl. Jend. Achmad Yani, Proyek Pulo Mas<br/>Jl. Berbek Industri I / 24<br/>Jl. Batusari Barat<br/>Jl. Madura V Blok D/18-A<br/>Jl. M.H. Thamrin<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto No. 42<br/>Jl. Raya Daan Mogot Km 19.8<br/>Jl. Raya Batujajar Km. 2.8<br/>Jl. Veteran<br/>Jl. Sei Binti Tanjung Uncang<br/>Jl. Sumatra<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav 28<br/>Jl. Peta Selatan Ruko Kalideres Megah Block A<br/>Jl Raya Cicadas. Kp Cicadas Rt 03/04<br/>Jl. Tanjungsari<br/>Jl. Coaster<br/>Jl. Pramuka Kav. 151<br/>Jl. Medan-Belawan Km. 10,5<br/>Jl. Rembang Industri III<br/>East Jakarta Industrial Park (EJIP)<br/>Jl. Raya Serang Km. 24, Balaraja<br/>Jl. Raya Rancaekek Km. 25.5,<br/>Jl. Ariajaya Santika Tiga Raksa Km 21<br/>East Jakarta Industrial Park Plot 8L-1<br/>Jl. Rawa Gelam III<br/>Jl. Letjend. M.T. Haryono Kav 8<br/>Jl. Rajawali<br/>Jl. Raya Darmo Permai III<br/>Jl. Kapuk Kamal Raya<br/>Jl. Raya Bligo<br/>Jl. Raya Pait Km. 10<br/>Jl. Letjend. S. Parman Kav 77<br/>JL. Raya Bekasi Km. 27<br/>Jl. Lundin<br/>Kampung Momonot RT. 01/RW. 11<br/>Jl. Dobi<br/>Jl. Selabintana Km. 3,5 No. 41 Rt. 07 / Rw. 02<br/>Jl. Yos Sudarso, Batu Ampar<br/>Jl. Setiabudi<br/>Jl. Gedong Panjang<br/>Jl. Jend. Oerip Sumoharjo<br/>Jl. Raya Solo Sragen Km. 11,4<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Kav. C-17<br/>Jl. Raya Narogong Km. 12<br/>Jl. HR. Rasuna Said Kav. X-0<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 45-46<br/>Jl. Raya Siliwangi<br/>Jl. Waru Gunung<br/>Jl. Pangeran Jayakarta<br/>Jl. MH. Thamrin Kav. 22<br/>Jl. Sulawesi<br/>Jl. Desa Ujung Serdang ( Jl. Besar Km.11.5)<br/>Jl. Gayungsari X/3<br/>Jl. Kembang Jepun<br/>Jl. Raya Karawang-Cikampek Km. 87.7<br/>Jl. Ikan Tuna Raya Timur<br/>Jl Jend Sudirman Kav 61-62 Summitmas II Lt 8<br/>Jl. Raya Cikupa Mas<br/>JL. Lautze, Pasar Baru, Sawah Besar<br/>Jl. Prof. Latumenten<br/>Jl. Pulo Mentawai<br/>Jl. Hang Kesturi Km. 4<br/>Jl. Meruya Ilir<br/>Jl. Yos Sudarso Kav. 88<br/>Jl. Brigjen Katamso Km. 6<br/>Jl. HR. Moch. Mangundiprojo Km. 3.5<br/>Jl. Brigjen Sudiarto Km.12<br/>Dolok Merangir, Pos Serbalawan<br/>Jl. Pluit karangkarya blok A selatan<br/>Jl. Raya Semarang - Kendal Km.12, Randugarut, Tugu<br/>Jl. Perintis Kemerdekaan<br/>Jl. Raya Bogor Km 26.4<br/>Jl. Kapten Subijanto DJ<br/>Jl. Panglima Sudirman<br/>Jl Raya Jakarta-Bekasi Km 28<br/>Jl. Raya Kopo Soreang Km. 11.2, Cilampeni<br/>Jl. Pancasila IV RT.003/01 Desa Cicadas<br/>Jl. Raya Branti Km 18<br/>Jl. Cibaligo, RT. 003 RW. 016<br/>Jl Jawa 5 Block C, Kawasan Berikat Nusantara (KBN). Cakung<br/>Jl. Soekarno Hatta<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Kav. B2<br/>Jl. Buyut<br/>Jl. H.Fachruddin<br/>Jl. Arteri Raya, Sisi Tol (Perjuangan)<br/>JL. Pembangunan II<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 29-31<br/>Jl. Tuna V Ruang Processing<br/>Jl. Kopo Soreang Km. 11.2<br/>Desa Sarang Burung<br/>Jl. Raya Cimareme<br/>Jl. Akasia II<br/>Jl. Maligi II Lot G-2 (Tol Jakarta Cikampek Km. 47)<br/>Jl. Kemandoran VIII<br/>Kav. B-1& 2, Jl. H.R. Rasuna Said<br/>Jl. K.H. Zainul Arifin<br/>Jl. Raya Cikupa<br/>Jl. Teluk Kumai Timur<br/>Jl. Pangkalan 5 Narogong<br/>Jl. Kalimantan Blok D<br/>Jl. H R Rasuna Said Kav. 10-11<br/>Jl. Yos Sudarso Kav. 85<br/>Jl. Raya Serang<br/>Jl. H.R. Rasuna Said,<br/>Jl. Tajur, Rt. 02/01<br/>Jl. Raya Surabaya Malang Km. 45,<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 61-62<br/>Jl. H R Rasuna Said Kav. C-6<br/>Jl. Soekarno Hatta<br/>Desa Banjar Kemantren<br/>Jl. Raya Tarahan Bakauheni Km 16<br/>Jl. Raya Madidir<br/>Jl. HR. Rasuna Said, Kav. X-0<br/>Jl. M.H. Thamrin<br/>c/o BUMI RESOURCES, PT TBK<br/>Jl. Kalisabi, Gatot Subroto Km 4<br/>Jl. Industri Utama I Blok RR/3-J<br/>Jl. Raya Teuku Umar Km. 44 (Jl. Raya Cibitung)<br/>Desa Cihuni, RT 002/RW 04<br/>Jl. Gandhi 130<br/>Jl. Hayam Wuruk<br/>Jl. Mojopahit EX<br/>Desa Bagelenan<br/>Jl. Jenderal Sudirman Kav. 28<br/>Jl. Alaydrus<br/>Jl Lombok II, Kawasan Industri MM 2100 Bl O-3<br/>Jl. Komodor Laut Yos Sudarso Km. 8.3<br/>Jl. MH Thamrin<br/>Jl. Raya Semarang Kendal Km 10,5<br/>Jl. Kenjeran<br/>Jl. Yos Sudarso Batu Ampar<br/>C/O PABRIK KERTAS TJIWI KIMIA, PT TBK<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 21<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 24<br/>Jl. H R Rasuna Said Block X-5 KA<br/>Jl. Beringin Lot. 322 & 337<br/>Jl. Jati V, Newton Techno Park Industrial Estate<br/>Jl MH Thamrin Blk A1<br/>Jl. Dukuh Kupang Barat Blok D / 8<br/>Jl. Segoro Madu II<br/>Jl. Karimun Jawa<br/>Jl. Raya Narogong Km 12.5 Pangkalan IV<br/>Jl. Raya Pelabuhan IV<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto Kav. 38<br/>Jl. Pluit Raya I<br/>Jalan Beringin Lot 209-210, Batamindo Industrial Park Mukakuning<br/>Jl. H R Rasuna Said Kav. X-6<br/>Jl. Kalimantan Blok. F<br/>Jl. Sunter Paradise Tahap II<br/>Jl. Rawa Sumur I<br/>Jl. Daan Mogot Km. 17,3<br/>Puri Industrial Park 2000<br/>Jl. Raya Bogor Km. 35<br/>Jl. H. Ibrahim Adjie (Kiaracondong)<br/>Jl. Dipati Unus<br/>Jl Ir Sutami Km 9<br/>C/O : Central Proteinaprima, PT Tbk<br/>Jl. Jababeka IV SFB Blok T<br/>Jl. Satria Raya, Jelambar<br/>Jl. Mayjen. H.R. Mochamad<br/>Jl. Enggano<br/>Desa Ngadirejo<br/>Jl. Berbek Industri I<br/>Jl. Rawa Sumur II Blok DD<br/>Jl. Raya Serang Km. 4<br/>Jl. Raya Karanglo<br/>Jl. Sawunggaling<br/>Jl. H.R Rasuna Said<br/>Jl. HR. Muhammad<br/>Jl. Madiun Blok C2<br/>Jl. Raya Driyorejo<br/>Desa Cakring Malang<br/>Jl. Rungkut Industri Raya<br/>Jl. Pulogadung Raya<br/>Jl. Lemindo No. 1<br/>Jl. Raya Narogong Km. 14,<br/>Jl. Bougenville Permai VIII<br/>Jl. K H Mansyur<br/>East Jakarta Industrial Park Plot 9 - J<br/>Jl. Raya Bekasi Km. 23,1 - Cakung<br/>Jl. Sri Ratu Syafiatuddin<br/>Jl. Kedungdoro<br/>Jl. Embong Trengguli No. 22<br/>Jl. Joyodikromo, Kampung Hujung RT.009/07, Desa Utama,<br/>Jl. Toll Jakarta-Cikampek Km. 47<br/>Jl. Tanah Abang II<br/>Jl. Mastrip<br/>Jl. Raya Surabaya - Malang Km. 40.2 Gempol<br/>Jl. Embong Kenongo<br/>Jl. Jlamprang, Krapyak Lor, Pekalongan Utara<br/>Jl. AIP II KS Tubun Raya<br/>Jl. Jababeka XI-Blok H-16<br/>Jl. Meruya Ilir Raya, Intercon Plaza Blok D 12A -14<br/>Jl. Raya Bekasi Km. 25, Cakung<br/>Jl. R.A. Kartini<br/>Jl. Industri VI, Pasir Jaya<br/>Jl. Puri Kencana<br/>Techno Park Industrial Estate Kav. A-5<br/>Jl. Suryopranoto<br/>Jl. Perintis Kemerdekaan<br/>MM 2100 Industrial Town Block GG-4<br/>Jl. Ampera Raya<br/>Jl. Kalimantan Block D01A2, Block D01C-D01D<br/>Jl. Amerika 1 Kav . A5<br/>Jl. Inspeksi Kalimalang<br/>Jl. Gatot Subroto Kav. 22<br/>Jl. Semampir II<br/>Jl. Margomulyo<br/>Jl. Soekarno Hatta Km. 31<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Blok X-2 No. 1<br/>Jl. Raya Jakarta-Bogor Km 34-35<br/>Jl. HR. Rasuna Said Kav. 62<br/>Jl. Gumpang Kartasura, Sukoharjo<br/>Jl. Penggilingan RT 007/01<br/>Jl. Semeru Selatan<br/>Jl. Let. Jend. T. B. Simatupang Kav. 88<br/>Jl. Meranti 3 Lot 8-06B<br/>Jl. Perintis<br/>Jl. Kompos No. 110 A (Medan - Binjai Km. 12)<br/>Jl. Yos Sudarso Kav. 88<br/>Jl. Pasar Kemis Km. 1<br/>Jl. Permata Raya Plot D-2B<br/>Jl. Kaum Sari RT 01 RW 05<br/>Kawasan Industri Indotaisei Blok G-1, Sektor A<br/>Jl. Pontianak C02-03, Kabeen Marunda<br/>Jl. Muncul<br/>Jl. Raya Brantas Km 3.5<br/>Jl. Dayang Sumbi<br/>Jl. Parigi<br/>Jl. Pangeran Diponegoro<br/>Jl. Batusari Barat<br/>Jl. Aster Lot SD 37 Bintan Industrial Estate Lobam<br/>Jl. Gaya Motor III/5, Sunter II<br/>Jl MI Ridwan Rais Wisma Alia 10-18 3th Fl<br/>Jl. Raya Kompos, Binjai Km. 12<br/>Jl. Imogiri Barat<br/>Jl. KH. Mas Mansyur Kav. 126<br/>Jl. Lombok<br/>Jl. Rungkut Industri II No. 39<br/>Jl. Tegal Mulyo No 21<br/>Jl. Lombok<br/>Jl. R A Kartini (Outer Ring Road- Cilandak)<br/>Jl. Halim Perdana Kusuma<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto<br/>Jl. Semanan Raya No 28, Daan Mogot Km 16<br/>Jl. Kemantren III<br/>Jl. Anggrek Neli Murni, Silipi<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 70-71<br/>Jl. Dayeuhkolot<br/>Jl. Kemang Selatan Raya,<br/>Jl. Prof Dr Satrio Kav E IV<br/>Jl. Landbaw Km. 2,5<br/>Jl. Raya Tegal Gede, Mulia Industrial Estate<br/>Jl. Maligi III Lot N-I Kawasan KIIC<br/>Jl. K.H. Samanhudi<br/>Jl. Cisirung Km. 2, Desa Cakuang Wetan<br/>Jl. Raya Ir. H. Juanda, Km. 2.8<br/>Desa Cicadas<br/>Jl. Indrokilo Selatan<br/>Jl. Hr. Muhammad Mangundiprojo Km.3.5<br/>Jl. Raya Pulogebang Km. 3<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 52-53<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 54-55<br/>Jl. Raya Jakarta-Bogor Km 29.6<br/>Jl. Raya Lemahabang Km. 58,3<br/>Jl. Imam Bonjol<br/>Jl. Gatot Subroto Km 5.4<br/>Jl. Raya Bekasi Km. 28.5<br/>Jl. Mojo<br/>Jl. Raya Mas<br/>Jl. Taman Kebon Jeruk<br/>Jl. Raya Bekasi Km. 23<br/>JL. Jend. Sudirman Kav.61- 62<br/>Jalan Manis III<br/>Jl. A. Yani<br/>Jalan Walanda Maramis, Madidir Weru<br/>Jl. Yos Sudarso Kav. 89<br/>Jl. M.T. Haryono Kav. 15<br/>Jalan Sunter Permai Raya Blok A1 No. 1-4<br/>Kav 77, Jalan Letjend<br/>Jl. Taman Sari<br/>Jalan A. Yani Pandaan<br/>Jl. Simopomahan<br/>Jl. Sumbawa Kav. C7<br/>Jalan Temate Blok D-15A,<br/>Jalan Tanah Abang III<br/>Jalan Raya Surabaya-Malang Km. 76,86<br/>Jl. MT Haryono Kav. 16<br/>Kawasan Industri Sekupang Kav. 5<br/>East Jakarta Industrial Park Plot 5-C, Cikarang Selatan<br/>Jl. Zainul Arifin, Blok B1<br/>East Jakarta Industrial Park (EJIP) Industrial Park<br/>Kav. 2 to Kav. 3<br/>Jalan Raya Bogor Km 41.2 Cibinong<br/>Jl. Raya Jakarta-Bogor Km. 34.8,<br/>Kav 62,Jalan M T Haryono,<br/>Jl. Laksa Yos Sudarso<br/>Jalan Hang Kesturi Km. 4,<br/>Jl. Bukit Girang TT/II<br/>Jalan Rawa Gatel Kav III R-2<br/>Jl. Karet Jaya, Sepatan<br/>Jl. Prof. Eyckman,<br/>Jl. Pelabuhan Nusantara II Blok E<br/>Jl. Raya Serang Km. 13.8<br/>Jl. Jababeka XII Blok W, Cikarang<br/>Jl. Pahlawan Desa<br/>Jl. Medan Binjai Km. 14, Dusun IX<br/>Jl Jend. Gatot Subroto Km 5.5, Komp.<br/>Jl. Raya Banjaran KM 14.6<br/>Batamindo Industrial Park<br/>Jl. Raya Bogor Km. 28<br/>Jalan Industri II Block G,<br/>Jl. Inspeksi Kali Malang Km. 2<br/>Jalan Jenggolo II, Waru<br/>Jl. Rawa Gelam III Blok II L Kav. 8-9<br/>Jl. Industri I<br/>Jl. MH.Thamrin<br/>Jl. Soekarno Hatta Km. 6<br/>Jl. Walahar<br/>Jl. Hayam Wuruk<br/>Jl. Rangkasbitung Km. 12<br/>JL. HR Rasuna Said Blok X-5, Kav. 1-2<br/>Jalan Raya Narogong Km. 23.8<br/>Jl. Dr Saharjo<br/>Jl. Timor<br/>Jalan Yos Sudarso (Sunter)<br/>Jl. HR. Rasuna Said Kav. X2,<br/>Jl. D.I Panjaitan<br/>Jl. Jababeka II Block C No. 14-H<br/>Jl. Sunter Paradise Tahap II Block A/2<br/>Jl. Tarung Timur<br/>Jl. Laksamana Yos Sudarso<br/>Jl. Kapasa Raya<br/>Jalan Kembang Jepun<br/>Jl. Margomulyo no5<br/>Jl. Raya Mangga Dua Block F1<br/>Jl. Irian Raya Block E-25<br/>Jl. Hayam Wuruk<br/>Jl. Karang Saru<br/>Jl. Letjend. T.B. Simatupang Kav.10<br/>Jalan Pluit Karang Cantik Raya<br/>Jl. RA Kartini<br/>Jl. Raya Mastrip No. 21A<br/>Jl. Pintu Air, Sawah Besar<br/>MM 2100, Kawasan Industri,<br/>EJIP Industrial Park Plot 7K-1<br/>Kawasan Industri Maspion L, Manyar<br/>Jl. Raya Buduran (Surabaya - Malang) Km. 20<br/>Jl. Raya Serang Km 8<br/>Jl. Putra Utama Kac D1-D2<br/>Jl. Kol Yos Sudarso Km 10.5<br/>Jl. Hayam wuruk<br/>Jl. Yusuf Adiwinata<br/>Jl. Laksda M. Nasir, Blok F-3<br/>Jl. HR. Rasuna Said X-2<br/>Jl. Daan Mogot Km. 11<br/>C/o. RISJAD BRASALI INDUSTRI, PT<br/>Jl. Yos Sudarso, Tunggorono<br/>Jl. Menteri Supeno<br/>Jalan Jababeka XI Block H<br/>Jl. MH. Thamrin Kav. 22<br/>Jl. Pudak<br/>East Jakarta Industrial Park Plot 6B-2<br/>Jl Pluit Raya no 1<br/>Jl. RS Fatmawati Dutamas Fatmawati Blok D1 /23<br/>Jl. Pajajaran<br/>Jl. Mangga Dua Raya, Blok N<br/>Jl. HR. Rasuna Said Kav. C-5<br/>Jl. Soekarno Hatta km 14<br/>Jl. Letjend S. Parman<br/>Jalan Daan Mogot Km. 16<br/>Jl. Yos Sudarso, Rt. 29, Desa Selumit, Bulungan<br/>Jl. Melendeng Lingk. 3<br/>Jl. Pertahanan I<br/>Jl. Kramat Raya<br/>Jl. Medan-Tanjung Morawa km. 16.3<br/>Jl. Raya Bekasi Km 24<br/>Jl Letjen MT Haryono<br/>Jl. Raya Pasar Kemis<br/>Jl Rasak 7<br/>Jl. Raya Cakung Cilincing<br/>Jl. Gatot Subroto Kav. 71-73<br/>Jalan Utama 108, Dusun I Dagang Kelambir<br/>Jl. Raya L.P.P.U. Curug<br/>Jl. Brigjen Katamso<br/>EJIP Industrial Park Plot 7J-1<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 3<br/>Jalan Percetakan Negara<br/>Jl. K.L. Yos Sudarso KM 10.5<br/>Jl. Balikpapan<br/>Jl. Pulau Bira V No. 33 Taman Permata Buana<br/>Jl. Walisongo Km. 11<br/>Jl. Raya Indarung<br/>Jl. M.T. Haryono<br/>Jl. Sungai Pamusian (Jl. Sungai Susayap)<br/>Jl. Jend. Sudirman<br/>Jl. Raya Serang Km.72<br/>Jl. Pangeran Jayakarta<br/>Jl. Beringin Lot. 319-320<br/>Jl. Tembokan RT 01 RW 01, Desa Cipeundeuy, Padalarang<br/>Jl. Raya Tajur, Ciawi<br/>Jl KH Hasyim Ashari<br/>Jl. Raya Magelang Km. 9.6,<br/>Jalan Ancol VII,Blok A.5.D<br/>Jl. Olympic Raya Kawasan Industri<br/>c/o: PT GODWIN AUSTEN INDONESIA,<br/>Jl. Kelut, Desa Bambe<br/>Jl. Gajah Mada<br/>Jl. Pintu Air Raya, Pasar Baru<br/>C/o: Lyman Group Jl. Jend. Sudirman Kav. 1<br/>Jl. K.H. Agus Salim<br/>Jl. Sunter Paradise Tahap II Block A/2<br/>Jl. Raya Serang Km. 8<br/>Jl. Taman Siswa<br/>Jl. Raya Bekasi Km 27<br/>Jl Kembang Jepun<br/>Desa Baruga Kec. Batimurung<br/>MM 2100 Industrial Town<br/>Jl Veteran<br/>Jl. Garuda 153/74<br/>Jalan Raya Rancaekek Km 26.5<br/>Komplek Batamindo Industry Park Lot 108-110<br/>Jl. Raya Bekasi Km 28,7<br/>Jl. Rungkut Industri III<br/>Jl. Raya Tegalwangi Km. 9<br/>Jalan Raya Gunung Putri<br/>Jl. Pangeran Jayakarta<br/>Jl. Jababeka Raya<br/>Jalan Ir. Sutami Km. 9 Sukanegara<br/>Jl. Letjen. T.B. Simatupang Kav. 10<br/>Jl. Industri Raya IV, Block AG<br/>Jl. Jend Sudirman<br/>Jl. Muara Baru Ujung<br/>Jl. Jababeka II TOB Block C<br/>Jalan Malaka II (d/h Jl. Orpa)<br/>Jl. Mangga Dua Raya<br/>Kawasan Berikat Besland Pertiwi Blok A-2 N. 29 ST-4A<br/>Jl. Mastrip<br/>Jl. Cisirung-Citepus Km. 6.8, Moh.Toha, Cisirung<br/>Jl. Letjen MT. Haryono<br/>Jl. Danau Sunter Selatan<br/>Jl. Sei Batanghari<br/>Jl. Sawah Lio II, Jembatan Lima<br/>Jl. Bihbul Raya No. 73 Km. 6.7<br/>Jl. Jend. Sudirman<br/>Jl. Rawa Sumur Barat II<br/>Jl. Jenderal Sudirman 293<br/>Jl. Raya Narogong Km. 51.9<br/>Jl. Yudistira<br/>Jl. Semanan Raya 50,<br/>Jl. Tanjung Pura<br/>Jl. H. R. Rasuna Said Kav. C6<br/>Jl. Sawah Lio II<br/>Jl. Jababeka XI, Cikarang Industrial Estate BIok G,<br/>Jl Nanjung Km 2.2<br/>Jl. Adityawarman<br/>Jl. Gatot Subroto<br/>Jl. Mugas Dalam Atas<br/>Jl. Raya Trosobo<br/>Kota Bukit Indah, Blok D II No. 11-12<br/>Jl. Jembatan Merah<br/>Jl.Jembatan Batu No. 60 -61<br/>Jl. Waru Block F-2, Delta Silicon II,<br/>Jl. Leuwi Gajah, Cimahi<br/>Jl. Raya Randuagung Km 75<br/>Jl. Lengkong<br/>Jl Raya Bekasi Km 28.5<br/>Komp. Green Garden Blok Z II<br/>Jl. Raung, Pepelegi Indah Waru<br/>Jl. Jend. Gatot Subroto<br/>Jl Kemandoran I No. 37 RT 013/03<br/>Jl Sulawesi Kawasan Industri MM 2100 Bl I/2-4<br/>Jl. Sulawesi II Blok F<br/>Jl. Raya Serang Km. 17.2 / 43<br/>Jl. Inti Raya, Bekasi International Industrial<br/>Jl. Citepus, Moh. Toha Km 6,5<br/>Jl. Agung Niaga Blok G-1<br/>Jl. Kalisabi I Km. 4<br/>Jl. Raya Gading Rejo<br/>Jalan Mercedes Benz<br/>Jl. Ahmad Yani<br/>Jl. Mercedes Benz<br/>Jl. Tole Iskandar<br/>Jl. Pluit Raya I<br/>Jl. Jend Gatot Subroto<br/>Jl. HR Rasuna Said Blok X-5<br/>Jl. Jababeka IV Blok C/1 A-B<br/>Jl. Industri 3A SFB<br/>Jl. Raya Semarang Kendal Km 12 Blok A2<br/>Jl. PTP Ngobo Rt 02 / 1<br/>Jl. Coaster Blok B No B1<br/>Jl. Majapahit Km 10<br/>Jl. Tambak Aji<br/>Jl. Candi II<br/>Jl. Candi Blok I<br/>Jl. Raya Rungkut<br/>Jl. Bandung<br/>Jl. Raya Pejuangan<br/>Kawasan Kota Bukit Indah Blok D-II<br/>Jl. Raya Jaten Km. 9.4<br/>Pringapus<br/>Jl. Raya Semarang-Salatiga Km.23<br/>Jl. Industri II<br/>Jl. Coaster VIII<br/>Jl. Karimunjawa<br/>Jl. Abdurahman Saleh<br/>Jl. Syech Basyaruddin<br/>Jl. Kapasa Raya KIMA DAYA<br/>Jl. Raya Bogor Km.27<br/>Jl. Raya Wonopringgo Km.2<br/>Jl. Cibaligo<br/>Jl. Raya Pamijahan<br/>Jl. Daan Mogot Km.19.8<br/>Kp. Kebon Bencoy Ds. Mekarwangi Rt. 07 Rw. II<br/>Kawasan Industri Terboyo Blok M 112-116<br/>Jl. Pulau Irian, Kawasan Industry Medan<br/>Jl. Raya Dayeuh km 6.7 Desa Citeureup<br/>Jl. Industri VII Blk. M, Pasir Jaya<br/>Jl. Teratai<br/>Jl. Batujajar Km. 5,5, Desa Giri Asih<br/>Desa Cikopo Kecamatan Bungursari Rt.01 Rw.04<br/>Jl. Cilincing Raya<br/>Jl. Raya Setu<br/>Jl. Raya Naragong Km 6<br/>Jl. Tegal Mulyo<br/>Jl. Jababeka 2-J Blk. CC<br/>Jl. Aria Jaya Sentika Km 2.5, Pasir Nangka<br/>Jl. Danau Tondano<br/>Jl. Cibaligo Km 2.2<br/>Jl. Zainir Haviz<br/>Jl. Muara Karang Blk.L-9 Timur<br/>Jl. Ampera Raya<br/>Jl. Jawa, Ds. Wadungasih<br/>Jl. Semarang Bl 105/16<br/>Jl. Nanas I, Purbawinangun<br/>Kawasan EJIP Plot 8D<br/>Jl. Suwiryo<br/>Desa Karang Baru Rt 002/03 No 3<br/>Jl. Jembatan Tiga Raya<br/>Jl. Sampangan<br/>Jl. Pulau Moyo<br/>Jl. Akasia II Blok A 8 No. 1<br/>Jl. Raya Bekasi Km 24.5 Cakung Jakarta<br/>Jl. Tegal Gendu No.22<br/>Jl. Raya Serang Km. 71<br/>Jl. Buroq Karanganyar<br/>Jl. Pulobuaran Raya Kav.III Blok FF5<br/>Jl. Berbek Industri I Kav. 5 -19<br/>Jl. Pulobuaran Raya, Blok III, DD.,<br/>Street_2<br/>Kompleks Pergudangan Suri Mulia Permai<br/>Tandes Lor, Margomulyo<br/>Pinangsia<br/>Kelurahan Campang Raya, Kecamatan Tanjung Karang Timur<br/>Kawasan Industri Sentul, Babakan Madang<br/>Kel. 28 Ilir, Kec. IB II<br/>Kec. Desa Tugu<br/>Kelapa Gading<br/>Kec. Gandus-Ilir Barat II<br/>Kel. Wonosari, Kec. Wonocolo<br/>Malang<br/>Medan<br/>Cimanggis<br/>Sunter Jaya<br/>Lemah Abang - Cikarang Selatan<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Cikupa Tangerang, Banten<br/>Kel. Husein Sastranegara, Kec. Cicendo<br/>Desa Keboharan<br/>Cikarang Selatan<br/>Cikarang Barat<br/>Kawasan Industri KIIC Blok Lot. B-5<br/>Cikarang Barat<br/>Ciwanda, Cilegon<br/>(Jl. Imam Bonjol Km. 3,5)<br/>Desa Gandamekar, Kec. Cibitung<br/>Batu Merah<br/>Kawasan Industri Rungkut (SIER)<br/>Balong, Potorono, Bantul<br/>Kota Deltamas - Cikarang Pusat<br/>Kelapa Gading<br/>Kampung Pedurenan Kel. Rawaterate Cakung Pulogadung<br/>Pondok Pinang, Kebayoran Lama<br/>Kabil Indonusa Estate<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Jababeka Industrial Estate, Cikarang<br/>Cikarang Selatan<br/>Komplek Duta Harapan Indah Blok D No. 12<br/>Roa Malaka<br/>Batam Industrial Park, Muka Kuning<br/>Sunter Agung Podomoro<br/>Kel. Pasir Jaya, Kec. Jatiuwung<br/>Kawasan Industrial Jababeka Tahap II, Cikarang<br/>Lemahabang<br/>Cengkareng<br/>Sunter II<br/>Gambir, Petojo Selatan<br/>Gresik<br/>Rukan Permata Gunung Sahari Blok B No. 19, Pademangan Barat<br/>Lebak Bulus<br/>Kuningan<br/>Pondok Ungu<br/>Pasuruan<br/>Desa Kadu - Kawasan Industri Manis<br/>Kawasan Industri Sentul , Cibinong<br/>Delta Silicon Industrial Park, Lippo Cikarang<br/>Delta Silicon Industrial Park, Cikarang Selatan<br/>Kelapa Gading Barat<br/>MM2100 Industrial Town<br/>Pasawahan, Dayeuhkolot<br/>Cileungsi<br/>Kawasan Industri MM 2100 - Cikarang Barat<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Kompleks Intercon Plaza Blok D 12 A / 14<br/>Lippo Karawaci<br/>Kawasan Industri Makassar<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Desa Ngebrak<br/>Kabupaten Sukoharjo<br/>Cakung<br/>Desa Gunung Gangsir-Beji<br/>Percut Sei Tuan, Medan<br/>Cikarang Selatan<br/>Cikarang Selatan<br/>Permata Hijau, Senayan<br/>Jatake Industrial Estate, Cikupa<br/>Kota Industri Surya Cipta Ciampel<br/>Desa Cipacing,Sumedang,<br/>Desa Kedungturi, Taman Sepanjang<br/>Kudus<br/>Teluk Betung<br/>Kawasan Hyundai BIIE<br/>Driyorejo<br/>Desa Segoromadu, Gresik<br/>Komplek Semut Mega Plaza Block E No. 15<br/>Kec. Cicantayan, Kab. Sukabumi<br/>Lemahabang<br/>Nusantara Bonded Zone<br/>Weringin Anom<br/>Kawasan Industri Menara Permai, Cibinong<br/>Kawasan Industri Pulo Gadung<br/>Sepanjang<br/>Batu Ampar<br/>Sampoerna Strategic Square<br/>Kedaung-Kali Angke<br/>Kebon Jeruk<br/>Tandes Lor, Margomulyo<br/>Jl. Boulevad Artha Gading Kav. A1<br/>By Pass Soekarno-Hatta<br/>Pakulonan Serpong<br/>Delta Silicon Industrial Park<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Cilandak<br/>Desa Leuwilimus, Cikande, Serang<br/>Desa Wadungasih, Kec Buduran<br/>Karawaci<br/>Cibinong<br/>Kecamatan Jati Uwung<br/>Petojo Selatan<br/>Kawasan Industri Cikarang<br/>Batamindo Industrial Park, Muka Kuning<br/>Slawi, Tegal<br/>Sukamjaya<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Desa Sarireja, Kec. Jalancagak<br/>Mangga Dua Plaza Blok D<br/>Penjaringan - Kamal Muara<br/>Citeureup<br/>Desa Cileunyi Wetan<br/>Kawasan Industri Pulogadung, Rawa Terate, Cakung<br/>Karawang<br/>Desa Sidomukti-Manyar<br/>Gg. Bahagia, RT. 002 RW. 01, Ds. Kreo, Kel. Kreo Selatan Larangan<br/>Tanjung Priok<br/>Jakarta Industrial Estate Pulogadung, Kawasan Industri Pulogadung<br/>Karanganyar,<br/>Sunter I<br/>Kawasan Mega Kuningan, Kantor Taman E3.3<br/>Cengkareng<br/>Bojonegara, PO BOX 171<br/>Kawasan Industri KIIC, Karawang<br/>Citeureup, Cibinong<br/>Desa Gembongan,Klepu<br/>Desa Harapan Jaya<br/>Kawasan Industri MM 2100, Cikarang Barat,<br/>(Jl. Raya Bekasi Km. 23), Pulo Gadung<br/>Kawasan Industri Hyundai (BIIE), Lippo Cikarang<br/>Kawasan Industri<br/>Mabar<br/>Batamindo Industrial Park Lot 338<br/>Cikarang Selatan<br/>Desa Sumpit, Gandasari, Jatiuwung<br/>(Moh. Toha Km. 5.6), Cigelereng<br/>Gandaria Cibubur<br/>Pengambengan , Negara, Jembrana<br/>Komplek Pertokoan Taman Anggrek Blok B2-B5<br/>Desa Limus Nunggal, Kec. Cileungsi<br/>Buduran<br/>Sunter Agung Podomoro<br/>Kelurahan Utama, Kecamatan Cimahi Selatan<br/>Batamindo Industrial Park<br/>Desa Pasir Jaya, Kec Jatiuwung,Tangerang,Banten<br/>Desa Kamasan, Banjaran<br/>Idola Tunggal Office Park, Slipi<br/>Plaza 3 Pondok Indah - Blok A / 3-7<br/>Desa Pasir Jaya, Kec. Jati Uwung<br/>Kel. Sentul, Kec. Babakan Madang<br/>Mekarwangi,<br/>Cikumpay - Campaka<br/>Cibitung<br/>Kecamatan Cimanggung<br/>Komp. Pupuk Sriwidjaya<br/>Desa Sukadanau, Cibitung<br/>Terboyo<br/>Kawasan Industry Menara Permai Kav. 10 Cileungsi<br/>Rangkasbitung Km 18<br/>Balaraja<br/>MM 2100 Industrial Town, Cikarang Barat<br/>Kawasan SIER, Sidoarjo<br/>Pier Industrial Estate<br/>Cikupa Mas Industrial Estate<br/>Karawang Industri Industrial City (KIIC)<br/>Kawasan Perluasan Utara PT JIEP (Cakung Drain)<br/>Jababeka Industrial Estate,Cikarang<br/>Kawasan Industri & Pergudangan Cikupamas, Desa Talaga, Kec. Cikupa<br/>Desa Gerendeng<br/>Gresik Industrial Estate<br/>Pekalongan<br/>Gabus, Kopo<br/>Medan Industrial Estate<br/>Pasar Kemis, Jatiuwung<br/>Desa Pasir Jaya Kec. Jatiuwung<br/>Kutorejo<br/>Sumedang<br/>Semanan, Cengkareng<br/>Lippo Cikarang<br/>PO Box 126, Kudus<br/>Ruko Textile Mangga Dua, Blok C1 No. 1<br/>Gebog, Kedungsari, Kudus<br/>Leuwigajah, Cimahi,Bandung<br/>Tandes<br/>Kawasan Industri Gresik<br/>Cikarang<br/>Kampung Arab Melayu, Kec. Pelayangan<br/>Desa Karang Kering<br/>Kabupaten Indri Giri Hilir<br/>Banduran, Sidoarjo<br/>D.I. Yogyakarta<br/>Bekasi Industrial Estate ,Lippo Cikarang<br/>Komplek Ruko Bahan Bangunan<br/>Kabupaten Sidoarjo,<br/>Kecamatan Ungaran<br/>Batamindo Industrial Park<br/>Desa Gilang, Kec. Taman<br/>MM2100 Industrial Town, Cikarang Barat<br/>Pesawahan, Dayeuhkolot<br/>Desa Kadujaya, Curug Tangerang<br/>Serang, Banten<br/>Lemah Abang - Komplek Industri Mulia<br/>Komplek Pergudangan Pantai Indah Dadap Blok CM - 8<br/>Cicadas Kec. Gunung Putri<br/>Wanakerta, Purwadadi<br/>Sukoharjo<br/>Cipete, Kebayoran Baru<br/>Desa Semanan, Cengkareng<br/>Desa Temmapaduae, Kec. P. Marus, Maros<br/>Kel. Tugurejo, Kec. Tugu<br/>Desa Bambe, Kecamatan Driyorejo<br/>Bukit Indah Blok D II,Kec. Bungursari<br/>Tanjung Karang Timur<br/>Kec Driyorejo, Kab<br/>Cimanggis<br/>Desa Poris Plawad, Kec. Cipondoh<br/>Pancoran<br/>Pangkal Pinang<br/>Probolinggo<br/>Pulogadung Industrial Estate<br/>Desa Sukomulyo Manyar<br/>Kuningan Timur - Setiabudi<br/>Kodel House Building, 8th Floor<br/>Gandar Mekar, Cibitung<br/>Lingkar Selatan, Tanjung Barat<br/>Bantar Gebang<br/>Komplek Cemara Asri<br/>Ngoro<br/>Desa Ganda Mekar, Cibitung<br/>Sampit<br/>Cikarang Barat<br/>Gunung Putri<br/>SFB Blok JJ No. 7-10, Cikarang<br/>Kawasan Industri Gobel, Cibitung, Bekasi<br/>Ds. Bojong, Kec. Cikupa<br/>Sumedang<br/>Jababeka Industrial Estate, Cikarang<br/>Tanjung Bintang, Bandar Lampung<br/>Cimanggis<br/>Waru<br/>Kawasan Industry Candi Blok XII/1<br/>Indramayu<br/>Blok K1, Bukit Indah<br/>Desa Bener, Salatiga<br/>Desa Pabuaran Tumpeng,<br/>Cibinong<br/>Komplek Industri Menara Permai, Cileungsi<br/>Jatiwangi, Cibitung<br/>Sunter II<br/>Senayan City<br/>Desa Dukuh<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Lot 103-103 A<br/>Sunter II<br/>Karawang<br/>Kel Pegirikan Kec Semampir, Tanjung Perak<br/>Mampang<br/>Batamindo Industrial Park, Mukakuning<br/>Pulogadung Industrial Estate<br/>Leuwigajah-Cimindi<br/>Melawai, Setia Budi<br/>Kawasan Industri Pulogadung Blok K 3-4<br/>Plot 5 J, Cikarang<br/>Gunung Putri, Citeureup<br/>Karawang International Industrial City (KIIC) Lot F-3<br/>Gunung Putri<br/>Pamulang Timur<br/>Ujung Berung<br/>Kawasan Industri KIIC, Tol Jakarta Cikampek Km. 47<br/>Desa Kadu,<br/>Gandaria, Cibubur<br/>Kecamatan Gempol<br/>Kecamatan Sedati-Kendanga,<br/>Kawasan Industry MM 2100 - Jatiwangi, Cikarang Barat<br/>Ruko Mitra Bahari Blok D1-D2<br/>Cakung Cilincing, Sukapura, Cilincing<br/>Kampung Bakom Limus Nunggal<br/>Kawasan Industri SIER, Waru<br/>Batu Ceper<br/>Kawasan Berikat Nusantara (KBN), Cakung-Cilincing<br/>Kawasan Industri Daan Mogot Blok K-3<br/>Desa Laksanamekar,Padalarang<br/>Latrade Industrial Park Block G Lot 1,2,3,4<br/>Gunung Putri<br/>Kawasan Berikat Tanjung Emas Blok B No.23-24<br/>Medan Industrial Estate<br/>Pasuruan Industrial Estate Rembang (PIER)<br/>Cikarang Selatan<br/>Kab. Sumedang<br/>Desa Bojong, Kec. Cikupa<br/>Cikarang Selatan<br/>Pulogadung Industrial Estate<br/>Candi<br/>Pekalongan<br/>Desa Medan Satria, Pondok Ungu<br/>Sukowidi, Banyuwangi<br/>Desa Tlajung Udik, Gunung Putri<br/>Warnasari<br/>Citra Buana Industrial Park II Lot 2<br/>Ds. Besusu Kec. Palu Timur<br/>Penjaringan<br/>Sambong, Batang, Pekalongan<br/>Kemiri - Kebakkramat - Karanganyar<br/>Karet Kuningan, Setiabudi<br/>Pangkalan III Bantar Gebang<br/>Kuningan<br/>Kp.Bangkong Reang RT.04/04 Benda Cicurug<br/>Mangga Dua Selatan, Sawah Besar<br/>MM2100 Industrial Town Block M-30, CIkarang Barat<br/>Tanjung Morawa Km. 11.5, Deli Serdang<br/>Tamelang, Purwasari<br/>Pelabuhan Benoa<br/>Kawasan Industri dan Pergudangan Cikupa<br/>Perkantoran Grogol Permai Blok G No.9<br/>Medan Industrial Estate (KIM) Phase II<br/>Kabil Indonusa Estate<br/>Busines Park Kebon Jeruk Block I No. 5-6<br/>Sunter<br/>Sidoarjo<br/>Dolok Merangir Satu, Dolok Batu Nanggar<br/>Technopark Tugu Wijaya Kusuma Blok B No. 9<br/>Pulogadung<br/>Ciracas - Pasar Rebo<br/>Kec. Gunung Putri<br/>Desa Bumisari, Natar<br/>Cibeureum, Cimahi<br/>Nusantara (KBN). Cakung<br/>Kelurahan Pengambiran<br/>Tanah Abang Bukit Blok C17-18<br/>Komplek Prisma Kedoya Plaza Blok A.26, Kebon Jeruk<br/>Batu Ceper, Banten Province<br/>Pelabuhan Perikanan Samudra (PPS) Nizam Zachman,Muara Baru Ujung<br/>Kawasan Industri Trikencana Sarana Indah Kav. 19-20<br/>Jambi Luar Kota - Muara Jambi<br/>Cimareme, Ngamprah<br/>Delta Silicon Park Block A-7/3, Lippo Cikarang<br/>Kawasan Industri KIIC<br/>Grogol Utara - Kebayoran Lama<br/>Desa Sukahardja - Pasar Kemis<br/>Perak Utara<br/>Desa Cikiwul Kec . Bantar Gebang<br/>Kawasan Berikat Nusantara Unit Usaha Kawasan Cakung<br/>Komplek Impack Pratama - Sunter<br/>Balaraja Km 24<br/>Blok X-5, Kav 1-2<br/>Ciawi<br/>Desa Sumber Rejo, Pandaan,<br/>Teluk Betung<br/>Buduran<br/>Bitung<br/>Kuningan<br/>Kebon Nanas - Panunggangan Utara<br/>Jl. HR. Rasuna Said Kav B2<br/>Kec. Cibodas<br/>Kawasan Industri Jababeka Tahap II, Desa Pasirkali, Cikarang Selatan<br/>Desa Telaga Asih, Kecamatan Cibitung<br/>Kecamatan Pagedangan, Banten<br/>Jember<br/>Kecamatan Srengat<br/>Petojo<br/>Cibitung<br/>Panungangan, Kec. Pinang, Cipondoh<br/>Tambaksari<br/>Jl. Surabaya-Mojokerto Km. 44<br/>Setia Budi<br/>Muka Kuning, Sungai Beduk<br/>Blok J5-8A, Cikarang<br/>Kawasan Lippo Cikarang, Delta Silicon Block A1<br/>Desa Gedanganak, Ungaran<br/>Desa Cikiwul, Bantar Gebang<br/>Bagan Deli Gabion, Belawan<br/>Industrial Park Mukakuning<br/>Kawasan Industri MM 2100 Cikarang<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Kelurahan Baloi Permai - Batam Center<br/>Sukmajaya<br/>Batununggal<br/>Cibodas<br/>Jl. Jend. Sudirman Kav. 28<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Komplek Surya Inti Permata I Block B-20<br/>Tanjung Priuk<br/>Kecamatan Ampel<br/>Kawasan Industri Berbek<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Desa Keroncong, Jatiuwung<br/>Singosari<br/>Desa Jemundo, Kec. Taman<br/>Setiabudi Office Park, Kuningan<br/>Cilincing, Kawasan Berikat Nusantara<br/>Kecamatan Beji<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Cikuba-Wanaherang, Gunung Putri<br/>Pangkalan 10, Desa Limusnunggal<br/>Meadow Green, Lippo Cikarang<br/>Desa Sukaresmi<br/>Peunayong - Kuta Alam<br/>Leuwigajah, Cimahi Selatan<br/>Kawasan Industri KIIC Lot A-8A<br/>Warugunung, Karangpilang<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Taman Kebon Jeruk<br/>Kec. Jatiuwung, Banten<br/>Meruya, Kembangan<br/>Bumi Serpong Damai<br/>Kampung Kebon Randu, Cibadak<br/>Cikarang Barat<br/>Cakung, Cilincing, Kawasan Berikat Nusantara<br/>Kawasan Industri Krakatau Estate Cilegon<br/>Desa Gandamekar Km. 24, Cibitung<br/>Kecamatan Greges, Kec. Asemrowo<br/>Desa Randu - Bawen<br/>Desa Sukamaju, Cimanggis<br/>Dampit<br/>Pasar Minggu<br/>Delta Silicon Industrial Park, Lippo Cikarang<br/>Mewek, Kalimanah<br/>Desa Kroncong, Jatiuwung<br/>Karawang International Industrial City (KIIC)<br/>Kel Cibuluh, Kec Kedunghalang<br/>Bukit Indah City, Kalihurip, Cikampek<br/>Cilincing<br/>Kecamatan Gedangan<br/>Desa Jati Gedong, Kec. Ploso<br/>Dago, North Bandung,<br/>Tanjung Enim<br/>Tambun<br/>Batu Ceper<br/>Pulau Bintan<br/>Kec. Sunggal, Binjai<br/>Randu Belang<br/>Karet Tengsin<br/>Menteng<br/>Surabaya Industial Estate Rungkut<br/>Sondakan, Solo<br/>Menteng<br/>Kebon Besar, Batu Ceper<br/>Kel. Bandungrejosari, Kec. Sukun<br/>Mega Kuningan<br/>Desa Sanja<br/>Lemah Abang, Cikarang<br/>Karawang<br/>Jetis<br/>Mohamad Toha Km 6.5<br/>Tambun<br/>Kecamatan Gunung Putri<br/>Lawang<br/>Cakung<br/>Sudirman Central Business Distric (SCBD)<br/>Cimanggis<br/>Cikarang Timur<br/>Desa Karawaci Km. 2<br/>Cibodasari, Jatiuwung, Banten<br/>Komplex Industri Rawapasung, Desa Kalibaru<br/>Desa Dagen Kecamatan Jaten<br/>Cakung<br/>Manis Industrial Estate, Banten<br/>Central Bitung<br/>S Parman<br/>MM2100 Industrial Town, Cibitung<br/>Kawasan Berikat Nusantara (KBN), Cakung-Cilincing<br/>Kel. Petojo Selatan, Kec. Gambir<br/>Desa Ardimulyo Singosari<br/>Sekupang<br/>Kompleks Ketapang Indah<br/>Lot 5B, Cikarang Selatan<br/>Jl. H.R. Rasuna Said Blok X-5<br/>Sukmajaya,Depok,<br/>Sunter<br/>Kabil Indonusa Estate<br/>Batu Ampar<br/>Pulogadung Industries Estate<br/>Kawasan Industri Mekar Jaya<br/>KBN ( Kawasan Berikat Nusantara) Tanjung Priok<br/>Cikupa<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Cibodas, Cimahi Selatan<br/>Desa Sei Semayang, Kec. Sunggal<br/>Tomang Elok Bl 1 No 24, Simpang Tanjung<br/>Desa Bojong Manggu, Kec. Pameungpeuk<br/>Mukakuning<br/>Desa Pasir Jaya, Jatiuwung<br/>Desa Suka Danau, Cibitung<br/>Sidoarjo<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Laks. R.E. Martadinata, Tanjung Priok<br/>Kel. Panunggangan<br/>Ketapang Panjang Teluk Betung<br/>Kecamatan Klari<br/>Desa Cemplang Jawilan<br/>Cileungsi<br/>Griya Andara- Graha Saharjo Blok E-F,<br/>Cipinang Cempedak<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Desa Tamelang, Kec. Cikampek,<br/>Sunter