A & E Tepelenë
Përfaqësues: Astrit Baka 
Tel: 2226008, Fax: 2226008, Cel: 0682073780
Rr. Gjik Kuqali, Pall 32/1, Ap 7, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim - Montim - Tregti
A & Z 2004
Përfaqësues: Erinda Luca
Tel: 2362841, Cel: 0682080164 
emporio@albmail.com   
Rr.Riza Cerova, Nr 168, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti kartash
Ad- Star
Përfaqësues: Alfred Coma
Cel: 0682074215
adstarkonstruksion@yahoo.com  
Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, ish klinika udheqesave, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
ADRIA - AEGEAN ALBANIA (3A) 
Përfaqësues: Enver Mehmeti
Tel: 2258062, Fax: 2258062, Cel: 0692021655
info@aegeanalbania.com web: www.adriaalbania.com
Europian Trade Center, Rr. Bajram Curri Nr. 19, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Aegean Airlines Albania
AECO Consulting Tax Advisors
Përfaqësues: Eni Decka Dupi
Tel: 2271754, Cel: 684039794, 0682086463
tax-ed@icc-al.org
Rr. Ismail Qemali, perballe Piceri ERA, Pallati Rulete Marako, Pall 34/1, Ap 3/4, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Konsulence Juridike, Ekonomike
AEV Fashion
Përfaqësues: Valbona Carkanji, Alketa Gjoligaj
Tel: 2229372, Cel: 0682091283
vcarkanji@nutrimetics-al.com, vcarkanji@yahoo.com web: www.nutrimetics-al.com
Zayed Business Center, Rr. Sulejman Delvina, kati 2, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import produktesh nga Nutrimetics Athine
Agna Group
Përfaqësues: Vasil Naçi
Tel: 042 230901, Fax: 042 241962, Cel: 0682030135
vnatsi@agnagroup.com web: www.glina.com, www.agnagroup.com
Blvd." Deshmoret e Kombit", Kulla II, K 12, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Import - Export

Agres Ko
Përfaqësues: Rezarta Zhupa
Tel: 042 274461, Fax: 042 274461, Cel: 0692060036, 692094104
agres.ko.shpk@hotmail.com, agresko@yahoo.com 
Rr. Artan Lenja Vila A9, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Tregeti sistemesh antizjarr, import-eksport, veshje mbrojtese ndaj zjarrit, lend drusore, materiale inerte, veshje, bar
Agron Cerriku
Përfaqësues: Agron Cerriku
Cel: 692692406 
Komuna Mollas, Elbasan 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti Plerash kimike, farnash
Alb Airlines M.A.K
Përfaqësues: Enkela Hajderi
Tel: 042 269031, Fax: 042 228461, Cel: 0692020452
e.hajderi@albanianair.com,ylli.serjani@albanianair.com, web:www.albanianairlines.com.al
Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Shoqeri ajrore
Alba - Road
Përfaqësues: Konstantinos Ydreos Neritan Malo, Mirela Malo
Tel: 048200715, 048 202997, 2355517, Fax: 48202913, Cel: 692076289, 6944201360
info@izoterm-al.com, web: www.izoterm-al.com
Autostrada Tirane-Durres, km 7, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Prodhim polisteroli, asfalt, beton, materiale ndertimi, etj.
Alba Foam - Evro Foam
Përfaqësues: Sotirios Kalafatas Agapitos Κalafat
Tel: 042 220495, Fax: 04 2238915
evrofoam_albafoam@yahoo.com
Sabaudin Garbani Ish kombinati "Misto Mame", Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Prodhim sfungjeri & vatash.
Alba Trans
Përfaqësues: Fotini Cobaj
Tel: 42925, Cel: 0684084472
info@albatrans.com
Rr. Korce Maliq km. 1 (Blloku Rinia) Korce 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Transport nderkombetar udhetaresh
Albania Interlines 
Përfaqësues: Diela Ana Preka
Tel: 04 222272, 04 2256311,Fax: 42256919, Cel: 0684053700
albania.interlines@hotmail.com
Bulevardi Zogu I, Perballe Tirana Bank, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Agjenci turistike, Agjenci transporti udhetaresh, brenda dhe jashte vendit, perpunim dhe tregtim lendesh drusore ne Imp-Exp.
Albanian Mobile Communication
Përfaqësues: Stefanos Oktapodas, Wood Robert, Danis Evan
Tel: 2275300/ 2275800-1, Fax: 2275223
info@amc.al web: www.amc.al 
Rr. Gjergj Legisi, Laprake, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:  Telefoni celulare
ALBEL-SA
Përfaqësues: Konstadin Papa
Tel: 52224620, Fax: 52224620, Cel: 0692021128
papaeri@hotmail.com albel-s.a@bleta.net
L. 3, Rr. Dalip Peza, Durres 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim thaseve prej Polipropileni, import-eksport, tregti ne fushen e ndertimit, hekur kryesisht, ndertim
AL-ÇELIK-VEGA
Përfaqësues: Aleksander Gavoçi, Klodian Zoto
Tel: 2272716, Fax: 2244779, Cel: 0692021128
legal@vega.al, info@vega.al web: www.vega-shkodrabeton.com 
Vega sh.p.k., Rr. Lidhja e Prizrenit, nr. 7, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Industria e Prodhimit te Hekurit
Aleksandris Albania
Përfaqësues: Adrian Kamenica
Tel: 2228981, Fax: 2228982, Cel: 0692055393
tirana@alexandris.gr web: http://www.alexandris.gr/
Blvd. Zogu I , Veve Business Center, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import- Eksport
Altec Group
Përfaqësues: Aleksander Aliaj
Tel: 2265011, Fax: 2265011
info@altec-al.com web: http://www.altec-al.com
Zyrat: Rr. Myslym Shyri, Nr. 58, Magazina: Vaqarr, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kondicionere, materiale izolimi, tavane te varur, parkete, linja akustike, ndricim tavanesh, korniza dekorative, bojra dekorative
ALTECH-CONSTRUCTION
Përfaqësues: Edison Balla
Cel: 0692033994
info@altec-al.com web: http://www.altec-al.com
Lagjia 14 Rr Vath Truja, Durrës 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregeti me shumic e pakic alumin, punimi I tyre, import-eksport alumini, etj
Alumil - Albania 
Përfaqësues: Sotirios Boulios
Tel: 2228981, Fax: 2228982, Cel: 0682024198, R.D 0692312253
alumilalbania@yahoo.com, s.boulios@alumil.com web:http://wwws.boulios@alumil.com
Autostrade km 7, Katundi Ri, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import - Export, prodhim & tregtim alumini.