II<br/>Kel. Bira<br/>Tandes<br/>Pusat Perdagangan Bahan Bangunan dan Interior Mangga Dua<br/>Nusantara Bonded Zone, Cakung Cilincing<br/>Lebak Bulus<br/>Block O-4 Barat<br/>Cilandak<br/>Blok EE/3, Cikarang Barat<br/>Desa Lemah Abang, Cikarang Selatan<br/>Buduran<br/>Kawasan Industri Pasar Kemis<br/>Kawasan Industri Medan Mabar<br/>Surabaya<br/>Century Tower<br/>Cengkareng<br/>Jl. Jend. Sudirman<br/>Kawasan Industri Jababeka<br/>Lemah Abang<br/>Tarahan<br/>Kalideres<br/>Kp. Timbang Deli, Medan<br/>Sei Belumai, Dusun I, Desa Tanjung Morawa A<br/>Wisma Korindo<br/>Kawasan Industri Pasar Kemis Block C-1<br/>Kawasan Berikat Nusantara Blok D / 16<br/>Tanjung Morawa<br/>Desa Kadujaya, Bitung, Banten<br/>(Raya Wedoro) Waru, Sidoarjo<br/>Lemahabang<br/>Tugu<br/>Kel. Kampung Empat, Kec. Tarakan Timur<br/>Desa Tambak Cikande<br/>Batamindo Industrial Park, Mukakuning<br/>Cipeundeuy, Padalarang<br/>Sleman<br/>Sentul Blok A-8, Sentul<br/>Jl. HR. Rasuna Said X-7 Kav. 5<br/>Kec. Driyorejo<br/>Batu Ceper<br/>(Jl. Telesonic), Banten<br/>Desa Pekalongan RT 03/RW 04<br/>Pondok Ungu<br/>Maros<br/>Cikarang Barat<br/>Sumedang<br/>Surabaya<br/>Desa Tlajung Udik Kec Gunung Putri<br/>Cikarang Industrial Estate, Cikarang<br/>Tanjungbintang<br/>Plaza Aminta<br/>Desa Bunder, Kecamatan Cikupa<br/>Blok G No. 1-2<br/>Cikarang Industrial Estate<br/>Grand Butik Center<br/>Kota Bukit Indah<br/>Warugunung- Karangpilang<br/>Komplek Royal Sunter Blok F / 40-41<br/>PO Box 91<br/>Margahayu<br/>Kawasan Industri Pulogadung<br/>Limusnunggal, Cileungsi<br/>Kel. Dukuh, Kec. Somukti<br/>Daan Mogot Km. 16,Cengkareng<br/>Karawang Barat<br/>Jembatan Lima<br/>Cikarang<br/>Kebayoran Baru<br/>Komp. PTP. Nusantara IX<br/>Komplek Industri Kav. V<br/>Lippo Cikarang<br/>Singosari<br/>Desa Lengkong Kec. Mojoanyar<br/>Rawa Pasung<br/>Kedoya Utara - Kebon Jeruk<br/>Palmerah<br/>Cikarang Barat<br/>MM 2100 Industrial Town, Cikarang Barat<br/>Cikupa<br/>Estate Block C-10, Lemahabang, Cikarang<br/>Deyeuhkolot, Cisirug<br/>Sunter Agung Podomoro<br/>Cibodas<br/>Cicadas, Gunung Putri<br/>Desa Cicadas, Kec. Gunungputri<br/>Sukamaju<br/>Kiara Condong<br/>Kawasan Industri jababeka I cikarang<br/>Kawasan Industri Jababeka Blok GG 3/CDE<br/>Kec Bergas Karangiati<br/>Prisma Kedoya Plaza Blk. B/8<br/>Ds. Gedanganak, Ungaran<br/>Kaber PT. C 18 Kav.B<br/>Cimahi<br/>Plumbon<br/>Cisayong<br/>Deyeuh Kolot<br/>Jatiuwung<br/>Kampung Rawa Banteng, Cibitung<br/>Jababeka Industrial Estate, Cikarang<br/>Tiga Raksa<br/>Sanur<br/>Kotabaru<br/>Buduran<br/>Ambengan Pesanggaran<br/>Delta Silicon Industrial Park<br/>Kotagede<br/>Kawasan Industri Nikomas Gemilang,Desa Tambak Kec. Kibin Serang, Cikande<br/>Desa Karang Anyar, Kel.Karang Anyar, Kec.Nagla Sari<br/>Pulogadung Industrial Estate<br/>Kawasan Industry Pulogadung<br/>Building Unit_no City<br/>Plaza BII, Tower II 9th Floor Jakarta<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Bandar Lampung<br/>Bogor<br/>Palembang<br/>Semarang<br/>Jakarta<br/>Rengat<br/>Plaza Sentral Building 20th floor Jakarta<br/>Palembang<br/>Graha Unilever Jakarta<br/>Jakarta<br/>Wisma GKBI, Suite 3901 39th Floor Jakarta<br/>Wisma 46 Kota BNI 23th Floor - Room 2301 Jakarta<br/>Surabaya<br/>Malang<br/>Talavera Office Park 20th Floor Jakarta<br/>Medan<br/>Depok<br/>Ruko Textile Block C-3/12 Jakarta<br/>Beltway Office Park Building A 5th Floor Jakarta<br/>Manado<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Wisma Indah Kiat Gedung A Tangerang<br/>Adhi Graha Building 18th Floor, Suite 1801 Jakarta<br/>Wisma Indocement Building 6th Floor Jakarta<br/>Wisma Pondok Indah 7th floor Jakarta<br/>BII Plaza, Tower II 7th Floor Jakarta<br/>Wisma Nusantara 6th Floor Jakarta<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Wisma Barito Pacific Building, Tw. A 2nd & 7th Floor Jakarta<br/>Menara Batavia 14th Floor Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Karawang<br/>Bekasi<br/>Cilegon<br/>Surabaya<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Batam<br/>Surabaya<br/>MID PLAZA II 21st Floor Jakarta<br/>Yogyakarta<br/>Bekasi<br/>Plaza Permata Building 7th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Graha Mandiri Building 27th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Semarang<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Bank Artha Graha Building 2nd Floor Jakarta<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Toto Building Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Wisma 46 Kota BNI Lyman Wing 6th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Bontang<br/>Duta Group Building Jakarta<br/>Graha Indramas Jakarta<br/>Wisma Bakrie 2 7th Floor Jakarta<br/>Perkantoran Hijau Arkadia Tower C 9th Floor Jakarta<br/>Jamsostek Tower, North Building 15th Floor Jakarta<br/>Bekasi<br/>Pasuruan<br/>Tangerang<br/>Bogor<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Semarang<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Bandung<br/>Bogor<br/>Wisma Nusantara 18th Floor Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Wisma Hayam Wuruk 10th Floor Jakarta<br/>Sucaco Building Jakarta<br/>Kuta<br/>Sudirman Plaza - Indofood Tower 27th Floor Jakarta<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Dynaplast Tower 9th Floor Tangerang<br/>Makassar<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Kediri<br/>Solo<br/>Jakarta<br/>Pasuruan<br/>Medan<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Pharos Building Jakarta<br/>Tangerang<br/>Menara Jamsostek, North Tower 18th Floor, Suite TA-1802 Jakarta<br/>Karawang<br/>Bandung<br/>Sidoarjo<br/>Kudus<br/>Bandar Lampung<br/>Bekasi<br/>Wisma Argo Manunggal 14th Floor Jakarta<br/>Wisma Korindo 10th -15th Floor Jakarta<br/>Samudera Indonesia Building 5th floor Jakarta<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Sukabumi<br/>KALBE Building Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Bogor<br/>Jakarta<br/>Semarang<br/>Mid Plaza II 10th Floor Jakarta<br/>Bandung<br/>Wisma Argo Manunggal 5th Floor Jakarta<br/>Surabaya<br/>Batam<br/>South Tower 16th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Graha Kencana Building 8th - 10th Floor - Suite 9 A Jakarta<br/>Surabaya<br/>Graha Rekso Jakarta<br/>Bandung<br/>Graha BIP Building 4th Floor Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Ventura Building 7th Floor Jakarta<br/>Serang<br/>Jakarta<br/>Mid Plaza I 16th - 17th Floor Jakarta<br/>Surabaya<br/>Petrokimia Gresik Building Surabaya<br/>Tangerang<br/>Bogor<br/>Tangerang<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Batam<br/>Batam<br/>Plaza Aminta 2nd Floor Suite 204 Jakarta<br/>Surabaya<br/>Tegal<br/>Depok<br/>Bekasi<br/>Subang<br/>Jakarta<br/>Lyman Wing, Kota BNI Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bogor<br/>Bandung<br/>1st-2nd Floor Surabaya<br/>Jakarta<br/>Purwakarta<br/>Karawang<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Tangerang<br/>Cakra Kembar Building Jakarta<br/>Surabaya<br/>Surakarta<br/>Jakarta<br/>Surakarta<br/>Surakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Menara Anugrah 16th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Cilegon<br/>Karawang<br/>Bogor<br/>Semarang<br/>Bekasi<br/>Graha Mobisel 4th Floor Jakarta<br/>Menara Kuningan, 2nd Floor Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Uni Plaza East Tower 7th Floor Medan<br/>Surabaya<br/>Tangerang<br/>Surabaya<br/>Adhi Graha Building 17th Floor, Room 1704 Jakarta<br/>Medan<br/>Medan<br/>Batam<br/>Medan<br/>Bekasi<br/>Gedung S. Widjoyo 7th Floor Jakarta<br/>Wisma Korindo 13th Floor Jakarta<br/>Tangerang<br/>Menara Standard Chartered 20th Fl Jakarta<br/>Teknologi Building Cilegon<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Gilimanuk<br/>Plaza 89 Building 4th, 5th, 6th, 7th Floor Jakarta<br/>Bojonegoro<br/>Pekan Baru<br/>Surabaya<br/>Bogor<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Sampoerna Strategic Square 6th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bandung<br/>Batam<br/>Wisma Budi 8th-9th Floor Jakarta<br/>Sumitmas II Building 3rd Floor Jakarta<br/>Tangerang<br/>Graha BIP Building 6th Floor & 10th Floor Jakarta<br/>Plaza BII Tower II 9th Floor Jakarta<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Graha Indramas 4th Jakarta<br/>Jakarta<br/>Kompleks Industri Gajah Tunggal Tangerang<br/>Medan<br/>Malang<br/>Bogor<br/>Bekasi<br/>Purwakarta<br/>Surakarta<br/>Bekasi<br/>Bandung<br/>Surabaya<br/>Wisma Barito Pacific Tower A 7th Floor Jakarta<br/>Palembang<br/>Wisma Indomobil 9th Floor Jakarta<br/>Bekasi<br/>Semarang<br/>Bogor<br/>Serang<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>10 Surabaya<br/>Menara Karya Jakarta<br/>Wisma UIC Jakarta<br/>Pasuruan<br/>Tangerang<br/>Karawang<br/>Semarang<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Wisma ADR Jakarta<br/>Tangerang<br/>Surabaya<br/>Pekalongan<br/>Serang<br/>Wisma Bakrie II Jakarta<br/>Medan<br/>Tangerang<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Mojokerto<br/>World Trade Center Jakarta<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Kudus<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Kudus<br/>Bandung<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Menara Batavia Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jambi<br/>Surabaya<br/>Tanjung Batu<br/>Surabaya<br/>Yogyakarta<br/>Demak<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>ANZ Tower Jakarta<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Wisma Baja Jakarta<br/>Semarang<br/>Bandung<br/>Batam<br/>Sidoarjo<br/>Bekasi<br/>Bandung<br/>Cityloft 18th Floor Jakarta<br/>Tangerang<br/>The East Jakarta<br/>Serang<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bogor<br/>Subang<br/>Graha Irama Building Jakarta<br/>Solo<br/>Jakarta<br/>Wisma Korindo Jakarta<br/>Jakarta<br/>Sarana Jaya Building Jakarta<br/>Makassar<br/>Graha Paramita, Jakarta<br/>Tangerang<br/>Semarang<br/>Surabaya<br/>Purwakarta<br/>Bandar Lampung<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Depok<br/>Tangerang<br/>Mayora Building Jakarta<br/>Wisma Korindo Jakarta<br/>Bangka Belitung<br/>Probolinggo<br/>Semarang<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Ekonomi Building Surabaya<br/>Purwakarta<br/>Jakarta<br/>Bandung<br/>Bekasi<br/>Aneka Tambang Building Jakarta<br/>Bekasi<br/>Perkantoran Hijau Arkadia Tower A Jakarta<br/>Medan<br/>Tangerang<br/>Mojokerto<br/>Medan<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Sampit<br/>Bekasi<br/>Wisma Korindo Jakarta<br/>Menara Karya Building Jakarta<br/>Bogor<br/>Surabaya<br/>Bandung<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Bandung<br/>SURABAYA<br/>Bekasi<br/>Bandar Lampung<br/>Depok<br/>Surabaya<br/>Graha BIP Building Jakarta<br/>Bandung<br/>Semarang<br/>Indramayu<br/>Purwakarta<br/>Salatiga<br/>Wisma Hayam Wuruk Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bogor<br/>Wisma Indocement Jakarta<br/>Plaza Bapindo, City Bank Tower Jakarta<br/>Bogor<br/>Bekasi<br/>Cyber Building Jakarta<br/>Midplaza 1 Jakarta<br/>Jakarta<br/>Panin Tower Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>Karawang<br/>Setiabudi Atrium Building Jakarta<br/>Surabaya<br/>Srikandi Building Jakarta<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>Bandung<br/>Plaza Daniprisma Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bogor<br/>Jakarta<br/>Karawang<br/>Bogor<br/>Banyuwangi<br/>Tangerang<br/>Kudus<br/>Bandung<br/>Karawang<br/>Tangerang<br/>Bogor<br/>Jakarta<br/>Menara Cakrawala Jakarta<br/>Pasuruan<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Sidoarjo<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bandung<br/>Bogor<br/>Jakarta<br/>Krama Yudha Tiga Berlian Building Jakarta<br/>Surabaya<br/>Tangerang<br/>Jakarta<br/>Wisma Nusantara Jakarta<br/>Wisma Mulia Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bandung<br/>Gedung Utama Semen Gresik Surabaya<br/>Batam<br/>Surabaya<br/>Mayapada Tower Building Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bogor<br/>Surabaya<br/>Semarang<br/>IS Plaza Building Jakarta<br/>Medan<br/>Pasuruan<br/>Plot 9H-1 Bekasi<br/>Tangerang<br/>Bandung<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Wisma Indomobil Jakarta<br/>Surabaya<br/>Plaza Segi Delapan Blok C-866 Surabaya<br/>Jakarta<br/>Sidoarjo<br/>Pekalongan<br/>Wisma 77 Jakarta<br/>Bekasi<br/>Banyuwangi<br/>Bogor<br/>Padang<br/>Sukabumi<br/>Batam<br/>Palu<br/>Jakarta<br/>Pekalongan<br/>Solo<br/>Menara Gracia Jakarta<br/>Bekasi<br/>Graha Surya Internusa Building Jakarta<br/>North Tower, Sampoerna Strategic Square Building Jakarta<br/>Sukabumi<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Plaza BII, Tower II Jakarta<br/>Bekasi<br/>Medan<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Karawang<br/>Denpasar<br/>JAKARTA<br/>Tangerang<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Medan<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>Graha Kirana Building Jakarta<br/>Batam<br/>Surabaya<br/>Semarang<br/>Simalungun<br/>Jakarta<br/>Semarang<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>German Center Bumi Serpong Damai (BSD) Tangerang<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Bandung<br/>Bogor<br/>Bandar Lampung<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Jombang<br/>Wisma Bakrie II Jakarta<br/>Cirebon<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>World Trade Center Building Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bandung<br/>Jambi<br/>Bandung<br/>Bekasi<br/>Karawang<br/>Jakarta<br/>Wisma Bakrie Jakarta<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Bina Mulia Building II Jakarta<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Menara Karya Jakarta<br/>Bogor<br/>Pasuruan<br/>Summitmas Tower Jakarta<br/>Wisma Budi Jakarta<br/>Bandar Lampung<br/>Sidoarjo<br/>Bandar Lampung<br/>Bitung<br/>Graha Surya Internusa Jakarta<br/>Tangerang<br/>Wisma Bakrie II Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Medan<br/>Wisma Metro Jakarta<br/>Jember<br/>Blitar<br/>Wisma GKBI Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Medan<br/>Tangerang<br/>Semarang<br/>Surabaya<br/>SM Business Centre Blok B Batam<br/>Mojokerto<br/>Chase Plaza Jakarta<br/>Wisma Tamara Building Jakarta<br/>Menara Karya Building Jakarta<br/>Batamindo Industrial Park (BIP) Batam<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Semarang<br/>Bekasi<br/>Medan<br/>Menara Jamsostek Jakarta<br/>Wisma ADR Jakarta<br/>Batam<br/>Sentra Mulia Building Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Batam<br/>Depok<br/>Bandung<br/>Tangerang<br/>Bandar Lampung<br/>Wisma GKBI Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Salatiga<br/>Sidoarjo<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Malang<br/>Surabaya<br/>Setiabudi Atrium Building Jakarta<br/>Ruko Golden Palace Block A21-23 Surabaya<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Pasuruan<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Bogor<br/>Bogor<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Banda Aceh<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Bandung<br/>Karawang<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Pasuruan<br/>Surabaya<br/>Pekalongan<br/>Graha Indramas Building Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Ventura Building Jakarta<br/>Tangerang<br/>Kawan Lama Building Jakarta<br/>Tangerang<br/>Jakarta<br/>Sukabumi<br/>Bekasi<br/>Medco Building Jakarta<br/>Jakarta<br/>Cilegon<br/>Bekasi<br/>Wisma Argo Manunggal Jakarta<br/>Kediri<br/>Surabaya<br/>Salatiga<br/>Plaza Great River (GRI) Jakarta<br/>Depok<br/>Setiabudi Atrium Building Jakarta<br/>Solo<br/>Jakarta<br/>Malang<br/>Perkantoran Hijau Arkadia Tower A Jakarta<br/>Bekasi<br/>Purbalingga<br/>Medan<br/>Kirana Building Jakarta<br/>Tangerang<br/>Karawang<br/>Bogor<br/>Purwakarta<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Jombang<br/>Bandung<br/>Palembang<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>JAKARTA<br/>Medan<br/>Yogyakarta<br/>Menara Batavia Jakarta<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Solo<br/>Jakarta<br/>Ventura Building Jakarta<br/>Tangerang<br/>Wisma Argo Manunggal Jakarta<br/>Jakarta<br/>Malang<br/>Jakarta<br/>Wisma Indocement Jakarta<br/>Bandung<br/>Wisma Kemang, Jakarta<br/>Menara Bank Danamon Jakarta<br/>Bogor<br/>Bekasi<br/>Karawang<br/>Solo<br/>Bandung<br/>Bekasi<br/>Bogor<br/>Malang<br/>WIsma Jamfa Comfeed Indonesia Surabaya<br/>Jakarta<br/>Pacific Place Building Jakarta<br/>Plaza Bapindo 2, Citibank Tower Jakarta<br/>Bogor<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Solo<br/>Denpasar<br/>Intercon Plaza Blok C No. 16 Jakarta<br/>Jakarta<br/>Summitmas II Jakarta<br/>Tangerang<br/>Graha Pangeran Surabaya<br/>Bitung<br/>Wisma SMR 8th Floor Unit 801 Jakarta<br/>Graha Pratama Building Jakarta<br/>Mitramas Building, Jakarta<br/>Wisma 77 Jakarta<br/>Bandung<br/>Pasuruan<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Pintu Mas Mulia Building 5 to 7 Jakarta<br/>Malang<br/>Wisma Milenia Jakarta<br/>Batam<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Menara Kadin Jakarta<br/>Bogor<br/>Depok<br/>Wisma KORINDO Jakarta<br/>Jakarta<br/>Batam<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Bandung<br/>Medan<br/>Medan<br/>Bandung<br/>Batam<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Sidoarjo<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Bandar Lampung<br/>Karawang<br/>Gedung BDNI Life Jakarta<br/>Serang<br/>Menara Karya Building Jakarta<br/>Bogor<br/>Jakarta<br/>Medan<br/>Jakarta<br/>Ariobimo Sentral Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Purwakarta<br/>Jakarta<br/>Makassar<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Wisma Hayam Wuruk Jakarta<br/>Semarang<br/>Gedung AMINTA House Jakarta<br/>Jakarta<br/>Ventura Building Jakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Surabaya<br/>Tangerang<br/>Tangerang<br/>Medan<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Wisma SSK Jakarta<br/>Sampoerna Strategic Square, Tower A Jakarta<br/>Jombang<br/>Semarang<br/>Bekasi<br/>Plaza BII Tower II Jakarta<br/>Bandung<br/>Bekasi<br/>Wisma ADR Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bogor<br/>Wisma Eka Jiwa Ruko Jakarta<br/>Gedung Wirausaha Jakarta<br/>Bandar Lampung<br/>Wisma 77 Building Jakarta<br/>SUCACO Building Jakarta<br/>Tarakan<br/>Manado<br/>Medan<br/>Jakarta<br/>Medan<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Medan<br/>Jakarta<br/>Bidakara Building Jakarta<br/>Medan<br/>Tangerang<br/>Surabaya<br/>Bekasi<br/>Wisma Kyoei Prince Jakarta<br/>Jakarta<br/>Medan<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Semarang<br/>Padang<br/>Pontianak<br/>Tarakan<br/>Bandung<br/>Serang<br/>Imora Building Jakarta<br/>Batam<br/>Bandung<br/>Bogor<br/>Setia Building Jakarta<br/>Yogyakarta<br/>Wicaksana Building Jakarta<br/>Bogor<br/>Menara Kuningan Jakarta<br/>Surabaya<br/>Samarinda<br/>Jakarta<br/>Wisma BNI 46 Jakarta<br/>Tangerang<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Jepara<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Makassar<br/>Tangerang<br/>Bandung<br/>Bandung<br/>Bandung<br/>Batam<br/>Bekasi<br/>Surabaya<br/>Cirebon<br/>Bogor<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bandar Lampung<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Resona Perdania Building 6th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Jakarta<br/>Purwakarta<br/>Surabaya<br/>Bandung<br/>Wisma Korindo 10th-15th Jakarta<br/>Jakarta<br/>Medan<br/>Jakarta<br/>Bandung<br/>Kota BNI, Lyman Wings Building Jakarta<br/>Jakarta<br/>Magelang<br/>Bogor<br/>Salatiga<br/>Jakarta<br/>Karawang<br/>Wisma Budi 8th - 9th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Menara Global Building 16th Floor, Unit C-D Jakarta<br/>Semarang<br/>Surabaya<br/>Purwakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bandung<br/>Malang<br/>Mojokerto<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Menara Global 18th - 19th Floor Jakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Bekasi<br/>Bandung<br/>Jakarta<br/>Tangerang<br/>Pasuruan<br/>Bogor<br/>Solo<br/>Bogor<br/>Depok<br/>Wisma ADR 2nd Floor Jakarta<br/>Bandung<br/>Menara Karya 17th Floor Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Surabaya<br/>Pekalongan<br/>Jakarta<br/>Purwakarta<br/>Solo<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Bandung<br/>Semarang<br/>Semarang<br/>Bandung<br/>Semarang<br/>Makassar<br/>Jakarta<br/>Pekalongan<br/>Bandung<br/>Cirebon<br/>Tangerang<br/>Tasikmalaya<br/>Semarang<br/>Medan<br/>Bandung<br/>Tangerang<br/>Bandung<br/>Bandung<br/>Purwakarta<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Bekasi<br/>Solo<br/>Bekasi<br/>Tangerang<br/>Denpasar<br/>Bandung<br/>Jambi<br/>Jakarta<br/>Medco Ground floor Jakarta<br/>Sidoarjo<br/>Medan<br/>Cirebon<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Banyuwangi<br/>Denpasar<br/>Bekasi<br/>Jakarta<br/>Yogyakarta<br/>Serang<br/>Tangerang<br/>Jakarta<br/>Surabaya<br/>Jakarta<br/>Post_Code State WebSite<br/>10350 Jakarta<br/>60183 East Java www.pt-harma.com<br/>60187 East Java www.indoprimagroup.com<br/>10730 Jakarta www.intanpertiwi.co.id<br/>35122 Lampung<br/>16810 West Java www.napollytop.com<br/>31622 South Sumatra<br/>50153 Central Java<br/>14250 Jakarta www.component.astra.co.id<br/>29351 Riau<br/>12930 Jakarta www.prasidha.co.id<br/>30149 South Sumatra<br/>12930 Jakarta www.unilever.com<br/>10160 Jakarta www.meiji-indonesia.com<br/>10220 Jakarta<br/>10220 Jakarta<br/>60237 East Java www.delphiaprimajaya.com<br/>65101 East Java www.ekamasfortuna.com<br/>12430 Jakarta www.multibintang.co.id<br/>20239 North Sumatra<br/>16953 West Java www.henkel.com<br/>14430 Jakarta<br/>12550 Jakarta http://id.dupont.com<br/>95124 North Sulawesi<br/>14010 Jakarta www.mandom.co.id<br/>12790 Jakarta www.ptbhineka.com<br/>17550 West Java www.toshiba.co.id<br/>11820 Jakarta www.goldindo.com<br/>13930 Jakarta www.andini.co.id<br/>15117 Banten www.tjiwi.co.id<br/>12950 Jakarta<br/>12910 Jakarta<br/>12310 Jakarta www.aio.co.id<br/>10350 Jakarta www.asiapulppaper.com<br/>10350 Jakarta<br/>17132 West Java www.sosro.com<br/>15710 Banten<br/>40714 West Java www.indonesian-aerospace.com<br/>10110 Jakarta www.kimiafarma.co.id<br/>61262 East Java www.triassentosa.co.id<br/>11410 Jakarta www.chandra-asri.com<br/>10220 Jakarta<br/>17550 West Java www.toso.com<br/>17520 West Java www.indofarma.co.id<br/>41361 West Java www.suncall.co.jp<br/>17520 West Java<br/>42447 Banten<br/>60145 East Java<br/>15115 Banten<br/>17520 West Java www.ykk.co.id<br/>29432 Riau Islands www.profab.co.id<br/>60293 East Java<br/>10220 Jakarta<br/>551622 Jogya www.gknindofurniture.com<br/>17530 West Java www.zekindo.com<br/>10350 Jakarta<br/>14250 Jakarta www.tdw.co.id<br/>10310 Jakarta www.dayaindo.com<br/>13920 Jakarta www.sharp-indonesia.com<br/>12410 Jakarta www.olamonline.com<br/>50146 Central Java<br/>29400 Riau Islands www.citratubindo.com<br/>13930 Jakarta www.hexindo-tbk.co.id<br/>17530 West Java www.katsushiro.co.id<br/>17550 West Java<br/>14460 Jakarta http://bintangkaolin.net<br/>11230 Jakarta<br/>29433 Riau Islands www.schneider-electric.co.id<br/>14350 Jakarta http://duasekawanrespati.synthasite.com<br/>15135 Banten www.softexmengerti.com<br/>11430 Jakarta www.toto.co.id<br/>17550 West Java www.binaniaga.co.id<br/>17550 West Java<br/>11710 Jakarta www.heinzabc.com<br/>10220 Jakarta www.romanceceramics.com<br/>14330 Jakarta www.pakoakuina.com<br/>10160 Jakarta www.unitedcan.com<br/>61123 East Java www.barata.co.id<br/>14420 Jakarta www.yabestindo.com<br/>75135 East Kalimantan www.pupukkaltim.com<br/>12440 Jakarta<br/>11410 Jakarta www.lautan-luas.com<br/>12920 Jakarta www.bumiresources.com<br/>12520 Jakarta www.syngenta.com<br/>12930 Jakarta www.holcim.com/id<br/>17124 West Java<br/>67155 East Java www.aschulman.com<br/>15812 Banten<br/>16810 West Java www.mastrotto.com<br/>17550 West Java www.vision-ease.co.id<br/>17550 West Java www.colorobbia.id<br/>14241 Jakarta www.abcpresident.com<br/>50113 Central Java<br/>17520 West Java<br/>60186 East Java www.ptbmi.com<br/>40258 West Java<br/>16820 West Java www.nipress.com<br/>10350 Jakarta www.bridgestone.co.id<br/>17520 West Java www.sunloid.co.id<br/>13930 Jakarta www.yamaha.co.id<br/>10120 Jakarta www.gt-tires.com<br/>10001 Jakarta www.sucaco.com<br/>80361 Bali www.quiksilver.co.id<br/>12910 Jakarta www.indofood.co.id/ www.indofood.com<br/>40184 West Java www.panasiagroup.co.id<br/>11630 Jakarta<br/>15811 Banten www.dynaplast.co.id<br/>90241 South Sulawesi www.effem.com/ www.symbioscience.com<br/>60287 East Java<br/>17530 West Java www.samsung.com/id<br/>64182 East Java www.suryapamenang.com<br/>57193 Central Java www.danliris.com<br/>13930 Jakarta<br/>67154 East Java www.domusindo.com<br/>20371 North Sumatra<br/>17550 West Java<br/>17550 West Java<br/>12220 Jakarta www.novellpharm.com<br/>15710 Banten www.halim-sakti.com<br/>12710 Jakarta www.telpp.com<br/>41361 West Java www.jvc-asia.com<br/>45363 West Java www.polyfincanggih.com<br/>61257 East Java www.ispatindo.com<br/>59346 Central Java www.puragroup.com<br/>35223 Lampung<br/>17550 West Java<br/>12930 Jakarta www.argo.co.id<br/>12820 Jakarta<br/>11480 Jakarta www.detpak.co.id<br/>61177 East Java www.mitra-saruta.co.id<br/>61123 East Java www.indospring.co.id<br/>60161 East Java<br/>43155 West Java<br/>10510 Jakarta www.kalbe.co.id<br/>17550 West Java www.lginnotek.com<br/>14140 Jakarta<br/>61176 East Java<br/>16820 West Java<br/>13920 Jakarta<br/>59566 Central Java<br/>10220 Jakarta www.toyotatsusho.co.id<br/>40161 West Java www.biofarma.co.id<br/>12930 Jakarta<br/>61257 East Java www.kapalapi.co.id<br/>29453 Riau Islands www.petrotechbatam.co.id<br/>12930 Jakarta www.pt-spv.com<br/>11710 Jakarta www.abc-battery.com<br/>11530 Jakarta www.panbrotherstbk.com<br/>60187 East Java www.indoprimagroup.com<br/>14240 Jakarta www.ajinomoto.co.id<br/>40237 West Java<br/>12930 Jakarta www.pttitan.com<br/>15310 Banten www.pratama.co.id<br/>17340 West Java http://www.dntindonesia.com<br/>17520 West Java http://www.frigoglass.com<br/>12430 Jakarta www.schneider-electric.co.id<br/>42186 Banten www.fitti.com<br/>10150 Jakarta www.pt-uai.co.id<br/>10220 Jakarta www.baygon.com<br/>61252 East Java www.kasakata.co.id<br/>61119 East Java www.petrokimia-gresik.com<br/>15115 Banten<br/>16916 West Java www.capsugel.com<br/>15137 Banten www.jembo.com<br/>10160 Jakarta www.standardpen.com<br/>17530 West Java www.patria.co.id<br/>29433 Riau Islands<br/>24932 Riau Islands www.heibatam.com<br/>12310 Jakarta http://www.maccaferri-indonesia.com<br/>60293 East Java http://www.halim-sakti.com/sphs/sphs1.htm<br/>52411 Central Java www.gunungslamat.com<br/>16412 West Java<br/>17530 West Java<br/>41281 West Java<br/>10730 Jakarta<br/>10220 Jakarta www.timber.layman.co.id<br/>14470 Jakarta www.royalstandard.co.id<br/>16810 West Java www.indokordsa.com<br/>40393 West Java<br/>60175 East Java www.ptpn12.com ; www.agro-ptpn12.com<br/>13920 Jakarta www.jutarasa.co.id<br/>41181 West Java<br/>41300 West Java www.bmj-indonesia.com<br/>61151 East Java<br/>60265 East Java www.sekarlaut.com<br/>15156 Banten www.balinirwana.com<br/>14110 Jakarta www.bogasari.com<br/>60181 East Java http://www.nesiyo.com<br/>57772 Central Java www.duniatex.com<br/>13920 Jakarta www.lem-fox.com<br/>57772 Central Java www.duniatex.com<br/>57772 Central Java http://www.duniatex.com/spinning.htm<br/>61151 East Java www.jindalstainless.com<br/>14350 Jakarta www.gs.astra.co.id<br/>14440 Jakarta www.lolamina.com<br/>12950 Jakarta www.connellbrothers.com<br/>11730 Jakarta www.nikkosteel.com<br/>42454 Banten www.cilegonfab.co.id<br/>41361 West Java<br/>16810 West Java www.arghakarya.com<br/>50552 Central Java www.ptmorich.com<br/>17133 West Java www.sunrise-textile.com<br/>12790 Jakarta www.jayaboard.com<br/>12940 Jakarta<br/>17520 West Java www.airliquide.co.id<br/>13920 Jakarta www.yamaha-motor.co.id<br/>17550 West Java<br/>20231 North Sumatra www.tobapulp.com<br/>60167 East Java<br/>15810 Banten www.sejinwood.com<br/>60227 East Java www.pacificindochem.com<br/>12950 Jakarta<br/>20154 North Sumatra www.permatagroup.com<br/>20242 North Sumatra<br/>29433 Riau Islands<br/>20234 North Sumatra www.tjipta.com<br/>17550 West Java www.marsol.co.id<br/>11410 Jakarta www.dkme.com<br/>12780 Jakarta www.korindo.co.id<br/>15137 Banten www.indahjayatowel.com<br/>12930 Jakarta<br/>42435 Banten www.krakatausteel.com<br/>40256 West Java www.leadinggarment.com<br/>13710 Jakarta www.indomilk.com<br/>82251 Bali<br/>12940 Jakarta www.ptfi.co.id<br/>62117 East Java<br/>28292 Riau<br/>60174 East Java<br/>16820 West Java www.voksel.co.id<br/>61201 East Java<br/>60174 East Java www.ptsuparmatbk.com<br/>61118 East Java<br/>10220 Jakarta www.boehringer-ingelheim.com<br/>14350 Jakarta<br/>40533 West Java<br/>29433 Riau Islands<br/>12940 Jakarta www.budiacidjaya.co.id<br/>12190 Jakarta<br/>15135 Banten www.sikabel.com<br/>12930 Jakarta<br/>10350 Jakarta www.asiapulppaper.com<br/>40377 West Java www.bozzetto.co.id<br/>11410 Jakarta www.kligroups.com<br/>11410 Jakarta www.indogum.com<br/>12430 Jakarta www.medcoenergi.com<br/>15135 Banten www.gt-tires.com<br/>20241 North Sumatra www.musimmas.com<br/>67163 East Java www.rikio-indo.com<br/>16810 West Java www.fln.co.id<br/>17520 West Java<br/>41181 West Java www.samwha.com<br/>57771 Central Java<br/>17520 West Java<br/>45364 West Java<br/>60155 East Java www.power.alstom.com<br/>11410 Jakarta www.styrindo.co.id<br/>30118 South Sumatra www.pusri.co.id<br/>13330 Jakarta www.hino.co.id<br/>17520 West Java www.grdsteel.com<br/>50118 Central Java<br/>16820 West Java www.pauwels.com<br/>42186 Banten www.colorindo.com<br/>15610 Banten www.adis.co.id<br/>17520 West Java<br/>61256 East Java<br/>10710 Jakarta www.nobelcarpets.com<br/>12930 Jakarta www.uic.co.id<br/>67152 East Java<br/>15810 Banten<br/>41361 West Java<br/>50261 Central Java www.kawidesigns.com<br/>60286 East Java www.multindo.com<br/>13910 Jakarta www.wingscorp.com<br/>10160 Jakarta www.lotte.co.id<br/>17520 West Java<br/>60292 East Java<br/>17530 West Java www.showa.co.id<br/>15710 Banten<br/>14440 Jakarta www.adr-group.com<br/>15113 Banten www.panarub.co.id<br/>61119 East Java<br/>51123 Central Java<br/>42117 Banten www.dystar.com<br/>12920 Jakarta<br/>20242 North Sumatra www.ptgrowthasia.com<br/>15133 Banten www.pancaprima.com<br/>40125 West Java<br/>14310 Jakarta<br/>15135 Banten www.mitsuboshi.co.jp/english<br/>61383 East Java www.okamototape.com<br/>12920 Jakarta www.lonsum.com<br/>40010 West Java www.ekewalram.com<br/>11830 Jakarta<br/>60186 East Java<br/>17550 West Java<br/>59332 Central Java www.polytron.co.id<br/>14430 Jakarta<br/>12950 Jakarta<br/>59354 Central Java<br/>40535 West Java www.ptsinar.com<br/>60187 East Java<br/>61118 East Java www.eterindo.com<br/>61119 East Java<br/>11210 Jakarta<br/>10220 Jakarta www.indobharatrayon.com<br/>17550 West Java www.muliaindustrindo.com<br/>36251 Jambi<br/>60241 East Java<br/>29255 Riau www.sambu.co.id<br/>61252 East Java<br/>55225 Jogya www.tarumartani1918.com<br/>59566 Central Java www.arismandiri.com<br/>17550 West Java<br/>10730 Jakarta www.ikadceramic.com<br/>10220 Jakarta www.palmwax.sumiasih.co.id<br/>14130 Jakarta www.kerismas.co.id<br/>10250 Jakarta www.kahatex.co.id<br/>61257 East Java www.amfg.co.id<br/>12950 Jakarta www.krakatausteel.com<br/>50501 Central Java www.batamtex.com<br/>40125 West Java<br/>29433 Riau Islands www.aithome.com<br/>61257 East Java<br/>17520 West Java www.crestec.co.id<br/>40255 West Java