Ande LΜ
Përfaqësues: Luli Makashi
Tel: 04 2259550 ext 135, Fax: 04 2259557, Cel: 0692053253
andeagency@aim.com, ande-lm@mail.com
Rruga Kavajes 116, Office 139, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Agjensi konsulence, punesimi
ANOIL
Përfaqësues: Llazar Angjeli, Pirro Angjeli, Gjergj Angjeli
Phone : 2280165 Fax: 2280162, Cel: 0682021403, 0682023694
anoil@abcom.al a_anagnosti@yahoo.com
2 Kullat Binjake, K8
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregetim karburantesh dhe lendesh djegese
Anosis
Përfaqësues: Evangelos Mantas
Tel: 042 363438, Fax: 04 2363438, Cel: 0682056677 
emporio@albmail.com
Rr. Riza Cerova, Nr. 168
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import - Export
Aris sh.p.k.
Përfaqësues: Isuf Mamani, Armand Mamani
Tel: 042260360, Fax: 2264870, Cel: 0692090590
info@ariscompany.com, adriana_dudumi@yahoo.com, web: www.ariscompany.com
Rr. Kavajes, Pall. Ish Parku mallrave, tek 100 vitrinat// Rr. Themistokli Germenji Lokal IMAGINE Club
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import kafeje jeshile e paperpunuar, Club Imagine
Arjetta Collection
Përfaqësues: Konstantinos Vasilopoulos, Spyridon Vasilopoulos
Tel: 042 258890 Fax: 042 258890, Cel: 0692060615, 0692085551 
Rr. Kavajes, ish magazitat e Kombinatit ushqimor, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim, Imp-Exp konfeksione
ARTI
Përfaqësues: Arqile Papuci
Tel: 8525129 Fax: 8525129 Cel: 0692080737
artishpksarande@yahoo.com
Lagjia Nr. 4
Sarande
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim/ Prodhim Inertesh/Beton
Atermon Albania
Përfaqësues: Aleksandros Dafilis, Alma Larushi
Tel: 2272700 Fax: 2273581 Cel: 0692090801
info@atermon.al
Rr. Kavajes, Tirana Tower Nr. 59
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim dhe Energjitike
Atlantik
Përfaqësues: Dritan Celaj, Albana Celaj
Tel: 2230506 Fax: 2235088 Cel: 0692024930
atlantik@atlantik.com.al, lngjela@atlantik.com.al dritan.celaj@atlantik.com.al web:www.atlantik.com.al 
Rr. Themistokli Germenji Nr. 3/1
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kompani Sigurimesh
Atlas
Përfaqësues: Dimitrios Thomoglou, Refat Mustafaraj
Tel: 048 301147 Fax: 048 3011 45 Cel: 682091000
d.thomoglou@atlasmills.com web: http://www.atlasmills.com/
Km. 6., Nacionale Tirane-Durres
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Industria e Miellit
ATLLAS
Përfaqësues: Vasfi Haruni
Tel: 86123010, Fax: 86123010
Qyteti Maliq
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim - Tregtim alkooli
Aurora Group
Përfaqësues: Rakip Suli, Seit Suli
Tel: 048 302046, Fax: 488302040 Cel: 0692094555
auroragroup@auroragroup.com.al web: http://www.auroragroup.com.al/ 
Katundi I Ri, Kashar
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim, Tregti materiale gipsi
AVEX sh.p.k.
Përfaqësues: Viola Daci, Elena Daci
Tel: 04 2260355, Fax: 042273723 Cel: 0682090090
viola@adn.net.al
Rr. Perlat Rexhepi, pall Edil-Al-It
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import
Banka Emporiki - Shqiperi
Përfaqësues: Georgios Carakostas, Konstantinos Galiatsos
Tel: 04 2258755, Fax: 04 2258752 Cel: 682038466
headoffice@emporiki.com.al, eqerama@emporiki.com.al, cgaliatsos@emporiki.com.al,hspahiu@emporiki.com.al
Rr. E, Kavajes Nr. 59
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Banke
Basha Co
Përfaqësues: Vladimir Basha
Tel: 47800080, Fax: 47800079, Cel: 0684040061
BASHACOTR@albmail.com, BASHACO@albmail.com
Autostrada km 7 Kashar
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Distributor Ekskluziv (Johnson & Johnson, Fischer, makarona Stella, Softex, Convoy, Axon Germany, Baby Love, Baby Star)
BASHEKA 
Përfaqësues: Bashkim Karamuca, Safet Karamuca
Tel/ Fax: +355 47800581/2, Cel: 0692030424, 0692024373
Rr. Gjin Bue Shpata, Pall. 10/1, Vore, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Konstruksione Metalike
BENISSIMO FASH. WOM.
Përfaqësues: Emanuel Tetradhis
Tel: 82253650, Fax: 82253650 Cel: 0693031682
gramma-korce@benissimo.gr, info@benissimo.gr web: www.benissimo.gr
Rruga e Kolonjes km1
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim dhe tregtim rrobash
Best-Alb-Group
Përfaqësues: Besnik ZahoAliaj
Tel: 38320901, Fax: 38320901 Cel: 0694077882
best.alb.group@gmail.com
Rr. Idriz Dollaku 27/2, (Ali Demi)
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-export te ndryshme, ndertim
Best Construction Alb
Përfaqësues: Robert Pasko
Cel: 0684040789, 0686014599
r_pasko@yahoo.com
Rr. Kavajes, Tirana Tower, Nr. 59 Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
Boga & Associates 
Përfaqësues: Genc Boga
Tel: 042 251050, Fax: 042 251050
gboga@bogalaw.com
Rr.Deshmoret e 4 Shkurtit
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Zyre juridike
Bozgo 
Përfaqësues: Tritan Bozgo
Tel: +355 4 2357679; Fax: +355 4 2227784
tritanbozgo@bozgo-al.com, www.bozgo-al.com 
Autostrada Tirane-Durres km 3 Yrshek, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-Eksport produkte ushqimore
Bronze 
Përfaqësues: Jorgo Bakalakos 
Tel: +355 8244958
Rr. Korce- Maliq km 1 Korçe
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim aksesoresh
Brunes
Përfaqësues: Geront Cela
Tel/ Fax: +355 48200753/4 Cel:0692048028 
brunes_albania@yahoo.it, geront.brunes@hotmail.com web: www.brunes-al.com 
Rr. Autostada Tirane-Durres Km 7, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Pllaka dhe Hidrosanitare
Care Direct
Përfaqësues : Nevila Luzi
Tel: +355 42261271; Fax: +355 42261271, Cel: 0692040460
luzi.n@caredirect.al, web: www.caredirect.al 
Rr. Kavajes, Pallati Baja, Kati 2, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Direct Marketing
Center Line
Përfaqësues: Antonio Cameli
Tel: 082527-38
Rr. "1 Maj", zona Industriale
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Rrobaqepesi
Condor sh.p.k. 
Përfaqësues: Bashkim Karamuca, Gjergji Hoxha
Cel: 0684017849
Konferenca e Pezes, ish Parku Autobuzave, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kompani Ndertimi
Dajana
Përfaqësues: Zoi Tarusha
Tel: 8248076, Cel: +355692092203
dajana-dajana@yahoo.com
Rruga e Borjes, Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti import-eksport mallrash ushqimor
Dardha Water 
Përfaqësues: Petrit Braholli
Cel: ++355 682073568/ 692507025
pecobraholli@yahoo.com
Κοrçe 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhime Pije freskuese
Dario
Përfaqësues: Edmond Goxharaj
Tel: 2234665, Fax: 2234665, Cel: 692072808
barmoxart@yahoo.com
Rr. Konferenca e Pezes, Condor Center nr. 24, Bar Moxart, kt.2
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Bar-Restaurant
DEA Studio
Përfaqësues: Ervin Taci
Tel: 2370947, Fax: 2370947 Cel: 692046858
info@dea-studio.com web: www.dea-studio.com
Rr. Elbansanit, Pall. Abau
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Studio Projektimi, Ndertime
Dimal Telcom
Përfaqësues: Venigjar Begaj, Monika Begaj
Tel: 047400081/82, Fax: 047400081/85 Cel: 682072660
info@dimal.com.al, dimalshpk@mail.com web: http://www.dimal.com.al/
Babrru, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Telefoni
Drakopoulos Law Firm
Përfaqësues: Panagiotis Drakopoulos, Alban Ruli
Tel: 042 239294, Fax: 042 234887 Cel: 694097775
aruli@drakopoulos-law.com web: http://www.drakopoulos-law.com/
Rruga e Kavajes, Qendra e Biznesit G-kam, kati 10-te, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Sherbime konsulence
Dukati shpk 
Përfaqësues: Raimond Dukati
Cel: +355 692272291 
Bulgarec, Κοrçe 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Pjese kembimi , servis
EAGLE
Përfaqësues: Nikolaos Stavrogllu
Tel: 86380128, Fax: 86320200, Cel: 682051755
411@hotmail.com
Dvoran (Mollaj)
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim & Tregtim mobiljesh
EGNATIA 0. ALBANIA
Përfaqësues: Nikolaos Papapetrou, Zacharias Semertzidis
Tel: 04 2274909, Fax: 04 2274909, Cel: 682050910
egnatia.albania@egnatia-al.com, web: www.group-egnatia.gr
Rr. Ismail Qemali, Samos Tower, kati 2-te, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim, Telekomunikacion, Instalim, Projektim
Elektromekanika sh.p.k. 
Përfaqësues: Dionisios Marudhas, Nikolaos Vagenas
Tel: 04 2272444, Fax: 04 2272444, Cel :682047199
elekromekanika_energy@yahoo.com 
Rr. Kavajes, Nr. 59
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Punime elektro-mekanike
Elter Construction Company S.A. 
Përfaqësues: Dimitrios Mesadakos
Tel: 0030 210 9944850, Fax: 0030 210 9948950, Cel : 684000907
info@elter.gr web: www.elter.gr 
ΤΡΑΧΩΝΩΝ 3, 17455 ΑΛΙΜΟΣ, Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΗΝΑ
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
ERALDI Sh.p.k. 
Përfaqësues: Bujar Brahimllari
Tel: 2255573, Fax: 2255573
info@eraldi-shpk.com web: www.eraldi-shpk.com
Rr. Siri Kodra, perballe Poliklinikes Nr.4, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-Export Riparim-Sherbime
Ermila sh.p.k 
Përfaqësues: Fatos Mila
Tel: 2257619, Fax: 2257619, Cel : 682055918
fatosmila@hotmail.com 
Rr. Dibres, Nr. 148 (ish OAN) , Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregeti artikujsh Industrial
ERNIKA shpk
Përfaqësues: Alfred Kalo, Ertin Kalo
Tel: 0825 28 13, Fax: 08225 28 13, Cel: 692095909
L. 11, Rr. Viktimat e Pojanit Nr. 11
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti mallrash ushqimore, tregti me shumice dhe me pakice
ETNA POLIMER
Përfaqësues: Vullnet Haka
Tel: 04357967, 04357968, Fax: 4357969, Cel: 692090854 
vullnet.haka@everestie.com, info@everestie.com web: www.everestie.com 
Rruga Partizani, prane ish merkatos se vjeter
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Mbledhje, perpunim, riciklim I polietilenit, projektim, ndertim, zbatim, prodhim e tregtim, imp-exp,etj
Euro - Gips Construction sh.p.k.