www.hakatex.com<br/>10120 Jakarta<br/>15810 Banten www.alkindo.net<br/>12950 Jakarta www.polysindoworld.com<br/>42177 Banten www.platinum-resins.com<br/>10110 Jakarta www.pertamina.com<br/>61254 East Java<br/>17550 West Java www.muliaceramics.com<br/>61256 East Java www.akari-corp.com<br/>13340 Jakarta wwww.wika.co.id/ www.wika-intrade.com<br/>15211 Banten<br/>16969 West Java www.bpg.co.id<br/>41261 West Java<br/>12950 Jakarta<br/>57192 Central Java www.konimexpt.com<br/>12410 Jakarta www.tekaparquet.com<br/>12780 Jakarta<br/>11850 Jakarta<br/>10110 Jakarta www.chevron.com<br/>90511 South Sulawesi<br/>12490 Jakarta www.transavia.co.id<br/>15810 Banten www.propanraya.com<br/>50151 Central Java www.sami.co.id<br/>61177 East Java www.agrindo.com; www.agrindo.co.id<br/>41181 West Java<br/>35122 Lampung<br/>61177 East Java<br/>14140 Jakarta www.inatai.com<br/>16955 West Java<br/>15122 Banten www.polychemindo.com<br/>11440 Jakarta www.mayora.co.id<br/>12780 Jakarta<br/>33121 South Sumatra www.timah.com<br/>67202 East Java www.kertasleces.co.id<br/>50193 Central Java www.bitratex.com<br/>13920 Jakarta<br/>61151 East Java<br/>12950 Jakarta<br/>60261 East Java www.wingscorp.com<br/>41152 West Java<br/>12920 Jakarta www.indotradezone.com/gokak<br/>40111 West Java<br/>17520 West Java www.higashifuji.com<br/>12530 Jakarta www.antam.com<br/>17310 West Java<br/>12520 Jakarta www.otsuka.co.id<br/>20371 North Sumatra www.barokah-mdn.com<br/>15141 Banten<br/>61385 East Java<br/>20232 North Sumatra<br/>61271 East Java www.ecco.com<br/>17520 West Java<br/>74322 Central Kalimantan<br/>17520 West Java<br/>12780 Jakarta www.korindo.co.id<br/>12950 Jakarta http://www.kaltimex-energy.com<br/>16965 West Java www.mercedes-benz.co.id<br/>61177 East Java<br/>40254 West Java www.len.co.id<br/>60162 East Java<br/>17530 West Java<br/>13011 Jakarta<br/>17520 West Java<br/>15710 Banten www.samcro.net<br/>45363 West Java<br/>60186 East Java<br/>17550 West Java<br/>35122 Lampung<br/>16953 West Java www.id.cognis.com; www.cognis.com<br/>61256 East Java www.megasurya-mas.com<br/>12930 Jakarta www.apacinti.com<br/>40262 West Java<br/>50146 Central Java www.mataharisilverindo.com<br/>45253 West Java<br/>41373 West Java<br/>50711 Central Java<br/>10120 Jakarta www.ircinoac.co.id<br/>15112 Banten www.alamkaca.com<br/>16901 West Java<br/>12910 Jakarta www.indocement.co.id<br/>12190 Jakarta www.bat.com<br/>16820 West Java<br/>17520 West Java<br/>12710 Jakarta<br/>10220 Jakarta<br/>14330 Jakarta<br/>10270 Jakarta www.sulfindo.com<br/>15710 Banten www.eterindo.com<br/>17510 West Java<br/>13930 Jakarta www.sigmacoatings.co.id<br/>17530 West Java<br/>29433 Riau Islands<br/>14330 Jakarta www.toyota.astra.co.id<br/>41361 West Java www.freyabadi.com<br/>12920 Jakarta www.b-const.com<br/>60155 East Java www.pal.co.id<br/>1279 Jakarta<br/>29433 Riau Islands<br/>13930 Jakarta www.gsk-indonesia.com<br/>40535 West Java<br/>12160 Jakarta www.sriboga-flourmill.com<br/>13930 Jakarta www.ekamant.co.id<br/>17550 West Java<br/>16810 West Java<br/>10330 Jakarta www.kpbptpn.co.id/www.kpbptpn.com<br/>41361 West Java<br/>16962 West Java www.bitzer.de ; www.bitzer-corp.com<br/>68472 East Java<br/>15417 Banten<br/>59317 Central Java www.djarum.co.id www.djarum.com<br/>40294 West Java<br/>41361 West Java<br/>15810 Banten www.confectionaryspecialist.com<br/>16161 West Java www.goodyear-indonesia.com<br/>13710 Jakarta<br/>10340 Jakarta<br/>67155 East Java<br/>60168 East Java www.bhirawasteel.co.id<br/>12210 Jakarta www.monokem.com<br/>60251 East Java<br/>60233 East Java<br/>17842 West Java www.fdk.co.jp/index.jsp<br/>14440 Jakarta www.goldensari.com<br/>14140 Jakarta www.komatsu.com<br/>40258 West Java www.daliatexkusuma.com<br/>16820 West Java www.sundaya.com<br/>12770 Jakarta www.ahlstrom.com<br/>13210 Jakarta www.ktb.co.id<br/>61256 East Java<br/>15121 Banten<br/>14140 Jakarta www.doosan.co.id<br/>10350 Jakarta<br/>12940 Jakarta www.muliaceramics.com<br/>15122 Jakarta<br/>40561 West Java www.ateja.co.id<br/>61122 East Java www.sggrp.com / www.semengresik.com<br/>29422 Riau Islands<br/>60281 East Java www.sorini.co.id<br/>12920 Jakarta www.schering-plough.com<br/>11840 Jakarta<br/>16964 West Java www.harmoniindah.com<br/>60181 East Java www.sutindochem.com<br/>50158 Central Java<br/>13120 Jakarta<br/>20242 North Sumatra<br/>67152 East Java www.eka.com<br/>17550 West Java www.marsol.co.id<br/>15119 Banten<br/>40394 West Java www.sunson.co.id<br/>15710 Banten www.toto.co.id<br/>17550 West Java<br/>13930 Jakarta www.customizemachineries.com<br/>13330 Jakarta www.dunlop.co.id<br/>60164 East Java www.teja_cocoa.com<br/>60226 East Java www.dwijayastone.com<br/>14470 Jakarta www.omnikemas.co.id<br/>61271 East Java www.ecco.com<br/>51157 Central Java<br/>11410 Jakarta<br/>17132 West Java<br/>68421 East Java www.northseaboats.com<br/>16962 West Java<br/>25119 West Sumatra<br/>43359 West Java www.lizach.com<br/>29432 Riau Islands<br/>94111 Central Sulawesi<br/>14440 Jakarta<br/>51201 Central Java www.primatexco.com<br/>57762 Central Java www.acidatama.co.id<br/>12940 Jakarta www.ksmcoal.com<br/>17310 West Java<br/>12950 Jakarta www.longvin-indonesia.com; www.cresyn.com<br/>12930 Jakarta<br/>43157 West Java<br/>60122 East Java www.sarimas.com<br/>10730 Jakarta www.wiharta.co.id<br/>10350 Jakarta<br/>17520 West Java<br/>20362 North Sumatra<br/>60235 East Java<br/>60162 East Java www.maspion.com<br/>41373 West Java www.bukyungshoes.com<br/>80221 Bali<br/>25247 Jakarta<br/>15710 Banten www.starmas.com<br/>10710 Jakarta www.jumbopower.com<br/>11460 Jakarta<br/>20242 North Sumatra<br/>29432 Riau Islands www.ptdsaw.com<br/>11510 Jakarta<br/>14350 Jakarta<br/>29424 Riau Islands<br/>61252 East Java<br/>50194 Central Java<br/>21155 North Sumatra www.bridgestone.co.jp<br/>14470 Jakarta www.kirapac.com; www.clarishome.com; www.kiramas.com<br/>50153 Central Java www.skb.co.id<br/>14240 Jakarta<br/>13740 Jakarta<br/>15321 Banten www.newasia.com<br/>60272 East Java<br/>17124 West Java www.dunlopillo.co.id<br/>40971 West Java www.trisula.com<br/>16964 West Java<br/>35224 Lampung<br/>40535 West Java www.ptsansan.com<br/>14440 Jakarta<br/>61413 East Java<br/>12920 Jakarta www.arutmin.com<br/>45113 West Java www.japfacomfeed.co.id<br/>10250 Jakarta<br/>11530 Jakarta<br/>15121 Banten<br/>12920 Jakarta<br/>14440 Jakarta<br/>40971 West Java<br/>36135 Jambi<br/>40531 West Java<br/>17550 West Java<br/>41361 West Java<br/>12210 Jakarta<br/>12920 Jakarta<br/>11210 Jakarta<br/>15560 Banten www.hankookcera.com<br/>60165 East Java<br/>17310 West Java<br/>14140 Jakarta<br/>12950 Jakarta www.beiersdorf.com<br/>14350 Jakarta www.kreasidasatama.com<br/>15610 Banten www.dharmap.com<br/>12950 Jakarta www.adaro.com<br/>16720 West Java<br/>67156 East Java<br/>12190 Jakarta<br/>12940 Jakarta<br/>35401 Lampung www.antarasaudara.com<br/>61252 East Java<br/>35111 Lampung<br/>95517 North Sulawesi<br/>12950 Jakarta www.loreal.com<br/>15143 Banten<br/>12920 Jakarta www.kaltimprimacoal.co.id<br/>15138 Banten www.clariant.com<br/>17550 West Java<br/>17520 West Java www.toppan.co.id<br/>15820 Banten www.skkeris.co.id<br/>20214 North Sumatra<br/>10120 Jakarta<br/>68135 East Java<br/>66152 East Java<br/>10012 Jakarta<br/>10130 Jakarta<br/>17520 West Java<br/>20241 North Sumatra www.delitire.com<br/>15001 Banten www.teijin.co.id<br/>50118 Central Java www.bukitperak.com<br/>60134 East Java www.ubsgold.com<br/>29432 Riau Islands www.venturindo.com<br/>61301 East Java www.asiapulppaper.com<br/>12920 Jakarta<br/>12920 Jakarta<br/>12950 Jakarta www.beraucoal.co.id<br/>29433 Riau Islands<br/>17510 West Java<br/>17550 West Java<br/>60225 East Java<br/>61123 East Java www.puterarackindo.co.id<br/>50519 Central Java<br/>17310 West Java www.sioenasia.com<br/>20414 North Sumatra www.ecogreenoleo.com<br/>12930 Jakarta www.nutricia.com; www.nutricia.co.id<br/>14440 Jakarta www.adr-group.com<br/>29433 Riau Islands<br/>12940 Jakarta www.busanagroup.com<br/>17520 West Java<br/>10450 Jakarta<br/>13940 Jakarta<br/>11850 Jakarta www.bakrie-brothers.com/bbi/<br/>29463 Riau Islands<br/>16415 West Java<br/>40272 West Java www.daesegarmin.com<br/>15138 Banten www.btcocoa.com<br/>37361 Lampung<br/>10210 Jakarta www.cpp.co.id<br/>17530 West Java www.pt-tekpak.co.id<br/>11460 Jakarta www.induro.com<br/>60189 East Java<br/>14310 Jakarta<br/>50731 Central Java www.primayudha.com<br/>61256 East Java www.filtrona.com<br/>13930 Jakarta www.enesis.com<br/>15710 Banten<br/>65153 East Java www.bentoel.co.id<br/>61257 East Java www.grabatt.com<br/>12920 Jakarta<br/>60216 East Java www.forindo.co.id<br/>14120 Jakarta www.orson-indonesia.com<br/>61177 East Java<br/>67154 East Java www.stbc.co.id<br/>60293 East Java www.sampoerna.com<br/>13015 Jakarta www.carrefinishes.com<br/>16965 West Java www.lemindoabadijaya.com<br/>16820 West Java www.sud-chemie.com<br/>17550 West Java<br/>60152 East Java www.ptbbi.co.id<br/>17550 West Java<br/>13910 Jakarta www.kmi.co.id<br/>23122 Aceh<br/>60251 East Java www.suryakertas.com<br/>60271 East Java www.ramagloria.com<br/>40533 West Java www.mataharisj.com<br/>41361 West Java www.ogawa.net<br/>10160 Jakarta www.indesso.co.id<br/>60221 East Java www.kedawungsetia.com<br/>67155 East Java www.himalayagrafurin.com<br/>60271 East Java www.clicktms.com<br/>51149 Central Java<br/>11410 Jakarta<br/>17530 West Java www.komatsu.com<br/>11630 Jakarta www.maju-bersama.com<br/>13960 Jakarta www.incoe.astra.co.id<br/>12430 Jakarta www.itmg.co.id<br/>15130 Banten<br/>11610 Jakarta www.kawanlama.com<br/>15314 Banten<br/>10160 Jakarta www.fksmultiagro.com<br/>42264 West Java http://www.muaragroup.com<br/>17520 West Java www.jst-mfg.com<br/>12560 Jakarta www.apexindo.com<br/>14140 Jakarta<br/>42443 Banten www.cabot-corp.com<br/>17520 West Java www.indoaluminium.com<br/>12930 Jakarta<br/>64121 East Java www.gudanggaramtbk.com/ www.ggpriapunyaselera.com<br/>60183 East Java www.gunawansteel.com<br/>50661 Central Java http://intisukses.com<br/>12950 Jakarta www.basf.com.sg, www.basf.com<br/>16951 West Java www.toaelectronics.com<br/>12920 Jakarta www.akersolutions.com<br/>57102 Central Java www.tyfountex.com<br/>13910 Jakarta<br/>65181 East Java<br/>12520 Jakarta www.pall.com<br/>17550 West Java www.schott.com<br/>53371 Central Java<br/>20351 North Sumatra<br/>14350 Jakarta<br/>15566 Banten www.sandrafine.co.id<br/>41361 West Java www.unicharm.co.id<br/>16710 West Java www.olympicfurniture.co.id<br/>41373 West Java<br/>14140 Jakarta www.sioenasia.com<br/>61254 East Java www.akuza.com/ www.devino-roadconcepts.com<br/>61418 East Java www.cj.co.id<br/>10432 West Java www.adetex.co.id<br/>31716 South Sumatra www.ptba.co.id<br/>17510 West Java www.binderindo.co.id<br/>15121 Banten<br/>29154 Riau Islands<br/>14350 Jakarta www.daihatsu.astra.co.id<br/>10110 Jakarta<br/>20351 North Sumatra www.opal.coffee.com<br/>55187 Jogya www.jedokstonework.com<br/>10220 Jakarta www.arbechem.com<br/>10350 Jakarta<br/>60292 East Java www.classicprima.com<br/>57147 Central Java<br/>10350 Jakarta<br/>12430 Jakarta www.itmg.co.id<br/>15124 Banten<br/>12930 Jakarta www.grandtex.co.id<br/>11850 Jakarta www.bellacompanies.com<br/>65148 East Java<br/>11480 Jakarta<br/>12910 Jakarta www.indopoly.co.id<br/>40256 West Java<br/>12560 Jakarta www.vanrees.com<br/>12950 Jakarta www.sumalindo.com<br/>16810 West Java www.cemani-toka.co.id<br/>17550 West Java www.muliagroup.co.id<br/>41361 West Java<br/>57511 Central Java www.sritex.co.id<br/>40258 West Java http://www.himalayatex.co.id/<br/>17113 West Java<br/>16964 West Java http://www.pthsi.com/<br/>65215 East Java http://www.newminatex.com<br/>61252 East Java www.japfacomfeed.co.id<br/>13950 Jakarta http://tp-stainlessequipment.com/tpse/tetra-pak-indonesia/<br/>12190 Jakarta id.lge.com<br/>12190 Jakarta www.pt-inco.co.id<br/>16952 West Java www.trankakabel.com<br/>17550 West Java www.multistrada.co.id<br/>15115 Banten www.sulindafin.com<br/>15134 Banten www.flexipack.co.id<br/>17133 West Java www.inkote.co.id<br/>57126 Central Java www.nobily.com<br/>80571 Bali http://www.asiatradingcenter.com<br/>11630 Jakarta<br/>13910 Jakarta www.csi-exhaustsystem.com<br/>12190 Jakarta<br/>15136 Banten<br/>60234 East Java www.samator.co.id<br/>95122 North Sulawesi<br/>14350 Jakarta www.embeetex.com<br/>12810 Jakarta http://www.pt-pak.co.id/<br/>14350 Jakarta<br/>11410 Jakarta<br/>40116 West Java www.sanbe-farma.com<br/>67156 East Java www.kastex.co.id<br/>60181 East Java www.barindo.com<br/>17520 West Java www.bimabisalloy.com<br/>14140 Jakarta<br/>10160 Jakarta<br/>65153 East Java<br/>12810 Jakarta<br/>29422 Riau Islands<br/>17550 West Java<br/>11140 Jakarta www.shinta.co.id<br/>17550 West Java<br/>12950 Jakarta www.pacificinter-link.com<br/>16916 West Java www.iguana-world.com<br/>16415 West Java<br/>12780 Jakarta<br/>14950 Jakarta www.ajinomoto.co.id<br/>29435 Riau Islands<br/>29432 Riau Islands www.akerkvaerner.com / www.kvaerner.com<br/>13920 Jakarta<br/>15520 Banten<br/>40131 West Java<br/>14140 Jakarta<br/>15710 Banten www.tasindo.com ; www.tasindo.co.id<br/>17630 West Java<br/>40535 West Java<br/>20351 North Sumatra www.ptnasco.com<br/>20122 North Sumatra<br/>40377 West Java<br/>29433 Riau Islands www.evox-rifa.com<br/>13710 Jakarta www.alpharma.com<br/>15136 Banten<br/>17520 West Java www.milantiles.com<br/>61219 East Java www.sekar.co.id<br/>13012 Jakarta www.dic.co.id<br/>14310 Jakarta www.pacificpaint.com<br/>15001 Banten<br/>35223 Lampung<br/>41371 West Java www.gunagroup.co.id<br/>10120 Jakarta<br/>42177 Banten<br/>12950 Jakarta www.kaltimex-energy.com<br/>16820 West Java<br/>12870 Jakarta<br/>20231 North Sumatra<br/>14350 Jakarta www.impack-pratama.com<br/>12950 Jakarta<br/>13340 Jakarta www.pespex.com<br/>17530 West Java<br/>10410 Jakarta<br/>41373 West Java www.citatah.co.id<br/>14330 Jakarta www.toyota.astra.co.id<br/>90245 South Sulawesi<br/>60162 East Java www.indalcorp.com<br/>60185 East Java www.sinarbajaelectric.com<br/>10730 Jakarta www.masterina.com<br/>14140 Jakarta<br/>10120 Jakarta<br/>50136 Central Java<br/>12310 Jakarta<br/>14450 Jakarta<br/>12430 Jakarta www.banpu.com<br/>60223 East Java www.sasmita-abadi-gloves.com<br/>10710 Jakarta<br/>17849 West Java www.yamaha.co.id<br/>17150 West Java<br/>61151 East Java www.grebe.com<br/>61252 East Java<br/>15000 Banten<br/>15560 Banten<br/>20242 North Sumatra www.dynea.com<br/>11160 Jakarta<br/>10350 Jakarta www.suryaproduct.com<br/>60135 East Java www.hks-pumice.com; www.cidomo-handicraft.com<br/>12950 Jakarta<br/>11710 Jakarta<br/>12930 Jakarta www.rbi.co.id<br/>61416 East Java<br/>50241 Central Java<br/>17530 West Java<br/>10350 Jakarta<br/>40113 West Java http://www.pudak-scientific.com<br/>17550 West Java www.actaris.com<br/>14440 Jakarta<br/>12150 Jakarta www.rubyndo.com<br/>16143 West Java www.tmsfashion.com<br/>10730 Jakarta<br/>12940 Jakarta www.khongguan.co.id<br/>35242 Lampung www.telpp.com<br/>11410 Jakarta www.masari-board.com<br/>11850 Jakarta<br/>78121 East Kalimantan<br/>95128 North Sulawesi<br/>20418 North Sumatra www.aswfoods.com<br/>10450 Jakarta<br/>20362 North Sumatra www.goldcoin.com.hk<br/>13960 Jakarta<br/>12780 Jakarta<br/>15560 Banten www.ekadharma.com<br/>20113 North Sumatra www.abc-drycell.co.id<br/>14120 Jakarta<br/>12870 Jakarta www.kiani.com<br/>20362 North Sumatra<br/>15810 Banten www.adr-group.com<br/>50242 East Java www.suryabaja.com<br/>17550 West Java www.wing.co.id<br/>10220 Jakarta<br/>10570 Jakarta<br/>20242 North Sumatra www.mechmarboilers.co.id<br/>10130 Jakarta www.simplex.co.id<br/>11610 Jakarta<br/>50153 Central Java http://cerahsempurna.com; www.teakforstyle.com<br/>25237 West Sumatra www.semenpadang.co.id<br/>78121 West Kalimantan<br/>77124 East Kalimantan<br/>40132 West Java<br/>42101 Banten<br/>10762 Jakarta<br/>29433 Riau Islands<br/>40553 West Java www.abnmedical.com<br/>16720 West Java<br/>10130 Jakarta<br/>55511 Jogya www.gelighting.com<br/>14430 Jakarta<br/>16810 West Java www.bantex.co.id<br/>12940 Jakarta<br/>61117 East Java<br/>75111 East Kalimantan<br/>10710 Jakarta<br/>10210 Jakarta www.romanceramic.com<br/>15119 Banten www.tunasalfin.com<br/>10410 Jakarta<br/>15810 Banten www.indo-keramik.com<br/>51111 Central Java<br/>17124 West Java<br/>60162 East Java www.alumindo.com<br/>90561 South Sulawesi www.bosowa.co.id<br/>17520 Banten www.asmo.co.jp<br/>40112 West Java<br/>40184 West Java www.panasiagroup.co.id<br/>45364 West Java<br/>29433 Riau Islands<br/>17124 West Java www.pt-alexindo.com<br/>60291 East Java<br/>45154 West Java www.house-of-rattan.com<br/>16962 West Java<br/>10730 Jakarta<br/>17530 West Java<br/>35122 Lampung www.nekaboga.com<br/>12310 Jakarta<br/>15710 Banten<br/>10210 Jakarta<br/>14440 Jakarta www.indomaguro.com<br/>17530 West Java<br/>11230 Jakarta www.sinarantjol.com<br/>14430 Jakarta<br/>41181 West Java www.nss-indonesia.co.id<br/>60222 East Java www.kdsi-ind.com<br/>40258 West Java www.dmctex.co.id<br/>12780 Jakarta www.korindo.co.id<br/>14350 Jakarta www.mitratex.co.id<br/>20122 North Sumatra www.ptpn3.com<br/>11250 Jakarta<br/>40228 West Java<br/>10220 Jakarta<br/>13920 Jakarta<br/>56125 Central Java<br/>16820 West Java<br/>50722 Central Java<br/>11850 Jakarta<br/>41316 West Java<br/>12940 Jakarta<br/>11250 Jakarta<br/>17520 West Java<br/>40216 West Java www.pulaumas.com<br/>12160 Jakarta www.sagatrade.co.id<br/>12950 Jakarta<br/>50243 Central Java www.ptpnix.co.id<br/>61259 East Java www.fuboru.net<br/>41181 West Java<br/>60175 East Java www.ptpn10.com<br/>11110 Jakarta www.twinstar-group.com<br/>17530 West Java<br/>40522 West Java www.trisula.com<br/>65153 East Java www.beiersdorf.co.id<br/>61321 East Java<br/>17133 West Java www.hitachi-cmid.com<br/>11520 Jakarta www.bigabrasive.com<br/>61256 East Java www.wirani.com<br/>12950 Jakarta www.tasply.com<br/>12210 Jakarta<br/>17520 West Java<br/>17841 West Java<br/>15710 Banten www.tirtamarta.com<br/>17550 West Java<br/>40256 West Java www.badjatex.com<br/>14350 Jakarta<br/>15001 Banten www.formcase.com<br/>47134 East Java<br/>16964 West Java<br/>57143 Central Java www.kiky.com<br/>16965 West Java<br/>16415 West Java<br/>14450 Jakarta www.adr-group.com<br/>40284 West Java www.pindad.com<br/>12959 Jakarta http://www.superexim.co.id<br/>17550 West Java<br/>17550 West Java<br/>50152 Central Java<br/>50552 Central Java<br/>50174 Central Java<br/>50192 Central Java<br/>50149 Central Java<br/>50184 Central Java<br/>50184 Central Java<br/>60293 East Java<br/>51125 Central Java<br/>11530 Jakarta<br/>41181 West Java<br/>57771 Central Java<br/>50501 Central Java<br/>50502 Central Java<br/>40535 West Java<br/>50129 Central Java<br/>60281 Central Java www.poliplas.co.id<br/>40183 West Java<br/>50501 Central Java<br/>90245 South Sulawesi<br/>13740 Jakarta<br/>51181 Central Java<br/>40535 West Java<br/>15151 West Java<br/>15122 Banten<br/>41181 West Java<br/>50118 Central Java<br/>20371 North Sumatra<br/>40330 West Java www.simnu.com<br/>15135 Banten<br/>40262 West Java<br/>40561 West Java www.indorama.com<br/>41181 West Java<br/>14120 Jakarta<br/>17520 West Java www.konestaeya.com<br/>17116 West Java<br/>57147 Central Java<br/>17550 West Java<br/>15720 Banten www.migiglass.com<br/>80228 Bali<br/>40535 West Java<br/>36128 Jambi<br/>14450 Jakarta<br/>12560 Jakarta<br/>61252 East Java<br/>20212 North Sumatra<br/>45155 West Java<br/>17750 West Java<br/>10350 Jakarta<br/>17530 West Java<br/>14440 Jakarta<br/>68472 East Java<br/>80222 Bali<br/>17550 West Java<br/>13910 Jakarta<br/>55323 Jogya<br/>42185 Banten<br/>15121 Banten<br/>13920 Jakarta www.nobi.co.id<br/>61256 East Java<br/>13930 Jakarta www.dac.co.id<br/>EMail Employee<br/>2252<br/>harma@sby.centrin.net.id 130<br/>imliera@indosat.net.id; diantg@indosat.net.id 100<br/>info@intanpertiwi.co.id 155<br/>icc_lampung@cbn.net.id 72<br/>500<br/>sunan@mdp.net.id 390<br/>700<br/>christiana_k@component.astra.co.id 6700<br/>367<br/>corp_sec@prasidha.co.id 525<br/>abp@mdp.net.id 900<br/>unvr.indonesia@unilever.com 3385<br/>meijiho@rad.net.id 600<br/>caa@caa.co.id 6<br/>750<br/>export@delphiaprimajaya.com, delphia@sby.centrin.co.id 50<br/>800<br/>info_mbi@multibintang.co.id 440<br/>200<br/>109<br/>ekp@indosat.net.id 75<br/>117<br/>8<br/>secret@mandom.co.id 3833<br/>bhineka@cbn.net.id 470<br/>tubagus.faisal@toshiba.co.id 922<br/>gperkasa@indosat.net.id ; goldindo@goldindo.co.id 3200<br/>andini@uninet.net.id 100<br/>12844<br/>2046<br/>sslau008@post1.com; slau008@pacific.net.id 210<br/>600<br/>customer_talk@app.co.id, app_investors@app.co.id 15809<br/>heru_es@ipjy.co.id 94<br/>dir_8@sosro.com 8480<br/>25<br/>infosales@indonesian-aerospace.com; pub-rel@indonesian-aeros 4000<br/>webmaster@kimiafarma.co.id sec-adin@kimiafarma.co.id 5585<br/>wiriyanto@trst.co.id 890<br/>info@chandra-asri.com 1000<br/>ptames@cbn.net.id 30<br/>toso@cbn.net.id 420<br/>general@indofarmagroup.com; jefriemoza@indofarma.co.id 1346<br/>a.razak@suncall.co.id; suncall@indosat.net.id 200<br/>470<br/>254<br/>3000<br/>kybasuki@yahoo.com 450<br/>807<br/>qp@profab.co.id / tri.febryaty@profab.co.id 800<br/>chiyoda@sby.mega.net.id; chdgroup@indosat.net.id 500<br/>hwidodo@tppi.co.id; irenea@tppi.co.id 590<br/>ambartjh@idola.net.id ; marketing@gknindofurniture.com 200<br/>customerservice@zekindo.com 21<br/>statomer@indo.net.id 160<br/>info@tdw.co.id 1094<br/>46<br/>3208<br/>exportlmp@olamnet.com 99<br/>3150<br/>sales@citratubindo.com 1253<br/>heriakyar@hexindo-tbk.co.id 877<br/>rezakatsushiro@co.id 200<br/>sanyo@sanyo.indonesia.com 1500<br/>200<br/>mahkotatunggaljaya@yahoo.com 250<br/>schneider.electric@sg.schneider-electric.com 1400<br/>sanjay@duasekawan.com 1050<br/>750<br/>hrd@toto.co.id 2663<br/>csbnm@cbn.net.id 180<br/>550<br/>abc@heinzabc.com 3000<br/>srki@lyman.co.id /srki-exp@lyman.co.id 3000<br/>scr@pakoakuina.com; general@pakoakuina.com 476<br/>info@unitedcan.com 1500<br/>info@barata.co.id 1026<br/>sales@yabestindo.com ; info@yabestindo.com 10<br/>corsec@pupukkaltim.com 2532<br/>admin@florindolestari.com 10<br/>lautan.luas@lautan-luas.com 2455<br/>investor-relation@bumiresources.com; corsec@bumiresources.co 6315<br/>238<br/>info-idn@holcim.com 2658<br/>bcmicomm@cbn.net.id; BCMIfact@cbn.net.id 150<br/>schulman@aschulman.co.id 105<br/>729<br/>mastrotto@centrin.net.id, hrd@mastrottoindonesia.com 150<br/>os@vision-ease.co.id 220<br/>stefanolorenzini@colorobbia.co.id 74<br/>472<br/>11011<br/>koyorad@koyo.co.id 1300<br/>ptbmi@ptbmi.com 4000<br/>1000<br/>info@nipress.com 1027<br/>cs@bridgestone.co.id 3337<br/>tsuplina@indosat.net.id 150<br/>kalkausar_chalid@gmx.yamaha.com 982<br/>export@gt-tires.com, gajahjak@rad.net.id 11161<br/>sales@sucaco.com 935<br/>geri@quiksilver.co.id 200<br/>ism@indofood.com 64513<br/>secretary@panasiagroup.co.id 2348<br/>ratna.tan@spvmb.com 250<br/>y.sianne@dynaplast.co.id 3877<br/>sari.nurlan@ap.effem.com/ taufieq.arsyad@ap.effem.com 250<br/>aviprima@rad.net.id 900<br/>nita@samsung.com 1700<br/>hq@suryapamenang.com 973<br/>secretary@danliris.com 7000<br/>rina.manggarita@areva-td.com 600<br/>mktg@domusindo.com 800<br/>320<br/>makoto.sugai@sanyo-sei.co.id 484<br/>8000<br/>info@novellpharm.com 1500<br/>hasiu@halim-sakti.com 300<br/>1060<br/>3600<br/>sales@polyfincanggih.com 2000<br/>ispatindo@mittalsteel.com; marketing.indo@mittalsteel.com 700<br/>marketing@puragroup.com 8500<br/>10<br/>300<br/>2692<br/>1550<br/>info@detpak.co.id, sales@detpak.co.id 327<br/>info@mitra-saruta.co.id 1100<br/>sales@indospring.co.id; export@indospring.co.id 1455<br/>1000<br/>anton@muarakrakatau.co.id;veronica@muarakrakatau.co.id 2207<br/>10868<br/>2500<br/>1000<br/>adiprima@adiprima.com, adiprima@indo.net.id 700<br/>fdrtire@cbn.net.id 800<br/>srihartini@bbi-apparel.com 3052<br/>2400<br/>250<br/>mail@biofarma.co.id 904<br/>dmtex@dnet.net.id 3800<br/>santos@kapalapi.co.id, mktsja@kapalapi.co.id, sdm@kapalapi 2500<br/>petrotech@petrotechbatam.co.id 54<br/>sales@pt-spv.com 1500<br/>abcbatt@cbn.net.id / limawan@abc-battery.com 1175<br/>apbrxswk@pbrx.co.id 11627<br/>imliera@indosat.net.id 80<br/>purel@ajinomoto.co.id 997<br/>3<br/>salesjkt@pttitan.com 300<br/>350<br/>pttci@cbn.net.id 35<br/>sales@frigorex.co.id 261<br/>1032<br/>enquiry@dsg.com.my 71<br/>pt_uai@indonet.id, universal@pt-uai.co.id 107<br/>448<br/>info@kasakata.co.id 100<br/>pkg@petrokimia-gresik.com; humas@petrokimia-gresik.com 3200<br/>july@cisadane.com 656<br/>120<br/>sales@jembo.com; investor@jembo.com 705<br/>standard_pen@cbn.net.id 900<br/>marketing@patria-ute.com 389<br/>305<br/>140<br/>mi@maccaferri.co.id 73<br/>sphs@halim-sakti.com; willy-sphs@halim-sakti.com 20<br/>info@gunungslamat.com 3000<br/>508<br/>dpci@cbn.net.id 90<br/>sinkona@telkom.net 220<br/>700<br/>30<br/>export_enquiry@royalstandard.co.id 1400<br/>faisal.darmasetiawan@indokordsa.com 1429<br/>1609<br/>agro@agro-ptpn12.com ; ptpn12@rad.net.id 6899<br/>info@jutarasa.co.id 70<br/>160<br/>info@bmj-indonesia.com 1200<br/>80<br/>sekarlaut@sekarlaut.com 806<br/>marketing@balinirwana.com; tradediv@balinirwana.com 1200<br/>webmaster@bogasariflour.com 4500<br/>corporate@nesiyo.com 300<br/>duniatex@gmail.com 1100<br/>454<br/>duniatex@gmail.com 4600<br/>duniatex@gmail.com 2500<br/>200<br/>ssmahesa@gs.astra.co.id/ ariadi@gs.astra.co.id 1923<br/>marketing-01@lolamina.com 100<br/>admin@cbcindo.co.id 50<br/>marketing@uninet.net.id; marketing@nikkosteel.com 371<br/>1000<br/>35<br/>marketing@arkaprin.co.id 673<br/>info@ptmorich.com 3000<br/>pts@sunrise-textiles.com 1354<br/>customer.service@id.lafarge.com 300<br/>7<br/>info.indonesia@airliquide.com 185<br/>chandra_act@yamaha-motor.co.id 6000<br/>iml-technology@indosat.net.id 22<br/>939<br/>350<br/>ptsejin@naver.com 400<br/>info@pacificindochem.com 5<br/>15<br/>permata@permatagroup.com 600<br/>1100<br/>info@esg-panatec.com 200<br/>home@tjipta.com 90<br/>586<br/>kimks@mail.daekyung.co.id 274<br/>plywood@korindo.co.id 4890<br/>indahjkt@indosat.net.id, marketing@indahjaya.co.id 3000<br/>100<br/>info@krakatausteel.com 6200<br/>3500<br/>marketing@indomilk.com; international@indomilk.com 700<br/>handy@bpmfood.co.id 500<br/>11126<br/>udsupianto@gmail.com, supianto@rad.net.id 420<br/>adei@klk.com.my 3000<br/>cirapa@rad.net.id 300<br/>ve@voksel.co.id; sales@voksel.co.id 600<br/>salonpas@rad.net.id 208<br/>customerservice@ptsuparmatbk.com 482<br/>107<br/>info@jak.boehringer-ingelheim.com 450<br/>info@plasindolestari.com 1003<br/>500<br/>1000<br/>mawarti.wong@budiacidjaya.co.id / budiacid@centrin.net.id 3856<br/>950<br/>secretary-sik@gr.sei.co.jp 460<br/>secretary@apac.co.id 7354<br/>10451<br/>31<br/>marketing@kligroups.com 6500<br/>info@indogum.com 100<br/>100<br/>export@gt-tires.com 11161<br/>oleo@musimmas.com 2500<br/>admmarketing@rikio-indo.com ; rikio_marketing@plasa.com 600<br/>marketing@fln.co.id 210<br/>150<br/>contact@samwha.co.id 1500<br/>sb_solo@tantra.co.id 700<br/>25<br/>lia@tigabintang.com 1500<br/>716<br/>muntalips@styrindo.co.id 237<br/>info@pusri.co.id 3300<br/>egi@hino-motors.co.id 723<br/>kmr@grdsteel.com 2000<br/>15<br/>info@pauwels.com 370<br/>info@colorindo.com 220<br/>adisfootwear@indotrade.com, martinus@adis.co.id 7000<br/>900<br/>500<br/>nobeljkt@dnet.net.id; nobel@melsa.net.id; corporate-secretar 500<br/>corp_sect@uic.co.id 763<br/>rteguh@osakimedical.co.id 257<br/>10000<br/>marketing@saitama.co.id 380<br/>karen@kawidesigns.com 50<br/>plastics@multindo.com 600<br/>exim@wingscorp.com 7652<br/>mkt.export@lotte.co.id / hrd@lotte.co.id 356<br/>dzindo@cbn.net.id 100<br/>200<br/>marketing@showa.co.id; engineering@showa.co.id 2000<br/>juliana@miyako-mfg.com 30<br/>adr@adr-group.com 2000<br/>11000<br/>500<br/>pismatex@indo.net.id 100<br/>400<br/>300<br/>caterin.widjaja@ptgrowthasia.com;enquiry@ptgrowthasia.com 850<br/>frl@pancaprima.com 5000<br/>nikkatsuind@yahoo.com, nikkatsu3@bdg.centrin.net.id 400<br/>yunie@wearwel.com 1000<br/>sales@mitsuboshi-mba.com 400<br/>mkt2@okamototape.com 180<br/>lonsum@londonsumatra.com 12688<br/>2300<br/>fivianty@orangtua.co.id 2000<br/>700<br/>sunshine@cbn.net.id 180<br/>exphit@polytron-indonesia.com 2500<br/>150<br/>60<br/>300<br/>ptsinar@attglobl.net; regency@ptsinar.com 1300<br/>ipg008@rad.net.id 1200<br/>corsec@eterindo.com 38<br/>pnkgs@petronika.co.id 109<br/>20<br/>ibrho@indobharatrayon.com 1300<br/>8186<br/>320<br/>kemaselok@yahoo.com; km_elok@rad.net.id; soenaryo@telkom.net 400<br/>p1_general@kara.co.id 4000<br/>150<br/>300<br/>business@arisamandiri.com 1800<br/>nanang.suryana@delphi.co.id 450<br/>ikad@cbn.net.id 1800<br/>saexport@cbn.net.id 600<br/>854<br/>jk@kaha.com 60<br/>corporate-secretary@amfg.co.id 3000<br/>info@krakatausteel.com 3000<br/>info@batamtex.com; sales@batamtex.com 2400<br/>ewi@ewindo.com 858<br/>3675<br/>batt3m@indosat.net.id 200<br/>tkurahara@crestec.co.id ; cin-mkt@crestec.co.id 606<br/>info@hakatex.com 550<br/>10<br/>alkindo@alkindo.net 195<br/>investor@polysindo.co.id 2756<br/>info@platinum-resins.com 40<br/>pcc@pertamina.com 15000<br/>rachbini@indo.net.id 187<br/>5000<br/>totok@panggung-corp.com 1237<br/>adwijaya@wika.co.id 1199<br/>armyn@gmail.com 40<br/>busana@bpg.co.id 2000<br/>sunkim@handsomeindo.com 5200<br/>jkt-eng@gunungbayan.com 1033<br/>customer_service@konimexpt.com 2000<br/>tkpi@tekaparquet.com 2800<br/>1000<br/>ivonne@pttms.co.id 321<br/>Indonesia-HR@chevron.com 5078<br/>cahayabarumadani@yahoo.com 20<br/>top@transavia.co.id 60<br/>info@propanraya.com; sekretariat@propanraya.com 1896<br/>sami@sami.co.id 1300<br/>agrindosby@indo.net.id 2500<br/>94<br/>amanjaya@indo.net.id 200<br/>6000<br/>marketing@inatai.com 1500<br/>4300<br/>corporate@polychemindo.com 1863<br/>yuni@mayora.co.id 4412<br/>100<br/>marketing@pttimah.co.id;investorrelation@pttimah.co.id 4598<br/>marketing@kertasleces.co.id ; leces@kertasleces.co.id 2200<br/>bitrasmg@bitratex.com; bitraeb@bitratex.com 2210<br/>2341<br/>97<br/>80<br/>wings.surya.exim@wingscorp.com 1000<br/>250<br/>gokakend@indosat.net.id 1000<br/>4500<br/>900<br/>sekretariat.corsec@antam.com 2549<br/>63<br/>1010<br/>wijayanto@barokah-mdn.com 20<br/>winnersumbiri@winnersumbiri.com; agung@winnersumbiri.com 586<br/>2300<br/>30<br/>5116<br/>masaharu@pacific.net.id 468<br/>165<br/>m.koga@ms5.sanken-ele.co.jp;hskato@sanken-ele.co.jp 2800<br/>plywood@korindo.co.id 300<br/>kaltimex@kaltimex.co.id 200<br/>mbindonesia@daimler.com 397<br/>692<br/>marketing@len.co.id 364<br/>annie.yuvita@sadhana.co.id 33<br/>25<br/>105<br/>1200<br/>info@samcro.net; sales@samcro.net; export@samcro.net 135<br/>insan@bdg.centrin.net.id 550<br/>250<br/>marketing@bumimulia.com; bumimulia@cbn.net.id 900<br/>indokom@isp.indokom.co.id 1500<br/>118<br/>sales@megasurya-mas.com 1000<br/>yarn@apacinti.com; greige@apacinti.com; 12500<br/>2700<br/>exportsales@mataharisilverindo.com 300<br/>cjfi@cbn.net.id; kita@cbn.net.id 650<br/>150<br/>spmd828@idola.net.id 1051<br/>ircinoac@ircinoac.co.id 4464<br/>export@alamkaca.com, secretarydir@alamkaca.com 180<br/>lignacbn@cbn.net.id 1000<br/>corpsec@indocement.co.id 6087<br/>349<br/>750<br/>310<br/>2500<br/>835<br/>1325<br/>sulfindo@sulfindo.com 420<br/>300<br/>270<br/>custservice@sigmakalon.co.id 90<br/>3000<br/>444<br/>5350<br/>office@freyadi.com 140<br/>info@b-const.com 650<br/>palsub@pal.co.id ; humas@pal.co.id 2396<br/>400<br/>zeprindm@spb.sanyo.co.id 2200<br/>400<br/>3000<br/>info@sriboga-flourmill.com 380<br/>200<br/>1200<br/>3500<br/>kanpus@kpbptpn.co.id / kpbjkt@idola.net.id 150<br/>1700<br/>indonesia@bitzer.co.id 38<br/>15<br/>kemfarm@cbn.net.id 205<br/>2238<br/>471<br/>1587<br/>general@confectioneryspecialist.com 1188<br/>maju.tarigan@goodyear.com 807<br/>100<br/>permana-p@jkt.itochu.co.id 143<br/>amarta@indo.net.id 79<br/>marketing@bhirawasteel.com / bhirawasteel@bhirawasteel.com 360<br/>halimc1@monokem.com 300<br/>200<br/>pakabaja@indosat.net.id 600<br/>yamay@fdk.co.jp 995<br/>goldengs@cbn.net.id 300<br/>12<br/>mail@daliatexkusuma.com 2500<br/>info@sundaya.com 41<br/>andika.roemin@ahlstrom.com 55<br/>ktb@ktb.co.id 630<br/>cpindos@indosat.net.id 480<br/>1125<br/>pga@doosan.co.id; hrd_doosan@doosan.co.id 5000<br/>mm-jkt@rad.net.id 705<br/>cs@muliaceramics.com 5069<br/>700<br/>ateja@ateja.co.id 1000<br/>ptsg@sg.sggrp.com/ agungw@sg.sggrp.com 6844<br/>admin@kingsafetywear.com 1075<br/>marketing@sorini.co.id 463<br/>schering@uninet.net.id 302<br/>100<br/>hi@harmoniindah.com 600<br/>sales@sutindochem.com 50<br/>arotamas@idola.net.id; richtex@richtex.co.id 1600<br/>10<br/>cvi88lck@indosat.net.id 90<br/>gonda.hutapea@eka.com 52<br/>harmen@marsol.co.id 104<br/>167<br/>mktstm@melsa.net.id 3544<br/>25<br/>200<br/>pjssales@customizemachineries.com 100<br/>robertus@dunlop.co.id 3000<br/>sales@teja-cocoa.com 105<br/>info@dwijayastone.com 55<br/>omni@cbn.net.id 200<br/>418<br/>650<br/>3000<br/>seoilindo@cbn.net.id 500<br/>info@northseaboats.com 50<br/>hikimleaders@yahoo.co.kr 331<br/>5<br/>budi@lizach.com; agus@lizach.com 332<br/>2000<br/>30<br/>ptcorona@cbn.net.id 10<br/>niaga@indo.net.id 1800<br/>acidatama@acidatama.co.id 394<br/>15<br/>1500<br/>infolong's@longvin.com 3000<br/>320<br/>jhyoo2@kgfashion.co.id, nslee@kgfashion.co.id 950<br/>30<br/>wiharta@rad.net.id 2500<br/>1200<br/>50<br/>800<br/>8<br/>finance.hq@maspion.com;ipo@maspion.com 18000<br/>4000<br/>50<br/>9<br/>starmas@cbn.net.id 300<br/>info@jumbopower.com 800<br/>20<br/>cmsindo@indosat.net.id 30<br/>sales@ptdsaw.com 300<br/>1000<br/>50<br/>11<br/>2000<br/>3000<br/>spsiagian@bsre.co.id 5100<br/>510<br/>skbsmg@indosat.net.id; marketing@skb.co.id 124<br/>942<br/>rmaramis@id.loreal.com; febby@id.loreal.com 271<br/>ptnewasia@yahoo.com 5<br/>3000<br/>info@dunlopillo.co.id 100<br/>1200<br/>1200<br/>2000<br/>2500<br/>tygi@pacific.net.id 850<br/>500<br/>372<br/>japfa@japfacomfeed.co.id 552<br/>2263<br/>200<br/>nansyy@stretchlinein.com 500<br/>10<br/>30<br/>pt-necis@bdg.centrin.co.id 200<br/>admin-ga@hasko.co.id 3500<br/>40<br/>jindo@indosat.net.id 30<br/>hitomi@dkr.co.id 60<br/>50<br/>seapi@indosat.net.id 150<br/>1750<br/>marketing@saintjames.com | charlie@saintjames.com 1200<br/>25<br/>mangul@cbn.net.id 500<br/>5000<br/>346<br/>marketing@kreasidasatama.com 219<br/>infodp@dharmap.com 1500<br/>marketing@ptadaro.com / info@adaro-online.com 427<br/>2500<br/>christian.santoso@panverta.com; christiansantoso2000@gmail.c 800<br/>2166<br/>200<br/>25<br/>50<br/>100<br/>spfiexec@indosat.net.id / spfiexp@indosat.net.id 1849<br/>372<br/>1242<br/>4000<br/>novozarzen@clariant.com 585<br/>cai@cbn.net.id 41<br/>500<br/>547<br/>intangrip@indosat.net.id 25<br/>4<br/>office@pandusata.net 1282<br/>200<br/>800<br/>7620<br/>shinmei@indosat.net.id 254<br/>sales@delitire.com; info@delitire.com 3000<br/>sales-01@teijin.co.id / planning@teijin.co.id 1011<br/>bukitprk@indosat.net.id 250<br/>info@ubsgold.com 2800<br/>benny@venturindo.com; andreas@venturindo.com 1000<br/>appsales@asiapulppaper.com 1300<br/>100<br/>239<br/>info@beraucoal.co.id 481<br/>50<br/>takin@indosat.net.id/ toha.mkt@takita.co.id 200<br/>150<br/>safirekroon.intn@indosat.net.id 10<br/>400<br/>cfo@ptgoldenflower.com 5000<br/>1617<br/>599<br/>customerservice@nutricia.com 473<br/>adr@adr-group.com export@adr-group.com; info@adr-group.com; 1438<br/>7315<br/>Cynthia@busanagroup.com 4100<br/>1000<br/>10<br/>335<br/>harflex@bbi.co.id;sales@bbi.co.id 500<br/>5382<br/>1650<br/>daese@daesegarmin.com 5578<br/>bt@btcocoa.com 105<br/>coffee@lampung.indokom.co.id 50<br/>3772<br/>eric.susilo@tekpak.co.id 110<br/>marketing@induro.co.id 15<br/>jst88888@sby.dnet.net.id 150<br/>irtihso@yahoo.co.id 50<br/>1250<br/>filtronaindonesia_marketing@filtrona.com 259<br/>herina2@rad.net.id 500<br/>1500<br/>rony@bentoel.co.id 5105<br/>exim@grabatt.com 400<br/>150<br/>forindo@indosat.net.id 400<br/>37<br/>125<br/>stbc@stbc.co.id 211<br/>dwi.koestiningsih@sampoerna.com/ niken.rachmad@sampoerna.com28850<br/>sales@akzo-nobel.co.id 236<br/>sales@lemindoabadijaya.com 410<br/>a.lembong@sud-chemie.com/ harry.widiyanto@sud-chemie.com 300<br/>5<br/>bbimark@rad.net.id /corporate@ptbbi.co.id 769<br/>sales@ptmei.com 710<br/>kmi@kmi.co.id 673<br/>1<br/>bsd@suryakertas.com; ird@suryakertas.com 1236<br/>ramagloria@telkom.net 1000<br/>sweater@mataharisj.com 5000<br/>65<br/>marketing@indesso.com; admin@indesso.com 148<br/>corsec@kdsi-ind.com 805<br/>info@himalayagrafurin.com 100<br/>tmsfps@rad.net.id; sales@clicktms.com 700<br/>500<br/>322<br/>30<br/>mbjkt@maju-bersama.com 400<br/>cbi@component.astra.co.id/ marketing@incoe.astra.co.id 433<br/>807<br/>135<br/>kawanlama@kawanlama.com 1200<br/>bsarwoadji@casadron-indonesia.com 8<br/>105<br/>martinus@ptmt.co.id 3000<br/>nsawaki@jst-mfg.com 986<br/>investor-relations@apexindo.com 498<br/>510<br/>150<br/>300<br/>laweadyaprima.la@argo.co.id 1650<br/>37151<br/>gunawan@gds.co.id 580<br/>2000<br/>tonny.tjiptadji@basf.com 700<br/>671<br/>261<br/>tyfslo@tyfountex.com 3000<br/>500<br/>800<br/>50<br/>379<br/>sungchangind@hotmail.com 1400<br/>20<br/>mailbox@bgw.co.id 1700<br/>sfg-sec@sandrafine.co.id 1600<br/>riama@unicharm.co.id 700<br/>pny@olympicfurniture.co.id 2000<br/>pci@pirellicables.co.id 170<br/>yos@sioenasia.com 350<br/>pasu@panther-wheels.com 1021<br/>admin@cj.co.id 203<br/>headoffice@adetex.co.id 4000<br/>corsechead@bukitasam.co.id 3309<br/>sales@binderindo.co.id 150<br/>2021<br/>650<br/>hotline@daihatsu.astra.co.id 8250<br/>50<br/>spranoto@indosat.net.id, spranoto@nusa.net.id 150<br/>globus_jedok@yahoo.com ; globus-jedok@lycos.com 270<br/>marketing@ckrg.arbechem.com 100<br/>asakyokko@cbn.net.id 7<br/>classic@cpci.co.id 450<br/>dskusuma@indosat.net.id 600<br/>kyokko@cbn.net.id 50<br/>600<br/>cussons@cussons.co.id 150<br/>sales.gtx@argo.co.id 2500<br/>bpp@bellaprimacompanies.com; info@bellacompanies.com 470<br/>mkp@indo.net.id 177<br/>unitedbike@cbn.net.id 800<br/>276<br/>maria@delfi-chocolate.com 3000<br/>shipping@vri.co.id 10<br/>investor@sumalindo.com 2951<br/>mkt-1@cemani-toka.co.id 257<br/>nila@muliagroup.co.id 3705<br/>150<br/>general@sritex.co.id, fabric@sritex.co.id 9000<br/>2000<br/>aica-aibon@aica.co.id 300<br/>hsi1@cbn.net.id 1500<br/>newmina@mlg.mega.net.id 915<br/>japfa@japfacomfeed.co.id 1000<br/>ildppsap@indosat.net.id 183<br/>customerservice@tokolg.com 3050<br/>gintiin@inco.com 3658<br/>mkt_tk@trankakabel.com 500<br/>sales@multistrada.co.id 1700<br/>mkt@sulindafin.com 2000<br/>sales@flexipack.co.id, alcan@flexipack.co.id 534<br/>admin@inkote.co.id / marketing@inkote.co.id 539<br/>pindi@indo.net.id 100<br/>5<br/>djjkt@dongjin.com 300<br/>ptcsi@cbn.net.id 420<br/>andriana@ina.toray.co.id 700<br/>110<br/>smtinti@samator.co.id 137<br/>600<br/>embeejkt@indo.net.id 1400<br/>rossin@pak.co.id 55<br/>500<br/>30<br/>busdev@sanbe-farma.com 2000<br/>700<br/>info@barindo.com 500<br/>sales@ptbima.co.id ; Christine@ptbima.co.id 32<br/>900<br/>tmcinajkt@cbn.net.id 130<br/>3000<br/>500<br/>taicheng@batam.wasantara.net.id 55<br/>enquiryid@ap.omron.com 2007<br/>narto@sulindafin.shinta.co.id 650<br/>200<br/>salah@pacificindomas.com 100<br/>1000<br/>300<br/>25<br/>ary@ajinomoto.co.id 113<br/>htechhtm@indosat.net.id 128<br/>232<br/>150<br/>eksport@indorack-multikreasi.com 500<br/>300<br/>3200<br/>sales@tasindo.com ; marketing@tasindo.com 300<br/>1500<br/>950<br/>30<br/>karyapba@indosat.net.id 5<br/>6884<br/>520<br/>210<br/>2300<br/>SGLK@attglobal.net 550<br/>skbmkt@sby.dnet.id; sekarint@cbn.net.id 1014<br/>marketing@dic.co.id 230<br/>marketing@pacificpaint.com 700<br/>200<br/>ekalaras@yahoo.com; Karyatm@yahoo.com 500<br/>1500<br/>500<br/>100<br/>kaltimex@kaltimex.co.id 100<br/>535<br/>samanda@rad.net.id 30<br/>aromacv@indosat.net.id 100<br/>customerservice@impack-pratama.com 1134<br/>iaa@intanjayagroup.com 15<br/>customer@pespex.com 140<br/>mri@indo.net.id 265<br/>52<br/>citatah@citatah.co.id 1211<br/>customer-care@toyota.astra.co.id 685<br/>40<br/>indal@indalcorp.com / marketing@indalcorp.com 1480<br/>info@sinarbajaelectric.com 1800<br/>maha@masterina.com 1100<br/>176<br/>879<br/>5<br/>132<br/>20<br/>2277<br/>sasmita_gloves@yahoo.com 400<br/>50<br/>2857<br/>100<br/>weilburger_ina@indal.corp.com 24<br/>650<br/>ptindons@cbn.net.id 500<br/>boeden@cabi.net.id; bowden@indo.net.id 200<br/>98<br/>kawamia@bitnet.net.id 80<br/>marketing@suryaproduct.com 2020<br/>hastan@mitra.net.id / exim@hks-pumice.com 10<br/>12215<br/>100<br/>mktg@rbi.co.id; info@rbi.co.id 120<br/>1200<br/>250<br/>200<br/>9100<br/>pudak_sc@melsa.net.id, contact@pudak.com 400<br/>950<br/>1000<br/>rubyndo@cbn.net.id 50<br/>100<br/>250<br/>marketing@khongguan.co.id 1000<br/>6<br/>marketing@masari-board.com 300<br/>107<br/>600<br/>16<br/>sw-mrkt@mdn.centrin.net.id 1100<br/>2000<br/>general-smd@goldcoin-id.com 60<br/>385<br/>2280<br/>sales@tng.ekadharma.com 402<br/>hartini@abc-drycell.co.id 1000<br/>2500<br/>eutomo@corp.kiani.com 1400<br/>ttlindo@indosat.net.id 300<br/>adr@adr-group.com 589<br/>suryabsa@indo.net.id 100<br/>ptwing4@indosat.net.id 100<br/>33<br/>300<br/>ptmji@indo.net.id 80<br/>simplex@simplex.co.id 110<br/>bimas@dnet.net.id 3<br/>cerahsmg@indosat.net.id; cerahsmg@smg.mega.net.id 135<br/>2100<br/>10<br/>idecia@cbn.net.id 1317<br/>600<br/>10000<br/>info@parisindopratama.com /sales@parisindopratama.com 500<br/>206<br/>secretary@sugih.co.id 300<br/>1034<br/>100<br/>info.lighting@geasn.ge.com; geli01@yogyanusantara.net 900<br/>125<br/>info@bogor.bantex.co.id 300<br/>10<br/>8600<br/>sgt@samarinda.org 1750<br/>30<br/>400<br/>info@tunasalfin.com 535<br/>6<br/>ikeramik@cbn.net.id 700<br/>10<br/>ad-sales@winmas.co.id 238<br/>marketing@alumindo.com 1031<br/>sbmmaros@indosat.net.id 1000<br/>mkt@asmo.co.id 1100<br/>8<br/>3233<br/>1500<br/>1208<br/>alexindo@cbn.net.id 500<br/>100<br/>info@house-of-rattan.com 500<br/>ucrungs@indosat.net.id 250<br/>kurniadi@essenza.com 609<br/>363<br/>98<br/>80<br/>7500<br/>jktssn@nomuratrading.co.id 20<br/>maguro@indomaguro.com 300<br/>20<br/>sinarb29@ub.net.id 1500<br/>1500<br/>arifin@nss-indonesia.co.id 186<br/>kdsi@kdsi-ind.com 1574<br/>david@dmctex.co.id ; yarnmkt@dmctex.co.id 1500<br/>plywood@korindo.co.id 1448<br/>mitralan@mitratex.co.id; mitramas@mitratex.co.id 10<br/>kandir@ptpn3.co.id 30000<br/>2500<br/>meying@asiglove.com 1100<br/>1000<br/>1017<br/>125<br/>1002<br/>alpha@indo.net.id; edisuwito@gmail.com 700<br/>1639<br/>800<br/>200<br/>rpg@cbn.net.id 4580<br/>174<br/>contact@pulaumas.com 1400<br/>sales@sagatrade.co.id 182<br/>1500<br/>ptpnixsm@ptpnix.co.id 34298<br/>info@fuboru.net 351<br/>118<br/>contact@ptpn10.com 11481<br/>twinstar.jkt@twinstar-group.com 80<br/>60<br/>tti.secdir@trisula.com 1103<br/>bdf@idola.net.id 230<br/>1100<br/>hcmi@hitachi-cmi.co.id 650<br/>sales@bigabrasive.com 150<br/>marketing@wirani.com 6<br/>tasply@attglobal.net 4000<br/>cathayw@cbn.net.id 730<br/>596<br/>715<br/>marketing@tirtamarta.com 500<br/>mike_bray@lincolnelectric.com.sg 29<br/>badjabdg@badjatex.com; marketing@badjatex.com 300<br/>enshani@telkom.net 10<br/>mail@formcase.com 400<br/>300<br/>500<br/>kiky@kiky.com 3000<br/>ptarindo@cbn.net.id 142<br/>Klmascom@indosat.net.id 1000<br/>adr@adr-group.com 415<br/>info@pindad.com 4200<br/>super@superexim.co.id 1400<br/>600<br/>30<br/>72<br/>2076<br/>988<br/>88<br/>77<br/>62<br/>47<br/>5000<br/>352<br/>1500<br/>1300<br/>2500<br/>1995<br/>1500<br/>1400<br/>1300<br/>poliplas@poliplas.co.id 1021<br/>1000<br/>989<br/>700<br/>638<br/>564<br/>500<br/>500<br/>500<br/>400<br/>350<br/>300<br/>info@simnu.com 200<br/>200<br/>50<br/>corporate@indorama.com 400<br/>600<br/>500<br/>400<br/>400<br/>400<br/>300<br/>migi@cbn.net.id 300<br/>300<br/>300<br/>230<br/>200<br/>200<br/>200<br/>150<br/>150<br/>100<br/>100<br/>100<br/>100<br/>100<br/>96<br/>70<br/>698<br/>50<br/>40000<br/>dindin@hi-lex.co.id 260<br/>sales@nobi.co.id 150<br/>agus.hendrawan@philips.com 2000<br/>helen@dac.co.id 227<br/>LOB1<br/>Operates pulp mills<br/>Manufactures crushing, pulverizing, and screening equipment<br/>Manufactures lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc<br/>Manufactures welding electrode<br/>Wholesales coffee, cotton and chocolate<br/>Manufactures furniture, household product: glass, fiberglass, and plastic<br/>Manufactures fabricated rubber products<br/>Manufactures plastic bag<br/>Manufactures aluminum die-castings<br/>Manufactures synthetic rubber<br/>Manufactures roasted coffee<br/>Manufactures crumb rubber<br/>Manufactures cosmetics and households product<br/>Manufactures pharmaceutical products<br/>Wholesales thermal coal<br/>Manufactures textile goods<br/>Wholesales chemicals, industrial and heavy machinery<br/>Manufactures packaging paper<br/>Manufactures beer (alcoholic beverage)<br/>Manufactures wood household furniture<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Wholesales garments<br/>Manufactures fungicides, herbicides<br/>Wholesales spices<br/>Manufactures and trading cosmetics, perfumes, cleansing materials and plastic containers<br/>Manufactures plastics foam products<br/>Manufactures television receiving sets<br/>Manufactures women's and children's under garments<br/>Wholesales dental equipment<br/>Manufactures paper & stationery<br/>Manufactures white yarn and dyed yarn<br/>Manufactures rubber thread and yarns, fabric covered<br/>Manufactures beverages<br/>Manufactures pulp and various types of paper<br/>Manufactures adhesive resin<br/>Manufactures bottled and canned soft drinks<br/>Tea Processing<br/>Manufactures helicopters and aircrafts; Engineering service consultant.<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Manufactures plastic and packaging<br/>Manufactures ethylene, propylene, pyrolysis gasoline and polyethylene<br/>Wholesales men's and women's clothing<br/>Manufactures curtain rail & accessories<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Manufactures motorcycles parts & supplies<br/>Manufactures switch handle and lock for motorcycle<br/>Manufactures acetates: amyl, butyl, and ethyl<br/>Manufactures coated duplex board, corrugated medium paper, kraft liner board, core board paper, grey chip board and also MG Manufactures paper products<br/>Manufactures & selling zipper and its components<br/>Manufactures pressure vessels, piping systems, process modules and heavy structures for the Oil and Gas industry.<br/>Manufactures electric lamps<br/>Manufactures olefins, chemical<br/>Manufactures wooden furniture<br/>Manufactures industrial chemicals<br/>Manufactures poly vinyl chroride (PVC Resins)<br/>Manufactures motor vehicle brake systems and parts<br/>Trading coal<br/>Manufactures televisions, refrigerators, freezers, air-conditioners, washing machines (household), and operates investment holding<br/>Trading and exporting commodities such as cocoa, coffee, spices and raw cashew<br/>Manufactures plastics products<br/>Manufactures seamless pipes and tubes<br/>Wholesales excavating machinery and equipment<br/>Manufactures construction machinery<br/>Manufactures compressors for refrigeration and air conditioning equipment<br/>Manufactures kaolin powder<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures electric motor and generator auxillary parts<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures diapers, Paper (disposable) : made from purchased paper<br/>Manufactures vitreous plumbing fixtures (metal producers & products manufacturers)<br/>Manufactures stainless steel<br/>Manufactures injection molded finished plastics products.<br/>Manufactures food & beverage<br/>Manufactures ceramic products<br/>Manufactures alloy wheel rims<br/>Manufactures can<br/>Operates in foundry,manufacturing and EPC (Engineering Procurement and Construction)<br/>Wholesales instruments and control equipment<br/>Manufactures urea & ammonia<br/>Wholesales organic chemical materials<br/>Manufactures specialty and basic chemicals<br/>Oil, natural gas, mining and energy Industries<br/>Chemicals distributor<br/>Manufactures cement<br/>Manufactures steel products<br/>Manufactures plastics compounding<br/>Manufactures aluminum materials<br/>Manufactures leather goods<br/>Manufactures optical lens<br/>Manufactures ceramic enamels, varnishes and color pigments<br/>Manufactures instant noodles, uncooked: packaged with other ingredients; beverages incl. green tea<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures radiators, motor vehicle<br/>Wholesales frozen seafoods<br/>Manufactures textile goods<br/>Manufactures storage batteries<br/>Manufactures automobile tires, pneumatic<br/>Manufactures plastic sheets<br/>Manufactures pianos and parts for musical instruments<br/>Manufactures tires and inner tubes<br/>Manufactures electrical telecommunication, melamine<br/>Wholesales clothes & accessories<br/>Manufactures noodles, uncooked: packaged with other ingredients<br/>Manufactures textile goods<br/>Manufactures stainless steel sanitary valves and fittings<br/>Manufactures plastic creates, components and rigid packaging<br/>Manufactures cocoa butter<br/>Manufactures canned fish<br/>Manufactures television receiving sets and consumer electronic product<br/>Manufactures coated paperboard<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures transformers<br/>Manufactures wood bedroom furniture<br/>Wholesales Nuts and Nut By-Products (Betelnut), agriculture product<br/>Manufactures television LCD & CRT<br/>Manufactures printers, plotters, and electronics components<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Manufactures polypropylene resins, plastics materials, resinsplastic compounding and masterbatches<br/>Manufactures paper pulp<br/>Manufactures audio products and car AV products<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures steel billets, wire rod, plain bar, nail wire<br/>Manufactures paper products, converted, printing and packaging, total security system, engineering<br/>Wholesales agricultural product<br/>Manufactures peanut snack products<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures newsprint paper<br/>Manufactures packaging paper<br/>Manufactures gloves and mittens, knit<br/>Manufactures leaf springs: automobile, locomotive, etc.<br/>Manufactures building, insulating, and packaging paper<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Manufactures and selling of electronic components particularly, TV tuners<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures newsprint paper<br/>Manufactures tires<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures plastic film, coated or laminated for packaging<br/>Wholesales automotive supplies and parts.<br/>Produces Vaccines & other types of immunization<br/>Manufactures textile goods<br/>Manufactures instant coffee<br/>Manufactures control panels<br/>Manufactures viscose fibers, bands, strips, and yarn<br/>Manufactures drycell battery<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures lead pigments: white lead, lead oxides, lead sulfate, Litharge<br/>Manufactures monosodium glutamate<br/>Trading textile<br/>Manufactures polyethylene resins<br/>Manufactures sport shoes<br/>Manufactures paint and thinner<br/>Manufactures coolers, milk and water: electric<br/>Manufactures switchgear and switchgear accessories<br/>Manufactures baby diapers & napkins, sanitary: made from purchased paper<br/>Manufactures abrasive products<br/>Manufactures chemical preparations<br/>Manufactures Industrial chemical (Plastics & Products, Pigment, Plastic Machinery,Chemical Additives, Auxiliary)<br/>Manufactures urea<br/>Manufactures chemical preparations<br/>Manufactures gelatin capsules<br/>Manufactures aluminum wire and cable<br/>Manufactures stationery<br/>Manufactures heavy equipment and component<br/>Manufactures contact lenses.<br/>Manufactures heat exchangers, condensers, boilers and components<br/>Manufactures wire products<br/>Wholesales food products<br/>Processing and wholesales tea<br/>Manufactures lighters & disposable lighters<br/>Manufactures coating powder<br/>Manufactures quinine and derivatives<br/>Manufactures audio magnetic cassette & tape<br/>Manufactures wooden logs<br/>Manufactures & printing of paper goods (envelopes, carbon papers etc)<br/>Manufactures cord and fabric for reinforcing rubber tires<br/>Manufactures garment specialization on sportwear<br/>Rubber, Coffee,Cocoa & tea plantation and processing<br/>Manufactures food flavour and fragrance<br/>Manufactures welding electrodes and flux<br/>Manufactures cigarette paper<br/>Manufactures polyvinyl chloride resins<br/>Manufactures shrimp crackers, tomato sauce, chili sauce and ready to use seasoning<br/>Manufactures textile, garment, and Wholesales householdware, footwear, foodstuff,cosmetics & toiletries Stationeries, Luggage Manufactures wheat flour<br/>Manufactures steel wires<br/>Manufactures cotton, polyester, and engaged in finishing and dyeing<br/>Manufactures plastics materials and resins, adhesive<br/>Weaving Industry<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures cold rolling<br/>Manufactures storage batteries<br/>Wholesales seafoods<br/>Wholesales industrial chemicals<br/>Manufactures electrodes, electric welding<br/>Steel Fabricating & Industrial Equipment Manufactures<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Manufactures polypropylene film and sheet<br/>Manufactures jackets<br/>Operates yarn spinning mills, Manufactures rayon yarns, poly acrylics<br/>Manufactures gypsum board<br/>Wholesales agricultural commodities<br/>Manufactures oxygen, compressed or liquified<br/>Manufactures motorcycle & engine parts, motorcycle assembly & investment holdings.<br/>Manufactures adhesive label<br/>Manufactures pulp and paper pulp<br/>Manufactures palm kernel oil<br/>Manufactures wood household furniture<br/>Trading and Distribution of Industrial Chemicals<br/>Wholesales garments<br/>Manufactures palm kernel oil<br/>Manufactures steel and aluminium products<br/>Manufactures ground faults circuit interrupter ,electrical socket ; Manufactures relays and industrial controls<br/>Manufactures plywood<br/>Manufactures plastics containers, plastics film and sheet, Wholesales chemicals and allied products<br/>Manufactures chemical machinery and equipment<br/>Manufactures plywood, hardwood or hardwood faced<br/>Manufactures towels<br/>Wholesales groceries, general line ( General Trading )<br/>Manufactures sponge iron<br/>Manufactures garments<br/>Engaged in milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)<br/>Manufactures canned and cured fish and seafoods<br/>Produces silver ores<br/>Engaged in tobacco farm and processing<br/>Manufactures latex, crude palm oil & palm kernel oil<br/>Manufactures canned and cured fish and seafoods<br/>Produces wire, copper and copper alloy<br/>Pharmaceutical Industry Manufactures<br/>Manufactures printing paper<br/>Manufactures phthalic anhydride resins<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Provides packaging and labeling services<br/>Weaving, Dyeing and finishing of Textile (Dyeing and Finishing of Bleached Cotton).<br/>Electronic Component Assembling<br/>Manufactures tapioca, monosodium glutamate<br/>Manufactures textile goods<br/>Produces alumunium wire and cable<br/>Manufactures textile & garment<br/>Manufactures writing paper and other paper products<br/>Manufactures auxiliaries textile,chemical cotton (processed cotton linters)<br/>Operates sawmills and planing mills, general<br/>Produces seaweed, grown under cover<br/>Manufactures ethyl alcohol, ethanol<br/>Manufactures tires and inner tubes<br/>Oil palm plantation and palm oil processing<br/>Manufactures safety shoes and sport shoes<br/>Manufactures bumpers and bumperettes, spare wheel cover, body side for motor vehicle<br/>Manufactures nylon film<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures textile; Dyeing, Printing and Finishing<br/>Engaged in manufactures chemicals product<br/>Operates broadwoven fabric mills, cotton<br/>Manufactures boilers, low-pressure heating: steam or hot water<br/>Manufactures and trading styrene resins, ethyl benzene, toluene, benzene mixture,and Styrene Monomer.<br/>Manufactures fertilizers: natural (organic), except compost<br/>Manufactures truck & bus<br/>Manufactures Hot Rolled Steel Plate/Sheet and Hot Rolled Steel Plate/Sheet in Coil<br/>Coffee Processing<br/>Manufactures power transformers electric<br/>Manufactures dyes and pigments<br/>Manufactures sports shoes<br/>Manufactures harness assemblies, for electronic use: wire or cable<br/>Manufactures plastic packaging<br/>Manufactures carpets and rugs<br/>Produces alkylates<br/>Manufactures napkins, fabric and nonwoven: made from purchased materials<br/>Manufactures sports shoes<br/>Metal Processing for Automotive, Electronic & Electrical Industries.<br/>Manufactures wood household furniture<br/>Manufactures plastic houseware<br/>Manufactures soap and other detergents<br/>Manufactures chewing gum<br/>Manufactures precision ceramics<br/>Manufactures adhesive<br/>Manufactures motor vehicle parts and accessories<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures and trading automotive parts<br/>Manufactures rubber and plastics footwear<br/>Frozen Shrimp Processing and Coldstorage<br/>Manufactures textile goods<br/>Manufactures textile dyes and pigment<br/>Manufactures seamless pipes (casing & tubing)<br/>Operates steel foundries<br/>Manufactures garments (men's and boys, sportswear and athletic clothes)<br/>Manufactures lamp ballasts<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures belting<br/>Manufactures adhesive papers, labels, or tapes<br/>Engaged in planting, developing and selling palm oil, rubber, cocoa, coconut, tea and coffee<br/>Manufactures synthetic fiber yarns, spun embroidery & spinning<br/>Manufactures toothpastes or powders, dentifrices and Manufactures food and baverage<br/>Manufactures aluminum alloy wheel rim<br/>Engaged in injection molding of plastics<br/>Manufactures electronics household.<br/>Manufactures cotton yarn, spun<br/>Manufactures Toner - Printing & Lithographing<br/>Manufactures wood products<br/>Manufactures textile fabrics<br/>Manufactures motor vehicle spareparts, wiring harness, brake lining<br/>Manufactures plasticizer/additive based plastic materials<br/>Manufactures industrial organic chemicals<br/>Manufactures glove<br/>Manufactures cotton fabric, rubber lined hose<br/>Manufactures flat glass<br/>Manufactures Crumb Rubber<br/>Manufactures packing materials, plastics sheet<br/>Manufactures desiccated coconut<br/>Manufactures bicycle and part<br/>Manufactures cigars, cheroot<br/>Manufactures moulding injection plastics products & assembly home aplliances electronic (TV, VCD & LAUNDRY MACHINE)<br/>Manufactures harness assemblies, for electronic use: wire or cable<br/>Manufactures ceramic wall and floor tile<br/>Manufactures oleochemicals palm waxes for candle and biodiesel<br/>Manufactures sheet or strip, steel, cold-rolled: own hot-rolled<br/>Manufactures fabricated textile products<br/>Manufactures flat glass, safety glass, mirror<br/>Manufactures sponge Iron<br/>Manufactures textile<br/>Produces magnet wire, nonferrous<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures automotive & motorcycle lead acid battery<br/>Engaged in offset printing<br/>Manufactures textile goods<br/>Engaged in gum and resin extraction and distillation<br/>Manufactures chemical preparations<br/>Manufactures polyesters<br/>Manufactures synthetic resins<br/>Engaged in drilling and distribution of oil and gas<br/>Engaged in leather tanning and finishing<br/>Manufactures ceramic tile<br/>Manufactures electronic consumer goods<br/>General Contractors - Heavy Construction<br/>woodworking industry<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures garments<br/>Engaged in coal mining services<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Manufactures parquet flooring, hardwood<br/>Manufactures formaldehyde, sawn timber & plywood<br/>Engaged in copper rolling and drawing<br/>Engaged in Crude Petroleum & Natural Gas Production<br/>Manufactures cloth button<br/>Engaged in office computer automation systems integration ; Authorize Distributor<br/>Industrial Coating and Chemicals<br/>Manufactures automotive parts<br/>Manufactures agricultural machinery and component<br/>Manufactures paper tube and packaging material<br/>Trading agriculture commodity, spices, and coffee<br/>Manufactures bicycle<br/>Manufactures wooden furniture<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures tire cord and fabrics<br/>Manufactures of candies and biscuits<br/>Manufactures accumulator component<br/>Engaged in tin ore mining<br/>Manufactures paper and paper product<br/>Manufactures textile product and yarns<br/>Engaged in photogravure printing<br/>Manufactures industrial organic chemicals<br/>Palm plantation<br/>Manufactures soap and other detergents<br/>Nylon Filament Yarn Processing<br/>Operates Yarn Spinning Mills<br/>Manufactures textile goods<br/>Manufactures electrical, motor electronic components<br/>Engaged in nickel ore mining<br/>Manufactures vehicle component<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Manufactures palm kernel oil<br/>Manufactures microfibre textile<br/>Manufactures non-traditional musical instrument<br/>Manufactures & wholesales cigarettes<br/>Manufactures shoes and leather products<br/>Manufactures electrical & electronic components & plastic parts ,special dies tools jigs and fixtures<br/>Wholesales rubber & rattan<br/>Manufactures electrical equipment and supplies.<br/>Manufactures hardwood veneer and plywood<br/>Engaged in contractual service of electricity, maintenance and power station management<br/>Automotive assembling & wholesaler<br/>Manufactures textiles goods & operating yarn spinning mills<br/>Manufactures electronic components<br/>Processing of green tobacco leaves to be packed tobacco<br/>Manufactures welding electrodes<br/>Manufactures pump<br/>Manufactures dry cell batteries, single or multiple cell<br/>Manufactures Shoes Accesorise :Hook & Loop<br/>Manufactures suiting fabrics, cotton<br/>Manufactures polyester broadwoven fabrics<br/>Manufactures plastic product ( plastic bottles & caps.)