Përfaqësues: Ilir Bytyci, Aranita Bytyci
Cel: 0682065322, 0672065322, 0682006012
info@eurogips-al.com, euro_gips@yahoo.com web: www.eurogips-al.com
Rr. E Durresit, perballe doganes, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import & Tregtim, projektim & zbatim, ndertim & rikonstruktim, interier & eksterier
EURO-TEKNIK
Përfaqësues: Eduart Ciko, Elio Bega
Fax: 2269294, Cel: 692099591
eliobega@yahoo.com
Rr. Islam Alla, P. 39, Ap. 8B
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Sisteme Ngrofje - Ftohje
Euro Metal
Përfaqësues: Qiriajo Qiriaqidhis
Tel : +355 8244166
Rr. Korce-Bilisht, km 1, Κοrçe
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim Aksesor banje
EURODRINI - DP
Përfaqësues: Shyqyri Duraku, Dhurata Duraku, Gerta Duraku
Tel: 280 390, Fax: 280 389
dduraku@yahoo.com
Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Tower, kulla 1. k.8
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-Export karburantesh
Euromax sh.p.k.
Përfaqësues: Zafir Ademi, Vassilios Christodoulatos
Tel: 2389515, Fax: 2389501, Cel: 684026253
v.christodoulatos@euromax.com.al web: http://www.euromax.com.al/
EDC, Autostrada Tirane - Durres, km8 
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti me pakice, tregti ushqimesh
EURONDERTIM 2000
Përfaqësues: Qani Saraci
Tel: 04 2243281, Fax: 04 2243287, Cel: 0684000901/ 907
eurondertim2000shpk@yahoo.it 
Rr. Him Koll, Pall. Fratari 3B
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
Eurosig sh.a.
Përfaqësues : Kadri Morina
Tel: +355 4 2238899; Fax: +355 4 2223841, Cel: 692027078
info@eurosig.al, 
Rr. Lek Dukagjini, Nr. 5 , Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kompani sigurimesh
Everest
Përfaqësues: Sokol Cupi
Tel: 48201717, Fax: 48201717 Cel: 682043414
everest97@abissnet.al, sokol.cupi@gmail.com
Unaza e Re, perballe Alpet
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit:Ndertim, Prodhime Dur-Αlumini
Everest I.E. sh.p.k.
Përfaqësues: Vullnet Haka
Tel: 04357967, 04357968, Fax: 4357969, Cel: 692090854
vullnet.haka@everestie.com, info@everestie.com
Yzberish - Mezez - Komuna Kashar
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim qese plasmasi, prodhim dhe stampim I ambalazheve plastike
FAM
Përfaqësues : Yahia Farwati
Tel: +355 4 263163; Fax: +3554263163, Cel: 0692021566, 0682021566
yfarwati@yahoo.com
Rr."4 Shkurti", str. "Trebicka 2" Nr.19, P.O. Box 1554, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim sfyngjeri, Ndertim
FASKED
Përfaqësues: Fatbardha Demiraj
Tel: 2374324, Fax: 2345109, Cel: 692055517
Rr. Ali Visha, Nr. 31/1
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim Projektesh
Fix Pro
Përfaqësues: Nesti Tarusha
Tel/ Fax: +355 82251200; cel: +355 682050777
nestitarusha@hotmail.com
Rr. Korce-Bilisht, km 1, Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Perpunim mishi, fabrike sallami
G.B. - A. Konstruksion
Përfaqësues: Gerti Calliku
Tel: 253609, Fax: 253609, Cel: 692078200
gerti@gb-konstruksion.com , valbonagba@yahoo.com web: www.gb-akonstruksion.com
Rr. Puntoret e Rilindjes Edal Center
Tirane
 Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Projektim, Ndertim, restaurim, asfaltim
G & P
Përfaqësues: Shefki Karamuca, Ylli Kupi
Cel: 0682056006, 0692061575
edlirahodaj@hotmail.com 
Blv. Zhan D' Ark, Tom & Xheri, Perballe Diplomat II
Tirane
 Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim, Import - Eksport
Geco 2003
Përfaqësues: Foto Zbogo
Tel: 2249666, Fax: 2249786, Cel: 682036538
geco@albaniaonline.net
Boulevardi Bajram Curri, ETC 13/6
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti, Import-Eksport ashensoresh
Gent-Alba
Përfaqësues: Konstandin Qirjazi
Tel: 222959, Cel: 682056913 
qirjazik@yahoo.com
Rr. "Dibres:, P. 108/4 shk, 19
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Projektim, Topograf, Investitor Ndertimi
GENT GRAFIK
Përfaqësues : Angjelo Kazo, Melsi Bineri
Tel: +355 4 2368545; Fax: +355 4 2368545, Cel: 682057281
gentgrafik1@yahoo.com, gentgrafik1@gmail.com
Rr. Shyqyri Ishmi, Nr. 62/1, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Shtypshkronje
Gërbi 2001
Përfaqësues : Maksim Gërbi
Tel: 04 2250449; Fax: 04 2250892, Cel: 692175051
gerbi@albmail.com, web: www.gerbi.com.al
Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, Pall 77 (pall Italian), Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Agjensi punesimi dhe turizmi
Global Petroleum Albania 
Përfaqësues: Vasilis F. Antoniadis
Tel: +355 42251414; Fax: +355 4 2247011 Cel: 682048906
v.f.antoniadis@global-alb.com; www.global-alb.com
Rr. Kavajes, 59 Tirana Tower, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregeti me shumice e lendeve djegese te lengeta dhe te gazta, dhe te nenprodukteve qe perftojne nga to
Globe Williams - Al
Përfaqësues: Sonila Cekrezi
Tel /Fax: +355 4 2260804 Cel: 684001173
sonila@globewilliams.com, alinos-06@hotmail.com; www.globewilliams.com 
Konstadin Kristoforidhi pall 17-tesh, kati 3, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Aktivitet ne fushen e pastrimit, Ruajtia - sigurimi i objekteve-jetes, krijim zyrash sigurimi, etj
Goxhaj
Përfaqësues: Ali Goxhaj
Tel: 42320968, Fax: 42320968, Cel: 692097462
ali-goxhaj@yahoo.com
Komuna e Parisit, Kompleksi Kika, shk. 4, k.6
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
Granitis Sh.p.k.