<br/>Prepares shrimp, frozen<br/>Manufactures industrial chemicals<br/>Manufactures palm kernel oil, margarine and margarine oils<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures textiles good<br/>Manufactures mirror<br/>Manufactures ceramic tile<br/>Manufactures automotive related machinery<br/>Engaged in yarn spinning mills and weaving Industry<br/>Manufactures motorcycle tube, also miscellaneous product from rubber & plastics<br/>Manufactures mirror<br/>Manufactures furniture products<br/>Manufactures cement, ready mix concrete<br/>Manufactures cigarettes<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures automotive lock<br/>Manufactures household soap, cosmetic and toilet preparation<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Motorcar assembling, automotive engine, component parts Manufactures<br/>Manufactures caustic soda, sodium hydroxide<br/>Manufactures plasticizer/additive based plastic materials<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Manufactures industrial paints<br/>Manufactures brakes lining<br/>Electronic parts assemblers<br/>Automobile assembling and manufactures parts and engine<br/>Manufactures and Processesing powdered cocoa<br/>Manufactures fabricated structural metal<br/>Manufactures ship and repairing ; Engaged in general engineering<br/>Coal mining & exploration<br/>Manufactures electronic component<br/>Manufactures tablets, pharmaceutical<br/>Manufactures textile goods<br/>Produces wheat flour<br/>Manufactures coated abrasive products : belt and roll sandpaper<br/>Manufactures automotive parts (clutch cover, clutch disk, door latch, door check, door hinge, door frame, window regulator, hood Manufactures women's underwear<br/>Wholesales palm oil, rubber, latex, tea, coffee, cocoa, sugar, molasses, alcohol, brand spirit, tobacco, and cotton fibre<br/>Manufactures electronic component<br/>Manufactures Compressor<br/>Frozen Fish Processing and Coldstorage<br/>Vegetable and fruit farm and processing industry<br/>Manufactures cigarettes<br/>Engaged in yarn spinning mills<br/>Manufactures components for motor vehicles<br/>Manufactures candy and other confectionery products<br/>Manufactures automobile tires, pneumatic<br/>Manufactures synthetic rubber<br/>Wholesales groceries, general line ( General Trading )<br/>Processing seaweed ; produce carrageenan<br/>Manufactures concrete iron and steeel<br/>Manufactures color pigments : synthetic resins<br/>Manufactures adhesive tape<br/>Manufactures match<br/>Manufactures alkaline manganese batteries<br/>Manufactures industrial organic chemicals.<br/>Manufactures heavy machinery equipment<br/>Manufactures polyester broadwoven fabrics<br/>Engaged as electric power systems contractors; Wholesales generators and storage batteries<br/>Manufactures packaging paper<br/>Wholesales automobiles and other motor vehicles<br/>Engaged in frozen seafood processing<br/>Manufactures women's and children's underwear<br/>Manufactures Garments<br/>Prepares Shrimp, Frozen<br/>Manufactures ceramic wall and floor tile<br/>Manufactures T-Shirt, jackets, sportswear: men's and boy<br/>Operates throwing and winding mills<br/>Manufactures cement<br/>Manufactures footwear<br/>Starch derivatives, sorbitol producer<br/>Manufactures pharmaceutical products (tablets, ointments, injectibles, liquids & gentacimin sulphats)<br/>Manufactures fabricated textile products<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures polyurethane<br/>Manufactures sweaters and sweater jackets, men's and boys'<br/>Wholesales farm-product raw materials<br/>Manufactures cocoa powder and butter<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Manufactures plastic container liner<br/>Manufactures automative cable, plastic hose, wearing harness<br/>Manufactures textile and garment<br/>Manufactures ceramic sanitary wares and plumbing hardware<br/>Manufactures aluminium diecasting for motorcycles and electronic appliances<br/>Manufactures industrial machinery<br/>Manufactures vehicle tyres and golf balls<br/>Manufactures cocoa butter<br/>Engaged in Natural stones Mining: pebble, gravel, pumice, teppei, sand, hexagon etc<br/>Manufactures plastics packaging<br/>Manufactures leather garments<br/>Engaged in yarn spinning mills<br/>Manufactures hardwood veneer and plywood<br/>Manufactures Plastic Drinking Straw<br/>Manufactures seaboats<br/>Manufactures garments<br/>Coal Mining Contracting<br/>Manufactures women's and misses' blouses and shirts<br/>Manufactures electronic components<br/>Operates special product sawmills<br/>Wholesales fruits<br/>Engaged in textile Manufactures 100% cotton of grey fabrics, white fabrics (bleached mercerized, sanforized) and yarn<br/>Manufacture of Chemicals: Alcohol, Acids<br/>Trading Coal<br/>Manufactures garments (Knit & Woven)<br/>Manufactures earphone and headset<br/>Manufactures plastic materials and resins<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures coconut oil<br/>Provides packaging and labeling services<br/>Engaged in Palm Oil Plantations<br/>Operates pulp mills, chemical and semichemical processing<br/>Manufactures optical lens<br/>Wholesales coffee, green or roasted<br/>Manufactures plastics kitchenware, tableware, and houseware (consumer durable goods)<br/>Manufactures sports shoes<br/>Processes fresh or frozen fish<br/>Plywood & veneers retail<br/>Produces aluminum sheet, coil, foil and tread plate<br/>Produces lubricating oils<br/>Wholesales coal<br/>Manufactures Ethylene Bis Stearamide<br/>Engaged in providing facilities for the oil industry which include double submerged arc welding of pipes and manufactures of accessories.<br/>Manufactures textile goods<br/>Engaged in coal mining<br/>Repairing and maintenance for Ship Dredging Equipment<br/>Manufactures shrimp and fish feed<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures tires<br/>Manufactures plastic housewares<br/>Manufactures wood containers<br/>Engaged in food preparations (Manufacture Glutamic acid, monosodium glutamate, flexible packaging, cloth whiteners & gelatin Manufactures cosmetics and perfumery<br/>Operates cotton farm<br/>Manufactures ceramic wall and floor tile<br/>Manufactures mattresses, containing felt, foam rubber, urethane, others<br/>Manufactures garments<br/>Engaged as garment industry services, based on order.<br/>Food and beverage processing industry, processes mollusks: packaged in cans, jars, etc.<br/>Manufactures textiles and garments<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures shoes<br/>Engaged in coal mining service, Wholesales coal<br/>Manufactures prepared feeds<br/>Manufactures Textile and Garment<br/>Produces limestone and marble dimension stone<br/>Manufactures rubber and elastic yarns and fabrics<br/>Wholesales coal<br/>Processes fresh or frozen packaged fish<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures plywood, hardwood or hardwood faced<br/>Manufactures Imitation Leather Goods<br/>Manufactures Chemical<br/>Manufactures chemical products used in the textile, paper, plastic and food industry<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures steel pipe and tubes<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures household ceramics<br/>Engaged in Trading and Distribution of Spices, Duck Feather (Duck Down), Forest Produce, Sea Produce, Cao Leaves, Day Old Manufactures shoes<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Manufactures plastics packaging<br/>Manufactures trolley conveyors, healthcare equipment, automotive components<br/>Engaged in coal mining exploration and test boring.<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures flexible packaging and paper printing<br/>Production of Aluminum Ingot & Hydroelectric Power<br/>Trading Agricultural & Chemical Products: coffee, copra,pellets, acids, monohydrates/antrydrides, others<br/>Wholesales coffee, green or roasted<br/>Manufactures cooking ware<br/>Wholesales coffee, green or roasted<br/>Fish Catching and Canned Processing<br/>Trading cosmetic & perfume<br/>Manufactures battery charging generators, automobile and aircraft<br/>Engaged in coal mining services<br/>Manufactures dyestuffs and chemicals<br/>Engaged in Manufactures engine oil cooler and parts for vehicles (Radiator & Cap)<br/>Manufactures flexible packaging<br/>Engaged in Polyester Filament Yarn: Throwing, Twisting, Winding, etc.<br/>Zinc Industries<br/>Wholesales Agricultural Products: Grain and field beans<br/>Wholesales Tobacco<br/>Wholesales coffee<br/>Oil and Natural Gas Exploration and Production<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures Electronic Components<br/>Manufactures tires and inner tubes<br/>Manufactures polyesters<br/>Manufactures soaps & detergents<br/>Manufactures gold Jewelry:Bracelet, pendant, Charm, Ring, Solid Chains, Earring, Necklace, Bangle, Elite Gold, Elegant Gold^<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures paper<br/>Manufactures sugar<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Exploitation, development, mining and wholesales coal<br/>Manufactures medical equipment & laboratory instruments Industry<br/>Manufactures metal stampings parts for electronics, metal stamping dies and aluminum cutting for overseas market.<br/>Manufactures steel wire<br/>Wholesales groceries, general line ( General Trading )<br/>Manufactures Panel Furniture<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures outerwear and protective apparel<br/>Manufactures glycerin<br/>Manufactures baby food formula, dietary product<br/>Manufactures automotive parts<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures garment<br/>Wholesales groceries, general line<br/>Manufactures steel pipe and tubes<br/>Engaged as general electrical contractor<br/>Manufactures electronic components<br/>Manufactures PVC Plastics, Automotive Interior Part and Other Plastic Parts<br/>Garments Manufactures (Mens & Ladies Wear)<br/>Processes cocoa and cocoa products.<br/>Wholesale coffee<br/>Integrated Shrimp Culture Shrimp Feed Processing and Cold Storage Management<br/>Manufactures plastic film, coated or laminated for packaging.<br/>Manufactures fibreglass tanks, metal tanks, and silos<br/>Manufactures Furniture<br/>Manufactures garment<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures cigarette component<br/>Consumers Goods Manufactures (insect repellents and cosmetic goods)<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures cigarettes<br/>Manufactures primary batteries, dry and wet<br/>Manufactures polyester film<br/>Manufactures woven bag, cotton bag, plastik pallet, polyster cotton sewing<br/>Manufactures soaps and detergents<br/>Manufactures textile<br/>Manufactures sorbitol, hydrogenated glucose syrup and hydrogen industry.<br/>Manufactures cigarrette<br/>Manufactures paints and allied products :Automotive<br/>Manufactures glue<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals, manufactures nonmetalic compounds<br/>Wholesales groceries, general line ( General Trading );Distributor Of Galena , Fish ,etc<br/>Manufactures engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel Energy Conversion & Agrobusiness (Manufacture and sale of pressure Assembly and Manufactures of electronic and video recorder/printer products.<br/>Produces communication wire<br/>Wholesales Coffee<br/>Operate paper mills<br/>Operates Yarn Spinning Mills<br/>Operates knitting mills<br/>Operates in the fragrances, flavors and coloring agent industry<br/>Manufactures fragrance<br/>Manufactures boxes, corrugated: made from purchased materials<br/>Furniture Particle Board Industry<br/>Manufactures Bolts and Nuts<br/>Manufactures Marine Product ; Canned Food , Frozen Food , Aquatic Products , Fruit^<br/>Chemicals Wholesale & Manufacturers<br/>Manufactures and sale of Undercarriage for bulldozer: track chains<br/>Manufactures stainless steel vessel & tank<br/>Manufactures automotive battery<br/>Engaged in coal mining services<br/>Manufactures bar, rod, and wire product<br/>Wholesales industrial machinery and equipment<br/>Manufactures air purifiers, portable<br/>Manufactures Fish Oil<br/>Manufactures Garment (bottoms, shirts, jackets, knit )<br/>Electronic components industry , Manufactures Connector<br/>Engaged in drilling oil and gas wells<br/>Manufactures industrial garments, men's and boys'<br/>Manufactures carbon black<br/>Manufactures aluminium foil<br/>Spinning, Cotton yarn Industry<br/>Manufactures cigarettes<br/>Manufactures hot roll steel plate & pipe<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures industrial chemicals<br/>Manfactures electronic & sound communication equipment.<br/>Manufactures oil field machinery and equipment<br/>Manufactures Yarn, fabrics, home textiles & apparel<br/>Manufactures Wood Household Furnitures<br/>Trading of Coffee Bean<br/>Wholesales filtration, separations, and purifications equipment<br/>Manufactures vials made of glass<br/>Manufactures hair synthetic (Wig)<br/>Wholesales Agriculture and Farm Product<br/>Manufactures industrial garments<br/>Manufactures Garments<br/>Production and sales of baby care, feminine care and other products.<br/>Manufactures wood household furniture<br/>Manufactures power line cable<br/>Manufactures textile goods<br/>Manufactures wheel rims, motor vehicle<br/>Manufactures Bio Product (Amino Acid) and animal feed<br/>Manufactures textile goods<br/>Coal mining & processing<br/>Manufactures industrial valves<br/>Manufactures garment & investment holding.<br/>Manufactures inductors, electronic<br/>Engaged in automobile assembly, including specialty automobiles.<br/>Manufactures ceramic wall and floor tile<br/>Exporter of Agricultural Products<br/>Exporter Stone Handicraft<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Wholesales Pearls<br/>Manufactures carpets and rugs ; Engaged as investment holding companies, except banks<br/>Manufactures Garment<br/>Manufactures pearl jewelry, natural or cultured<br/>Engaged in coal mining services<br/>Manufactures soap and other detergents<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures Flexible Packaging<br/>Manufacturer and wholesales garden furniture, indoor furniture, and other furniture. Engaged in interior designing<br/>Manufactures bicycles and related parts<br/>Manufactures polypropylene film and sheet<br/>Manufactures, marketing and selling foods from chocolate, cocoa, candies and snacks<br/>Wholesales tea<br/>Manufactures hardwood veneer and plywood<br/>Manufactures printing ink<br/>Manufactures glass products<br/>Manufactures Automotive Component: Cylinder Head Gasket, Soft Gasket<br/>Manufactures textile-garment goods<br/>Manufactures textile (Gray & Finished Fabric), Operates weaving mill<br/>Manufactures Adhesives & Glues For Consumer Use<br/>Manufactures Pottery Products, Not Elsewhere Classified<br/>Manufactures Gray & dyed fabric<br/>Manufactures Animal feed and Processes fresh or frozen packaged fish<br/>Manufactures stainless steel<br/>Manufactures consumer's electronic products<br/>Engaged in nickel ore mining<br/>Manufactures power line cable<br/>Manufactures tires and inner tubes<br/>manufactures POY (Polyester Oriented Yarn), polyester textured, polyester chip, & polyester staple fiber<br/>Manufactures flexible packaging<br/>Manufactures printing ink, coating and chemicals<br/>Manufactures Furniture^<br/>Trading handycraft products<br/>Specialty Chemical Manufactures<br/>Motorcar Parts & Supplies - Manufacturer<br/>Manufactures Polyester Staple Fiber, Nylon Filament Yarn, Polyester Filament Yarn<br/>Manufactures plastics products<br/>Manufactures industrial gases<br/>Manufactures coconut oil<br/>Manufactures Textile: Spun Yarn, Gray Fabric<br/>Manufactures Chemicals , Rosin & Turpentine Derivatives Industry<br/>Brushes Equipment & Supplies<br/>Coal Mining and Distillation<br/>Manufactures pharmaceutical preparations<br/>Textile (Knitting) Industry<br/>Manufactures valves<br/>Distribution of quenched and tempered steel plate<br/>Manufactures jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boy<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Manufactures plastics film and sheet<br/>Prepares Shrimp, Frozen<br/>Manufactures mattresses and bedsprings<br/>Manufactures of relays, switches and sockets for all kinds of electronic industries.<br/>Manufactures polyester polyester, poly cotton, poly viscose<br/>Manufacture of plastic electronic components & peripherals<br/>Wholesales cooking oils<br/>Manufactures garments : trousers, skirts, jackets and shirts<br/>Assembly and manufactures of diesel engines and spare parts<br/>General Trading Export Import :newsprint paper, plywood and chemicals<br/>Manufactures monosodium glutamate<br/>Manufactures of Drill Pipes and Provision of Related Services<br/>Manufactures Oil Field Machinery and Equipment<br/>Manufactures perfumes and colognes<br/>Furniture Particle Board Industry, manufactures furniture dimension stock, hardwood<br/>Manufactures textile goods<br/>Engaged in Garment Industry<br/>Manufactures of soft bags<br/>Manufacture Ladies underwear<br/>Operates broadwoven fabric mills<br/>Agricultural Trading Services<br/>Wholesales agriculture commodities.<br/>Manufactures athletic shoes, except rubber or plastic.<br/>Manufactures electronic capacitors<br/>Manufactures, processing and marketing of pharmaceutical products<br/>Manufactures shoes<br/>Manufactures Ceramic Floor & Roofing Tile<br/>Prepares shrimp, fresh<br/>Manufactures Printing Ink<br/>Manufactures paints and allied products<br/>Manufactures Polyester Film<br/>Produces flour<br/>Operates yarn spinning mills, Manufactures textile goods<br/>Manufactures synthetic rubber<br/>Woodworking Industry : window screens, wood frame<br/>Contractual service in the fields of electricity involving maintenance and management of electric power station<br/>Manufactures switch boxes, electric<br/>Coal Mining & Trading<br/>Manufactures essential oils<br/>Manufactures plastic film, coated or laminated for packaging<br/>Wholesales crude oil<br/>Manufactures sporting goods<br/>Manufactures electronic components<br/>Trading and Export of Glassware and Plastic Ware<br/>Natural marble mining and processing, investment holding<br/>Wholesales automobiles and other motor vehicles<br/>Wholesales Cocoa Beans, Whole Or Broken, Raw Or Roasted<br/>Engaged in aluminum rolling and drawing<br/>Manufactures loudspeakers and electronic Goods Assembling<br/>Manufactures ceramic tile<br/>Textile Yarn Dyeing Industry<br/>Manufactures nylon yarn, spinning of staple<br/>Wholesales printing and writing paper<br/>Manufactures Melamine Industry<br/>Iron Ore Mining<br/>Engaged in coal mining services<br/>Manufactures gloves<br/>Trading of Home Appliances & Textile.<br/>Manufactures of Electronics Musical Instruments<br/>Manufactures electrical parts<br/>Specialty Paint & Coating Manufactures Manufactures coatings for the automotive supply industry, interior plastic mouldings, alloy Manufactures ceramic tiles<br/>Manufactures rugbacking, jute or other fiber<br/>Manufactures switches, electric power except snap, push button, etc.<br/>Manufactures Formaldehyde, Dynopreg Phenolic Glue Film, Dynopreg Phenolic SurfaceFilm, Dynopreg Medium Density Overlays Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Engaged in processing of wood<br/>Trading of Pumice Stone, Handy Craft, Wood Bark and Pebble StoneWholesaler of decorative and functional terra cotta pottery Palm Oil Processing Equipment & Supplies, Exporters<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Manufactures acrylonitrile-butadiene-styrene resins, abs resins<br/>Manufactures parquet flooring<br/>Manufactures polypropylene film and sheet<br/>Manufactures forging goods<br/>Palm Plantation development and refining of palm product.<br/>Manufactures teaching machines and aids, electronic.<br/>Manufactures Electrical Equipment and Supplies & Metering System<br/>Manufactures Packaging, Paper packaging, Paper products Manufactures plastics<br/>Trading of Agriculture Commodities Agriculturals (Rawcashewnuts, Copra/Palm Expellers, Coffee bean, Corn, batelnuts etc)<br/>Wholesales Garment<br/>Wholesales coffee, green or roasted<br/>Manufactures biscuits<br/>Operates pulp mills<br/>Manufactures hardboard and fiberboard products<br/>Melamine Resin and Melamine Sheet Industry<br/>Shrimp Farming<br/>Wholesales fish, frozen: packaged<br/>Manufactures biscuits, crackers & wafer<br/>Wholesales materials handling machinery<br/>Manufactures and Wholesales Prawn Feed<br/>Manufactures bars, concrete reinforcing: fabricated steel<br/>Engaged in crude palm oil & palm kernel Engaged in Logging<br/>Manufactures adhesive papers, labels, or tapes: from purchased materi<br/>Manufactures Batteries - Dry Cell<br/>Manufactures Garments<br/>Operates pulp mills<br/>Manufactures wood household furniture<br/>Manufactures of filter products, such as air cleaner, replacement filter, and acoustic/muffler for heavy duty engines<br/>Manufactures building material machinery<br/>Manufactures industrial molds<br/>Engaged in export and import trading services, trading management consultancy services and wholesales Plastic Chemical Industry<br/>Manufactures Ceramic Floor Tile<br/>Engaged in Boiler, Thermal fluid heater and special pressure vessel manufacturer<br/>Manufactures Condoms, Contraceptive<br/>General Trading<br/>Steel Fabricating & Constructions, Steel Galvanizing Svcx and Mfr of Steel Based Garden Furniture<br/>Manufactures portland cement<br/>Wholesales groceries, general line ( General Trading ), distributor agricultural product<br/>Manufactures plywood; lumber core; woodworking (sawmill), log<br/>Textile Industry :Broadwoven Fabric Mills, Cotton<br/>Manufactures Sport Shoes<br/>Manufactures specialty papers<br/>Manufactures microphones and telephone receiver<br/>Manufactures medical equipment<br/>Manufactures Threads<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures electric lamps<br/>Nylon Monofilament manufacturer for toothbrush, racket string, fishing tackle and so on<br/>Manufactures Stationery<br/>Trading Agricululture products<br/>Manufactures and Distributor Tinned food<br/>Manufactures Plywood & Timber<br/>Trading of Textile Product<br/>Manufatures ceramic wall and tile<br/>Manufactures fine packaging<br/>Wholesales industrial supplies and general trading<br/>Manufactures porcelain tableware products<br/>Wholesales outdoor and indoor furniture such as chair, table, sofa and other products.<br/>Metal Goods Products Industry<br/>Produces aluminum sheet, plate, and foil<br/>Manufactures portland cement.<br/>Manufactures automotive electrical equipment<br/>Manufactures of hand made shoes; bags, and accessories<br/>Manufactures Textile<br/>Manufactures Textile<br/>Electronic Equipment Supplies<br/>Manufactures Aluminium Extrusion<br/>Manufactures boxes, plastics (CD and DVD Cases)<br/>Manufactures rattan furniture<br/>Manufactures Carpets and Rugs<br/>Manufactures ceramic wall and floor tile, porcelain.<br/>Manufactures Textile<br/>Various Cooking Spices Processing<br/>Exporter of Garment & Textile<br/>Manufactures footwear, leather and allied product<br/>General trading-export import; Chemicals, Machineries, Agricultural.<br/>Wholesales fresh frozen tuna fish.<br/>Manufactures Electrochemist Circuitry, Electricity Instrument and Coating<br/>Manufactures soap and other detergents<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures electro-diagnostic apparatus.<br/>Manufactures Enamel Wares & PP Mat<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures hardwood veneer and plywood<br/>Trading and Supplier of Textile Yarns and Fabrics<br/>Rubber Plantation<br/>Manufactures men's and boy's clothing<br/>Manufactures apparel accessories , glove<br/>Manufactures Floor Tiles and Wall Tiles<br/>Manufactures pharmaceuticals<br/>Manufactures leather goods<br/>Manufactures ceramic wall and floor tile<br/>Manufactures furniture and handycraft<br/>Manufactures t-shirts and tops, knit<br/>Manufactures stuffed toys<br/>Manufactures liquid nitric acid<br/>Manufactures men's and boy's work clothing<br/>Manufactures paper chemicals resins and melamine/ urea molding compound<br/>Engaged in textile Industry<br/>Manufactures oilfield equipment<br/>Palm oil processing equipment<br/>Operates rubber, coffe plantations<br/>Manufactures automotive components and sparepart<br/>Manufactures mattress ticking<br/>Sugar cane and tobacco plantation<br/>Manufactures ironing boards, metal ,platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment<br/>Manufactures plastics film and sheet<br/>Manufactures manmade and synthetic fiber yarns, spun<br/>Perfumes, Cosmetics and other Toilet Preparations<br/>Manufactures textile<br/>Manufactures excavators: cable, clamshell, crane, derrick, dragline<br/>Manufactures coated abrasive products<br/>Wholesales groceries, general line ( General Trading ); distributor agricultural product<br/>Manufactures hardwood veneer and plywood<br/>Underwears Ladies Supplies<br/>Manufactures electronic components, metal stamping and remote control<br/>Manufactures gaskets and sealing devices<br/>Manufactures plastic film, coated or laminated for packaging, plastic packaging<br/>Manufactures and sales welding electrodes<br/>Manufactures textile<br/>Wholesales women's and children's clothing; Lady's and Man's Wear\Trading<br/>Manufactures office furniture<br/>Manufactures furniture (indoor & outdoor)<br/>Tea processing<br/>Stationery Manufactures<br/>Manufactures textile chemicals and coating resins<br/>Garment Manufactures (shirts, pants, jacket etc)<br/>Manufacture oil, air & fuel filter<br/>Manufactures armament & defense equipment, machine tools. industrial machinery, Railway Component, Metal working/ Investment Manufactures Packaging Paper and Plastics Film, Coated and Laminated<br/>Manufactures component electronics<br/>Manufactures electronic kits for home assembly: radio, tv, phonograph<br/>Produces precious metals<br/>Manufactures textille<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures Wood Furniture<br/>Manufactures Bed Fittings^<br/>Manufactures Furniture<br/>Manufactures Furniture<br/>Manufactures Glassware, tableware<br/>Manufactures Garment<br/>Manufactures Dolls, ceramic<br/>Manufactures Garment<br/>Operates yarn spinning mills<br/>Manufactures textile<br/>Manufactures cookies and crackers<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures garment<br/>Manufactures plastics equipment<br/>Manufactures Rubber Products<br/>Manufactures fabricated textile products<br/>Manufactures wood household furniture<br/>Manufactures textile<br/>Manufactures broadwoven fabric mills, cotton<br/>Manufactures specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves<br/>Manufactures rattan urniture<br/>Manufactures webbing elastic tapes<br/>Manufactures Textile and Garment<br/>Manufactures Furniture<br/>Manufactures work gloves, knit<br/>Manufactures PU PVC Syinthetic leather<br/>Manufactures Flour<br/>Manufactures garments<br/>Manufactures polyesters,yarns and thread, made from non-fabric materials<br/>Manufactures glove leather<br/>Processes fresh or frozen packaged fish<br/>Manufactures Sporting balls<br/>Manufactures Shoe Soles<br/>Manufactures batik textile and garment<br/>Manufactures Ceramics tiles, flooring<br/>Manufactures Crystal and Glass<br/>Manufactures Lady's Garment<br/>Manufactures Shoes and accessories<br/>Operates Oil palm fruit plantation; Tea plantation and production<br/>Manufactures Wooden boxes<br/>Manufactures Noodles, Instant<br/>Manufactures Steel furniture; Metal coating<br/>Manufactures work gloves, knit<br/>Manufactures Rattan Furniture<br/>Manufactures knife blades<br/>Wholesales Frozen fish<br/>Manufactures Shoe Component; Latex Foaming , Insole<br/>Manufactures V-Belts for Industrial and Automotive<br/>Manufactures Fish Canned, Sardines<br/>Manufactures coffe powder<br/>Manufactures industrial inorganic chemicals<br/>Manufactures metal bookcases and stereo cabinets<br/>Manufactures jewelry, tortoise article; brass; silver tableware^<br/>Manufactures shoes, rubber or plastic molded to fabric<br/>Produces automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous<br/>Manufactures cable trays, metal plate<br/>Manufactures electric lamps<br/>Manufactures color pigments<br/>Product Area_Code<br/>Pulp 21<br/>Roll Crusher , Conveyor, Vibrating Screen, Crushing Plant, Feeder B3r1eaker<br/>Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc 31<br/>Welding Electrodes 21<br/>Coffee, cotton and chocolate 721<br/>Furnitures 21<br/>Fabricated rubber products :SIR20, SIR10, SIR3, Others 711<br/>Plastic Bag 24<br/>Aluminum die-castings, Plastic Injections 21<br/>Crumb Rubber,SIR 20 - Rubber & Articles Thereof 769<br/>Roasted Coffee 21<br/>Crumb rubber 711<br/>Detergent Cream Powder and Bar, Detergent Liquid & Scourer, Toile2t1 Soap, Laundry Soap, Sulphonic Acid, Crude Glycerin,Refined Tablets, Medicines, ointments, syrups 21<br/>Thermal Coal 21<br/>Yarn 21<br/>Pulp (wood) manufacturing machinery, paper manufacturing machin3e1ry<br/>Packaging Paper 341<br/>Alcoholic Beverage 21<br/>Wood Household Furniture 61<br/>Adhesives, sealants and surface treatment 21<br/>Garment 21<br/>Fungicides and Herbicides 21<br/>Spices 431<br/>Cosmetics, Perfumes, Cleansing Materials and Plastic Containers, S2k1in Care<br/>Plastic Sheet 21<br/>Colour Television, LCD Television, Printed Circuit Boards 21<br/>Ladies' Undergarment 21<br/>Dental Equipment 21<br/>Paper & Stationery 21<br/>White Yarn and Dyed Yarn 21<br/>Rubber thread and yarns 21<br/>Beverages 21<br/>Pulp & Paper 21<br/>Adhesive resin 21<br/>Soft drink , Mineral Water 21<br/>Black Tea 21<br/>NC - 212 , CN 235, Heli NIAS - 332 Super Puma 22<br/>Dry Syrup, Suspension, Soft Capsule (in millions) , Tablet, Capsule,2 I1njection, Powder, Drop (Eye), Ferrous Sulfate, Cream, Oil BOPP Film, BOPET Film, Coated Film 31<br/>Ethylene, propylene, pyrolysis gasoline and polyethylene 21<br/>Garment 21<br/>Curtain Rail & Accessories 21<br/>Tablets, Medicines, ointments, syrups 21<br/>Roller Shaft 21<br/>Switch Handle Assy, Lever holder Assy, Switch Lock Assy , Main S2w1eet Assy, Switch Assy<br/>Acetates: Amyl, Butyl, and Ethyl 254<br/>Coated Duplex Board, Corrugated Medium Paper, Kraft Liner Board3, 1Core Board Paper, Grey Chip Board and MG Paper<br/>Writing Papers (HVS 55 gram), Offset Paper (70 gram), Ribbed Kraf2t 1Paper, Tissue Paper<br/>Zipper 21<br/>Pressure vessel, Heat exchanger, Pressure Skid, Spooling 778<br/>Lamp & Equipment 31<br/>Paraxylene, Benzene, Toluene, Orthoxylene, Reformat, Diesel Oil, K2e1rosene, Ethylene, Propylene, Premium Octane 88 Fuel<br/>Wooden furniture, ornaments of wood, wooden frames, Wooden han2d7i4craft, and other furniture products<br/>Paint Detackifiers, Latex Coagulants, Cooling Water Treatment Che2m1icals, Reverse Osmosis Treatment Chemicals, Waste Water PVC Resin 21<br/>Brake systems, Brake shoes, Brake shoes & disc pad, Brake lining, 2B1acking plate, Disc brake, Motorcycle disc brakes<br/>Coal 21<br/>Television, Radio, Radio Cassette, Tape Deck, Car Audio Cassette,2 A1mplifier, Speaker, Freezer, Air Conditioner, Washing Machine, Cocoa, coffee, spices and raw cashew 21<br/>Plastic Woven Sacks 24<br/>Seamless pipes and tubes 778<br/>Excavating machinery and equipment 21<br/>Heavy Equipment Machinery & Components 21<br/>Refrigerator Compressor, Refrigerator 21<br/>Kaolin Powder 21<br/>Yarn 21<br/>Auxiliary contact block, Contactor, Overload relay LR2, Speed drive,7 C70ensor Inductive, Photo Electric Censor, VVD Product, Electro-Garment 21<br/>Sanitary Napkins, Sanitary Towels, Jumbo Rolls Tissues, Bathroom 2T1issues, Serviettes, Hand Towels, Baby Diapers<br/>Ceramic Sanitary Wares, Fittings for Sanitary Wares 21<br/>Stainless Steel Sheet & Roll, Coldroll Stainless Steel Sheet 21<br/>Printer Boxes, Electronic Plastic Component, Mould, Assembly 21<br/>Chilli Sauce, Other Sauces, Ketchup, Brewed & Sweetened Tea, Sy2ru1p, Mung bean juice<br/>Floor Tiles, Wall Tiles (Monoporosa) 21<br/>Alluminum Alloy Wheels (Motorcycle), Alluminum Alloy Wheels (Ca2r)1<br/>Can 21<br/>Machining & Construction, Heavy Equipment, Foundry 31<br/>Single Agent Product Electronic Control and Automation ; Pilz, Turck2,1 Leuze, Phonex Contact, MTL, Burkert, Red Lion, Schmersal, Urea 548<br/>Refined Glycerine, Stearic Acid, Oleic Acid, Lauric Acid, Gum Rosin2, 1Gum Copal, Gum Damar, Pentaerythritol Esters, Soap noodles,Methyltin Stabilizer, Activated Carbon,Band Ply Lubricant (BPL),Tex2ti1le Auxiliaries,DPT Mix,Silicone Emulsion,Sulfamic Acid,Poly Oil, Natural Gas 21<br/>Amistar, Ridomil, Fusilade, Gesapax, Others 21<br/>Cement 21<br/>Corrugated Steel Pipes, Multiplate Culverts, Highway Guardrails, Gu2a1rdrails Parts<br/>Plastic Compound (Additive Masterbatches) 343<br/>Aluminum Billets, Aluminum Profile, Aluminum Building Material Set21<br/>Leathers (grain & split) 21<br/>Optical Lens 21<br/>Ceramic Enamels, Varnishes and Color Pigments 21<br/>Instant Noodles, Soybean Milk, Milk, Juice 21<br/>Carton Box per year, Garment, Plastic Bag, Hanger, Label per year 24<br/>Radiator, Copper/Brass radiator core, Copper/Brass radiator assem2b1ly, Aluminum radiator core, Aluminum radiator assembly<br/>Frozen seafoods 31<br/>Synthetic Texture Yarn, Woven (Polyester & Cotton) Fabric 22<br/>Automotive Battery, Motorcycle Battery, Golf Cart Battery, Motive Po2w1er Battery<br/>Automotive / Heavy Duty Tire & Tube, Flap Tire, Automotive Tire (Ra2d1ial)<br/>Plastic Sheet 21<br/>Musical Instruments 21<br/>Tires and inner tubes 21<br/>Wire Rod, Cables (Power & Communication) 21<br/>Clothes & accessories 361<br/>Pasta, Seasoning, Snacks, Wheat Flour, Baby Food, Instant Noodle2, 1Coffee<br/>Polyster Chip, Polyster Fiber, Spun Yarn 22<br/>Stainless Steel Sanitary Valves and Fittings 21<br/>Plastic Components/ bottles/ sheet extrusions/ containers 21<br/>Cocoa Butters 411<br/>Canned fish 31<br/>Color TV, Video Cassette Recorder, Monitor, Radio Cassette, Music2 C1enter<br/>Paperboard & Art Paper 354<br/>Spun Yarn, Woven Fabric, Garments 271<br/>Distribution Transformer, Power Transformer, Switch Gears 21<br/>Bedroom, Babiesroom 343<br/>Nuts 61<br/>Television CRT, Television LCD 21<br/>Printer 21<br/>Tablet, Capsul, Liquid 21<br/>Calcium Carbonate, Masterbatch colourant, Jelly filled cable, Rubbe2r 1compound<br/>Paper Pulp 21<br/>Audio products and Car AV products 267<br/>Polyester Chip and Yarn 22<br/>Steel Billet, Steel Wire Rod/Round/Bar, Wire & Wire Product, Oxyge3n1, Plain Bar<br/>Kraft paper and other paper products, Corrugated Box, Paper Coatin2g9,1 Offset & Rotogravure Printing & Converting, Holography Coffe, Tea,Gum, Wood or Sulphate Turpentine 721<br/>Peanut Snack 21<br/>Yarn 21<br/>Newsprints, Steel Container(Units:PEU) 21<br/>Paper Bags 21<br/>Gloves 31<br/>Springs 31<br/>Packaging paper 31<br/>Garment woeven/Pants/Shorts/Shirts 266<br/>Tablets & Capsules, Cream, Syrups & Dry Syrup, Injection 21<br/>TV tuner 21<br/>Garment 21<br/>Newsprint Paper 31<br/>Tire 21<br/>Mens & Ladies Brand, Uniforms 21<br/>Plastic Packaging 24<br/>Automotive supplies and parts. 