Përfaqësues: Isa Hyka, Charalampos IOANNIDIS
Tel: 54240151, 00302106746146, Fax: 3558326312, Cel: 692090219, 0684099999, 00306936029884
granitis@enet.com.al
Zona industriale metalurgji
Elbasan
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim dhe tregetim materiales ndertimi
Grepi i Artë
Përfaqësues: Nikolin Çaushaj
Tel: 04 2248215, Cel: 682077804
silvacala@yahoo.com
Rr: "Myslym Shyri", banesa nr. 26
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Taverne
H.A.S. Construction
Përfaqësues: Stefanos Stefanidhis
Tel: 2260804, Fax: 2260804 Cel: 684001174-2
has_construction@hotmail.com
Rr. Konstandin Kristoforidhi, P.7, Ap. 13
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
Harry Fultz Institute
Përfaqësues: Arjan Kapedani
Tel: 2266456, Fax: 2222008 Cel: 682046644
ariankapedani@hotmail.com
Rr. Mine Peza
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Institut Arsimor
Helios Travel
Përfaqësues: Fotini Cobaj
Tel: 82242925
Rr. "Ismail Qemai" (prane Hotel Grand)
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Transport Udhetaresh
Horizon
Përfaqësues: Dimitris Soukis
Tel: 2274966, Fax: 2274967 , Cel: 682088846
info@horizon.al, dimitris.soukis@horizon.al web: www.horizon.al 
Rr. Ismail Qemali "Samos Tower"
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Produkte dhe paisje informatike
HROMODHOMI
Përfaqësues: Aristotel Mindili, Zoi Mindili
Tel: 82254944, Fax: 82252822
Autostrada Korce-Dishnice
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim - Tregtim - Export bojrave, llaqe
Hygeia Hospital - Tirana sh.a.
Përfaqësues: Thanas Poci
Tel: 2266191, Fax: 2249353 Cel: 684026000
th.poci@hygeia.al, thanaspoci@yahoo.com
Rr. Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat binjake, Kulla 1, kati 6
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Organizimi, veprimtaria dhe manaxhimi I strukturave diagnostikuese dhe kuruese dhe qendrave ambulatore te diagnostikimit ne territorin e Shqiperise; konsulence ne kete fush; organizimi I qendrave te trainimit dhe programe per edukimin e trainimin e doktoreve, infermiereve dhe personeli administrativ; aktivitet tregtar per import export mjete mjeksore, aparatura e paisje, mjete farmaceutike; sherbime logjistike per materiale/lende farmaceutike te perdorura ne strukturat e diagnostikimit.
IKRP Rokas & Partners
Përfaqësues: Georgios K. Lemonis 
Tel: 2280144-5, Fax: 2280146, Cel: 682059780
tirana@rokas.com, glemonis@gmail.com web: www.rokas.com
Blv. Deshmoret e Kombit, Twin Towers, Godina 2
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Konsulence Juridike
Iliria
Përfaqësues: Ilir Hoxha
Tel: 48202755, Fax: 048 202755 Cel: 682021785
ilirhoxha2001@yahoo.com
Rr. Yrshek, kashar
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Perpunim, shitje mermeri
IM & AL sh.p.k.
Përfaqësues: Elisabeta Kociaj
Cel: 0682056005, 0682006644
imb_alb@yahoo.com
Rruga Qemal Stafa, Nr. 2
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim, montim, punime duralumini, agjensi imobiliare, sherbime te ndryshme ne ndertim
ΙΝΑ Construction (ICM)
Përfaqësues : Edmond Çaushi
Tel: 2226535; Cel: 692088446
info@inaconstruction.com , edmondcaushi@yahoo.com www.biomicrobics.com 
Rr. Luigj Gurkuqi, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
INSO 
Përfaqësues: Pιerluigi Tanzillo
Tel: +355 692039950
pierluigi.tanzillo@inso.it 
Rr. Kavajes, Tirana Tower, Nr. 59, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Sisteme Sociale Infrastrukure
Interalbanian
Përfaqësues: Bardhyl Minxhozi, Tonin Troqi, Elvana Cara
Tel: 229511/78 Fax: 229511/78, Cel: 692031368, 0692035308
bminxhozi@interalbanian.com, ttroqe@interalbanian.com
Zayed Business Center, Rr. Sulejman Delvina
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kompani Sigurimesh
Intercom
Përfaqësues: Dhimitrios Plomaritis
Tel: 042 266449 Cel: (0030) 69 7 4477080
exports@klt.gr importseu@klt.gr, importseu@klt.gr, intercom@abissnet.com.al
Rr: "Kavajes", Pal.II.20, Ap.34,kati 6
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti kartash AMC
Intertan Albania 
Përfaqësues: Christos El. Taniskidis, Janko Konomi
Tel: 2352863, Cel: 682074470, +306932661360
taniskidis@interalb.net
Ish Kombinati I tekstilieve
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Distributor
Intrabath
Përfaqësues: Nick Karas
Tel: 04 2351015, Cel: 692070000
nikolaskars@yahoo.com
Ish kombinati tekstileve
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim dhe Tregtim pajisje hidrosanitare
INTRALBAN
Përfaqësues: Dimitris Mantalas
Tel: +355 4 2265800; Cel: 682061002
dman@intralban.com; www.intralban.com
Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit Sky Tower, kati 3-te, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Projektim dizenjimi obiektesh ndertimi
Inzhog
Përfaqësues: Argen Zhoga
Cel: 692060684
Ish fabrika e Karameleve
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim-Tregtim i paisjeve me gaz
KALEMI shpk
Përfaqësues: Fadil Kalemi
Tel: 038520772, 034226297, Fax: 34226297, Cel: 0684065077, 0682203160
arjeta_cu@hotmail.com
Komuna Portez, Fashati Krabs, Patos
Fier
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti mallrash, Import-Export, Kompleks Pularie
Klima Komfort
Përfaqësues: Gjergji Simaku
Tel/ fax: +355 4 2221712 Cel: 682021939 
gjsimaku@icc-al.org 
Rr. Frederik Shiroka, kulla 3, kati 2, ish fusha e zeze, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Studio projektimi dhe zbatimi ngrohje, vendilim, kondicionim
Klimart Albania
Përfaqësues: Maria Nikoletopoulou, Gersimos Parisis
Tel: 04 2 267 367, Fax: 04 2266 805, Cel: 682056008
klimartalbania@albnet.net , klimartalbania@gmail.com
Blvd. Zogu I
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Klimatistika, Technical Work
Korca 2000 
Përfaqësues: Gjergji Leni
Tel/ Fax: +355 8244864, Cel: 684029619 
korca2000@yahoo.com 
Zona industriale, Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim pije alkolike
Kotti 
Përfaqësues: Vangjush Koti
Tel: +355 08242382/ 53877; Fax: +355 8242332; Cel: +355 692353243
Rr.Jovan kosturi Nr 1, Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Shtypshkronje
Kronos Konstruksion
Përfaqësues: Vasil Jovani, Enkelejka Jovani
Tel: 2247474, Fax: 2270613, Cel: 682020063
kronosshpk@yahoo.com
Blvd. Gjergj Fishta
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kompani Ndertimi
L.A. Travel
Përfaqësues: Loukas Anagnostopoulos
Tel: 082252829, 042246000, Fax: 82242287, Cel: 00306934859574, 0692601375
l.a.travel_tr@hotmail.com
Bul. "Gjergj Kastrioti", pall. 7/ Branch: Rr. Durresit 220
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Transport Udhetaresh
La Famiglia Co.
Përfaqësues: Thanasis Mallios
Tel: 84267317, Fax: 84267150, Cel: 692060139
amalios@otenet.gr 
L. 18 Shtatori, Pall 1
Fier
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti shumice-pakice produkte ushqimore, kafe
LION PARK 
Përfaqësues: Lulezim Sollaku
Tel: +355 4 2340379/ 2375299 Cel: 682078600
lulezim_sollaku@yahoo.com 
Rr. Elbasanit, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Bar, Restorant, Import-Export, Tregti
Loka
Përfaqësues: Ilirjan Loka
Tel: 2240956, Cel: 682022610
david@adn.net.al
Rr. Bardhok Biba, Pall 75, Shk 5, Ap. 75
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim, zbatim, prodhim elementesh te parafabrikuara
Loloci & Associates
Përfaqësues: Krenar Loloci, Mirela Malka
Tel: 04 2250736, Fax: 04 2250735, Cel: 692048846
mirela@lolocilaw.com web: http://www.lolocilaw.com/
Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit Pall. Mbrapa akademise se Arteve
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Sherbime konsulence ligjore
London Language Centre
Përfaqësues: Kristaq Gjoka
Tel: +355 4 2242745; Fax: +355 4 2230180
info@london-tirana.com; www.londo-tirana.com
Bul. Bajram Curri pall. me kale, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kurse te gjuhes Angleze
M. T. Fidias
Përfaqësues: Emmanouil zarogiannopoulos, Konstantinos Zafeiris, Gerta Hasanaj
Tel: 04 2253818, Cel: 682064630
zaromanu@hotmail.com, 
Rr. "Kavajes", P. 10, kati 4
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
M.T. Construction
Përfaqësues: Matthaios Triantafyllos
Tel: 04 273193, Fax: 04 273192, Cel: 682090802
mtc@mtconstruction.net , web:www.mtconstruction.net
Rr. "Kavajes", P. 10, kati 2
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
Marin Barleti
Përfaqësues: Semiha Loca
Tel: 2250156, Fax: 2240706, Cel: 0692067159
mpublike@umb.edu.al, http://www.umb.edu.al/
Rr. Sami Frasheri, No. 41
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Universitet
Mars 92 sh.p.k.
Përfaqësues : Anastas Pone, Marjana Pone
Tel: +355 4 264997,2253407/8; Fax: +355 4223638
poneanastas@yahoo.com, 
Rr. Gjin Bue Shpata, Nr. 101, prane Urgjences, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
Marsel Construction
Përfaqësues: Shkelqim Delibashi
Cel: 682026160, 0692050978
Rr. Punetoret e Rilindjes, Nr. 16
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim
Mermer Balliu
Përfaqësues: Petraq Balliu
Tel: 82244590, Fax: 82244590, Cel: 684020952
mrmballiu@yahoo.gr
Rr. Nacionale Korce Maliq/Bulgarec
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim Mermeri- shitje
MIK 
Përfaqësues: Eli Amaradidou
Tel: +355 82251300
infomik2007@yahoo.com
Korçe
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Fason
Morava-M 
Përfaqësues: Pandi Micani
Cel: +355 692073022
Miniera Drenove, Korçe
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Nxjerrje-shitje qymyrguri
National Bank of Greece, Tirana Branch
Përfaqësues: Ioannis Leivaditis
Tel: 2280000, 2233621/2, Fax: 2233613
nbgalbania@icc-al.org, ileivaditis@exmail.nbg.gr
Rr. Durresit, Godina Confort
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Banke
Nelina Sh.p.k.
Përfaqësues: Nebi Noka, Vjollca Noka
Tel: 4280298, Fax: 4280298, Cel: 682032115
nelinatravel@abcom.al
Rr. Don Bosko, nje pallate para Vision Plus
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Agjensi Turistike
New office Albania
Përfaqësues: Maksim Likaj
Tel/ Fax: +355 4 2233505, Cel: 682061465
maksim_likaj@yahoo.com
Rr.Dibres Nr. 105/1, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kanceleri-kompjutera-servis
Niku Sh.p.k
Përfaqësues: Besnik Ahmet Beja, Mimoza Ahmet Beja
Tel/ Fax: +355 4 2258072, Cel: 692044962
nick_albania@hotmail.com, omabm@yahoo.it 
Bulevardi Zogu I, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Nxjerje, Perpunimi guri, Linje kozmetike
NT Computers 
Përfaqësues : Leon Nimani
Tel: +355 4 2272682 Fax: +355 4 2272725, Cel : 684040400, 0684040210
leon.nimani@ntcomputers.com.al, ergys.frasheri@ntcomputers.com.al, denisa.caslli@ntcomputers.com.al, www.ntcomputers.com.al, www.comtradegroup.com  
Rr. Kavajes, ish Parku i udhetareve, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: IT (Distributor e HP, Toshiba, etj
Nyfan Albania Sh.p.k.