21<br/>Vaccines & other types of immunization 22<br/>Yarn, Fabric (Dyeing), Fabric (Printing), Fabric (Weaving) 21<br/>Coffee Powder, Instant Coffee 31<br/>Control panels 778<br/>Viscose Rayon Staple Fibre, Anhydrous Sodium Sulphate 21<br/>Type UM-1 (Heavy Duty), Type UM-1 (Standard Duty), Type UM-2,2 T1ype UM-3, Type No. 6<br/>Garment 21<br/>Litharge Powder 31<br/>Monosodium glutamate 21<br/>Textile 22<br/>Polyethylene 21<br/>Sport Lace, Shoe Laca, UP Sole, Latex Forming Goods 21<br/>Paint and Thinner 21<br/>Refrigerators 21<br/>Switchgear and Switchgear Accessories 21<br/>Baby Diapers & Napkins, Sanitary 254<br/>Paper Abrasive, Belt Abrasive 21<br/>Home Hygiene Product : Air Care products, insect repellent, cleanin2g1 product for laundry and removing stains, others<br/>Master Batch; Plastics & Products, Pigment, Plastic Machinery,Chem31ical Additives, Auxiliary<br/>Urea, TSP / SP-36 ( PF-I) 31<br/>Oleochemicals, Edible Oil, Fatty Acid, Steric Acid, Glicerins / Soap C21hip<br/>Gelatin capsules 21<br/>Aluminum wire and cable 21<br/>Standrad Ballpoint Pens, Castello Ballpoint Pens, Stylex Inks 21<br/>Forklift, Aircraft Towing Tractor, Bagage Tow Tractor, Mobile Lightin2g1 Tower, Ground Power Unit, Alumunium Tank, Car Hauler Contact Lenses 770<br/>Heat Exchanger-Air Cooled, Pressure Vessels, Heat Exchanger-Pla7te7,8 Heat Exchanger-Shell and Tube, Finned Tube, Piping<br/>Wire Products 21<br/>Food Chemicals 31<br/>Black Tea, jasmine tea 283<br/>Lighter 21<br/>Epoxy, Polyester Hybrid & TGIC Polyester 21<br/>Quinine and Derivatives 260<br/>Audio Magnetic Cassette, Jumbo Magnetic Tape, Compact Disc 21<br/>Playwood, block boards, Sawm timber, Finger Joint Board, Moulding2,1 Housing Flooring Plywood<br/>Envelopes, Continuous Form , NCR Paper, Printed Matters, Carbon2 P1aper, Silicon Paper, Sticker Coated Paper, Telex<br/>Cord and fabric for reinforcing rubber tires 21<br/>Sportswear 22<br/>Rubber (Ribbed Smoked Sheet), Cocoa (Cocoa Beans), Coffee (Co3ff1ee Beans), Tea (Tea Bags/Powder)<br/>Food flavor and fragrance 21<br/>Welding electrode 264<br/>Cigarette Paper, Cigarette Paper, Cigarette Packaging Paper, Alu P2a6p7er, Tipping Paper<br/>Polyvinyl chloride resins 31<br/>Shrimp crackers, tomato sauce, chili sauce and ready to use season3i1ng<br/>Garments (Dress Pants, Denim Jeans, Jackets, Skirts, etc.) 21<br/>Wheat Flour , Pasta, Woven Bag (packaging), Bulk Carrier Service (231 vessel and 3 barges)- Maritime<br/>Steel Wire, Nails 31<br/>Cotton, Polyester 271<br/>Water Base Glue, Solvent Base Glue, Hotmelt Glue, Alkyd Resin 21<br/>Greige, Rayon & Cotton 271<br/>Yarn 271<br/>Cold Rolling 31<br/>Automotive Battery, Motorcycle Battery, Industrial Battery and Statio2n1ery Battery<br/>Frozen Shrimp and Cuttle Fish 21<br/>Water Treatment Chemical, Metal Treatment Chemical, Textile Chem21ical,Biocide, Silicon Oil<br/>Welding Electrodes, Welding Equipment, Accessories & Services 21<br/>Boiler, Structure, and Container Crane 254<br/>Insulating Varnish 267<br/>Flexible Packaging, Polypropylene film and sheet 21<br/>Jackets, Knitwear 298<br/>Lycra Core Spun Yarn, Slub Yarn, SIRO Spun Yarn, Sewing threads2,1 Rayon/Cotton and Rayon/Silk Yarn<br/>Gypsum board,Plaster & Compound 21<br/>Palm Oil 21<br/>Nitrogen, Hydrogen, Argon 21<br/>Motorcycle and related Parts 21<br/>Self-adhesive Materials & Hot Melt System 21<br/>Pulp 61<br/>RDB Olein 31<br/>Door & Door Frame, Flush Door, Front Door 21<br/>Fatty Acid 31<br/>Finished garments of ladies wear and sport wear 21<br/>Oil Palm 61<br/>Aluminum Extrusion, Bronze Extrusion, Billets, Wire Rod 5.5mm 61<br/>Electro Mechatronics Parts, Medical Product:Breast Pump , Devices7 A70ssembly, Others<br/>Plywood 61<br/>Lamination Machine,Alumunium Foil Protective Liners,Plastic Conta2in1er, Woven Plastic Bag, Monophylament Yarn/Type, Plastic Heat Exchanger, Pressure Vessel, Tower & Column, Reactor, Stora2g1e Tank , Boiler & Others<br/>Plywood, hardwood or hardwood faced 21<br/>Towel 21<br/>Minerals Resources :Ferro Alloy, Zinc, S Aluminum Ingot, Nickel Pow21der, Cobalt Pigment, Iron Ore, Nickel<br/>Steel Products 254<br/>Sleepwear (Pajamas, Nightgowns, Bedroom Slippers); Activate Wea2r2 (Blouses, Polo Shirts, Training Suits, Jacket),Intimate Apparel,Milk 21<br/>Tuna Canned,Sardines Fish Canned,Mackerel Fish Canned ,Fish M3e6a5ls<br/>Concentrator mill( Copper, Gold, Silver) 21<br/>Tobacco 353<br/>Latex, Crude Palm Oil, Palm Kernel Oil 761<br/>Canned Fish and Seafood 31<br/>Cable 21<br/>Medical Plaster, Medical Cream and Gel 31<br/>Industrial and Cultural Paper 31<br/>Phthalic anhydride resins 31<br/>Prescription Medicines, Consumer Health Care 21<br/>Printing, Laminating,Metalizing,Solventless Laminating,Blown Film, 2 E1xtrusion Laminating,PE Plastics<br/>Textile 22<br/>Flash Tubes, Sensors, Trigger Coils, Transformers, Accessories and7 7P0arts<br/>Citric Acid, Sulfuric Acids, Tapioca Starch 21<br/>Textile 21<br/>Aluminum Wire and Cable 21<br/>Garment 21<br/>Paper 21<br/>Finishing Agent : Anti Frizz Hair, Alfacer MTB-I, Alfalina NT-I, Cerofi2l L2F-I , Isopan STA Liquid, Sebosan 831<br/>Plywood 21<br/>Carrageenan 21<br/>Ethyl alcohol, ethanol 21<br/>Tire and inner tube 21<br/>Palm Kernel Oil, Palm Kernel Pellet , Palm Based Cooking Oil,Bath 6a1nd Washing Soap,Crude Palm Oil<br/>Safety Shoes and Sport Shoes 341<br/>Bumpers and bumperettes, spare wheel cover, body side for motor v2e1hicle<br/>Nylon Film 21<br/>Transformers and Line Filter 264<br/>Fabric, Rayon Printed & Dyed 271<br/>Radiator Coolant, Brake fluid (hydraulic), Hydraulic fluid power pump2s1,<br/>Yarn 22<br/>Boiler, Low-Pressure Heating, Steam or Hot Water, Turbine 31<br/>Styrene monomer, styrene resins, ethyl benzene, toluene, and benz2e1ne mixture<br/>Fertilizers 711<br/>Truck and bus bodies 21<br/>Sheet and hot rolled steel plate 21<br/>Coffee 24<br/>Power transformers electric 21<br/>Dyestuffs 254<br/>Sports Shoe 21<br/>Wire Harness 21<br/>Plastic packaging 31<br/>Tufted Carpets, Axminster ,Printed, Sisal Look ,Wilton 21<br/>Alkylbenzene 21<br/>Maternity Napkins, Breast Pad, Wet Tyssu , After Delivery Pad , Tam34p3on Gause<br/>Sports Shoe 21<br/>Automotive Sparepart, Electronic Component 21<br/>Wood household furniture 24<br/>Plastik Houseware 31<br/>Cream Detergent,Bar Detergent,Powder Detergent ,Glycerin 21<br/>Bubble Gum, Hard Candy 21<br/>Refractory 21<br/>Urea Formaldehyde, Melamine Formaldehyde, Polyvinyl Acetate, Ph3e1nol Resin Formaldehyde, Paper Chemical<br/>Aluminium Die Casting , Sinter Metal, Stamping Part, Machining Par2t,1 Rubber Part, Pipe, Round Steel Bars, Surface Treatment<br/>Household Product 21<br/>Automotive Part 21<br/>Sport Shoe, Sandal 21<br/>Frozen Shrimp 31<br/>Sarong and Yarn 285<br/>Dyestuffs 254<br/>Seamless Pipe 21<br/>Iron & Steel Casting ,Fabricated Steel Structures, Machinery Equipm6e1nt, Automotive parts<br/>Men's and boys sports wear and athletic clothing 21<br/>Energy Saving Lamp,Ballast ,Transformers 22<br/>Women's and misses' blouses and shirts , men's and boy's clothing 21<br/>Fan Belt and V - Belt 21<br/>OPP Tape, Kraft Tape, Cloth Tape, Cellophane Tape, Double-Sided3 T2a1pe, Woven Cloth , Paper Core,Adhesive/Glue<br/>Palm Oil 21<br/>Synthetic Fiber Yarns, Spun Embroidery 22<br/>Toothpasth, Toothbrush, Confectionery, Energy / Healthy Drink, Wa2fe1r, Others<br/>Aluminum Alloy Wheel Rim 31<br/>Injection Molding Part (Assembling) 21<br/>Electronics household. 291<br/>Cotton Yarns 21<br/>Toner 21<br/>Wood Furniture 291<br/>Textile 22<br/>Wire Harness,Battery Cable,Cylinder Head Gasket,Brake Lining 31<br/>Plasticizers 31<br/>Plasticizers 31<br/>Glove 21<br/>Cotton fabric, rubber lined hose 21<br/>Flat Glass, Block Glass, Bottle Glass and Tile 21<br/>Crumb rubber 741<br/>Plastic Sheet ,Metal Coated Plastic 31<br/>Crude Coconut Oil,Coconut Cream, Desiccated Coconut 779<br/>Bicycle 31<br/>Cigars and Cheroot 274<br/>Torchlight, TV, Air Conditioner, VCD, Houseware 24<br/>Automotive Wire Harness 21<br/>Ceramic Wall and Floor Tile 21<br/>Glicerin, Stearic Acid,Single Cut Product, Fatty Acids, Ester, Fatty A2lc1ohol<br/>Steel Sheet for Zinc , Drum 21<br/>Woven Fabric, Yarn, Knitted Fabric, Garment, Socks 21<br/>Flat Glass, Safety Glass, Mirror 31<br/>Sponge Iron, Steel Slab , Cold Rolled Sheet Steel, Steel Billet 21<br/>Yarn, fabric and Garment 24<br/>Electric Wire 22<br/>Plastic Dual InIine, Plastic Leaded Chips, Plastic Quad Flat, Small O7u7t0line (Integrated)<br/>Automotive & Motorcycle Lead Acid Battery 31<br/>Corrugated Boxes 21<br/>Textile 22<br/>Gum Rosin, Terpentine, coconut oil 21<br/>Resins 21<br/>Polyester Chips, Polyester Staple Fibers, Polyester Filament Yarns, 2P1urified Terephthalic Acids<br/>Synthetic Resins 254<br/>Crude Oil, Refinery, Fuel, Non Fuel, Gas, Geothermal, Petrochemica2l1<br/>Leather 31<br/>Ceramic Tile 21<br/>Audio Magnetic Tape , Consumer Electronic, Media Furniture, Plasti3c1 Injection, CD Replication (Optical Disc)<br/>Clinker, Material Construction, Mecanical Electrical 21<br/>Plywood Polyester, MDF Polyester, Blockboard Polyester 21<br/>Garment 21<br/>Garment 260<br/>Coal 21<br/>Pharmceutical, Candies, Snack Foods, Natural Products 271<br/>Parquet Flooring 21<br/>Plywood ,Crude Palm Oil 21<br/>Bars and Bar shapes, Copper and Copper Alloy 21<br/>Crude Oil 21<br/>Cloth Button 411<br/>Automation System, Motor Control System, Power Supplies, Termin2a1l System, Electrical Bulk material, Others<br/>Coating, Lacquer, Thinner 21<br/>Wiring Harness Assy 24<br/>Tractor and Rise Milling 31<br/>Paper Tube 264<br/>Pepper, Coffee, Crued Palm Oil 721<br/>Bicycle 31<br/>Out Door and Indoor Furniture 21<br/>Digital Camera, Audio and Video Recorder 21<br/>Polyester Staple Fiber, Ethylene Glycol , Etoxilate, Polyster Filamen2t 1Yarn<br/>Candy & Biscuit 21<br/>Accumulator Component 21<br/>Tins 717<br/>Paper and Tissue Paper 335<br/>Yarn, Textile, Embroidery , Lace 24<br/>Gravure Printing, Offset Printing, Coating, Laminating, Cutting & Cru2s1hing, Decorative Paper Printing, LDDPE Film,CPP Film, Metalizing<br/>Alkyl Benzene Sulfon, Alcohol Ether Sulfa, Alcohol Sulfa 31<br/>Crude Palm Oil and Palm Kernel Oil 21<br/>Soap and Detergents 31<br/>Nylon Filament Yarn 264<br/>Spun Yarn 21<br/>Fabric, Garment, Yarn 22<br/>Electric Motor Components, Synchronous & Stepping Motors, Bobbi2n1 Assembly, Plastic parts, DC Motor (For Video, Tape, Recorder Nickel 21<br/>Motor Vehicle Sparepart 21<br/>Infusion Liquid(Units), Infusion Set, Tablet, PVC-MC,PVC-T 5N 21<br/>Crude Palm Oil 61<br/>Microfibre Textile, Synthetic textile 21<br/>Electric and Acoustic Guitar 321<br/>Cigarrete 61<br/>Leather Shoe 31<br/>Electrical & Electronic Components & Plastic Parts ,Dies Tools Jigs 2, 1Fixtures, Moulds Tools and Dies<br/>Rubber and Rattan 531<br/>Power Supply 21<br/>Hardwood Veneer and Plywood 21<br/>Genset / Turbine 21<br/>Passenger Cars / Commercial vehicle / cross x country vehicle 21<br/>Yarn 31<br/>Computer Terminals, Electric Generators and Sets, Power Transmis2s2ion Equipment, Radio and Televition Transmitting Apparatus,<br/>Packed Tobacco 31<br/>Welding Electrode 21<br/>Pump 21<br/>Dry Cell Battery, Torch Light, Lithium-Coin Battery 21<br/>Shoes Accessories 21<br/>Fabric 22<br/>Yarn 31<br/>Plastic Bottle, Plastic Dupe, Plastic Component 21<br/>Frozen Shrimp 721<br/>Chemical Products 21<br/>Palm Kernel Oil, Margarine and Margarine Oil 31<br/>Yarn, Fabric and Denim 21<br/>Fabric 22<br/>Mirror 24<br/>Ceramic Tile 234<br/>Aluminium scap 264<br/>Polyester Yarn 298<br/>Rubber Automotive Products,Motorcycle Tires,Motorcycle Tube 21<br/>Mirror 21<br/>Furniture 21<br/>Clinker, Cement 21<br/>Cigarette 21<br/>CD Pickup Device (Inactive) , Audio / Video Cassette , Bone Powde2r 1(Inactive)<br/>Automotive Lock 21<br/>Household Soap, Tooth Paste, Make-up for Face, Perfume, Hair Pre2p1aration, Face Preparation, Skin Preparation, Body Preparation, Medicated Feed & Feed Additive , Agrochemical , Tablets & Capsule2s1, Liquid (in bottles) , Ointments, Cremes (in tube), Veterinary Gasoline Engine,Gasoline Engine Component (Cylinder Head,Conn2e1cting Rod,Rocker arm,Over flow tank), Transmission & Clutch- Caustic Soda (NaOH) Liquid, Chlorine, Ethylene Dichloride, Vinyl Ch2l1oride Monomer, Poly Vinyl Chloride (PVC) , Chlorinated Paraffines, Plasticizer 21<br/>Alkyl Sulphate Powder , Alkyl Sulphate Liquid, Alkyl Aryl Ethersulpha2t1e, Alkyl Aryl Sulfonate, Surface Active Chemicals, Alkyl Ether Paint 21<br/>Brakes System 21<br/>Electronic Parts Assemblers 770<br/>Mini Bus (Kijang) Components, Muffler & Exhaust Pipes, Truck (Dyn2a1) Components, Complete Steering System, Gasoline Engines, Chocolate Powder 21<br/>Fabricated Structural Metal 21<br/>Ship 31<br/>Coal 21<br/>Micro Motors/CD Brashless Motor. 770<br/>Tablet 21<br/>Textile 22<br/>Wheat Flour 21<br/>Belt and Roll Sandpaper 21<br/>Automotive Parts :Clutch Cover, Clutch Disk, Door Latch, Door Chec2k1, Door Hinge, Door Frame, Window Regulator, Hood Latch, Women's Underwear 21<br/>Palm Oil, Rubber, Latex, Tea, Coffee, Cocoa, Sugar, Molasses, Alco2h1ol, Brand Spirit, Tobacco, and Cotton Fibre<br/>OPTO Electronic Device 267<br/>Compressor 21<br/>Frozen Fish 333<br/>frozen vegetables & fried eggplant ,pineapple, papaya, melon, pump2k1in, radish, paprika, zucchin<br/>Cigarette 291<br/>Yarn 22<br/>Motor Vehicle Sparepart 21<br/>Chewing Gum 21<br/>Tire 251<br/>Latex 21<br/>Wood, Textil, Consumer Goods 21<br/>Carragenan 343<br/>Iron, Steel 31<br/>Synthetic Resins 21<br/>Adhesive Tape 31<br/>Match 31<br/>Alkaline Manganese Battery 21<br/>Sodium Siklamat 21<br/>Dump Truck Engine,Buldozers Engine 21<br/>Textile 22<br/>Generator, Storage Battery 21<br/>Packaging Paper 21<br/>Automotive Component 21<br/>Frozen Shrimp 31<br/>Women's underwear 21<br/>Blouse, Skirt, others 21<br/>Frozen Shrimp 21<br/>Ceramic Wall and Floor Tile 21<br/>Garment 21<br/>Spun Yarn for Velveteen,Dyed Velveteen,Knitted Velveteen,Woven 2V2elveteen Upholstery<br/>Cement 31<br/>Footwear 778<br/>Sorbitol 31<br/>Tablets ,Ointments, Injectibles, Liquids & Gentacimin Sulphats 21<br/>Sports Apparel 21<br/>Garments : Dress, T-Shirts, Others 21<br/>Polyurethane 31<br/>Children Clothes 24<br/>Turmeric 21<br/>Cocoa Powder and Butter 61<br/>Resin derivative , Resin derivative dispersion, Synthetic Sizing, Dein3k4in3g<br/>Bulk Container Liner 21<br/>Wearing Harness 21<br/>Yarn 22<br/>Sanitary Ware& Bathups, Shower, Washlet, bathroom accessories 21<br/>Die Casting 21<br/>Boiler, Heat Exchanger, Stainless Stell Fabrication, Customized Mac2h1ineries<br/>Vehicle Tyres and Golf Balls 21<br/>Cocoa Butter & Powder 31<br/>Natural Stones Mining: Pebble, Gravel, Pumice, Teppei, Sand, Hexa3g1on, Mozaik,etc<br/>Plastic packaging (PCC Platics) 21<br/>wetblue, crust and leather 31<br/>Yarn 285<br/>Plywood 21<br/>U-Shaped Straws (Units:Boxes),Corrugated Straws (Units:Boxes),S2in1gle Wrapped Straws (Units:Boxes) ,IB Straight Straws for Seaboats 333<br/>Knitted Shirts ((jackets, sportswear, t-shirts and blousse) 21<br/>Coal 751<br/>Garments:Children's wear, Blouse, Lingerie, Trousers, Skirt 266<br/>Video Tape Recorders, Video Games, Tape Recorder and Parts , Pl7a7s8tic Components<br/>Sawmill 451<br/>Cabbage, Salad, Celery and Fruits 21<br/>Grey 285<br/>Ethanol, Acetid Acid, Ethyl Acetate 271<br/>Coal 21<br/>Babies and Ladies Clothes 21<br/>Earphone and Headset 21<br/>Expandable Polystyrene (EPS) , Styrene Acrylonitrile (SAN) 21<br/>Garment Woven 266<br/>Coconut Oil 31<br/>PP Containers Bags, Plastic woven bags, Raschel Bag, Plastic Shee2t1s, Carpet Mats<br/>Crude Palm Oil 21<br/>Sizing Agents 21<br/>Optical Lenses 61<br/>Corn, Coffee 31<br/>Plastics Kitchenware and Tableware 31<br/>Sport Shoe 267<br/>Frozen Fish : Tuna 361<br/>Plywood & Veneers 21<br/>Aluminum Sheet, Coil, Foil and Tread Plate 21<br/>Lubricate Oils 21<br/>Coal Mining 21<br/>Ethylene Bis Stearamide 61<br/>Large Diameter Steel Pipe & Structural Tubulars 778<br/>Cotton Yarn, Polyester Yarn 21<br/>Coal 21<br/>Pipe 778<br/>Fish and Shrimp Feed 31<br/>Garment 24<br/>Tire 622<br/>Plastic Housewares 21<br/>Furniture 24<br/>Glutamic Acid, Monosodium Glutamate, flexible packaging, cloth wh2it1eners & gelatin powders<br/>Cosmetic 21<br/>Cotton Seed, Cotton Fiber 21<br/>Ceramic Wall and Floor Tile 31<br/>Mattresses, Containing Felt, Foam Rubber 21<br/>Men's Work Pants 22<br/>Jacket and Vest 21<br/>Mollusk Meat , Canned Fruits, Nata De Coco (Coconut Drinks) , Aloe7 2V1era Canned<br/>Grey, Garment 22<br/>Blouse, Skirts, T-Shirts , Pants, etc 21<br/>Shoe 321<br/>Coal 21<br/>Animal Feed 231<br/>Textile and Garment 21<br/>Natural Marble 21<br/>Rubber and elastic yarns and fabrics 21<br/>Coal 21<br/>Tuna, Skipjack, Swordfish and Sailfish 21<br/>Garment 22<br/>Ordinary Plywood 741<br/>Garment Accessories 22<br/>Chemical For Textile Industry 21<br/>Chemical For Textile Industry 21<br/>Garment Underwear 21<br/>Steel pipe and tubes 21<br/>Garment Jeans 21<br/>Household Ceramic 21<br/>Spices, Duck Feather (Duck Down), Forest Produce, Sea Produce, C31ao Leaves, Day Old Chicks.<br/>Shoe, Boots, Safety Shoes 21<br/>Garment 21<br/>Band Aid 21<br/>Plastics Packaging 21<br/>Trolley conveyors, Healthcare Equipment, Automotive Components21<br/>Coal 21<br/>Garment 251<br/>Flexible Packaging 343<br/>Aluminum Ingot & Hydroelectric Power 21<br/>Coffee, Copra, Acids, Monohydrates / Antrydrides, etc. 21<br/>Coffee, Green or Roasted 721<br/>Cooking Ware 31<br/>Coffee, Green or Roasted 721<br/>Canned Fish 438<br/>Cosmetic & Perfume 21<br/>Battery Charging Generator, Automobile and Aircraft 21<br/>Coal 21<br/>Dyestuffs 21<br/>Oil Cooler, Radiator and Cap 21<br/>Flexible Packaging 21<br/>Polyester Filament Yarn 21<br/>Zinc 61<br/>Grain & Filed Beans 21<br/>Tobacco 331<br/>Coffee, Tea, Spices 342<br/>Oil and Natural Gas 21<br/>Garment 21<br/>Electronic Component 21<br/>Tire and inner tube 61<br/>Staple Fibers, Filament Yarns, Polyester Chips, Polymerization 21<br/>Soaps & Detergents 24<br/>Gold Jewelry :Bracelet, pendant, Charm, Ring, Solid Chains, Earring3,1 Necklace, Bangle, Elite Gold, Elegant Gold^<br/>Electronic Component 778<br/>Paper 321<br/>Sugar 21<br/>Medicines 21<br/>Coal 21<br/>Medical and laboratory rubber 770<br/>Metal Stamping Press 21<br/>Steel Wire 21<br/>Clove and Agricultural Product 31<br/>Television Rack,Computer Rack 31<br/>Garment 24<br/>Outerwear and protective apparel 21<br/>Glycerin, Fatty Acid, fatty Alcohol 61<br/>Baby Food 21<br/>Air Filter, Radiator 21<br/>Head Stack Assy 770<br/>Jackets, Pants, Shorts, Blazers 21<br/>Sleep Wear 21<br/>Household Equipment, Furniture, Others 21<br/>Steel Pipe 21<br/>Asbestos Building Materials, Plafon, Versa board 21<br/>Power Supply Unit 778<br/>PVC Plastics, Automotive Interior Part and Other Plastic Parts 21<br/>Constructed Blazer, Unconstructed Blazer, Pants or skirts 22<br/>Cocoa Powder Natural, Alkalized, Cocoa Butter, Cocoa liquor, Coco2a1 Cake.<br/>Coffee 721<br/>Shrimp Feed 21<br/>Plastic film, coated or laminated for packaging. 21<br/>Fibreglass Tanks, Metal Tanks, and Silos 21<br/>Furniture, Chair, Table, Cupboard and Handicrafts. 31<br/>Garment 21<br/>Yarn 298<br/>Cigarette Filter 31<br/>Insect Repellents and Cosmetic Goods 21<br/>Garment 21<br/>Clove and White Cigarette and Packaging 341<br/>Primary Batteries, Dry and Wet 31<br/>Polyester Film 21<br/>Plastic pallet, PP woven & kraft paper laminated, PP woven bag / sa3c1k / fabric /Cloth<br/>Soaps and detergents 21<br/>Textile 31<br/>Sorbitol, hydrogenated glucose syrup and hydrogen industry. 343<br/>Cigarrette 31<br/>Paints and Allied Automotive Products 21<br/>Glue 21<br/>Adsorbents, Catalyst, Bleaching Earth 21<br/>Lead Ore (Galena),Copper Ore, Grouper Fish, Ribbon Fish, Dried S2h1ark Backbone, etc<br/>Pressure Vessels, Heat Exchangers and Storage Tanks 31<br/>Video recorder and printer products. 21<br/>Communication Wire 21<br/>Coffee 651<br/>Paper 31<br/>Yarn 31<br/>Yarn, winter accessories (scarves, hats,gloves, ponchos, mittens) 22<br/>Flavors & Fragrances 21<br/>Essential oils, aromatic chemicals, flavors & fragrances 21<br/>Corrugated Carton Box & Egg Trays 31<br/>Furniture Particle Board 343<br/>Bolts and Nuts 31<br/>Canned Food , Frozen Food , Aquatic Products and Fruits 285<br/>Chemical 21<br/>Crawler Components and Parts for Construction Equipment 21<br/>Stainless Steel Vessel & Tank 21<br/>Automotive Battery 21<br/>Coal For Industrial Use 21<br/>Bar, Rod, and Wire Product 21<br/>Abrasive Product, Adhesive Product, Air Compressors, Automotive E21quipment, Generator, Others<br/>Air Purifier 21<br/>Fish Oil - Animal Feed 21<br/>Shirts(outerwear), Knit, Pants, Jacket 266<br/>Connector 21<br/>Oil and Gas 21<br/>Dress, Pant, Blues, Jacket 21<br/>Carbon Black 254<br/>Aluminium foil 21<br/>Yarn - Cotton & Yarn Synthetic - Fiber 21<br/>Cigarette 354<br/>Hot Roll Steel Plate 31<br/>Mens and Boys Dress Shirts 298<br/>Inorganic Chemicals, petrochemicals 21<br/>Amplifiers and Mixer/Amplifiers, Speakers, Wireless and Wired Micro2p1ones, CCTV, Mixers, Intercom System, Conference Systems, Well Head, Christmast Tree 21<br/>Yarn, Finished Fabrics (yard) 271<br/>Home Furniture 21<br/>Coffe Bean 341<br/>Filteration, Separations , and Water Purification Equipment 21<br/>Vials 21<br/>Hair Synthetic (Wig) 281<br/>Fresh Potatoes,Coffe, Chocolate ,Spices 61<br/>Shirt & Blouse 21<br/>Shirts 21<br/>Diapers :Paper (disposable), Sanitary Paper Products, Napkins (made from purchased paper ), Sanitary Paper Products, Baby 21 Wood Household Furniture 251<br/>Power line cable 264<br/>Textiles and apparels 21<br/>Automotive Wheels 31<br/>Lysin,Amino Acid,Monosodium Glutamate, Nucleotide, L-Lysine, L-T3h2r1eonine, animal feed, feed nutrition for chickens<br/>Grey and Yarn 22<br/>Coal 734<br/>valves and pipe fittings, fluid power valves and hose fittings 21<br/>Women's Underware 21<br/>Ship Inductor 770<br/>Motor Vehicle 21<br/>Tile 21<br/>Coffee, Tea, Chocolate 61<br/>Stone Handicraft and Flooring 274<br/>Carboxy Methyl Cellulose (CMC) , Poly Anionic Cellulose (PAC) 21<br/>Pearl 21<br/>Carpet and Rug 31<br/>Men's and Boys' Dress Shirts, Sports Clothes, Jacket, Others 271<br/>Pearl Jewelry 21<br/>Coal 21<br/>Soap 21<br/>Denim 21<br/>Flexible Packaging 21<br/>Indoor dan outdoor furniture 341<br/>Bicycle and Related Parts 21<br/>Polypropylene film and sheet 21<br/>Chocolate, Cocoa, Candy and Snack/biscuit 22<br/>Tea 21<br/>Plywood & Medium Density Fireboard 21<br/>Printing Inks 21<br/>Float Glass , Glass Container, Glass Block, Safety Glass 21<br/>Cylinder Head Gasket and Soft Gasket 21<br/>Yarn, Grey and Finished fabrics and Garments in Cotton, Rayon, Po2ly7e1ster and blended fabrics.<br/>Yarn, Greige, Finished fabric 22<br/>Adhesives & Glues For Consumer Use 21<br/>Pottery Products : Tableware, glass or glass ceramic 21<br/>Grey Fabric, Finished Fabrics 341<br/>Animal feed, Copra 31<br/>Tank, Mixer & Agitator, Heat Exchanger, Module, Lab Unit, Pressure2 1Vessels<br/>TV, Audio Video, Refrigerator, Washing Machine, Microwave Oven, 2A1ir Purifier, Air Conditioner<br/>Nickel in matte 21<br/>Electrical Cable, Telephone Cable 21<br/>Tire and inner tube 21<br/>Polyester Oriented Yarn, polyester textured, polyester chip, & polyes2t1er staple fiber<br/>Flexible Packaging for Food, Non Food, and Pharmaceutical Produc2ts1<br/>Printing Inks 21<br/>Furniture^ 271<br/>Candle, Furniture, Handbag 361<br/>Blowing Agent 21<br/>Muffler 21<br/>Nylon, polyester, chip film 21<br/>Plastics 21<br/>Hydrogen Peroxides (H202) 31<br/>Crude Coconut Oil (CCO) , Pellet, Crude Palm Oil (CPO), Palm Kern4e3l8 Oil<br/>Yarn and grey fabric 21<br/>Glycerol,Pentaerythritol Rosin Esters, Maleic Pentaerythiritol,Maleic 2G1lycerol Rosin Ester, Modified Rosin Ester Resins,Phenolic Paint Brush and Roller Brush 21<br/>Coal 21<br/>Tablet 22<br/>Towels, Bathrobes and Toweling Products 343<br/>Valve 31<br/>Quenched and tempered steel plate 21<br/>Jacket 21<br/>Organic and Inorganic Chemicals 21<br/>Plastic Blow Film Products 341<br/>Frozen Shrimp 21<br/>Mattress (spring mattress, headboard, bed pillows, bolster) 778<br/>Electronic Component 21<br/>Polyester polyester, poly cotton, poly viscose 21<br/>Electronic Component 21<br/>Cooking Oil 21<br/>Shoe, Clothes, Jacket 21<br/>Diesel Machine and Sparepart 21<br/>Plywood and Paper 21<br/>Glutamid Acid, Monosodium Glutamate 21<br/>Drill Pipe 778<br/>Well Head, Christmast Tree 778<br/>Parfume and Cologne 21<br/>TV Rack, Bathroom Accessories and Home Entertainment Cente 21<br/>Textile 22<br/>Garments 21<br/>Bag 21<br/>Ladies underwear 21<br/>Finished Fabrics 22<br/>Areca Nut 61<br/>SIR 10 - Rubber & Articles Thereof, SIR 20- Rubber& Articles There6o1f<br/>Sport Shoes 22<br/>Capasitor 770<br/>Medicine 21<br/>Shoes 21<br/>Ceramic Floor Tile, Glazured Ceramic Roofing Tile 21<br/>Shrimp 31<br/>Printing Ink 21<br/>Paints (Decorative & Automotive) 21<br/>Polyester Film 21<br/>Tapioca 721<br/>Cotton and Polyster Yarn ,Grey Fabric,Dyed fabric,Printed Fabric,Fin2i6s7hed fabric<br/>Styrene Butadiene Rubbers 21<br/>window frames 254<br/>Turbine / Genset 21<br/>Electric switch boxes 21<br/>Coal 21<br/>Essential oil 61<br/>Plastics Packaging 21<br/>Crude Oil 21<br/>Ball 21<br/>Machines & Electronic Rubber Components. 21<br/>Glassware, Plastic Ware 21<br/>Natural Marble 264<br/>Various Type of Car 21<br/>Cocoa Beans 411<br/>Aluminum Extrusion, Aluminum Sheet/Coil/Circle, Aluminum Roofing3/1Profile, Steel Superdeck<br/>Loudspeaker 31<br/>Ceramic Tiles 21<br/>Dyeing 21<br/>Nylon Filament Yarn 21<br/>Printing and writing paper 24<br/>Melamine Powder, Ammonia (NH3) 21<br/>Iron Ore 21<br/>Coal 21<br/>Gloves 31<br/>Home Appliances & Textile. 21<br/>Digital Music Instrumentm Proffesional Audio 21<br/>Electrical Parts 21<br/>Paint and Coating 31<br/>Floor & Wall Ceramic Tile / Mozaic 31<br/>Fiber Drain, Koko Drein 21<br/>Switches & Sockets ,Conduit Fitting,Switch Gear Product ,Telephon2e1 Fitting,Light Fitting,Contractor Relay<br/>Formaldehyde, Dynopreg Phenolic Glue Film, Dynopreg Phenolic S6u1rfaceFilm, Dynopreg Medium Density Overlays and Dynopreg Methyl Ethyl Keton Proxida,Cyclo Hexanon Proxide, Benzoyl Peroxi2d1e, Cuprous Chloride<br/>Laminating, Flooring & Furniture (Parts) 21<br/>Pumice Stone, Handy Craft, Wood Bark 31<br/>Palm Kernel Oil 21<br/>Alkyd Resin, Amino Resin,Emulsion Resin ,Acrylic Resin 21<br/>Plastics resins 21<br/>Parquet Flooring 321<br/>Polypropylene film and sheet, Polyester Films, BOPP Films ( Existin2g4 Plant)<br/>Forged Metal 21<br/>Crude Palm Oil, Pellet, Cooking Oil, Frozen Oil, Non Fatty Acid 21<br/>Educational & Lab Equipment 22<br/>KWH Meter (Single Phase) 21<br/>Packaging Paper 21<br/>Farm-product raw materials 21<br/>Garment 251<br/>Coffee 21<br/>Biscuits 21<br/>Pulp 721<br/>Medium Density Fibreboard 21<br/>Melamin resin, Melamin sheet 21<br/>Frozen Shrimp 551<br/>Frozen Fish 431<br/>Biscuits 61<br/>Forklift, Asphalt 21<br/>Pakan Udang 61<br/>Fabricated Steel Products 21<br/>Nisprin Paper 21<br/>Tape - Adhesive 21<br/>Drycell battery (Type R 20) , Drycell battery (Type R 14), Drycell ba6tt1ery (Type R 6)<br/>Garment (Blazer, Jacket, Coat & Blouse) 21<br/>Pulp 21<br/>Furniture 61<br/>Filter Products 21<br/>Building material machinery 31<br/>Mould for PCB ,Industrial Equipment 21<br/>Plastics resins 21<br/>Ceramic Floor Tile 21<br/>Boiler 61<br/>Condoms 21<br/>Seaweed 21<br/>Garden Furniture 24<br/>Cement 751<br/>Areca Nut 561<br/>Plywood 551<br/>Textile 22<br/>Sport Shoes 254<br/>Specialty papers 21<br/>Microphones and telephone receiver 770<br/>Tensimeter 22<br/>Yarn 251<br/>Yarn 21<br/>Electric Lamp 274<br/>Nylon Monofilament 21<br/>Stationary 21<br/>Agricultural Product 21<br/>Tinned food 31<br/>Plywood,timber 541<br/>Textile 21<br/>Ceramic wall and floor tile 21<br/>Fine Packaging 21<br/>Garment 21<br/>Porcelain tableware products 21<br/>Furniture 291<br/>Millstone 21<br/>Aluminum Sheet, Plate, and Foil 31<br/>Cement 411<br/>Motor Direct Current 21<br/>Shoe, Bag 22<br/>Textile 22<br/>Textile 22<br/>Printer, Computer 770<br/>Aluminium Extruders 21<br/>Plastic Boxes 31<br/>Rattan Furniture 231<br/>Carpets and Rugs 21<br/>Ceramic 21<br/>Fabric 21<br/>Spices 721<br/>Garments and Textile 21<br/>Shoes, Footwear and Accesories 21<br/>Textile, Coffe, Others 21<br/>Natural frozen sashimi grade tuna at -50°C 21<br/>Electric Heater, Thermostat, Incenerator, plating machines 21<br/>Soap and detergent 21<br/>Garment 21<br/>Electro-diagnostic Apparatus - Optical, Photographic, Medical Instru2m6e4nts<br/>Enamel Wares, PP Mat 31<br/>Textile 22<br/>Plywood 21<br/>Yarn 21<br/>Rubber 61<br/>Men's and Women's Clothing 21<br/>Glove 22<br/>Tile 21<br/>Capsule, Tablet/dragees, Powder, Zalf, Liquid, Balm, Pharmaceutica2l1 Formulation<br/>Leather 293<br/>Ceramic Wall n Tile 21<br/>Furniture and Handycraft 298<br/>Women's Underware, T-shirts 21<br/>Stuffed Toys 267<br/>Citric Acid 21<br/>Clothes 21<br/>Paper chemicals resins and melamine/ urea molding compound 21<br/>Polyester 22<br/>Oilfield equipment 21<br/>Crude Palm Oil, Palm Kernel Oil 21<br/>Rubber, coffee, cacao, sugar 24<br/>Motorcycle parts, Automobile parts, Static engine parts 31<br/>Mattress Ticking 264<br/>Sugar, Tobacco, innerbag and waring,organic fertilizer 31<br/>Ironing Table, Cutting Table 21<br/>Plastic Packaging 21<br/>Textured yarn, men's and boy's clothing, women's and misses' outer2w2ear , others<br/>First Aid Strip 341<br/>Yarn, Fabric 321<br/>Escavator 21<br/>Coated abrasive products 21<br/>Natural Fibre 31<br/>Plywood 21<br/>Ladies underwear 21<br/>Electronic parts for monitors, Remote Control, Spring of colour pictu2re1,Shrinkage Bank of colour picture<br/>Radiators, Shield Devices 21<br/>Flexible Packaging 21<br/>Welding Electrode 21<br/>Denim 22<br/>Garmen 21<br/>Wood office furniture 21<br/>Furniture 343<br/>Tea 21<br/>Stationary, Gift, Paper 271<br/>Unsaturated polyester resins, textile chemicals and coating resins. 21<br/>Jacket, Coats 21<br/>Filter Products 21<br/>Amunition, Marine Equipment 22<br/>Plastics Bag 21<br/>Electronic Component 21<br/>Electronic Component 21<br/>Brass 24<br/>Textile 298<br/>Garment 24<br/>Furniture 24<br/>Bed Fittings^ 24<br/>Furniture 24<br/>Furniture 24<br/>Glassware, Enamelsware 31<br/>Batik Sarong 285<br/>Dolls Ceramics 21<br/>Garments 264<br/>Yarn, Textile 271<br/>Garment 24<br/>Cookies & Crackers 24<br/>Garment 22<br/>Garment 24<br/>Plastic Wovenbag 24<br/>Floor Coverings And Mats of Rubber 22<br/>Garment 24<br/>Wooden Furniture 411<br/>Spun Yarn, Weaving Cloth 21<br/>Sarong 285<br/>Fabric 22<br/>Rattan Furniture 231<br/>Webbing elastic tape 21<br/>Hat 265<br/>Furniture 24<br/>Glove 61<br/>Synthectic Leather 22<br/>Flour 21<br/>Garment ( Baby, Children, Man, Lady) 22<br/>PET Resin,Spurn Yarns,Gray Fabric,Finished Fabric 22<br/>Glove 264<br/>Frozen Shrimp 21<br/>Basket Ball, Soccer Ball, Volley Ball, Hand Ball 21<br/>Shoe Sole 21<br/>Batik Fabric and Garment 271<br/>Ceramics Tile 21<br/>Glass 21<br/>Lady's garment 361<br/>Shoes 22<br/>Tea, Rubber, Palm Kernel Oil, Others 741<br/>Woden Box 21<br/>Instant Noodles 21<br/>Furniture 31<br/>Sweater, Glove 61<br/>Rattan Furniture 231<br/>Knife 21<br/>Frozen Fish 21<br/>Latex Foaming, Insole ,Arch Cookies 21<br/>V-Belt 21<br/>Oil Fish, Canned Fish, Frozen Fish 333<br/>Coffe Powder 361<br/>Chemicals for construction & civil engineering 21<br/>Metal bookcases 21<br/>Silver Jewelry 274<br/>Shoes 254<br/>Control Cable Component 21<br/>Cable Trays, Metal Plate 21<br/>Electric lamps 31<br/>Peony,Ryudye 21<br/>Phone_No Fax_No CEO_Title<br/>3929266-69 3926179 Commissioner<br/>7496600 7495900 Commissioner<br/>7491204 7484546 Commissioner<br/>6480008 6240024 Commissioner<br/>350737 351491 President Director<br/>8764104 / 8763470 8764089 Commissioner<br/>354682 315754 Commissioner<br/>8661686 8661685 Commissioner<br/>4607025 4607009 Commissioner<br/>323060 323327 Commissioner<br/>57904488 5274948 Commissioner<br/>7440991 7440994 Chairman<br/>5262112 5262044 Commissioner<br/>3845582 34834601 Director<br/>57998112 5320020 Commissioner<br/>5722110 5722107 Commissioner<br/>8472753 8435395 Director<br/>311909 311900 General Manager<br/>75924611 75924617 Commissioner<br/>4525352 4525352 Commissioner<br/>87752196 8701823 Commissioner<br/>6128793 6019438 Commissioner<br/>7822555 7822565 Commissioner<br/>864428 863066 Commissioner<br/>6510061 6510069 President Director<br/>79184081 79184178 Commissioner<br/>8970462 8970465 Commissioner<br/>5556538 5556533 Commissioner<br/>4610515 4603982 Commissioner<br/>53120001 53120362 Commissioner<br/>5265230 5265231 Commissioner<br/>88320816 88320008 Commissioner<br/>7697475 7697472 Commissioner<br/>3925602 3925601 President Director<br/>3914011 3914012 Commissioner<br/>8840855 8843319 Commissioner<br/>5962010 5962012 Chairman<br/>6054162 6054185 Commissioner<br/>3847709 3814441 Commissioner<br/>8975825 8972998 Commissioner<br/>5307950 5308930 Commissioner<br/>5723753 5723757 Commissioner<br/>8970011 8970015 Director<br/>88323975 88323973 Commissioner<br/>8905430 8905431 Commissioner<br/>89982963 89982964 Commissioner<br/>600660 600657 Commissioner<br/>3716173 3722173 Commissioner<br/>5526292 5523977 Commissioner<br/>88320152 88320151 Commissioner<br/>413259 413260 Commissioner<br/>8438652 8438847 Commissioner<br/>5745880 5735880 Commissioner<br/>7484123 415101 Director<br/>89973212 89973213 Commissioner<br/>3903135 3903301 Commissioner<br/>4602755 4302765 Commissioner<br/>3907206 3903495 Commissioner<br/>46824070 4601103 Commissioner<br/>72780143 72723508 Commissioner<br/>7605123 7605276 Commissioner<br/>711123 711164 Commissioner<br/>4615108 4608956 Commissioner<br/>8934954 8934957 Commissioner<br/>8970221 8970066 Commissioner<br/>6605943 6621607 Commissioner<br/>6900155 6900157 Commissioner<br/>611133 611134 Manager<br/>6503409 6512754 Commissioner<br/>5901293 5901292 Commissioner<br/>5663532 5601458 Commissioner<br/>89832020 8937635 Chairman<br/>8971538 8971530 Commissioner<br/>6191612 54394758 Commissioner<br/>5722006 5702111 Chairman<br/>6511228 6507502 President Director<br/>3860888 3455857 Commissioner<br/>3990555 3990666 Commissioner<br/>92861859 6451044 Commissioner<br/>41203 41626 Commissioner<br/>75905550 75904802 Commissioner<br/>53677777 53671120 Commissioner<br/>57942080 57942070 Director<br/>78836979 78836323 Commissioner<br/>52962011 52962030 Commissioner<br/>88958673 88958586 Commissioner<br/>854233 854238 Commissioner<br/>5919073 5919074 Director<br/>8757845 8758583 Chairman<br/>89908811 89908812 Commissioner<br/>89901910 89901912 Commissioner<br/>4535678 4535877 Commissioner<br/>6701616 6701091 Commissioner<br/>89982088 8980042 Commissioner<br/>7491000 7491718 Director<br/>5205888 5205411 Commissioner<br/>8230968 8230936 Commissioner<br/>31936591 31936345 Commissioner<br/>8980540 8980926 Commissioner<br/>4619172 4602864 Commissioner<br/>3805920 3804878 Commissioner<br/>3101525 31931119 Commissioner<br/>751214 754988 Commissioner<br/>57958822 57937373 Commissioner<br/>6034123 6031643 Commissioner<br/>5846202 5845528 Commissioner<br/>5461112 5461255 Commissioner<br/>515701 515704 Commissioner<br/>5020647 5023328 Commissioner<br/>89837114 8935063 Commissioner<br/>681361 681591 Vice President Director<br/>714400 735222 Commissioner<br/>4604180 4604181 Commissioner<br/>656167 656070 Commissioner<br/>6617918 6618846 Manager<br/>8971161 8971170 Commissioner<br/>8970101 8975954 Vice President Director<br/>7200981 7244082 Commissioner<br/>5903992 5900268 Manager<br/>52902088 52902099 Commissioner<br/>440520 440525 Commissioner<br/>7798269 7798885 Commissioner<br/>7882915 7887500 Director<br/>432223 432586 Commissioner<br/>482751 486586 Director<br/>8974043 8972779 Commissioner<br/>2520068 2520029 Commissioner<br/>7975959 7976405 Director<br/>5307909 5307907 Commissioner<br/>8977777 8977842 Commissioner<br/>3983054 3981531 Commissioner<br/>5981706 3530503 Commissioner<br/>537788 537999 Commissioner<br/>42873889 42873680 President Director<br/>89905157 8974312 Commissioner<br/>44820028 44820230 Commissioner<br/>8975475 8971562 Commissioner<br/>8230555 8230053 Commissioner<br/>46820820 46825935 Commissioner<br/>6735500 6735501 General Manager<br/>5703203 5701723 Commissioner<br/>2033755 2041306 Commissioner<br/>2520071 2520017252 Director<br/>70990593 7882377 Commissioner<br/>432113 412408 Manager<br/>5771630 5771640 Commissioner<br/>6190708 6192132 Commissioner<br/>53660755 53660840 Commissioner<br/>2977777 7484546 Commissioner<br/>45856855 45856856 Commissioner<br/>5227446 5227448 Director<br/>5279070 5278729 Commissioner<br/>5396111 5396121 Commissioner<br/>89905367 89909901 Manager<br/>8934463 8934462 Commissioner<br/>7504406 7504416 Commissioner<br/>6617845 6617840 Commissioner<br/>3503836 3503833 Commissioner<br/>5706220 5704150 Commissioner<br/>8924888 8924889 Commissioner<br/>3982100 3981574 Commissioner<br/>5523675 5525676 President Director<br/>8752226 8752227 Commissioner<br/>5919445 55650466 Commissioner<br/>2313248 2313718 Commissioner<br/>8935016 8935363 Commissioner<br/>611048 611035 Commissioner<br/>411572 411575 Manager<br/>7506555 7506553 Commissioner<br/>8412562 8413851 Member<br/>491800 491560 President Director<br/>8741584 8741523 Commissioner<br/>8935139 8934122 Commissioner<br/>470918 470917 Commissioner<br/>6121069 6121071 Commissioner<br/>5708558 5745777 Commissioner<br/>98271492 5552994 Commissioner<br/>8752115 8753934 Commissioner<br/>7798893 7798894 Commissioner<br/>3524895 3536925 Commissioner<br/>4619555 4614032 Commissioner<br/>351178 351179 Commissioner<br/>600170 601968 Commissioner<br/>3952948 3952949 Plant Manager<br/>5671371 5676240 Chairman<br/>7375001 7375002 Commissioner<br/>4392 0015 43920176 Commissioner<br/>7493000 7494499 Commissioner<br/>825251 827229 Commissioner<br/>4602525 4605688 Director<br/>825251 827229 Commissioner<br/>825251 825954 Commissioner<br/>3959565 3959566 Commissioner<br/>6518979 6518978 Commissioner<br/>6695222 6691329 Commissioner<br/>57941900 57941890 Commissioner<br/>5402323 6195321 Commissioner<br/>5750068 5750069 Manager<br/>645911 89114520 Director<br/>8752707 8752248 Commissioner<br/>523523 522095 Commissioner<br/>8843488 8843493 Director<br/>27538100 27538199 Commissioner<br/>30012499 30012493 Advisor<br/>8980071 8980073 Commissioner<br/>4615555 4608927 Commissioner<br/>8972979 8972979 Commissioner<br/>4532088 4573428 Director<br/>3294870 3294875 Commissioner<br/>5918498 5913114 Commissioner<br/>70492115 7532158 Commissioner<br/>5265261 5265260 Director<br/>4577777 4569755 Commissioner<br/>6851333 6851163 Manager<br/>612233 612266 Commissioner<br/>4560583 4522678 Commissioner<br/>8970160 8970161 Commissioner<br/>5265776 5265780 Manager<br/>7975959 7976411 Commissioner<br/>5918888 5918830 Commissioner<br/>57946200 57946201 Commissioner<br/>371113 392163 Commissioner<br/>5205070 5207000 Commissioner<br/>8710211 8710404 Commissioner<br/>42499 41875 Manager<br/>2591956 2591957 Director<br/>881630 881630 Director<br/>571885 571578 Commissioner<br/>5344006 5312668 Commissioner<br/>8230525 8230526 Manager<br/>8911454 8964210 Commissioner<br/>3533698 3533827 Commissioner<br/>3951945 3952314 Commissioner<br/>5732375 5732383 Commissioner<br/>6401633 6404118 Commissioner<br/>6674531 6674528 Commissioner<br/>611093 611084 President Director<br/>5213383 5213282 Commissioner<br/>5201282 5202041 Director<br/>5928066 59301979 Commissioner<br/>5228888 5258400 Commissioner<br/>3929266-69 3927685 Commissioner<br/>5947176 5944237 Director<br/>5306448 5306458 Commissioner<br/>5347788 5347825 Commissioner<br/>75900166 75900158 Commissioner<br/>5900470-72 5901317 President Director<br/>6619866 6617386 Commissioner<br/>425102 425103 Commissioner<br/>8752222 8755386 Commissioner<br/>8980318 8980319 Manager<br/>200837 201538 Commissioner<br/>821010 821020 Commissioner<br/>8981229 8981230 Commissioner<br/>7914471 7914478 Commissioner<br/>3292080 3292155 Commissioner<br/>5308505 5308506 Commissioner<br/>712222 712020 Commissioner<br/>8564481 8517550 Commissioner<br/>8900222 8900974 Commissioner<br/>6593772 6584232 Director<br/>8234985 8234986 Commissioner<br/>402288 401267 Director<br/>5951663 5951618 Manager<br/>8980022 8980162 Commissioner<br/>8436669 8436667 Commissioner<br/>57944577 57944677 General Manager<br/>57905100 57905111 Commissioner<br/>740260 740261 Commissioner<br/>59400888 59400777 Commissioner<br/>89114800 89114801 Manager<br/>7462574 7464157 Director<br/>5030450 5027624 President Director<br/>4602696 4603494 Commissioner<br/>3450522 3450533 Commissioner<br/>8980961 8981271 Manager<br/>8431646 8432672 Commissioner<br/>8934856 8934875 Commissioner<br/>59400028 59400191 Director<br/>6690244 6696237 Executive<br/>5524412 5524319 Commissioner<br/>3974950 3072819 General Manager<br/>421896 425202 Manager<br/>401741 401746 Manager<br/>5250212/5257863 5278859 Commissioner<br/>6850207 6850208 Commissioner<br/>5900755 5900665 Head<br/>7208088 7270660 Commissioner<br/>4374120 4369286 Commissioner<br/>5902070 5902071 Commissioner<br/>591483 592862 Commissioner<br/>5206610 5206611 President Director<br/>7798346 7797142 Manager<br/>6199190 6199184 Manager<br/>7480791 7480077 Commissioner<br/>89900116 89900112 Commissioner<br/>433266 431030 Commissioner<br/>6016200 6288656 Commissioner<br/>5261616 5261614 Member<br/>434792 434795 Accountant<br/>6030500 6035335 Director<br/>7491690 7491739 Commissioner<br/>3950838 3950836 Commissioner<br/>3951956 3951955 Director<br/>6391907 6394691 Member<br/>5722452 5722417 Commissioner<br/>8935728 8934040 Commissioner<br/>580275 580806 Commissioner<br/>3980775 3975853 Commissioner<br/>552888 552000 Vice President<br/>8963951 8961781 President Director<br/>520914 546927 Director<br/>6735508 6735511 General Manager<br/>89908808 89908809 Commissioner<br/>6011606 6011590 Commissioner<br/>5732672 5701051 Commissioner<br/>4401358 4401360 Commissioner<br/>3146820 3147062 Director<br/>7882383 7882149 Vice President Director<br/>5221255 5200649 President Director<br/>6921028 6921708 Commissioner<br/>7208008 7206283 Commissioner<br/>611888 611555 Commissioner<br/>7882512 7887998 Commissioner<br/>8980258 8980654 Commissioner<br/>5203787 5229678 Commissioner<br/>25558695 25558697 Commissioner<br/>59302250 59302251 Manager<br/>57938555 57938565 Commissioner<br/>480188 480136 Commissioner<br/>500000 3843882 Commissioner<br/>8533030 8543532 Commissioner<br/>8935708 8935709 Head<br/>8531604 8533875 Commissioner<br/>8508650 8191235 Commissioner<br/>70712268 55963199 Commissioner<br/>8676110 8671887 President Director<br/>460690 460690 Commissioner<br/>5269868 5269864 President Director<br/>718329 716247 Commissioner<br/>7693088 7695311 Commissioner<br/>7975959 7976401 Commissioner<br/>6190196 6190135 Commissioner<br/>3512151 3512066 Commissioner<br/>554933 552876 Chairman<br/>2526088 2526062 General Manager<br/>56971818 56971668 Commissioner<br/>8665182 8665178 Commissioner<br/>7590102/3550191 7507368 Commissioner<br/>351316 351317 President Director<br/>350304 351359 Commissioner<br/>7507021 7508088 Commissioner<br/>4403518 4404456 Commissioner<br/>8741567 8741595 President Director<br/>5512896 5512194 Commissioner<br/>5655322 5655323 Commissioner<br/>7975959 7976387 Managing Director<br/>4258000 4258000 Commissioner<br/>680996 680954 Commissioner<br/>6713585 6713588 Commissioner<br/>4616061 4609934 Commissioner<br/>3950388 3951388 Manager<br/>5276888 5257979 Commissioner<br/>5320250 5325925 Commissioner<br/>200720 200710 Commissioner<br/>5221458 5221515 Commissioner<br/>4241208 4241223 Commissioner<br/>8980144 8980147 President Director<br/>7805119 7812822 Director<br/>82600940 82600941 Commissioner<br/>7827660 7827664 Commissioner<br/>30084995 6641023 Commissioner<br/>55773889 55773886 Commissioner<br/>6818182 6819301 Commissioner<br/>4561015 4524968 Manager<br/>8962014 8962012 Commissioner<br/>8980905 8980314 Commissioner<br/>21104 23322 Commissioner<br/>8981252 8981254 Director<br/>7975959 7976401 Commissioner<br/>57944600 57944610 Commissioner<br/>23519350 23519103 Commissioner<br/>7507123 7507768 President Director<br/>5202682 5202594 Director<br/>3520118 3535934 Commissioner<br/>8937672 8937518 Commissioner<br/>4603963 4603937 Commissioner<br/>88324681 88325033 Commissioner<br/>5960547 5960548 Commissioner<br/>7798383 7798030 Director<br/>7491826 7491825 Director<br/>8936478 8936480 Chairman<br/>350838 350839 Manager<br/>8711096 8710309 Commissioner<br/>8668333 8665521 General Manager<br/>5228888 5202910 Commissioner<br/>7302999 7307770 Director<br/>7617600 7618700 Director<br/>505702 505259 Manager<br/>350460 350461 Commissioner<br/>313339 327550 Director<br/>3500909 3500863 Director<br/>5585670 55770433 Commissioner<br/>8752151 8755969 Chairwoman<br/>5703817 5701693 Company Secretary<br/>5268388 5268389 Commissioner<br/>8230862 8230864 Commissioner<br/>89982672 89988678 Director<br/>5269227 5269218 Managing Director<br/>5703661 5703660 Director<br/>6510403 6512177 Commissioner<br/>72781810 72781808 Commissioner<br/>5960680 59400141 Commissioner<br/>88326188 88324452 Commissioner<br/>4605710 468353 Commissioner<br/>8934255 8934256 Commissioner<br/>611195 611219 Director<br/>6512295 6515232 Vice President Director<br/>89109136 89109137 Commissioner<br/>5210431 5201054 General Manager<br/>3292275x4002 3292530 Commissioner<br/>7980101 7981010 Director<br/>612901 611348 Managing Director<br/>4603330 4603293 Commissioner<br/>6035688 6036588 Commissioner<br/>7250240 7206008 Commissioner<br/>46826220 46826462 Manager<br/>8970909 8970910 Commissioner<br/>8671659 8671668 Commissioner<br/>3106685 3907553 Head<br/>644676 8901513 Commissioner<br/>8671041 8670386 Commissioner<br/>593496 595260 Director<br/>70633406 7491011 Commissioner<br/>431901 431809 Commissioner<br/>7801756 7801755 Commissioner<br/>8904584 8904241 Commissioner<br/>5985188 5985186 Commissioner<br/>8322071 8328088 Commissioner<br/>87701881 87703677 Manager<br/>31926570 3904936 Commissioner<br/>851410 851406 Commissioner<br/>7491719 7491720 Commissioner<br/>57941388 57941390 Commissioner<br/>8913143 8913144 Executive<br/>8280555 8280735 Commissioner<br/>89982111 89982303 Commissioner<br/>66692030 6692580 Commissioner<br/>44830707 44834507 Commissioner<br/>5203995 5206346 Commissioner<br/>82483791 82483794 Branch Manager<br/>79187050 79187051 Commissioner<br/>4891608 4750765 Commissioner<br/>8434326 8434319 Commissioner<br/>55791888 55776388 Commissioner<br/>4410363 4407753 Commissioner<br/>3900909 3143475 Commissioner<br/>5200959 5200763 Commissioner<br/>54397468 6197461 Commissioner<br/>6866322 6866320 Commissioner<br/>3981745 3972264 Commissioner<br/>392777 393777 Commissioner<br/>2950300 2950326 Commissioner<br/>5225452 5225446 Commissioner<br/>5459933 5459148 Director<br/>8674133 8675506 Commissioner<br/>7496800 7490900 Commissioner<br/>3516958 3517818 Commissioner<br/>8564145 8561933 Commissioner<br/>6851021 6851881 Commissioner<br/>740127 740128 Director<br/>8971560 8971561 Commissioner<br/>5951535 5951539 Commissioner<br/>7798290 7798302 Commissioner<br/>5960657 5960656 Manager<br/>8970333 8970282 Commissioner<br/>4605732 / 4600228 / 4600229 4603702 Commissioner<br/>8512561 2801411 Commissioner<br/>3533454 3532982 Commissioner<br/>7344841 7346203 Manager<br/>5556032 5556040 Manager<br/>8959593 8959622 Commissioner<br/>4416625 4416623 Manager<br/>5363028 5363029 Commissioner<br/>8845616 8845617 Commissioner<br/>416791 416797 Manager<br/>8677877 8674083 Director<br/>22004 812318 Commissioner<br/>223953 224672 Chairwoman<br/>450000 452350 Commissioner<br/>451158 23038 Commissioner<br/>6696105 6695809 Commissioner<br/>391057 391508 President Director<br/>648400 648700 Director<br/>5220888 5202888 Commissioner<br/>82604635 82604636 Commissioner<br/>57930430 57930433 President Director<br/>5772314 5770769 Manager<br/>737921 737922 Commissioner<br/>7662434 7666662 Commissioner<br/>6281029 6390839 Commissioner<br/>3181388 3181389 Commissioner<br/>8980094 8980095 Commissioner<br/>7942227 7940035 President Director<br/>8281858 8290753 Partner<br/>3541040 3533218 Commissioner<br/>8617000 8617070 Commissioner<br/>723294 723385 Commissioner<br/>2521260 5200213 Director<br/>59402222 5940666 Commissioner<br/>2314636 2314640 Commissioner<br/>5649039 5649869 Commissioner<br/>6871163 6871465 Commissioner<br/>711240 711242 Commissioner<br/>30067863 30067862 Commissioner<br/>65311267 65311265 Commissioner<br/>395815 395816 Head<br/>8963326 8962131 Commissioner<br/>6722444 6711138 Commissioner<br/>64098 64094 Commissioner<br/>6682891 6682892 Commissioner<br/>8662549 8664243 Commissioner<br/>47863124 47863146 Commissioner<br/>8714813 8710217 Commissioner<br/>5376222 5376185 Commissioner<br/>5312358 5312362 Commissioner<br/>8843444 8843448 Commissioner<br/>5896872 5893443 Commissioner<br/>8671445 8670434 Commissioner<br/>91278 91189 Commissioner<br/>6033788 6034964 Commissioner<br/>4405365 4403887 Commissioner<br/>863663 861009 Commissioner<br/>57945700 5741689 Commissioner<br/>204597 208858 Director<br/>3160238 3160271 Commissioner<br/>5310026 5310022 Director<br/>5522111 5522333 Commissioner<br/>5279120 5279130 Commissioner<br/>66693647 6623264 Commissioner<br/>5897455 5895090 Commissioner<br/>580340 580972 Commissioner<br/>6620777 6620776 Commissioner<br/>8972120-23 89909826 President Director<br/>8904574 8904576 Commissioner<br/>5304830 5363111 Commissioner<br/>5201018 5205501 Chief Financial Officer<br/>6342467 6338363 Commissioner<br/>5900401 5924543 Commissioner<br/>3299496 3291701 Commissioner<br/>8254619 8250603 Commissioner<br/>4404290 4404292 Chairman<br/>5201971 5207406 Commissioner<br/>6517119 6517112 Commissioner<br/>5951630 5951628 Commissioner<br/>5211265 57944687 Commissioner<br/>8313132 4312456 Director<br/>631656-58 631659 Commissioner<br/>2520185 2524278 Commissioner<br/>5213383 5213282 Commissioner<br/>31029 31971 Vice Director<br/>8912189 8913060 Commissioner<br/>33526 312220 Commissioner<br/>21475 34050 President Director<br/>5276373 5276374 Commissioner<br/>55757205 55754831 Commissioner<br/>57945700 57945710 Commissioner<br/>5538590 5520394 Commissioner<br/>89832820 89832821 General Manager<br/>8831153 88325790 Commissioner<br/>5371111 5378811 Commissioner<br/>7346294 7341416 Commissioner<br/>3518916 34833680 Commissioner<br/>591488 591488 Commissioner<br/>551291 551291 Commissioner<br/>5740707 5740706 Vice President<br/>6349977 6349955 President Director<br/>8980069 8980070 Commissioner<br/>6612611 6613309 Commissioner<br/>53121531 5398466 Commissioner<br/>8664343 7609024 Commissioner<br/>3899000/3894636 3812527 Commissioner<br/>413176 413178 Commissioner<br/>388094 388046 President and Chief Executive<br/>2525828 5208287 Commissioner<br/>52896200 5206506 Commissioner<br/>57944615 57944625 Manager<br/>612277 612278 Commissioner<br/>8974195 8974460 President Director<br/>8972394 8972395 President Director<br/>7493223 7493223 Commissioner<br/>3970168 3970169 Manager<br/>6921228 6921327 Manager<br/>8252222 8254444 Commissioner<br/>6940488 6941645 Director<br/>2524747 2524811 Director<br/>6690244 6696237 Commissioner<br/>610339 611568 Plant Manager<br/>5229344 5222015 Commissioner<br/>8981226 8980027 Commissioner<br/>65308779 65308782 Manager<br/>4603694 64820579 Commissioner<br/>6190208 6192950 Manager<br/>463688 465038 Commissioner<br/>8741572/8725252 8741992 Director<br/>7200948 7200905 Commissioner<br/>5585870 5585872 Commissioner<br/>351063 350330 Manager<br/>57851788 57851808 Director<br/>8935090 89830474 Commissioner<br/>5665790-2 56962367 Officer<br/>7345808 7345088 Commissioner<br/>43933903 43933902 Commissioner<br/>327272 327288 President Director<br/>8432017 8495217 Commissioner<br/>4609482 4600320 Commissioner<br/>5520041 5525608 Commissioner<br/>490000 495710 Commissioner<br/>7882552 7882482 Commissioner<br/>5210457 5210597 Commissioner<br/>7346351 7346119 Commissioner<br/>44853839 44853840 Commissioner<br/>7509622 7507230 Commissioner<br/>656656 656370 Commissioner<br/>8431699 8460986 Commissioner<br/>4610191 4610190 Director<br/>86861315 86860017 Commissioner<br/>8230124 8230584 Director<br/>8973541 8973541 Commissioner<br/>3555798 3535884 Commissioner<br/>8970382 8970383 Manager<br/>3812811 4601738 Commissioner<br/>31537 Director<br/>5482003 5482040 Chairman<br/>5464662 5464677 Commissioner<br/>6033689 636689 Director<br/>8904219 8904239 Commissioner<br/>3863975 3850538 Director<br/>7661971 7662481 Manager<br/>841333 841222 Commissioner<br/>5325480 5325470 Commissioner<br/>424044/421676 422551 Commissioner<br/>53671251 53671250 Commissioner<br/>8937575 8937676 Chairman<br/>5846202 5845808 Commissioner<br/>4600880 4601068 Commissioner<br/>7504390 7504417 Commissioner<br/>59301678 59301977 Commissioner<br/>5828282 5820088 Commissioner<br/>7560946 7560947 Technical Director<br/>34835173 Commissioner<br/>6540430 6540429 Director<br/>89982033 89982034 Director<br/>7804766 7804666 Commissioner<br/>44836334 44836251 Commissioner<br/>311606 311525 Commissioner<br/>88320058 88320584 Director<br/>2520069 2521551 Commissioner<br/>681554 681555 Commissioner<br/>7490630 7490581 Commissioner<br/>523615 523614 Manager<br/>5262505 5262493 Commissioner<br/>8740809 8744828 Commissioner<br/>52901525 52901528 Commissioner<br/>716888 717818 President Director<br/>4609226 4609227 Commissioner<br/>896880 896139 Manager<br/>78830088 78845551 Director<br/>89900225 28640066 Commissioner<br/>892959 893200 Commissioner<br/>8454291 8454294 Director<br/>65314684 65314687 Commissioner<br/>5900733 5900738 Member<br/>8904607 891444426 President Director<br/>8663744 8663949 Commissioner<br/>351222 351780 Commissioner<br/>44853222 448534333 Manager<br/>8537088 8531877 Commissioner<br/>887700 887711-2 General Manager<br/>2503405 2501134 Commissioner<br/>452352 452993 Commissioner<br/>8822150 8807334 Commissioner<br/>55791888 55799888 Commissioner<br/>696305 696308 Commissioner<br/>6510500 6510827 Commissioner<br/>3867707 3867708 Member<br/>8454293 8454294 Commissioner<br/>411648 411648 Commissioner<br/>5745011 57901293 Commissioner<br/>31908536 31908537 Commissioner<br/>8438331 8439085 Commissioner<br/>716364 712908 Member<br/>31908535 31908537 President Director<br/>7504390 7504386 Commissioner<br/>5523472 5522257 President Director<br/>2523636 2523737 Director<br/>5402740 6192614 Commissioner<br/>801863 801864 Commissioner<br/>5356333 5495355 Manager<br/>2510088 2510460 Commissioner<br/>5207421 5207291 Commissioner<br/>7817045 7817046 Director<br/>5761199 5771818 Commissioner<br/>8762054 8763067 Commissioner<br/>8935728 8937809 President Director<br/>8904404 8904405 Director<br/>593188 591788 Commissioner<br/>5205777 5203030 Commissioner<br/>8817658 8802807 Commissioner<br/>8671739 8672372 Commissioner<br/>426550/426380 426723 Commissioner<br/>8921961 8921272 President Director<br/>48700967 4801041 Commissioner<br/>57973113 57973103 Director<br/>5249000 5249020 Commissioner<br/>8718888/8722222 8720303 Commissioner<br/>89140333 89140755 Commissioner<br/>5525953 5524190 Commissioner<br/>5919455 5919459 Commissioner<br/>8841721 8842293 Commissioner<br/>825900 646385 Director<br/>971288 971288 Director<br/>5843334 5841853 Manager<br/>4600942 4600941 Commissioner<br/>5523948 5202041 Commissioner<br/>5919692 5919852 Commissioner<br/>8292727 8292709 Commissioner<br/>32472 32515 General Manager<br/>6507793 6520518 Chairman<br/>83709362 83709363 General Manager<br/>6408765 6408748 Manager<br/>5362778 5363055 Commissioner<br/>4207725 4238476 Commissioner<br/>631426 633317 Commissioner<br/>7493333 7493313 Commissioner<br/>89981540 89981541 Commissioner<br/>44830539 44830540 Manager<br/>3849600 3440896 Manager<br/>458644 458415 Director<br/>8310255 8310251 Commissioner<br/>323563 323549 Commissioner<br/>8970111 8970120 Commissioner<br/>2601100 2600480 Manager<br/>8970315 8970314 Commissioner<br/>57903777 57903733 Director<br/>87901903 8753041 Director<br/>8741558 8741610 Commissioner<br/>7975959 7976145 Manager<br/>6509454 65304443 Commissioner<br/>711166 711143 Commissioner<br/>411358 411309 Manager<br/>4600672 4603946 Commissioner<br/>59373236 59370915 Manager<br/>2038098\5955888 2331111 Commissioner<br/>2602020 2601866 Director<br/>5963333 5961995 Commissioner<br/>8937273 8937274 Commissioner<br/>6677000 6672036 Manager<br/>8824167 8824108 Manager<br/>8462228 8461091 Director<br/>5940688 5940255 Commissioner<br/>611182 611183 Commissioner<br/>8710311 8711382 Director<br/>59302338 59302041 Commissioner<br/>88320688 88320788 Commissioner<br/>8951910 8951911 Commissioner<br/>4613525 4613529 Commissioner<br/>4373848 4356726 Commissioner<br/>5374082 53122116 President Director<br/>342345 342222 Commissioner<br/>431533 432216 Director<br/>2313309 3861441 Commissioner<br/>480018 480019 Commissioner<br/>57944600 57944610 Commissioner<br/>8230054 8230340 Commissioner<br/>83794687 83794688 Commissioner<br/>4530188 4571928 Commissioner<br/>65306958 65306957 Commissioner<br/>5264702 52964863 Vice President Director<br/>8193886 8194557 Commissioner<br/>8937070 8934467 President Director<br/>65308781 65308782 Commissioner<br/>317577 310808 Commissioner<br/>6515551/'6513333 6515327 Commissioner<br/>511910 514981 Branch Manager<br/>3530333 8533055 Secretary<br/>7480011 7493777 Director<br/>6009939 6245576 Commissioner<br/>4404141 4405140 Manager<br/>3865652 3805632 Commissioner<br/>8666018 8666019 Director<br/>7512015 7511910 Director<br/>6690091 66605561 Commissioner<br/>7504390 7504386 President Director<br/>7670095 7507470 Commissioner<br/>3860474 3813271 Commissioner<br/>8981380 8981388 Commissioner<br/>8970424 8970420 Director<br/>3953536 3953539 Commissioner<br/>8941873 8863288 Manager<br/>59302326 5900008 Commissioner<br/>5926752 5903278 Director<br/>6852840 6852839 Director<br/>6498693 6260973 Commissioner<br/>31922772 3912490 President Director<br/>3286267 3286269 Director<br/>2520441 General Manager<br/>54375227/5402233 5402256 Commissioner<br/>5772315 5770769 Commissioner<br/>867222 867111 Commissioner<br/>8441443 8414432 Commissioner<br/>8934450 8934104 Commissioner<br/>3181388\08811991188 3181389 Director<br/>7272755 7207252 Vice Managing Director<br/>8970270 8970271 Chief Accountant<br/>6619290 6619270 Director<br/>72788204 72788205 Director<br/>363266/8363266 363268 Commissioner<br/>6257168 6257140 Commissioner<br/>5213738 5213131 Commissioner<br/>342311 342266 Manager<br/>5363124 5363130 Commissioner<br/>5404870 5404971 Director<br/>34100 35131 Director<br/>877523 877523 Director<br/>7861008 7862784 Commissioner<br/>3159999 3142835 Manager<br/>7940625 7940626 Manager<br/>4600449 4600870 Commissioner<br/>7975959 7975989 Manager<br/>5900160 5900165 Commissioner<br/>4575333 4573124 Commissioner<br/>4404227 4404228 Commissioner<br/>83793211 83793215 Commissioner<br/>7940675 7944055 Commissioner<br/>5980155 5987754 Manager<br/>8533250 8557201 Commissioner<br/>8970410 8970415 Commissioner<br/>57900391 57900392 Commissioner<br/>4200304 / 4257412 4246194 Manager<br/>6850306 6850307 Commissioner<br/>3850222 2312626 Commissioner<br/>5828811 5828833 Commissioner<br/>8662123 8662122 Commissioner<br/>815250/202199 815590 Commissioner<br/>764075 761361 Commissioner<br/>21011 21900 Commissioner<br/>6030130 6030849 Director<br/>401586 401786 General Manager<br/>6010815 6260727 Manager<br/>612741 612769 Commissioner<br/>6865318 6865315 Commissioner<br/>8313145 388755 Commissioner<br/>6328071 6328371 Commissioner<br/>868340 868403 Commissioner<br/>6908455 6904728 Manager<br/>8757468 8757248 Commissioner<br/>30012499 30012494 Managing Director<br/>7663366 7663355 Commissioner<br/>733449 741371 Commissioner<br/>3865757 3802620 Commissioner<br/>5722006 5702111 Commissioner<br/>55792980 55791115 Commissioner<br/>65308781 65308782 Commissioner<br/>59302329 59302330 Manager<br/>593802 6152662 Commissioner<br/>88986262 88986565 Manager<br/>3530333 3533218 Commissioner<br/>372372 /444444 447746 Commissioner<br/>8981288 8981287 Commissioner<br/>4200634 4200634 Manager<br/>6031282 6031643 Commissioner<br/>7798440 7798445 Commissioner<br/>611575 611507 Commissioner<br/>8843460 8842356 Commissioner<br/>8432066 8414261 Manager<br/>325512 324100 Commissioner<br/>8670308 8671727 Manager<br/>6242727 6253059 Commissioner<br/>8934142 8935639 Commissioner<br/>351091 351089 Manager<br/>7511909 7511939 Managing