Përfaqësues: Leonidha Komino, Thanas Komino
Tel: 48300622, Fax: 48300623, Cel: 0692083613, 0692072277
leonidhakomino@yahoo.com
Autostrada Tr-Dr. km. 6
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-Eksport tenda djelli
Ogilvy
Përfaqësues: Edlira Mali
Tel: 280123, Fax: 280123
info@ogilvyal.com, office@ogilvyal.com, , web: www.ogilvyal.com 
Rr. Islam Alla, P. 43, perbri ISPU 
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Advertising Company
Olsoni sh.p.k 
Përfaqësues : Zenepe Lamaj, Durim Lamaj
Tel: +355 4 2375431 
info@olsoni.com www.olsoni.com 
Rr. Qemal Stafa pall. 468/1, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import - Export, Prodhim - Tregtim, Shtypshkrime, revista, kancelari
Orsi
Përfaqësues: Merita Qafmolla
Tel: 2362841, Cel: 682056676
emporio@albmail.com
Rr. Riza Cerova, Nr. 168
Durres
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti kartash
OSUMI
Përfaqësues: Ali Dyrmishi
Tel: 2255491/2272644, Fax: 2272643, Cel: 0692091909
osumitravel@albaniaonline.net
Bulv. Zogu I Pare, ish mapo industri
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Transport Udhetaresh
P. Plasa
Përfaqësues : Pirro Plasa
Tel: 8242119, Fax: 82522841, Cel : 692094272
Korçë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregeti me shumice materiale Ndertimi
Pecigllas Vision
Përfaqësues: Stefanos Thomakas
Tel/ Fax: +355 4 2356613, Cel: 684063977
krikos@internet.gr 
Ish Uzina Partizani, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Materiale akrilike dhe polikarbonate per reklama
Porsche Albania sh.p.k.
Përfaqësues: Bojan Muravec, Nevila Muca
Tel: 048 202970, Fax: 048 202973
office@porsche.al , maya.puehringer@porsche.al , gentian.bushati@porsche.al
Autostrada Tirane-Durres, Km 3, Mezes
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti automjetesh, servis, pjese kembimi
Poseidon R
Përfaqësues: Rudina Nika, Odisea Nika 
Tel: 48301182, Fax: 48301183, Cel: 682046170
rudinanika@yahoo.gr web: www.poseidonr.com 
Autostrada Tirane-Durres, Km 3
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti peshku
Pularia Korca
Përfaqësues: Sezai Shehu
Cel: 692054079
Rr. Korce Drenove, Km 1
Korce
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim - Tregetim pulash
Q-PLAN INTERNATIONAL NETWORK OF EXPERTS 
Përfaqësues: Arben Memo, Dimitrios Arapatsakos
Tel/ Fax: +355 4 2227674, Cel: 692032520
info@qplan-ine.com http://www.qplan.gr/ 
Rr. Hamid Shijaku, P6, shk. 1, Ap. 3, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Konsulence dhe certifikim
Quest Albania
Përfaqësues: Ilias Katsouris, Mirela Tesho
Tel: 04 2223254, Fax: 04 2234572, Cel: Drita 0682090177
info@questalbania.com, klodi.traka@questalbania.com
Rr. Ismail Qemali "Samos Tower"
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Shitje kompjuterash
Rafaelo 2002
Përfaqësues : Mark Gjinaj, Valbona Gjinaj
Tel: +355 4 2357485; Fax: +355 04 2357485, Cel: 692032566
rafaeloltd@yahoo.com 
Rr. Kthesa Kamzes, Restorant Sibora, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim (Import - Export)
Redi 
Përfaqësues: Fatbardha Kamberaj
Tel: 38540156, Fax: 38540117 Cel: 692023158
jordil_sha@yahoo.com
Prane frigoriferit te babanes, Patos, Fier
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import - Eksport
Rekor - Albania
Përfaqësues: Leonidha Komino
Cel: 692083613
Tirane
Rexha
Përfaqësues: Ramazan Doku
Cel: 692060031
Firma Rexha, Rr. Kavajes, K 2, afer sh. Botuese N. Frasheri
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim, tregtim, materiale ndertimi
Riki Fabrics
Përfaqësues: Amardo Shpofi
Tel: 04 2239256/2241122, Fax: 04 2241426, Cel: 692095864
rrelis@albaniaonline.net
Rr. Qemal Stafa 269/1
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-Export metrazhe
Rozafa
Përfaqësues: Gjergj Luca
Tel: 2222786/2239114, Fax: 2258705, Cel: 682020895
fish@rozafa.com.al
Rr. Luigj Gurkuqi
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim Deti
S & T shpk
Përfaqësues: Sokol Topciu
Tel: 2265241, Fax: 2265241, Cel: 692024609
stopciu@yahoo.com
Rr. Sami Frasheri, Nr. 5
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregtim Elektroshtepiakesh, Import-Export
S.N.P. - ALBANIA
Përfaqësues: Stefanos Papazoglou
Tel: 2243512, Fax: 2254875, Cel: 0684030305, 6937139899
snp.albania@gmail.com
Rr. Nikolla Tupe, Pall. 5, Ap. 13
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndertim Projektesh
Seller AI
Përfaqësues: Dhimitraq Çiço
Tel: 042 243903, Fax: 042 243903, Cel: 692060987, 0682960371
selleralbania@yahoo.com
Rr. Irfan Tomini, Pallati Korca, Godina Nr. 2
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim & Tregtim materiale elektrike
Shoqata “Art & Zanat : Nenat Endin Paqen”
Përfaqësues: Velesie Osmenaj 
Tel/Fax: +355 2247810; cel: +355 682693096
Rr. Myslym Shyri, pall 102, sh 2, hyrja 11, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: OJF, Prodhime artizanati (veshje & shtepi)
SI - FRENC & CO
Përfaqësues: Fluturim Vila, Sokol Sejdia, Endri Betaj 
Cel: 0682040065, 0682077744, 0682077795
Autostrada Tirane - Durres km. 7, prane Deka Company, Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import - Eksport materiale ndertimi
Sideral
Përfaqësues: Anastasios Moragiannis, Nikolaos Mariou
Tel/ Fax: 04 2240611, Cel: 692032322
tmoragiannis@anamet.com.al, tmoragiannis@sideral.vionet.gr, web: www.sidenor.gr 
Rr.Rr. Zhan D'Ark, Nr. 145, kati 4
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Ndermarrje Hekuri
SIGAL
Përfaqësues : Avni Ponari
Tel: +355 4 2233308,2253407/8; Fax: +355 4 2250220
info@sigal.com.al, www.sigal.com.al, 
Blv. Zog I, Nr.1, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kompani Sigurimesh
SIGMA sh.a 
Përfaqësues : Qemal Disha, Behar Shehu, Qiriako Kozma
Tel: +355 4 2258254; Fax: +355 4 2258253, Cel: 692050757
info@sigma-al.com, http://www.sigma-al.com/, 
Komuna e Parisit, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Kompani Sigurimesh
Sofigaz sh.p.k.