Director<br/>5901939 5901660 Commissioner<br/>5720292 5701947 Director<br/>6619708 6602509 Commissioner<br/>8935486 8935487 Manager<br/>6911777 6910625 Commissioner<br/>6122378 3128830 Commissioner<br/>351157 351158 Director<br/>7661971 7663258 President Director<br/>5202978 5202868 Commissioner<br/>7975959 7976412 Commissioner<br/>6509959 65303824 Commissioner<br/>8453100 8454728 Commissioner<br/>6335658 6337114 Director<br/>5405325 5401476 Commissioner<br/>5700111 5701901 Commissioner<br/>4605533\4616650 4605535 Director<br/>361602 366340 Manager<br/>8230023 8230013 Human Resources<br/>328092 328284 Commissioner<br/>6195855 6194168 Commissioner<br/>4011913 4011915 Director<br/>5213383 5213282 Commissioner<br/>6327770 6340717 Director<br/>8934326 8934203 Commissioner<br/>6670855 6670860 Director<br/>72797009 7211435 Manager<br/>52892260 52892259 Commissioner<br/>8414635 8415408 Commissioner<br/>8971668 8071667 Commissioner<br/>351279-80 351278 Commissioner<br/>3522848 3539744 Commissioner<br/>6393388 6259933 Commissioner<br/>89907578 89907533 Manager<br/>6613333 6613377 Commissioner<br/>450534 458623 Director<br/>324875 322412 Commissioner<br/>8842827 8843441 Commissioner<br/>5821111 5821222 Commissioner<br/>70400063/8537763 8555944 Director<br/>5270577 5270578 Director<br/>5480032 5480876 Commissioner<br/>8980336 8980329 General Manager<br/>8981041 8980764 Commissioner<br/>5960573 5960572 Chairman<br/>89907629 89907630 President Director<br/>5207913 5203040 Director<br/>6400964 6400589 Commissioner<br/>5524348 5525044 Manager<br/>421872 426572 Director<br/>8672486-89 8672485 Commissioner<br/>711044 720810 Commissioner<br/>8672928 8670771 Plant Manager<br/>77826455 7704282 Commissioner<br/>6690244 6696237 Commissioner<br/>7312076 7304092 Commissioner<br/>57944681 57944417 Director<br/>89831547/89831548 89831523 Director<br/>89833225/89833226/89833227 89833228 President Director<br/>8664771 8664773 Manager<br/>522701 522540 Director<br/>3518768 / 8663838 8663880 Director<br/>6711777 6714647 Director<br/>8662461 8662460 President Director<br/>7618879 Director<br/>7625261 Manager<br/>8700006/8700088 8700544 General Manager<br/>422014 422014 General Manager<br/>5323312 5331305 President Director<br/>351425 350137 Director<br/>825636/8495154/825628 Director<br/>6930400 6930401 President Director<br/>6921125 6922193 President Director<br/>6030388/6030382 / 6033788 6031601 Director<br/>3584102 / 3584104 3584703 Director<br/>6922684/6921211 Manager<br/>6032143 / 6017747 6031748 Director<br/>6930786/6930787 6930788 Director<br/>512255 512266 Comissioner<br/>8710724 / 8710301 8711401 Director<br/>785824 785328 Director<br/>6038038 6038037 Director<br/>321409 321787 Director<br/>5451040/5451046 5450573 Director<br/>420401 420405 Director<br/>6593123 6593180 Manager<br/>6850169 / 6856335 6850168 President Director<br/>5203818 / 5203824 5203818 Manager<br/>59306787 / 59306786/59301580 59301580 Director<br/>7301793 7303663 Director<br/>6866611 6866811 Manager<br/>316592 311820 Director<br/>4404839/4405578 4403559 Presdir<br/>8251133 8251132 Director<br/>8204245 8204276 President Director<br/>716364/644204 / 738820 712908 Director<br/>8935633 8935771/53660301 Director<br/>5996565/5996567 5996569 Director<br/>287638 287054 Director<br/>6035659/6032427 6031470 Director<br/>445603 445608 President Director<br/>6625362/6625363 6625365 President Director<br/>7822057 7822129 President Director<br/>8963088/8965545 8942332 Director<br/>4570312 4146968 Manager<br/>321674 321674 Director<br/>8970360 8970286 Director<br/>3900880 3904983 President Director<br/>8900835/8902667 8900836 President Director<br/>6618989 6618933 President Director<br/>593377/593366 593452 President Director<br/>720589 720589 Director<br/>8972103 8972107 Director<br/>4600779 4600785 Director<br/>374890 371184 Director<br/>401578 401786 Director<br/>5522325 5522324 Director<br/>4603170/4602633 4603171 Director<br/>8491674 8437565 Manager<br/>4603255 4605557 Director<br/>CEO_Name CEO_Middle_Name CEO_Surname CEO<br/>Salutation<br/>Last Update<br/>Date<br/>Pande Putu Raka Mr 7-Aug-09<br/>Mariani Mrs 6-Aug-09<br/>Chunming Mr 6-Aug-09<br/>Halim Mr 6-Aug-09<br/>Mani Christophe Mr 6-Aug-09<br/>Mulianto Mr 4-Jan-09<br/>Tjandra Mr 5-Aug-09<br/>Basuki Mr 5-Aug-09<br/>Basri Chatib Mr 5-Aug-09<br/>Asikin, SE Mrs 5-Aug-09<br/>Soegiarto Mr 5-Aug-09<br/>Ueki Mr 4-Aug-09<br/>Harinowo Mr 4-Aug-09<br/>Katafuchi Mr 4-Aug-09<br/>Savur Yeshwant Mr 4-Aug-09<br/>Anbalagan Mr 3-Aug-09<br/>Sutjipto Mr 3-Aug-09<br/>Lee Mr 3-Aug-09<br/>Hiemstra Mr 3-Aug-09<br/>Budoyo Mr 3-Aug-09<br/>Fayolle Andre Mr 31-Jul-09<br/>Abdul Kader Musaliam Veettil Mr 31-Jul-09<br/>Keong Soo Mr 31-Jul-09<br/>Bahar Mr 31-Jul-09<br/>Kitamura Mr 30-Jul-09<br/>Utomo Mr 30-Jul-09<br/>Tokunaga Mr 30-Jul-09<br/>Leono Mr 30-Jul-09<br/>Widjaya Mr 30-Jul-09<br/>Ramelan, S.H., M.H. Mr 30-Jul-09<br/>Seung Jae Mr 30-Jul-09<br/>Pribadi Mr 29-Jul-09<br/>Sudanta Wayan Mr 29-Jul-09<br/>Lin Setiawan Mr 29-Jul-09<br/>Anwar Mrs 29-Jul-09<br/>Hermawanto Mr 29-Jul-09<br/>Anam Mohamed Saeed Mr 28-Jul-09<br/>Salatun Sadewo Mr 28-Jul-09<br/>Matram Mr 28-Jul-09<br/>Susilo Mr 28-Jul-09<br/>Putera Sundjaja Mrs 27-Jul-09<br/>Chandiramani Kishinchand Mr 27-Jul-09<br/>Onosato Mr 27-Jul-09<br/>Susono Dwidjo Mr 24-Jul-09<br/>Kawakita Mr 24-Jul-09<br/>Matsui Mr 24-Jul-09<br/>Hartanto Mr 23-Jul-09<br/>Susilowidjojo Herry Mr 23-Jul-09<br/>Basuki Kartika Ms 22-Jul-09<br/>Ichibakase Mr 21-Jul-09<br/>Montague Anthony Mr 21-Jul-09<br/>Hadiprajitno Mr 21-Jul-09<br/>Yamazaki Mr 17-Jul-09<br/>Tjahjono Ambar Mrs 17-Jul-09<br/>Rasyad Mr 17-Jul-09<br/>Motoyoshi Mr 16-Jul-09<br/>Kobayashi Mr 16-Jul-09<br/>Sutanto Mr 16-Jul-09<br/>Kawabe Mr 15-Jul-09<br/>Parihar Achleshwar Mr 14-Jul-09<br/>Gunawan Ms 13-Jul-09<br/>Habibie Akbar Mr.DR 13-Jul-09<br/>Christian Mr 10-Jul-09<br/>Kudo Mr 9-Jul-09<br/>Hosoya Mr 9-Jul-09<br/>Hartono Mr 9-Jul-09<br/>Dharmawan Mr 9-Jul-09<br/>Firdaus Mr 7-Jul-09<br/>Lakhiani Vasandmal Mr 26-Jun-09<br/>Surasilaya Mrs 25-Jun-09<br/>Sumana Mr 25-Jun-09<br/>Prasetya Mr 24-Jun-09<br/>Nagai Mr 24-Jun-09<br/>Clark Sanford Mr 24-Jun-09<br/>Koentarso Mr 24-Jun-09<br/>Kasim Mr 24-Jun-09<br/>Lin Mei Mrs 24-Jun-09<br/>Parlindungan P. MM, MA Mr 24-Jun-09<br/>Fong Tjen Mr 24-Jun-09<br/>Maulida Mrs 23-Jun-09<br/>Puspita Mrs 22-Jun-09<br/>Widodo Slamet Mr 19-Jun-09<br/>Farreli Patrick Mr 18-Jun-09<br/>Anthony Grey Dominic Mr 18-Jun-09<br/>Stamboel Azis Mr 18-Jun-09<br/>Hoedaja Saptari Mr 18-Jun-09<br/>Belderbos Louisa Alfons Mr 17-Jun-09<br/>Takumi Mr 17-Jun-09<br/>Solda Mr 17-Jun-09<br/>Hepper C. Mr 17-Jun-09<br/>Fandos Marzal Mr 17-Jun-09<br/>Luhur Mr 16-Jun-09<br/>Mirpuri Mohan Mrs 15-Jun-09<br/>Laibahas Hartati Mrs 15-Jun-09<br/>Basuki Mr 12-Jun-09<br/>Suherman Jen Mrs 11-Jun-09<br/>Sutrisno Marcus Dr 11-Jun-09<br/>Nomura Mr 11-Jun-09<br/>Fujita Mr 10-Jun-09<br/>Otsuka Mr 10-Jun-09<br/>Suwisma Nyoman Mr 10-Jun-09<br/>Sudyatmiko Mr 9-Jun-09<br/>Innis James Mr 9-Jun-09<br/>Prakarsa Mr 8-Jun-09<br/>Teja Nathalia Mrs 8-Jun-09<br/>Tjahjono Punardi Mr 5-Jun-09<br/>Karim Alamsyah Mr 5-Jun-09<br/>Ternausen Mr 5-Jun-09<br/>Tantri Mrs 5-Jun-09<br/>Hwan Ki Mr 5-Jun-09<br/>Hyanchu Mrs 5-Jun-09<br/>Tjokrosaputro Mrs 5-Jun-09<br/>Chia Mr 5-Jun-09<br/>Syafei Mr 5-Jun-09<br/>Hartono Mr 4-Jun-09<br/>Iue Mr 4-Jun-09<br/>Sakai Mr 4-Jun-09<br/>Saliman Mrs 3-Jun-09<br/>Farhan Mr 3-Jun-09<br/>Arai Mr 3-Jun-09<br/>Urabe Mr 3-Jun-09<br/>Hartono Seno Mr 3-Jun-09<br/>Taparia Mr 3-Jun-09<br/>Yulianto Mr 3-Jun-09<br/>Sumita, MBA Mr 3-Jun-09<br/>Tjokrosaputro Ms 2-Jun-09<br/>Al Rasyid Soepardi Haroen Mr 2-Jun-09<br/>Ranti Silvester Mr 2-Jun-09<br/>Cullen Robertson Mr 2-Jun-09<br/>Hoo Mrs 1-Jun-09<br/>Laksmana Mr 1-Jun-09<br/>Prawiro Mr 29-May-09<br/>Lukmanto Mrs 28-May-09<br/>Setiady Ruth Irawati Mrs 28-May-09<br/>Ho Young Mr 27-May-09<br/>Hsiung Shun Mr 26-May-09<br/>Widjaja Mrs 26-May-09<br/>Pranoto Setiawan Dr 29-Oct-09<br/>Pranatadjaja Armand Mr 25-May-09<br/>Persico Jacky Mr 22-May-09<br/>Takanashi Mr 20-May-09<br/>Soeharto, Sp. MK Mr 20-May-09<br/>Kosasih Mr 20-May-09<br/>Gunawan Mr 19-May-09<br/>Novita Reni Mrs 19-May-09<br/>Birla V. Mr 18-May-09<br/>Sumito Mr 18-May-09<br/>Susanto Mr 18-May-09<br/>Akazawa Mr 15-May-09<br/>Fungkong Mr 15-May-09<br/>Baagil Tohir Mr 15-May-09<br/>Wilder William Mr 13-May-09<br/>Mulyono Mr 13-May-09<br/>Fernita Mrs 13-May-09<br/>Komis Dinitrios Mr 8-May-09<br/>Blanc Veronique Mrs 7-May-09<br/>Fajar Mrs 6-May-09<br/>Jatmiko Wahyadi Mr 6-May-09<br/>Waller Mr 6-May-09<br/>Tanoko Mr 5-May-09<br/>Zamkhani Mr 4-May-09<br/>Taha Mr 4-May-09<br/>Dharmasaputra Mr 1-May-09<br/>Soedjianto Soewatjono Mr 1-May-09<br/>Kurniawan Mrs 30-Apr-09<br/>Soemali N. Mr 29-Apr-09<br/>Doner Eugene Mr 28-Apr-09<br/>Yahya Mr 24-Apr-09<br/>Finelli Mr 22-Apr-09<br/>Halim Mr 22-Apr-09<br/>Sosrodjojo Mr 22-Apr-09<br/>Kuro Mr 22-Apr-09<br/>Adidarma Mr 21-Apr-09<br/>Sihombing Mr 21-Apr-09<br/>Murni Mr 21-Apr-09<br/>Kusuma Mr 21-Apr-09<br/>Halim Mrs 20-Apr-09<br/>Satriono Mr 20-Apr-09<br/>Tjhin Min Mr 20-Apr-09<br/>Hutasoit Mr.Ir 17-Apr-09<br/>Narpati Mr 15-Apr-09<br/>Puradiredja Mr 14-Apr-09<br/>Hartono Budi Mr 13-Apr-09<br/>Sopnuk Mr 8-Apr-09<br/>Gunadi Mr 8-Apr-09<br/>Mahtani Hassaram Mr 8-Apr-09<br/>Salim Mr 7-Apr-09<br/>Nio Ing Mrs 6-Apr-09<br/>Setiawan John Mrs 2-Apr-09<br/>Brotodjojo Sijogo Mr 1-Apr-09<br/>Indriati Mrs 1-Apr-09<br/>Santoso Mr 1-Apr-09<br/>Goyal Kumar Madanlal Mr 1-Apr-09<br/>Yamamoto Mr 23-Feb-09<br/>Tjokro Mr 13-Oct-09<br/>Tully Bullard Mr 21-Oct-09<br/>Dewi Mrs 21-Oct-09<br/>Alfonsus Mr 13-Oct-09<br/>Oi Mr 13-Oct-09<br/>Pribadi Mr 21-Oct-09<br/>Widjayanto Mrs 13-Oct-09<br/>Halim Setiono Mr 21-Oct-09<br/>Towse Mr 21-Oct-09<br/>Madhavan Mr 13-Oct-09<br/>Heng Chong Mr 13-Oct-09<br/>Yokote Mr 21-Oct-09<br/>Arianto Mr 21-Oct-09<br/>Arifin Mr 13-Oct-09<br/>Tjajadi Mr 13-Oct-09<br/>Han Yong Mr 13-Oct-09<br/>Rivelino Arsyad Mr 13-Oct-09<br/>Han Soo Mr 21-Oct-09<br/>Virgo Mr 13-Oct-09<br/>Gimin Mr 13-Oct-09<br/>Strickler Mr 13-Oct-09<br/>Lawi Mr 21-Oct-09<br/>Hori Mr 13-Oct-09<br/>Kang Mr 21-Oct-09<br/>Hyeong Sun Mr 21-Oct-09<br/>Tika Mr 21-Oct-09<br/>Kanematsu Mr 14-Oct-09<br/>Rusli Mr 14-Oct-09<br/>Yo Mr 14-Oct-09<br/>Zahiruddin Yanis Mr 13-Oct-09<br/>Purnomo Mr 21-Oct-09<br/>Potter Ray Mr 21-Oct-09<br/>Oenardi Mrs 14-Oct-09<br/>Fan Kum Mr 14-Oct-09<br/>Wibisono Mr 14-Oct-09<br/>Sianipar P. Mr 14-Oct-09<br/>Tadahiko Mr 14-Oct-09<br/>Janto Karunia Mr 21-Oct-09<br/>Chye Thiam Mr 21-Oct-09<br/>Joos Friedrich Mr 14-Oct-09<br/>Rachmat Setiwaty Mrs 21-Oct-09<br/>Miyagi Mr 21-Oct-09<br/>Yeo Mr 14-Oct-09<br/>Fungkong Mr 14-Oct-09<br/>Nakamura Mr 21-Oct-09<br/>Zen Mr 21-Oct-09<br/>Sugiarto Leksono Mr 21-Oct-09<br/>Raka Putu Mr 21-Oct-09<br/>Salim Mr 14-Oct-09<br/>Sutanto Mr 14-Oct-09<br/>Soeriyadi Mr 14-Oct-09<br/>Saleh Bukhori Mr 21-Oct-09<br/>Choong Chan Siew Mr 21-Oct-09<br/>Karim Mr 21-Oct-09<br/>Okayasu Mr 14-Oct-09<br/>Hiliana Mrs 21-Oct-09<br/>Takikawa Mr 14-Oct-09<br/>Chu Yong Mr 14-Oct-09<br/>Tanuwijaya Mr 14-Oct-09<br/>Nishimura Mr 14-Oct-09<br/>Sastraatmadja Kartiwa Mr 21-Oct-09<br/>Keuffer Kurt Mr 14-Oct-09<br/>Thian Chong Mr 21-Oct-09<br/>Irawadi Putra, SH Mr 21-Oct-09<br/>Laras Mr 21-Oct-09<br/>Leroy Mrs 21-Oct-09<br/>Hon Sioe Theng Mr 14-Oct-09<br/>Lakhotiya Mr 21-Oct-09<br/>Muad Mr 15-Oct-09<br/>Wang Mr 15-Oct-09<br/>Seki Mr 21-Oct-09<br/>Peck Leng Mr 21-Oct-09<br/>Aswani Mr 21-Oct-09<br/>Rasidi Mr 21-Oct-09<br/>Ito Mr 15-Oct-09<br/>Kim Mr 15-Oct-09<br/>Zaki Mr 15-Oct-09<br/>Glen Mrs 15-Oct-09<br/>Susanto Mr 15-Oct-09<br/>Katuari Christina Mrs 21-Oct-09<br/>Wonowidjojo Mr 21-Oct-09<br/>Andreas Mr 15-Oct-09<br/>Andoko Mr 21-Oct-09<br/>Siswanto Mr 15-Oct-09<br/>Danau Kusman Mr 21-Oct-09<br/>Kurniawan Mr 15-Oct-09<br/>Sasmito Mrs 15-Oct-09<br/>An Goh Loo Mr 15-Oct-09<br/>Kendran Mr 15-Oct-09<br/>Budijanto Mr 15-Oct-09<br/>Kostarosa Mr 15-Oct-09<br/>Suhendra Mr 15-Oct-09<br/>Lau Mr 21-Oct-09<br/>Hidayat Mr 21-Oct-09<br/>Mahtani Hariram Mr 21-Oct-09<br/>Kajiwara Mr 15-Oct-09<br/>Shing Su Mr 15-Oct-09<br/>Tjoeng Mr 15-Oct-09<br/>Haida Mr 15-Oct-09<br/>Mulyadi Mr 16-Oct-09<br/>Salim Nur Mr 16-Oct-09<br/>Kwon Hoo Mr 21-Oct-09<br/>Hartono Bambang Mr 21-Oct-09<br/>Liem Hermawan Mr 21-Oct-09<br/>Rubianto Mr 16-Oct-09<br/>Titiek Ms 16-Oct-09<br/>Koshan Mr 21-Oct-09<br/>Nurhadi Mr 21-Oct-09<br/>Yin Keng Mr 16-Oct-09<br/>Sutejo Mr 16-Oct-09<br/>Sumarta Mr 16-Oct-09<br/>Singh Phichit Mr 21-Oct-09<br/>Pryambodo Dodi Mr 16-Oct-09<br/>Soeradi Mrs 21-Oct-09<br/>Tingkir Mr 21-Oct-09<br/>Chiang Mrs 16-Oct-09<br/>Widjaja Mr 16-Oct-09<br/>Nasir, SU Mr 21-Oct-09<br/>Pranowo Mr 16-Oct-09<br/>Iskandar Mr 21-Oct-09<br/>Keng Ko Mrs 16-Oct-09<br/>Budiman Mr 16-Oct-09<br/>Santoso Mr 21-Oct-09<br/>Song Shyang Mr 16-Oct-09<br/>Rumbajan Mr 28-Oct-09<br/>Bujang Mr 28-Oct-09<br/>Swan Oen Mr 16-Oct-09<br/>Kadharusman Mr 16-Oct-09<br/>Soehartono Mr 16-Oct-09<br/>Masyhud Mr 16-Oct-09<br/>Ueno Mr 28-Oct-09<br/>Hakadinata Mr 16-Oct-09<br/>Magdalena Ms 16-Oct-09<br/>Budiman Mr 16-Oct-09<br/>Lubis Thomas Mr 28-Oct-09<br/>Waluyo Budi Mr.Ir 16-Oct-09<br/>Bosha Mr 28-Oct-09<br/>Susanto Mr 16-Oct-09<br/>Handono Mr 16-Oct-09<br/>Kohar Mr 16-Oct-09<br/>Pratjipto Mr 16-Oct-09<br/>Oei Mr 28-Oct-09<br/>Park Han Mr 16-Oct-09<br/>Jae Sin Mr 28-Oct-09<br/>Chin WF Mr 28-Oct-09<br/>Juniati Mrs 16-Oct-09<br/>Utomo Tirto Ms 16-Oct-09<br/>Mustakim Mr 16-Oct-09<br/>Dharwawi Mrs 28-Oct-09<br/>Melitas Jane Mrs 28-Oct-09<br/>Sunandar Theo Mr 16-Oct-09<br/>Indrati Dian Mrs 16-Oct-09<br/>Budiman Mr 28-Oct-09<br/>Shimmura Mr 16-Oct-09<br/>Dinata Iskandar Mr 16-Oct-09<br/>Bhandari Harakchan Mr 16-Oct-09<br/>Limaryani Mrs 28-Oct-09<br/>Widjaja Mr 16-Oct-09<br/>Kamadjaja Kandau Mr 16-Oct-09<br/>Ikeda Mr 16-Oct-09<br/>Panggabean Radja Mr 16-Oct-09<br/>Setiawan Mr 16-Oct-09<br/>Kil Boo Mr 16-Oct-09<br/>Tobing L Mr 28-Oct-09<br/>Wargadalam Mr 16-Oct-09<br/>Thakral Singh Mr 16-Oct-09<br/>Kuroda Mr 28-Oct-09<br/>Mothaniyachat Mr 28-Oct-09<br/>Tjajadi Mr 28-Oct-09<br/>Sutanto Mr 16-Oct-09<br/>Wiratama Mr 16-Oct-09<br/>Rangka La Mr 16-Oct-09<br/>Wargana Mr 16-Oct-09<br/>Watanabe Mr 16-Oct-09<br/>Winardi Mr.Ir 28-Oct-09<br/>Putri Dibyowaty Mrs 16-Oct-09<br/>Okamoto Mr 16-Oct-09<br/>Kustamin Mrs 22-Oct-09<br/>Yuprapan Ms 16-Oct-09<br/>Yoon Myun Mr 16-Oct-09<br/>Ng Mr 28-Oct-09<br/>Meier Christian Mr 16-Oct-09<br/>Cohen Mrs 16-Oct-09<br/>Lay Mr 16-Oct-09<br/>Esumi Mr 16-Oct-09<br/>Dong Hwan Mr 16-Oct-09<br/>Ralhan Mrs 16-Oct-09<br/>Theil Manfred Mr 16-Oct-09<br/>Hong Chang Mr 16-Oct-09<br/>Bagenda Mr 16-Oct-09<br/>Sampoerna Mr 16-Oct-09<br/>Fuhry Mr 14-Oct-09<br/>Harada Mr 16-Oct-09<br/>Syuzui Mr 22-Oct-09<br/>Eun Sue Mr 16-Oct-09<br/>Nahar Mr 19-Oct-09<br/>Woentono Mr 19-Oct-09<br/>Pranatajaya Mr 22-Oct-09<br/>Karim Mr 19-Oct-09<br/>Braun Mr 19-Oct-09<br/>Suryadinata Mr 19-Oct-09<br/>Soeryadi Mr 14-Oct-09<br/>Thamrin Suhandi Mr 19-Oct-09<br/>Widjaja Mr 19-Oct-09<br/>Supriyadi Mr.H 19-Oct-09<br/>Itosang Mr 19-Oct-09<br/>Umar Sjarief Mr 19-Oct-09<br/>Yoshida Mr 22-Oct-09<br/>Harum Mrs 19-Oct-09<br/>Sutanto Mrs 22-Oct-09<br/>Handayani Mrs 22-Oct-09<br/>Zaini Mr 19-Oct-09<br/>Mautoki Mr 19-Oct-09<br/>Masaru Mr 19-Oct-09<br/>Mouchteros Mr 19-Oct-09<br/>Michael Ms 22-Oct-09<br/>Nagai Mr 22-Oct-09<br/>Habibie Abdurachman Mr 22-Oct-09<br/>Andhikko Mr 22-Oct-09<br/>Toshihide Mr 22-Oct-09<br/>Sherpenzeel Van Mr 19-Oct-09<br/>Machfud Ruhyana Mr 19-Oct-09<br/>Takeda Mr 19-Oct-09<br/>Danusasmita Darmawan Mr 22-Oct-09<br/>Nancy Florencia Mrs 19-Oct-09<br/>Winarko Mr 19-Oct-09<br/>Sumaryono Mr 22-Oct-09<br/>Poerrwoko Mr 19-Oct-09<br/>Kazuo Mr 19-Oct-09<br/>Nechelput Mr 22-Oct-09<br/>Hendrikun Mr 19-Oct-09<br/>Perkasa Mr 19-Oct-09<br/>Odon Mr 19-Oct-09<br/>Lembong Mr 22-Oct-09<br/>Phing Lih Mrs 19-Oct-09<br/>Gusti K Mr 22-Oct-09<br/>Ozawa Mr 22-Oct-09<br/>Hummel Adolf Willi Mr 19-Oct-09<br/>H. Herman Mr 19-Oct-09<br/>Sadino Andiani Mrs 22-Oct-09<br/>Hartono Wijaya Mr 19-Oct-09<br/>Nakayama Mr 22-Oct-09<br/>Takahashi Mr 19-Oct-09<br/>Budiman Djugo Mrs 19-Oct-09<br/>Ackerman Richard Mr 19-Oct-09<br/>Abduh Mr 19-Oct-09<br/>Yasuo Mr 22-Oct-09<br/>Hiong Giok Mrs 19-Oct-09<br/>Simalina Mrs 19-Oct-09<br/>Djohan Mrs 19-Oct-09<br/>Nani Mr 19-Oct-09<br/>Wongsodiharjo Mr 19-Oct-09<br/>Nishida Mr 22-Oct-09<br/>Tobing Mr 19-Oct-09<br/>Hanamoto Mr 22-Oct-09<br/>Unjoto Mr 22-Oct-09<br/>Sitanggang Mr 19-Oct-09<br/>Taimi Kalevi Mr 19-Oct-09<br/>Shiraji Mr 22-Oct-09<br/>Affandi Mr 22-Oct-09<br/>Huat Lee Mr 19-Oct-09<br/>Woon Mr 19-Oct-09<br/>Ichikawa Mr 22-Oct-09<br/>Tjahja Mr 19-Oct-09<br/>Ja Keum Mr 19-Oct-09<br/>Tjandra Surjadi Mr 22-Oct-09<br/>Jazidie Mr 19-Oct-09<br/>Kwang Mui Mr 19-Oct-09<br/>Gede Mr 22-Oct-09<br/>Darmadji Dr 19-Oct-09<br/>William Mr 19-Oct-09<br/>Lee Hyeon Mr 19-Oct-09<br/>Sutiono Mr 22-Oct-09<br/>Indriati Mrs 22-Oct-09<br/>Prakash Mrs 19-Oct-09<br/>Henry D. Y Mr 19-Oct-09<br/>Nilsson Irma Mrs 19-Oct-09<br/>Kawano Mr 19-Oct-09<br/>Hiramatsu Mr 19-Oct-09<br/>Danusubroto Mr 19-Oct-09<br/>Supandi Mr 19-Oct-09<br/>Watanabe Mr 22-Oct-09<br/>Soetikno Mrs 19-Oct-09<br/>Hamid Sjaiful Mr 19-Oct-09<br/>Tedjoprawiro Ms 19-Oct-09<br/>Rudy Mr 19-Oct-09<br/>Edjar Mr 19-Oct-09<br/>Jones Pryce Mr 19-Oct-09<br/>Muhammad Mr 28-Oct-09<br/>Tabusala Mr 20-Oct-09<br/>Kin In Mr 28-Oct-09<br/>Tillberg Mr 20-Oct-09<br/>Il Haeng Mr 20-Oct-09<br/>Halim Mr 20-Oct-09<br/>Tanuwidjaja Mrs 20-Oct-09<br/>Yokota Mr 20-Oct-09<br/>Tjandra Mrs 28-Oct-09<br/>Tjandra Ms 23-Oct-09<br/>Okita Mr 20-Oct-09<br/>Kusumohadi Mr 28-Oct-09<br/>Hatta Mr 28-Oct-09<br/>Ah Dong Mr 20-Oct-09<br/>Chon Ock Mr 28-Oct-09<br/>Nayak Mr 23-Oct-09<br/>Sim Jung Mrs 28-Oct-09<br/>Gunawan Mrs 20-Oct-09<br/>Budiman Kurniadi Mr 28-Oct-09<br/>Tahya Mr 20-Oct-09<br/>Husen Mr 28-Oct-09<br/>Lim Mr 20-Oct-09<br/>Sunatyo Mr 20-Oct-09<br/>Prakasa Mr 20-Oct-09<br/>Ae Soon Mrs 28-Oct-09<br/>Hsiang Hsien Mr 20-Oct-09<br/>Shoda Mr 20-Oct-09<br/>Halim Mr 20-Oct-09<br/>Chie Khe Mrs 20-Oct-09<br/>Chia Mr 20-Oct-09<br/>Suk Dong Mr 20-Oct-09<br/>Endopoetro Soejono Mr 27-Oct-09<br/>Guyadi Dr 20-Oct-09<br/>Azis Mr 20-Oct-09<br/>Rajesh Mr 20-Oct-09<br/>Muhammad Mr 20-Oct-09<br/>Shyam Kamar Rao Mr 23-Oct-09<br/>Sianturi Mr 20-Oct-09<br/>Taslim Mrs 20-Oct-09<br/>Masami Mr 20-Oct-09<br/>Suk Hong Mr 20-Oct-09<br/>Yann Jaffre Bernard George Mr 20-Oct-09<br/>Yuliati Wijaya Jenny Mrs 27-Oct-09<br/>Supiwati Mrs 20-Oct-09<br/>Piere Patrice Georges Mr 20-Oct-09<br/>Sunarja Roy Mr 20-Oct-09<br/>Choi Sub Mr 20-Oct-09<br/>Tesalonika Filiana Mrs 27-Oct-09<br/>Danubrata Mr 20-Oct-09<br/>Y.S Chen Mr 20-Oct-09<br/>Hiantoro Ms 20-Oct-09<br/>Dharmayanti Sri Mrs 23-Oct-09<br/>Haq Syaiful Mr 27-Oct-09<br/>Mulyo Agus Mr 20-Oct-09<br/>Arisandi Mr 23-Oct-09<br/>Yuprapan Mr 23-Oct-09<br/>Alghurair Abdullah Ahmad Mr 23-Oct-09<br/>Rustam Mr 27-Oct-09<br/>Suryaman Mrs 19-Oct-09<br/>Purwosuprodjo Mr 27-Oct-09<br/>Jaya Mr 23-Oct-09<br/>Maw Mrs 23-Oct-09<br/>Azuma Mr 22-Oct-09<br/>Teguh Mr 20-Oct-09<br/>Kowi S Mr 22-Oct-09<br/>Suharni Mrs 16-Oct-09<br/>Sumbardi Mr 16-Oct-09<br/>Kai Luen Mr 19-Oct-09<br/>Ramli Mrs 16-Oct-09<br/>Ro Mr 16-Oct-09<br/>Hertiandi B.SH Mr 16-Oct-09<br/>Widayat Mrs 16-Oct-09<br/>Negara Mr 22-Oct-09<br/>Tohir Baldi Mr 22-Oct-09<br/>Franciscus Moryn Mrs 16-Oct-09<br/>Winaryadi Mr 22-Oct-09<br/>Sachimasa Mr 16-Oct-09<br/>Winata Mr 16-Oct-09<br/>Tony Mr 19-Oct-09<br/>Markus Mr 19-Oct-09<br/>Indra Mr 19-Oct-09<br/>Candelaria Siong Tan Mr 19-Oct-09<br/>Pahin Francois Mr 16-Oct-09<br/>Wanandi Mr 16-Oct-09<br/>Dube Mr 22-Oct-09<br/>Rovani Mr 16-Oct-09<br/>Kyung Do Mr 16-Oct-09<br/>Ohkado Mr 16-Oct-09<br/>Geun Chang Mr 22-Oct-09<br/>Salim Mrs 19-Oct-09<br/>Boen Sioe Mr 20-Oct-09<br/>Setjodiningrat Mr 20-Oct-09<br/>Wibisono Mr 19-Oct-09<br/>Sulaeman Mr 16-Oct-09<br/>Farial Mr 16-Oct-09<br/>Yoshida Mr 20-Oct-09<br/>Lioe Nio Mr 22-Oct-09<br/>Kasri Mr 16-Oct-09<br/>Winata Ms 22-Oct-09<br/>Mei Lan Mrs 22-Oct-09<br/>Ellyta Mrs 22-Oct-09<br/>Widjaya Ganda Mr 19-Oct-09<br/>Angkosubroto Mr 22-Oct-09<br/>Mason Tompkins Mr 19-Oct-09<br/>Parjono Mr 22-Oct-09<br/>Yeoul Jung Mr 19-Oct-09<br/>Takita Mr 22-Oct-09<br/>Karman Mr 22-Oct-09<br/>Hendrawati Mrs 22-Oct-09<br/>Intas Mr 19-Oct-09<br/>Chiu Mr 20-Oct-09<br/>Asselman Mr 20-Oct-09<br/>Johan Mr 19-Oct-09<br/>Sutadji Mrs 22-Oct-09<br/>Suwardi Hidajat Mr 19-Oct-09<br/>Nomura Mr 19-Oct-09<br/>Santanamani Mrs 19-Oct-09<br/>Melwani Mulchand Mr 22-Oct-09<br/>Rajesh Mr 19-Oct-09<br/>Matsumi Mr 22-Oct-09<br/>Chan Salim Mr 19-Oct-09<br/>Yin Tat Mr 19-Oct-09<br/>Kawabe Mr 23-Oct-09<br/>Gunawan Mr 19-Oct-09<br/>Jasman Mr 22-Oct-09<br/>Erik Mr 19-Oct-09<br/>Budiono Mr 19-Oct-09<br/>Susilo Mr 19-Oct-09<br/>Shely Ms 19-Oct-09<br/>An Mrs 19-Oct-09<br/>Raiman Mr 19-Oct-09<br/>Panca Putra Taufik Mr 19-Oct-09<br/>Suhartono Mr 19-Oct-09<br/>Widyati Mrs 19-Oct-09<br/>Kim Rae Mr 19-Oct-09<br/>Liang Tjoe Mr 19-Oct-09<br/>Hartono Mr 19-Oct-09<br/>Wardijasa Mr 19-Oct-09<br/>Tanzil Mr 22-Oct-09<br/>Chand R.N Kishin Mr 19-Oct-09<br/>Galvankar Dattaram Mr 19-Oct-09<br/>Chopra Motilal Mr 22-Oct-09<br/>Werth Walter Mr 19-Oct-09<br/>Aditya Mr 19-Oct-09<br/>Rachmat Permadi Mr 19-Oct-09<br/>Himawan Mr 22-Oct-09<br/>Lumbantorum Mrs 22-Oct-09<br/>Hidayat Mr 20-Oct-09<br/>Yonezawa Mr 19-Oct-09<br/>Joyo Mr 20-Oct-09<br/>Sulaiman Azwar Mr 20-Oct-09<br/>Pranoto Mr 20-Oct-09<br/>Kawilarang Mrs 22-Oct-09<br/>Gunawan Mr 22-Oct-09<br/>Aroki Mr 22-Oct-09<br/>Gunawan Permadhi Mr 19-Oct-09<br/>Fadelan Mr 19-Oct-09<br/>Magdalena Mrs 19-Oct-09<br/>Agusalim Mr 22-Oct-09<br/>Liem Mr 19-Oct-09<br/>Tobe Mr 19-Oct-09<br/>Eisei Mr 22-Oct-09<br/>Sasongko Mrs 19-Oct-09<br/>Rahayu Mrs 19-Oct-09<br/>Corsiri Mr 22-Oct-09<br/>Sugawara Mr 19-Oct-09<br/>Krisnadi Widya Mr 22-Oct-09<br/>Krommer A Mr 22-Oct-09<br/>Susilo Mr 22-Oct-09<br/>Kim Ok Mrs 20-Oct-09<br/>Zawa Mr 22-Oct-09<br/>Salim Mr 22-Oct-09<br/>Yong Hwa Mr 20-Oct-09<br/>Hutahayan Mr 20-Oct-09<br/>Jhuhar Mr 20-Oct-09<br/>Karnadi Mr 21-Oct-09<br/>Soetirto Mr 21-Oct-09<br/>Ratnawati Mrs 20-Oct-09<br/>Lelono Mr 20-Oct-09<br/>Fastier Mr 21-Oct-09<br/>Widjaja Mrs 21-Oct-09<br/>Trett John Mr 20-Oct-09<br/>Wong Saint Mr 20-Oct-09<br/>Kurniawan Mr 20-Oct-09<br/>Gunawan Mr 20-Oct-09<br/>Nur Alam Mr 20-Oct-09<br/>Berberich Mr 20-Oct-09<br/>Kim Hee Mrs 21-Oct-09<br/>Pranoto Mr 20-Oct-09<br/>Ajwani Vishnu Mr 21-Oct-09<br/>Ginarsih Mrs 20-Oct-09<br/>Miyabayashi Mr 20-Oct-09<br/>Wellih Mrs 20-Oct-09<br/>Summers Mr 20-Oct-09<br/>Rahmawati Sari Mrs 21-Oct-09<br/>Nugraha Mr 21-Oct-09<br/>Windaru Mr 21-Oct-09<br/>Wanadihardja Muljati Mrs 20-Oct-09<br/>Baky Latief Mr 21-Oct-09<br/>Kempin Thomas Neate Mr 20-Oct-09<br/>Setiawan Anthonio Mr 20-Oct-09<br/>Liedman Charles Mr 21-Oct-09<br/>Ruslim Mr 20-Oct-09<br/>Bullerjahn Rainer Mr 20-Oct-09<br/>Hoei Bie Mr 20-Oct-09<br/>Anggoro Mr 20-Oct-09<br/>Risjad Mr 20-Oct-09<br/>Matsumoto Mr 20-Oct-09<br/>Chugani Rupchand Mrs 20-Oct-09<br/>Santoso Ms 20-Oct-09<br/>Amano Mr 20-Oct-09<br/>Corsiri Mr 23-Oct-09<br/>Sotiropoulos Mr 20-Oct-09<br/>Nicholas Mr 20-Oct-09<br/>Saripudin Mr 20-Oct-09<br/>Hariono Mr 21-Oct-09<br/>Tedja Mr 21-Oct-09<br/>Permana Mr 21-Oct-09<br/>Leman Ms 21-Oct-09<br/>Rijen Van Mr 21-Oct-09<br/>Heron Mr 21-Oct-09<br/>Nishimori Mr 21-Oct-09<br/>Tjandranegara Mr 21-Oct-09<br/>Susanto Mr 21-Oct-09<br/>Susyana Mrs 21-Oct-09<br/>Lumanta Mr 21-Oct-09<br/>Sukrisman Mr.Ir 21-Oct-09<br/>Budiwarman Mr 21-Oct-09<br/>Djakaria Mr 21-Oct-09<br/>Santosa Mr 21-Oct-09<br/>Stromersten Gregor Hubertus Mr 21-Oct-09<br/>Setiawan Mr 21-Oct-09<br/>Sucipto Mr 21-Oct-09<br/>Malela Solak Mr 21-Oct-09<br/>Solaiman Mr 21-Oct-09<br/>Hermijanto Mr 21-Oct-09<br/>Tan Mr 21-Oct-09<br/>Setyawan Teratea Indrayani Mrs 21-Oct-09<br/>Hadimulyo Mr.Ir 21-Oct-09<br/>Astuti Mrs 21-Oct-09<br/>Maklum Mr 23-Oct-09<br/>Widjaja Mrs 23-Oct-09<br/>Oshida Mr 23-Oct-09<br/>Susanto Mr 22-Oct-09<br/>Harsono Mr 27-Oct-09<br/>Parjiono Mr 28-Oct-09<br/>Agarwal Mr 27-Oct-09<br/>Prasetyo Heru Mr 27-Oct-09<br/>Chandra Mr 22-Oct-09<br/>Nurhayati Ms 22-Oct-09<br/>Poedjokerto Mrs 27-Oct-09<br/>Tjipto Biantoro Irawan Mr 22-Oct-09<br/>Prayogo Mr 27-Oct-09<br/>Airlangga Mr 27-Oct-09<br/>Suparman Mr 22-Oct-09<br/>Ronald Mr 22-Oct-09<br/>Ling Mey Ms 22-Oct-09<br/>Setyadharma Koesbyanto Mr 27-Oct-09<br/>Fah Cheng Mr 27-Oct-09<br/>Santoso Mr 22-Oct-09<br/>Narto Mr 27-Oct-09<br/>Mutsuki Mr 22-Oct-09<br/>Saeed Aman Rehman Hayel Mr 22-Oct-09<br/>Sabur Muh. Mr 22-Oct-09<br/>Mahendra Mr 22-Oct-09<br/>Sihombing Mr 22-Oct-09<br/>Akasaka Mr 28-Oct-09<br/>Devlin Mr 22-Oct-09<br/>Kiat Teck Mr 27-Oct-09<br/>Dodani Lachmandas Mrs 22-Oct-09<br/>Suyanto Mr 27-Oct-09<br/>Lukman Paul Mr 22-Oct-09<br/>Rusli Mr 27-Oct-09<br/>Hui Tjheng Mrs 27-Oct-09<br/>Tierney Mr 28-Oct-09<br/>Kurniawan Mr 27-Oct-09<br/>Silalahi Mr 27-Oct-09<br/>Liang Ai Mr 22-Oct-09<br/>Phing Tjie Mr 27-Oct-09<br/>Gun Mr 22-Oct-09<br/>Subrata Gunawan Mr 22-Oct-09<br/>Wang Lau Ms 22-Oct-09<br/>Katuari Henry Mr 27-Oct-09<br/>Rori Frans Mr 22-Oct-09<br/>Saito Mr 27-Oct-09<br/>Parangin angin Mr 27-Oct-09<br/>Neki Mr 26-Oct-09<br/>Sutanjati Mrs 27-Oct-09<br/>Salim Priyosudarmo Mr 26-Oct-09<br/>Kasenda Mr 22-Oct-09<br/>Chien Cheng Mr 26-Oct-09<br/>Ralhan Mrs 27-Oct-09<br/>Yamato Mr 22-Oct-09<br/>Lubis Mr 22-Oct-09<br/>Johnsen Mr 26-Oct-09<br/>Djiwantoro Witjaksono Mr 22-Oct-09<br/>Dewi Shinta Mr 26-Oct-09<br/>Fuadi Mr 22-Oct-09<br/>Otanabi Mr 28-Oct-09<br/>Kishinchand Melwani Hiroo Mrs 22-Oct-09<br/>Husin Mr 22-Oct-09<br/>Geinusahardja Mr 26-Oct-09<br/>Djiadi Mr 26-Oct-09<br/>Sumargono Mr 28-Oct-09<br/>Sunjoto Mrs 22-Oct-09<br/>Sutiawati Ms 26-Oct-09<br/>Oh Soo Mr 26-Oct-09<br/>Abdulgani Mr 26-Oct-09<br/>Salim Kusuma Mrs 26-Oct-09<br/>Partejo Mr 26-Oct-09<br/>Nurjanto Eddy Mr 22-Oct-09<br/>Sutoyo Mr 26-Oct-09<br/>Sasmita Saraswati Mrs 26-Oct-09<br/>Boobani Deepchandmah Mr 22-Oct-09<br/>Yoshida Mr 22-Oct-09<br/>Saito Mr 22-Oct-09<br/>Tappe Mr 22-Oct-09<br/>Hartono Mr.Ir 27-Oct-09<br/>Ongkosubroto Mr 27-Oct-09<br/>Hironemus Utari Oei Mr 26-Oct-09<br/>Suriadi Mr 26-Oct-09<br/>Lee Kin Chau Mr 22-Oct-09<br/>Wibowo Kristian Mr 26-Oct-09<br/>Tanaya Mr 22-Oct-09<br/>Artas Soewar Mr.H 22-Oct-09<br/>Kurniawan Rachmat Mr 26-Oct-09<br/>Risjad Mr 26-Oct-09<br/>Lum Lian Seng Mr 23-Oct-09<br/>Hadiwirjo Supeno Mr 23-Oct-09<br/>Sosrosukarto Mr 23-Oct-09<br/>Pramono Mr 23-Oct-09<br/>Wangsanegara Mr 23-Oct-09<br/>Wilson Mr 23-Oct-09<br/>Sofian Mr 23-Oct-09<br/>Rahayu Mrs 26-Oct-09<br/>Fleischer Hermann Mr 26-Oct-09<br/>Leni Mrs 26-Oct-09<br/>Susanti Mrs 26-Oct-09<br/>Leman A. Mr Mr 26-Oct-09<br/>Indriati Mrs 26-Oct-09<br/>Yasukazu Takenaka Mr 23-Oct-09<br/>Latief Mr 28-Oct-09<br/>Latjenke Mr 26-Oct-09<br/>Tjokro Mr 23-Oct-09<br/>Ikhtiari Mrs 23-Oct-09<br/>Lionardi Mr 26-Oct-09<br/>White William Mr 26-Oct-09<br/>Gwang Jae Mr 23-Oct-09<br/>Leonardi Kurniawan Mr 26-Oct-09<br/>Tanuwidjaja Mr 27-Oct-09<br/>Yup Mr 26-Oct-09<br/>Sugianto Teguh Mr 26-Oct-09<br/>Tedja Mr 26-Oct-09<br/>Sujanto Mr 23-Oct-09<br/>Husin Mr 23-Oct-09<br/>Nishi Mr 26-Oct-09<br/>Shibata Mr 26-Oct-09<br/>Andrea Mrs 26-Oct-09<br/>Majid Baharudden Abdul Mr 26-Oct-09<br/>Joewono Mr 26-Oct-09<br/>Sujanti Ms 26-Oct-09<br/>Ghozali Djamil Mr 27-Oct-09<br/>Elha Karim Mr 27-Oct-09<br/>Arief Mr 27-Oct-09<br/>Lesmana Mr 28-Oct-09<br/>Jimy Mr 29-Oct-09<br/>Tee Ching Mr 27-Oct-09<br/>Santoso Mr 23-Oct-09<br/>Shirota Mr 23-Oct-09<br/>Mukhlis Mr 23-Oct-09<br/>Remedios Steven Mr 23-Oct-09<br/>Tantular Mrs 23-Oct-09<br/>Dean Mr 23-Oct-09<br/>Yufikri Mr 23-Oct-09<br/>Santoso Mr 23-Oct-09<br/>Madhavan Mr 23-Oct-09<br/>Suswanti Ms 23-Oct-09<br/>Timotius Mr 23-Oct-09<br/>Kapur Ms 23-Oct-09<br/>Koentarso Mr 23-Oct-09<br/>Tika Mr 23-Oct-09<br/>Melwani Hiroo Mrs 23-Oct-09<br/>Vivi A Angara Mrs 23-Oct-09<br/>Muraki Mr 23-Oct-09<br/>Trisna Mr 23-Oct-09<br/>Dipokusumo Mr 23-Oct-09<br/>Aksa Sadikin Mr 23-Oct-09<br/>Zukato Mr 23-Oct-09<br/>Andreas Mr 23-Oct-09<br/>Soegiarto Mr 23-Oct-09<br/>Natawijaya Mr 23-Oct-09<br/>Ogawa Mr 23-Oct-09<br/>Halim Mr 23-Oct-09<br/>Ongko Mr 23-Oct-09<br/>Sarifah Mrs 23-Oct-09<br/>Putra Dharma Mr 23-Oct-09<br/>Lie In In Mrs 23-Oct-09<br/>Susetyo Mr 23-Oct-09<br/>Notoprodjo Mr 23-Oct-09<br/>Smith Mr 27-Oct-09<br/>Manulang Ms 28-Oct-09<br/>Budiman Mr 23-Oct-09<br/>Wirawan Salim Mr 23-Oct-09<br/>Sofiah Mrs 23-Oct-09<br/>Boediman Mr 23-Oct-09<br/>Sung Su Ching Mr 23-Oct-09<br/>Saputra Mr 26-Oct-09<br/>Wibisono Sugiharto Mr 26-Oct-09<br/>Sastraatmadja Mr 26-Oct-09<br/>Madjid Mr 26-Oct-09<br/>Effendi Mr 23-Oct-09<br/>Sebayang Mr 26-Oct-09<br/>Gunawan Mrs 23-Oct-09<br/>Sastraputera Mr 23-Oct-09<br/>Muhammad Mr 26-Oct-09<br/>Gandasasmita Mrs 26-Oct-09<br/>Hernowo Mr 23-Oct-09<br/>Endan Mr 23-Oct-09<br/>Musdar Mrs 23-Oct-09<br/>Supangkat Budiman Mr 23-Oct-09<br/>Hoo Jong Mrs 26-Oct-09<br/>Widarto Mr 26-Oct-09<br/>Citra Mr 26-Oct-09<br/>Sheng Yu Mr 23-Oct-09<br/>Chandradinata Ferry Mr 23-Oct-09<br/>Larkin Mr 26-Oct-09<br/>Selvanathan Mr 23-Oct-09<br/>Nainggolan Mr 26-Oct-09<br/>Chandrarini Ms 26-Oct-09<br/>Dewaele Mr 26-Oct-09<br/>Saragih Mr 26-Oct-09<br/>Ang Boon Mr 28-Oct-09<br/>Kusnadi Mr 26-Oct-09<br/>Munala Hajj 26-Oct-09<br/>Suliyono Mr 26-Oct-09<br/>Nakata Mr 26-Oct-09<br/>Ichimura Mr 26-Oct-09<br/>Gozali Mr 26-Oct-09<br/>Gustria Mr 28-Oct-09<br/>Wiryanata Mr 26-Oct-09<br/>Hsu Yin Mrs 26-Oct-09<br/>Kwang Tae Mr 26-Oct-09<br/>Sakamoto Mr 26-Oct-09<br/>Samsudin Mr 28-Oct-09<br/>Bray Mr 26-Oct-09<br/>Azwar Mr 26-Oct-09<br/>Mirpura Kumar Mr 26-Oct-09<br/>Oliyana Ms 26-Oct-09<br/>Hidayat Wiryawan Mr 26-Oct-09<br/>Soepardi Louise Mrs 26-Oct-09<br/>Hartanto Mr 26-Oct-09<br/>Sanusi Mr 26-Oct-09<br/>Wu Jin Mr 26-Oct-09<br/>Couch Myles Mr 26-Oct-09<br/>Gunaedi Mr.Brig 26-Oct-09<br/>Fa Mr 28-Oct-09<br/>Panji Mr 28-Oct-09<br/>Cho Seong Hoon Mr 28-Oct-09<br/>Fika Mrs 28-Oct-09<br/>Shin Gap Sung Mr 29-Oct-09<br/>Suhardja Eka Mr 29-Oct-09<br/>Siwi Mrs 29-Oct-09<br/>Masahiko Kawashima Mr 29-Oct-09<br/>Albert Laksana Mr 29-Oct-09<br/>Siska Mrs 29-Oct-09<br/>Indrawan Made Mr 29-Oct-09<br/>Jacky Mr 29-Oct-09<br/>Kobayashi Mr 29-Oct-09<br/>Ho Seng Myong Mr 29-Oct-09<br/>Kusumawibowo Mr 29-Oct-09<br/>Woon Ki Kim Mr 29-Oct-09<br/>Darmono Mr 29-Oct-09<br/>Danubrata Mr 29-Oct-09<br/>Nam Ping Mr 29-Oct-09<br/>Wicaksono Budi Mr 29-Oct-09<br/>Halim Mr 29-Oct-09<br/>Kachdhar Mr 29-Oct-09<br/>Abdullah Mr 29-Oct-09<br/>Agus Wahyudi Mr 29-Oct-09<br/>Bashier Mr 29-Oct-09<br/>Taitien Mr 29-Oct-09<br/>Carim Leonora Mrs 29-Oct-09<br/>Ferdinand Mr 29-Oct-09<br/>Nagawa Mr 30-Oct-09<br/>Tati Mrs 29-Oct-09<br/>Tandjo Mr 30-Oct-09<br/>Sugandi Mr 30-Oct-09<br/>Wijaya Mr 30-Oct-09<br/>Sugama Mr 30-Oct-09<br/>Rusli Mr 28-Oct-09<br/>Yeol Jo Mr 2-Nov-09<br/>Muliati Mrs 2-Nov-09<br/>Choi Mi Mrs 29-Oct-09<br/>Yoon Mr 2-Nov-09<br/>Santiko Mr 2-Nov-09<br/>Widjaja Mr 2-Nov-09<br/>Anggita Mr 2-Nov-09<br/>Widiyanto Mr 2-Nov-09<br/>Deni Mr 2-Nov-09<br/>Sulaiman Mr 2-Nov-09<br/>Hogianto Mr 30-Oct-09<br/>Rodiyat Mrs 2-Nov-09<br/>Wangsahardja Mr 2-Nov-09<br/>Joko Mr 30-Oct-09<br/>Berting Mr 30-Oct-09<br/>Hadi Mr 30-Oct-09<br/>Satyono Mrs 2-Nov-09<br/>Soo Kwang Mr 2-Nov-09<br/>Ling Mr 2-Nov-09<br/>Tjoek Sudjarwo Mr 2-Nov-09<br/>Tjahjadi Mr 2-Nov-09<br/>Yuki Wiyono Mr 9-Jan-09<br/>Tjoe Tjoe Peng Mr 2-Nov-09<br/>Pandit Pintoro Mr 2-Nov-09<br/>Wu Tien Tzu Mr 6-Apr-09<br/>Nakanishi Mr 6-Sep-09<br/>Iman Abadi Mr 9-Mar-09<br/>Agus Hendrawan Mr 9-Mar-09<br/>Gustaf Mr 10-Jun-09<br/><br/>    Send instant messages to your online friends http://uk.messenger.yahoo.com <br/><br/><br/>umurnya...<br/>>         salam harmonis,<br/>>         shumar<br/><br/>>         Herman Adriansyah wrote: <br/><br/>Kalau Susan Boyle bisa.... saya juga bisa. Amen.<br/><br/>All Blessings,<br/><br/>Julita Manik
 davido.extraxim@gmail.com