Përfaqësues: Ardian Strazimiri, Ermir Dollaku
Tel: 048 200696, Fax: 048 200697, Cel: 682022222, 0682025818
sofigaz@icc-al.org 
Autostrada Tirane - Durres km. 4.5, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim dhe tregtim gazesh teknike & mjeksore si dhe materiale te ndryshme saldimi.
Southeast Capital Albania
Përfaqësues: Stela Dhami
Tel: 042266395, Fax: 42266395, Cel: 692022575
albania@colliers.com, web: www.colliers.com 
Sheraton Hotel & Towers, Kati i 1, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Konsulence Imobiliare Komerciale
Spanos - Albania
Përfaqësues: Ajten Babani
Tel: 0575 80602, Fax: 0575 80602, Cel: 692084678
ababani@spanos.com.gr, web: www.spanos.com.al
Rr. Marikaj, (buze Autostrades Durres - Tirane)
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregti makinerish ndertimi
SPYRIDES ALBANIA
Përfaqësues: Georgios Spyridis, Tonin Brozi
Tel: 2257801, Cel: 6944324031, 0692085385
spyridg@spyrides.gr , spyridesalbania@yahoo.com, http://www.spyrides.gr/
Rr. Durresit, Bllok Gjustash, prane Lapidarit Laprak
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Aparatura shitjeje karburanti
Stefani & Co.
Përfaqësues: Stefan Pinguli
Tel: 2364063, 2364129, Fax: 2342575, Cel: 682050659
birrastela@abissnet.com.al, birrastela@gmail.com web: http://www.stefani-co.al/
Autostrada Tirane - Durres, Km 7, Tirane 
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim dhe shperndarje te birres dhe pijeve jo alkoolike
STIV-INF 
Përfaqësues: Miranda Komino 
Tel: 2221121, Fax: 2221121, Cel: 692094459
stivinf@yahoo.com 
Rruga e Kavajes, ne cep me Rr. Haidar Hidi, P. 55/1, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Agjensi Imobilare
T- 2IS– FA
Përfaqësues: Hektor Brahimi, Floreta Brahimi, Refik Brahimi
Tel: +355 47800617; Fax: +355 47800618, Cel: 692085128
hektorbrahimi@hotmail.com 
Kilometri 12 Tirane - Durres, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim, Tregetim, Import-Eksport (materiale ndertimi), Produkte te Hekurit
TEDI sh.p.k
Përfaqësues: Theodhoria Papaioannu, Rudina Karalli 
Tel: 2234014, Fax: 2230596, Cel: 682024714
tedi.shpk@gmail.com, tedigroup@yahoo.com
Blv. Zhan D'Ark, kulla 3, ap. 6/3 
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-Eksport te artikujve te ndryshme, Agjensi turistike
TERNA S.A. - Dega Shqiperi
Përfaqësues: Panagiotis Ioannidis, Konstantinos Iliadis, Eleni Fatourou
Tel: 48303943
terna@pronet.com.al , efatourou@gekgroup.gr , www.terna.gr , www.terna-energy.gr 
Kashar, Kthesa e Kamzes, Rruga Dytesore e mbikalimit Tirane - Durres km. 1-re, TiranePërshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Shoqeri Ndertimi & Energjitike
Tirana Bank 
Përfaqësues: Spyridon Baltas 
Tel: 042 269616, 04 2269617, 04 2269618, Fax: 04 2269337 
managingdirector@tiranabank.net , jgjika@tiranabank.net , www.tiranabank.al
Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Sherbime bankare
Tirana Leasing
Përfaqësues: Fatos Aliaj
Tel: +355 42258458; Fax: +35542258397, Cel: 682085106
ezeri@tiranaleasing.com 
Rr. Ismail Qemali "Samos Tower", Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Qiradhenie financiare
United Motors (Mazda)
Përfaqësues : Niko Leka, Arben Burda
Tel: 2264944; Cel: 682014900
ben.burda@unitedmotors.al , info@unitedmotors.al , www.unitedmotors.al , 
Rr. Kavajes Nr. 172, Tiranë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Tregtim makinash (pjese kembimi)
Unitrack Albania 
Përfaqësues: Niko Gjergji
Tel: 048 202946, Fax: 48202999, Cel: 692054505
unitrackalbania@unitrackalbania.com
Rruga Kombetare TR-DR Km 2
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Shitje makinerish te renda JCB
University of New York Tirane 
Përfaqësues: Ilias Foutsis 
Tel: 04 2273056/ 7/ 8, Fax: 042 273059, Cel: 682055100
rector@unyt.edu.al , http://www.unyt.edu.al/
Rr. Komuna e Parisit
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Universitet
Vasport
Përfaqësues: Aurel Cyfeku 
Tel: 82250388, Fax: 82248490 , Cel: 682062022
vasport.korce@gmail.com
Rr. Magazinat Pazar
Korçë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Import-Eksport
VISTA GROUP 
Përfaqësues: Grant Van Cleve, Mimi Kruja 
Cel: 692065911
mimi@vista.al, grant@vista.al , http://www.vista.al/
Rr. Themistokli Germenji, perballe ambasades Rumune 
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Real estate
X.B.P.
Përfaqësues: Nesti Gusho, Spiro Bardhi 
Tel: 82252692, Fax: 82252692, Cel: 692090733, 0692080777
ngusho@xbp-al.com , nestigusho@yahoo.com
Ish nder. Fajances
Korcë
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Prodhim tullash
Zoto-Trans
Përfaqësues: Engjell Luari 
Tel: 048 302420, Fax: 048 302420, Cel: 682067696
mariaalbanatanushi@yahoo.com , engjellarjan@yahoo.com 
Laprake, Pall. Ε, prane Doganave
Tirane
Përshkrim i shkurtër i Aktivitetit: Sherbime transporti


 davido.extraxim@gmail.com